Δεν πιστεύω να πειράζει που ποστάρω

Τοξότης 23/11 - 21/12 -ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ-
Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι *******. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι ρεμάλια του κερατά. Τυχοδιόκτες και προικοθήρες. Απο νεαρή ηλικία ζούνε σε βάρος των άλλων. γονιων, φίλων, αγαπητικών. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε πόση σεξουαλική ζωή έχετε από το πολύ αλκοόλ. Θέλετε να ζείτε στα πλούτη, αρκεί να τα πληρώνουν όλα οι άλλοι και το απαιτείτε με θρασύτητα και αγένεια που είναι τα χαρακτηριστικά σας..
Ω ΝΑΙ, με εκφράζει

Πρήξιμο και λεφτά 8D
Ο Τοξότης είναι ερωτύλος τρομάρα του! Ασταθείς, χασομέρηδες, τρακαδόροι, χαρακτηριστικό πρόσωπο ανήκον στο εν λόγω ζώδιο, ο Ζάχος Δόγγανος. Κάνουν συνέχεια ********, είναι βουτηγμένοι στην επιπολαιότητα, είναι για σφαλιάρα με gauntlet, αλλά πάντα γλυτώνουν όλους τους μηχανισμούς λογοκρισίας που κρεμμονται απάνω από την αχυρο-κεφάλα τους, επειδή μας κανουν όλους να νομίζουμε ότι είναι καλά παιδιά. Οι δυσαρεστημένοι και οι απατημένοι όλο λενε να κάνουν ουρά προτεραιότητας για να τους δείρουν, αλλά τελευταία στιγμή το ακυρώνουν, γιατί..."είναι καλά παιδια, **** το!" Στην πραγματικότητα, είναι ασσοι μόνο στο φλέρτ, γιατί στην πράξη δε πιανουνε αυτό που λέμε...πουλια στον αέρα. Τζογάρουν συνεχεια και συνήθως κερδιζουν γιατί είναι ΚΑΙ κωλόφαρδοι. Ταζουν στους πάντες τον ουρανό με τ' αστρα, και το εννοούν, αλλά είναι ανικανοι ακόμη και στο να επιβεβαιώσουν παρουσία μαρτύρων ότι το μεσημέρι υπάρχει ήλιος στον ουρανό. Αναξιοι εμπιστοσύνης, ικανοί μόνο να προκαλούν το γελιο. Κι αν δε τύχει να πεσεις απάνω σε καθίκι, τουλάχιστον του ξεστομίζεις ενα "να σαι καλά που μ' έκανες και γέλασα"......
LOL.
ντάξει, δεν είναι ότι τώρα πια αυτό με χαρακτηρίζει. Είμαι άξια εμπιστοσύνης

μόνο τα μαύρα που έχω σημειωμένα XD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zura: 22 Σεπτέμβριος 2010 - 21:31