Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

(Κι όμως..!) Η χειρότερη πλευρά των ζωδίων.

• Please log in to reply
191 replies to this topic

#166 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 24 September 2010 - 15:00

Ζυγός 23/9 - 22/10 -ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους.Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.Εστε ανίκανοι ν αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον ειναι γιατι τρέμετε την μοναξιά. Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται ευκολα πόρνες πολυτελείας και οι ανδρες το ίδιο. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζωδιο.

Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι

true.

Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

true

Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη.

false

Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται ευκολα πόρνες πολυτελείας και οι ανδρες το ίδιο.

false

Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.

false

Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζωδιο.

παει και ερχεται...

#167 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 26 September 2010 - 11:27

Καρκίνος 22/6 - 22/7 -ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΛΕΦΤΑ-
Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι απο βλακεία. Αγαπάτε το χρήμα περισσότερο και απο το τομάρι σας και τρέμει το χέρι σας οταν πρέπει να πληρώσετε. Δίνετε λεφτά μόνο αν είναι να πάρετε. Η τσιγγουνιά σας δεν έχει ταίρι. Τα μόνα χρηματα που ξοδευετε χωρίς ενοχές, είναι για την πάρτη σας. Το κλάμμα είναι η ειδικότητά σας και η γκρίνια σας, σας καταντα ανυπόφορους.

true

Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι.

TRUE!!

Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι απο βλακεία.

false(έχω ένα θείο τσιγκουνη στο σόι,λέτε να πεζει ρολο?)

Αγαπάτε το χρήμα περισσότερο και απο το τομάρι σας και τρέμει το χέρι σας οταν πρέπει να πληρώσετε. Δίνετε λεφτά μόνο αν είναι να πάρετε. Η τσιγγουνιά σας δεν έχει ταίρι. Τα μόνα χρηματα που ξοδευετε χωρίς ενοχές, είναι για την πάρτη σας.

true

Το κλάμμα είναι η ειδικότητά σας και η γκρίνια σας, σας καταντα ανυπόφορους.

Edited by ssj2sanji, 29 January 2011 - 12:37.

#168 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 06 October 2010 - 10:35

Κριός 21/3 - 20/4 -ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ;-
Κατα βάθος είστε χοντροκέφαλοι και συντηρητικοί άνθρωποι και αυτό σημαίνει ότι είστε κότες!!! Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν τον καταπιέσατε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό γιά καποιον άλλον. Πάνω απο όλα ο εαυτούλης σας. . Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε. Οταν βάλετε κάτι στο μάτι κουτουλάτε ακόμη επάνω και σε τοίχο για να το αποκτήσετε. Γενικά ειστε βλαμένοι απο γεννησιμιου σας.

Χμμμ..Κακιουλες :P Και τι κακο εχουν τα καημενα τα windows? Αυτο το βλαμμενος απο γεννησιμιου μου δεν ειναι αληθεια...μετα επεσα απο την κουνια με το κεφαλι και χτυπησα στο μαρμαρο..θα μουν κανα 2 μηνων..:canthelp:

#169 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 06 October 2010 - 10:59

Σκορπιος φορ δε γουιν!!!! αν και θα το προτιμουσα αντιστροφα...οι αντρες να κανουν καριερα ως στριπερ και οι γυναικες ως δημιοι!!! χοχοχοχοοχοχοχοοοο

η αληθεια ειναι οτι καναν φιλοτιμες προσπαθειες να με σκοτωσουν οσο ημουν μικρη αθωα κ αξιολατρευτη αλλα κανεις δεν το καταφερε!!! μουχαχαχαχχαχααααα
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#170 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 23 October 2010 - 08:49

Συμφωνοντας για τα περισσοτερα που λεει για τον Ζυγο,εγω ειμαι πολυ περιφανος για το ζωδιο μου.Στα περισσοτερα πευτεις ακριβως μεσα (οσον αφορα εμενα) εκτος απο το οτι ειμαστε σπαταλοι.Εχω πολυ καλη οικονομικη συνηδειση αλλα ξερω οτι με τη λογικη μου ποτε δεν προκειται να γινω πλουσιος και να εχω μια ανθρωπινα καταξιωμενη ζωη.

O6rrvsU.jpg

#171 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 23 October 2010 - 14:41

ίσως βγαίνω off-topic αλλά για μένα τα ζώδια δεν πρέπει να υπάρχουν. Πιστευω ότι αυτά κοροιδεύουν κόσμο. Θα μπορούσε να πει κάποιος ''σε μένα πετυχαίνουν αυτά που λένε για το ζώδιο μου''. Δε μπορώ να διαφωνήσω αλλά αν το παρατηρήσει κανείς τα χαρακτηριστικά που δίνει το κάθε ζώδιο είναι πολύ γενικά και είναι φυσιολογικό 2 ή 3/5 προβλέψεις να είναι σωστές καθώς στηρίζονται στο Μ.Ο των ανθρώπων. Και κάτι άλλο αν κάνετε αλλάγη των χαρακτηριστικών του ζωδίου σας με αυτά κάποιου άλλου ζωδίου θα παρατηρήσεται και εκεί ομοιότητες με τον εαυτό σας.

2po6sfa_jpg.gif

#172 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 24 October 2010 - 22:09

Ιχθείς 20/2 - 20/3 - ΕΙΜΑΙ ΧΕΣΤΗΣ-
Είστε φτερό στον άνεμο. Αυτό σημαίνει ότι είστε΄ανίκανοι..Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και παλιοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι κατίνες, συμφεροντολόγες και ύπουλες. Γεννημενοι παράσιτα που αρέσκονται να ζούνε απο το αίμα του άλλου.Ζείτε στην κοσμάρα σας και καταντατε πρεζόνια και αλκοολικοί γιατί φοβαστε τα δύσκολα.Δεν χαλάτε χατήρια πείθοντας όλους οτι είστε καλά παιδιά, ενώ στην ουσία αποβλέπετε να σας εχουν ανάγκη και να τους τα πάρετε ολα αργότερα. Γεννημενοι χέστηδες.

Συμφωνώ για την σκοτεινή πλευρά των γυναικών.. είναι η πικρή αλήθεια την οποία δεν κρύβω αλλά πολλοι δεν με πιστεύουν.. αλλά "χέστης" δεν είμαι..είαι συναισθηματικό άτομο :run: αντεεεε..
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#173 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 November 2010 - 22:08

αυτα για τους διδυμους δεν αντιπροσωπευουν στο ελαχιστο την πραγματικοτητα και ειναι κακεντρεχη σχολια απο ζηλιαρογατους (και γατες).
Αποδειξη; εμαθα πως και ο μαρκησιος ντε σαντ ηταν διδυμος τωρα που αρχισα να τον διαβαζω. Νιωθω τοσο περηφανος για το ζωδιο μου!

#174 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 01 November 2010 - 22:54

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εμάς τους Διδύμους μας ζηλεύουν.

#175 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 01 November 2010 - 22:55

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ!!!!!!!!
Posted Image

#176 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 09 November 2010 - 14:39

Δίδυμοι 21/5 - 21/6 -ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΗ-(ΨΕΜΑ :P)

Είστε κλασσικοί ψευτοδιανοούμενοι, Ειμαι διανοουμενος παναθεμα σε
μακακοπίτουρες. Ωρες ωρες ναι ειμαι
Διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. That's true but i am not Emo
Είστε σφιχτοχέριδες Αρκετα τσιγκουνης αλλα αμα βαλω
τοτε σημαινει οτι εχει μεγαλη αξια αυτο
που πληρωνω
και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Not really sure
Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. I dont think show about
incest but what is sodomism?

Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα. True
Απιστοι NO
και ξερόλες. OFC
οι πιο κακοί όλων. Ακόμη και ο σκορπιος είναι υποδιέστερός σας στην κακία. So true
Οι περισσότεροι δίδυμοι είστε αδελφές και λεσβίες. Not into it though i love Yuri
Είστε ανώμαλοι και ψυχεδελικοί. I am very kinky boy and Psucho

Μεγάλες χοντράδες αν και συμφωνώ με τον Κύριο από πάνω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το πόστ σου είναι epic win :P:hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#177 RestInPieces

RestInPieces

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 11 November 2010 - 12:25

Πφφ τα ζωδια ειναι για τους αφελεις, ευπιστους κτλπ...

Τοξότης 23/11 - 21/12 -ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ-
Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι *******. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι ρεμάλια του κερατά. Τυχοδιόκτες και προικοθήρες. Απο νεαρή ηλικία ζούνε σε βάρος των άλλων. γονιων, φίλων, αγαπητικών. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε πόση σεξουαλική ζωή έχετε από το πολύ αλκοόλ. Θέλετε να ζείτε στα πλούτη, αρκεί να τα πληρώνουν όλα οι άλλοι και το απαιτείτε με θρασύτητα και αγένεια που είναι τα χαρακτηριστικά σας..

...καλα μπορει και οχι :emptyonexg1:

#178 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 24 November 2010 - 23:23

Ταύρος 21/4 - 20/5 -ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ-
Έχετε μεγάλη υπομονή και ηρεμία και αυτο γιατί είστε παντελώς ηλίθιοι και γι αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα. Ζείτε για να τρώτε και για να αρπάζετε χρήματα. Στυγνοί εκμεταλλευτες απο γεννησιμιου σας. Το φαγητό είναι το μόνο που σας προκαλει ευχαρίστηση μετά απο το σεξ που το κανετε για να αρπάξετε υλικά αγαθά και φαγητό. Απο το πολύ λίπος έχετε φρακάρει τον εγκέφαλο σας.

συμφωναω, φαγητο και σεξ η ζωη μας ολη!

#179 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 25 November 2010 - 23:08

αυτο το θεμα εχει εναν απο τους χειροτερους τιτλους που εχω διαβασει ποτε μου ....
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#180 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

Self Imposed Ban

• Banned
  • 66 posts

Posted 05 December 2010 - 18:12

Σκορπιός 23/10 - 22/11 -ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που παρασύρετε και τον εαυτό σας στην καταστροφή. Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ ,την εκδίκηση και τις αρπαχτές.

Δέν έχεις και πολύ άδικο αδερφέ. Όμως εγώ αντί να είμαι κουτοπόνηρος και υποχθόνιος και να προσπαθώ με δόλια μέσα να ανεβώ επαγγελματικά, συνήθως συναναστρέφομαι ή πετυχαίνω τέτοιους ανθρώπους γύρω μου. Εντωμεταξύ αντί για αναίσθητος, είμαι αισθηματίας έως αηδίας και αυτοκαταστροφής. Τώρα τα υπόλοιπα είναι πέρα για πέρα αλήθεια, "Mmm"! (a la Deidara...) Και ναι, είμαι πλασμένος για δήμιος. Στην τρίτη γυμνασίου στην εκδρομή κυνηγούσα έναν συμμαθητή μου με τσεκούρι, μόνο και μόνο γιατί με μπουγέλωσε ενώ προσπαθούσα να κοιμηθώ σε ένα παγκάκι, γιατί όμως την προηγούμενη έκανα τσακωτή την πρώτη μου κοπέλα με τον καθηγητή μας, ήπια τον άμπακα, ξενύχτησα και ήμουν σαν να με πάτησε φορτηγό. Η εκδίκηση είναι ωραίο πράγμα, ακόμα κι όταν το υποψήφιο θύμα δεν αποτελεί την αιτία αλλά μια απλή αφορμή. Ούτε αυτήν δεν με άφησαν να χαρώ όμως, "Mm"! :deadga6:
Οι ψυχίατροι προειδοποιούν: "Τα πολλά παιχνίδια ρόλων και το πολύ fantasy σε καταντάνε προβληματισμένο άτομο" (σαν τον αυγερινό ένα πράμα δηλαδή)...