Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

(Κι όμως..!) Η χειρότερη πλευρά των ζωδίων.

• Please log in to reply
191 replies to this topic

#136 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 22 September 2010 - 19:23

Πέτυχε από τους 7 χαρακτηρισμούς... μόνο μηδέν.
Χάνω την πίστη μου για την επιστήμη της αστρολογίας δηλαδή....

#137 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 22 September 2010 - 19:33

Σκορπιός 23/10 - 22/11 -ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που παρασύρετε και τον εαυτό σας στην καταστροφή. Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ ,την εκδίκηση και τις αρπαχτές.

Άπαπα οι χειρότεροι λέει :lol:. Οκ δέχομαι τα περισσότερα εκτός από το γλυφτρόνια,
Ο Δήμιος :rofl:

Να σαι καλά tomodachi για το ξέθαμα του thread!
Posted Image

#138 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 22 September 2010 - 19:40

Παρθένος 24/8 - 22/9 -ΣΤΑΖΩ ΦΑΡΜΑΚΙ-
Είστε ψυχροί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια . Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τις ευθύνες σας στους άλλους και να κριτικάρετε τους πάντες εκτός απο τον εαυτό σας. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Πέρα απο την δική σας λογική δεν υπάρχει άλλη και μπορείτε να γίνετε άνετα γουρούνια, αν δεν θέλετε πια κάποιον κοντά σας. Αγαπημένο Σπορ η πικρόχολη κριτική.

8D
Είναι σωστά αυτά.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#139 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 22 September 2010 - 19:42

Tomodachi2κάνε μια....καλή ανάλυση για τους παρθένους γιατί δεν είδα πουθενά..άντε γιατί αν σε πιάσω στο στόμα μου:hehehe:

#140 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 22 September 2010 - 19:47

Tomodachi2κάνε μια....καλή ανάλυση για τους παρθένους γιατί δεν είδα πουθενά..άντε γιατί αν σε πιάσω στο στόμα μου:hehehe:

Στέι τιούντ... :thatsit:

χμμ.. δεν τους εχω τους Παρθένους ε? Αρα θα πρεπει να γραψω "φρεσκαδούρα" για δαύτους, ε?

Στει τιούντ,
θα σας κάψω με χλωρά ξύλα :kakaka:

#141 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 22 September 2010 - 19:49

Μόνο για όσους διαθέτουν χιούμορ. Και κυρίως, για όσους δεν φοβουνται την αλήθεια..!

[b] Ζυγός 23/9 - 22/10 -ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-

Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.Εστε ανίκανοι ν αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον ειναι γιατι τρέμετε την μοναξιά. Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται ευκολα πόρνες πολυτελείας και οι ανδρες το ίδιο. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζωδιο.

.

:sadist:sad but true μερικά τα πέτυχε όσο για το ότι η επίδοσης μου για γέλια δεν ξερω ακόμη :kakaka:
όντος την τρέμω την πόρνη το 1 στο περίπου το πέτυχε και το δεύτερο στο περίπου:unlucky: και τώρα πάω να αυτοϊκανοποίηθω :hihi2::hihi2::hihi2::hihi2::hihi2::kakaka:
:awww:

#142 B-Colt

B-Colt

-Barbas-

• Members
  • 17 posts

Posted 22 September 2010 - 19:50

Είμαι Υδροχόος.Τα είπες όλα σωστά εκτός από δύο.Ποτέ δεν εκμεταλεύομαι τους φίλους μου και δεν είμαι αμφισεξουαλικός.

#143 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 22 September 2010 - 19:53

Καρκίνος 22/6 - 22/7 -ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΛΕΦΤΑ-
Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι απο βλακεία. Αγαπάτε το χρήμα περισσότερο και απο το τομάρι σας και τρέμει το χέρι σας οταν πρέπει να πληρώσετε. Δίνετε λεφτά μόνο αν είναι να πάρετε. Η τσιγγουνιά σας δεν έχει ταίρι. Τα μόνα χρηματα που ξοδευετε χωρίς ενοχές, είναι για την πάρτη σας. Το κλάμμα είναι η ειδικότητά σας και η γκρίνια σας, σας καταντα ανυπόφορους.

Ακριβώς όμως... :ill2:

Posted Image

#144 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 22 September 2010 - 19:59

Αυτό καλύτερο

Ο Κριός είναι ένας υπερεγωϊσταρος. Ο γέρος λύκος αλλάζει τη γνώμη και την κεφαλή του, αλλά ο Κριός δεν αλλάζει με τίποτα αυτό που είναι και το βασικότερο χαρακτηριστικό του (όπως και να είναι ο ατομικός ζωδιακός χάρτης κάποιου που ανήκει σ αυτό το ζώδιο). Είναι ανυπόμονος και βιάζεται, μέχρις σημείου βρασμού του γνωστού υγρού που λέγεται νεύτης. Ναι μεν, ενθουσιώδης και καλός στα καινούργια ξεκινήματα, αλλά ως εκεί. Ποτέ δεν τελειώνει αυτό που ξεκινά και τα παρατά όλα και όλους σύξυλους, γιατι ο ενθουσιασμός του αντέχει όσο και μια κλωστή, που είναι υποχρεωτικό να σηκώσει το βάρος ενός εκκλησιαστικού οργάνου και της Τζέσσης Παπουτσή-ταυτοχρόνως. Και αντε μετά να τον βρεις-πρώτα, και να του ζητήσεις και ευθύνη-έπειτα! Αμα δεν του δώσεις την αρχηγεία και την εξουσία που απαιτεί σε σημείο να σου τα κάνει Ζέππελιν, την έκατσες! Νομίζει ότι κανείς άλλος δεν είναι καλύτερος από αυτόν, ζηλευει τρομερά τις επιτυχίες και τις ικανότητες των άλλων και η αγαπημένη του φράση είναι "δέεν 'ξες εσύ..!" Οι φιλίες του είναι πάντα επιφανειακές και συντομές, γιατί αντέχει τη σύγκριση, όσο και ένα ροντβάϊλερ τα μαθήματα μπαλέτου. Ευτυχώς, κουράζονται και βαριούνται γρήγορα, οπότε ξεκουμπίζονται χωρίς ιχνη και ησυχάζει το κεφάλι μας...

#145 predictor

predictor

Know your place!

• Members
  • 95 posts

Posted 22 September 2010 - 20:45

Omg, ετοιμαζομουν να κερασω δηλητηριο και να μην διαβασω τα replies (δεν αξιζει . . .) αλλα επρπεπε να κανω και ενα research στο ποστ του "Tomodachi2" και παρατηρησα το πολυ "σοφο" "Μόνο για όσους διαθέτουν χιούμορ" (το 2ο part δεν ισχυει)" κ επειτα αρχισα να γελαω :lol: Anyway, κατ' εμε, δεν υπαρχουν αστρολογοι κ μπουρδες (by μπουρδες εννοω "τα παρεμφερη" :χεχε: ), υπαρχουν στατιστικολογοι.

#146 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 22 September 2010 - 21:16

λοοοοολ:kakaka:

Λέων 23/7 - 22/8- ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΑΡΑ-
Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ. Μπορείτε να γίνεται άνετα τύρρανοι, αν δεν σας προσκυνήσουν και το χειρότερό σας, είναι να σας αγνούνε. Γενικά είστε ευκολο θύμα αρκεί να σας κολακεψουνε. Ειστε σνόμπ, ψωνάρες και επιδειξιομανείς.

Πιο πολυ ταυτιζομαι με τον ζυγο παντως:canthelp:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#147 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 September 2010 - 21:22

Ζυγός 23/9 - 22/10 -ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.Εστε ανίκανοι ν αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον ειναι γιατι τρέμετε την μοναξιά. Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται ευκολα πόρνες πολυτελείας και οι ανδρες το ίδιο. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζωδιο.

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαααα This is so true!!! Eίναι ΕΠΙΚ ΣΙΤ!!

Posted Image

#148 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 22 September 2010 - 21:34

Δίδυμοι 21/5 - 21/6 -ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΗ-(ΨΕΜΑ :P)

Είστε κλασσικοί ψευτοδιανοούμενοι, Ειμαι διανοουμενος παναθεμα σε
μακακοπίτουρες. Ωρες ωρες ναι ειμαι
Διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. That's true but i am not Emo
Είστε σφιχτοχέριδες Αρκετα τσιγκουνης αλλα αμα βαλω
τοτε σημαινει οτι εχει μεγαλη αξια αυτο
που πληρωνω
και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Not really sure
Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. I dont think show about
incest but what is sodomism?

Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα. True
Απιστοι NO
και ξερόλες. OFC
οι πιο κακοί όλων. Ακόμη και ο σκορπιος είναι υποδιέστερός σας στην κακία. So true
Οι περισσότεροι δίδυμοι είστε αδελφές και λεσβίες. Not into it though i love Yuri
Είστε ανώμαλοι και ψυχεδελικοί. I am very kinky boy and Psucho
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#149 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 22 September 2010 - 21:44

Ζυγός 23/9 - 22/10 -ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι : Κλαίω.
Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας : ΜΠΑ
Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι : Να και κάτι σωστό :D
Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια : Έτσι νομίζεις :P
Είστε ανίκανοι να αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον ειναι γιατι τρέμετε την μοναξιά : Λες ;
Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται ευκολα πόρνες πολυτελείας και οι ανδρες το ίδιο : Το σκέφτομαι,αλλά όχι και πόρνη xD

Edited by DeLGaDo, 22 September 2010 - 21:50.

Beyond the Grave Posted Image

#150 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 22 September 2010 - 22:37

Λέων 23/7 - 22/8- ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΑΡΑ-
Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ. Μπορείτε να γίνεται άνετα τύρρανοι, αν δεν σας προσκυνήσουν και το χειρότερό σας, είναι να σας αγνούνε. Γενικά είστε ευκολο θύμα αρκεί να σας κολακεψουνε. Ειστε σνόμπ, ψωνάρες και επιδειξιομανείς.

Μόνο στο χόμπι αστόχησε :sigh2: