Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Επιδραση της Ιαπωνιας στη μουσικη σε παγκοσμιο επιπεδο.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 12:59
MySpace.com - Virgins O.R Pigeons - GR - Electro / Industrial / Visual - www.myspace.com/virginsorpigeons
για να δείτε και μόνοι σας...
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 13:01
Tο θέμα επίσης δεν είναι τι στοιχεία ''χρησιμοποιείς'' αλλα πώς τα χρησιμοποιείς.... Ας πούμε visual kei στοιχεια χρησιμοποιεί και μια ελληνική μπάντα οι Virgins O.R. Pigeons, από άποψη image όμως καθαρά. Δεν έχουν σημασία τα ''υλικά'' όσο το αποτέλεσμα που θα βγει......
MySpace.com - Virgins O.R Pigeons - GR - Electro / Industrial / Visual - www.myspace.com/virginsorpigeons
ναι αλλα υπαρχει διαφορα.
οι μεν εχουν τεραστια μεηνστρημ υποστηριξη απο ολα τα ΜΜΕ,ενω τους αλλους κυριολεκτικα δεν τους ξερει η μανα τους.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 15:18
Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Ιαπωνική μουσική σκηνή(και κυρίως η Visual) γίνεται αποδεκτή και στο εξωτερικό.
Πιστεύω πως είναι καλό να κοιτάμε τα θετικά στοιχεία. Στην Ελλάδα συνήθως μένουμε στα αρνητικά στοιχεία. Για αυτό γενικεύομε, κατακρίνουμε και μας φαίνονται όλα ίδια.
Δε νομίζω ότι οι Visual καλλιτέχνες είναι μόνο ένα καταναλωτικό προϊόν. Σίγουρα υπάρχει καταναλωτισμός στην μέση, αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πιστεύω πως δεν υπάρχει συγκρότημα που απλά αντιγράφει χωρίς να προσθέτει τα δικά του στοιχεία.
Όσοι δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά νομίζουν ότι όλα τα Ιαπωνικά Visual συγκροτήματα είναι ίδια. Εγώ που έχω ακούσει αρκετά, δύσκολα μπορώ να συγκρίνω. Για μένα όλα τα Visual συγκροτήματα που έχω ακούσει είναι διαφορετικά. Όχι μόνο από άποψης εμφάνισης αλλά και ήχου. Το ότι κάποιοι δεν μπορούν να διακρίνουν τις διαφορές, δεν είναι δικό μου θέμα. Αν ακούσουν λίγο περισσότερο σίγουρα θα καταλάβουν τις διαφορές.
Έχω ακούσει πραγματικά τόσα πολλά από "ειδικούς" της Ιαπωνικής μουσικής αλλά νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να αφήσουμε τα πράγματα να μιλήσουν από μόνα τους.
Προσωπικά, μου αρέσει να υπάρχουν και μη-Ιαπωνικά Visual συγκροτήματα. Το ότι η όλη σκηνή ξεκίνησε από την Ιαπωνία δε σημαίνει ότι απαγορεύεται να διαδοδεί σε όλο τον κόσμο.
Αυτό που έχω να πω είναι ο καθένας να εμπιστευτεί τον εαυτό του και το γούστο του. Αν κάτι του αρέσει ας το ακούει, και ας γράψει τους άλλους.
@Pastor_Of_Muppets, αν κάτι δε σου αρέσει καλύτερα να μην ασχολήσαι μαζί του. Γράψε καλύτερα για κάτι που αγαπάς. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δε μας αρέσουν. Το να καθόμαστε να σχολιάζουμε το τι ΔΕ μας αρέσει νομίζω ότι είναι τουλάχιστον χαμένος χρόνος.
δεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο με τις αποψεις καποιου!
οσα λες με εκφραζουν απολυτα!
thnx
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 16:26
ναι αλλα υπαρχει διαφορα.
οι μεν εχουν τεραστια μεηνστρημ υποστηριξη απο ολα τα ΜΜΕ,ενω τους αλλους κυριολεκτικα δεν τους ξερει η μανα τους.
ε όπως όλοι γνωρίζουμε στην ελλάδα αν δεν το ψάξεις και λίγο μόνος σου δεν πρόκειται να πας πέρα απ το νίνο και τη βίσση...
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 16:58
ευχαριστω που μου "ανοιξες τα ματια" περι μουσικης.ε όπως όλοι γνωρίζουμε στην ελλάδα αν δεν το ψάξεις και λίγο μόνος σου δεν πρόκειται να πας πέρα απ το νίνο και τη βίσση...
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 20:18
Tο θέμα επίσης δεν είναι τι στοιχεία ''χρησιμοποιείς'' αλλα πώς τα χρησιμοποιείς.... Ας πούμε visual kei στοιχεια χρησιμοποιεί και μια ελληνική μπάντα οι Virgins O.R. Pigeons, από άποψη image όμως καθαρά. Δεν έχουν σημασία τα ''υλικά'' όσο το αποτέλεσμα που θα βγει......
If this is visual k all about I definitely want to be a fun

τα σπάνε λίγο οι τύποι μου άρεσαν.
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 15:19
ευχαριστω που μου "ανοιξες τα ματια" περι μουσικης.
δεν είπα ποτέ οτι άνοιξα τα μάτια κανενός. ο καθένας τα ανοίγει μόνος του, όσο θέλει, αν το θέλει και κοιτάζει προς όποια κατεύθυνση προτιμά. απλώς ανέφερα ένα συγκρότιμα με visual επιρροές στο image. αν παρεξηγήθηκα ή παρεξήγησα καποιον συγγνώμη, δεν είχα τέτοια πρόθεση....
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 21:52
moar gay music for the masses!
[YOUTUBE]http://uk.youtube.com/watch?v=LfYuxzpAnCA [/YOUTUBE]
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 22:38
**updato**
Youtube Video
tokyo hotel?

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 10:45
**updato**
Youtube Video
δεν ξέρω τι είναι πιο ηλίθιο.
ιάπωνες που προσποιούνται τους δυτικούς
η
δυτικοί που προσποιούνται ιάπωνες που προσποιούνται δυτικούς?
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 11:25
Αυτά τα λέω γιατι,αν ας πούμε εμένα μου αρέσουν οι Blind Guardian δεν θα κάτσω να καταναλώσω μαζικά ότι σκουπίδι επικό έχουν να μου πετάξουν...
Παρολ'αυτά γούστα είν'αυτά και νέα ρεύματα παντού δημιουργούνται,είναι απολύτως λογικό να μη γουστάρει κάποιος.Γενικα τα παραπάνω είναι μια προσωπική άποψη.Π.χ. εγώ δεν θα παρεξηγιομουν αν κάποιος μου έλεγε η progressive metal έχει μόνο σκοπό να σε μπερδέψει,τα έντεχνα είναι κλαψιάρικα και οι Τζαμαικανοι λένε "Μα τι μαλ****ς ακούμε?" όταν τους τελειώνει το χόρτο...

Απλά,χωρίς να απορρίπτω κάτι με το που ακούω ότι είναι mainstream,συνήθως τα mainstream ειναι ανακυκλωτικά.Και πάλι γνώμη μου αυτή...Απλά όσο πιο πολύ προωθείται κάποιο είδος τόσο πέφτει και η ποιότητά του.

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 07:00
ρε.Καλό θα ήταν να μην γενικεύουμε
, διαφωνώ εντελώς σε αυτό που λες.
Ναι, ενώ εμείς που έχουμε σαν Θεούς την Καλομοίρα, την Βίσση και λοιπούς "καλλιτέχνες" είμαστε καλύτεροι ?
Η Φινλανδία η Σουηδία και η Νορβηγία που έχουν τεράστια μουσικά ονόματα και μεγάλη παραγωγή metal μουσικής, στην Eurovision στέλνουν επίσης κλασσικά "ποπ" τραγούδια χωρίς λόγο και νόημα ύπαρξης.
Η Eurovision είναι μια μουσική γιορτή, μόνο που τα πανομοιότυπα τραγούδια της δεν προσφέρουν τίποτα ύστερα από λίγο καιρό. Δεν νομίζω κανένας να ακούει τραγούδια της περασμένης Eurovision...
Το να λες πως η Γερμανία στέλνει αηδίες στην Eurovision είναι αδόκιμο, μιας και όλες οι υπόλοιπες χώρες δεν πάνε πίσω. Και φυσικά τα τραγούδια δεν αντιπροσωπεύουν την χώρα τους (εγώ για παράδειγμα κάθε χρονιά εύχομαι να πιάσει πάτο η Ελλάδα μπας και στείλουν κανένα προτώτυπο τραγούδι)
τελικα ΠΟΛΥ προφητικο αυτο που χες γραψει.
οι τυπο μολις εδιαβασα στα μπλογκια που καβατζωνω μουζικουλα οτι δηλωσαν συμμετοχη για να εκπροσωπισουν την Γερμανια!
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 02:10
βρηκα 2 αρθρα//info που ειναι πολυ "ενδιαφεροντα"
και βλεπω τη Yami να "αφριζει".
Cinema Bizarre is a German rock band from Berlin.
The group members met in 2005 at an anime convention. They formed a band, incorporating elements of glam rock, goth rock, new wave, and visual kei.[1]Island Records and released their debut album in 2007, which is a hit in Germany and Austria. They signed to
The group was a finalist to represent Germany in the Eurovision Song Contest in 2008 with the song "Forever or Never", but was not chosen.
Members
- Strify - vocals
- Yu - guitar
- Kiro - bass
- Shin – drums
- Luminor - keyboard, vocals
History
According to the band, Strify, Yu and Kiro met at a manga convention in 2005. They talked to Shin and Luminor via internet, and so the last two members of the band were found. Their first single cd "Lovesongs (They Kill Me)" was released on September 14, 2007, two weeks after their first live performance in the German music show The Dome, Europe's largest music event.[2].
The Norddeutscher Rundfunk (north German television broadcast) nominated the band for the national final of the Eurovision Song Contest 2008, but Cinema Bizarre didn't manage to stand up to the No Angels and Carolin Fortenbacher, who made it into the second election round of the final.
As of March 28, 2008, they will go on a big tour throughout Europe.
Discography
Albums
- Final Attraction (2007) #9 Germany, #28 Austria
Cinema Bizarre is a German glam-pop/glam-rock band, consisting of five members. Their style is heavily influenced by the japanese visual keithe GazettE as one of their primary paragons looks-wise movement, they named , but never said that they belong to the VK scene or have any intention to join it, produce music similar to it or whatsoever. "ipop" is what their label describes as their genre, which may be slightly misleading, since their music basically reminds of bands such as Depeche Mode with more personal style mixed in - overall, a reminiscence of the new wave genre and its time.
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 02:38
i'm gonna overlook the fact that 3 of them have japanese nicknames...
i'll gulp down the fact that they wanna call themselves visual kei...
i'll ignore their overwhelming poser-iness
ΕΔΩ
Their style is heavily influenced by the japanese visual kei the GazettE as one of their primary paragons looks-wise movement,
oμως βγαινουν τα μαχαιρια......................................
και επειδη το λεξιλογιο του λιμενεργατη ειναι το μονο που μπορω να χρησιμοποιησω αυτη τη στιγμη (και δεν πρεπει), i'll just go with this....
<insert ανελεητο βρισιμο/θαψιμο/καταρες/καντηλια/σιχτιρισμα here>
#%*#%(*(*%&(*%#^@^@%&%$*&@Q&*$&@$&&%!%#^
*circuits overloading*