ΟΛΕΣ οι μόδες, πόσο μάλλον οι μουσικές, είναι ohw. το θέμα είναι τι επιρροή αφήνει πίσω. αν δεν έχουμε ψοφήσει απ' τις κλιματικές αλλαγές σε λίγα χρόνια θα μπορούμε να δούμε.
Posted 28 October 2007 - 12:52
Posted 28 October 2007 - 17:24
Posted 01 November 2007 - 10:37
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 01 November 2007 - 13:03
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 01 November 2007 - 14:11
Posted 01 November 2007 - 17:20
Ναι κανω εγω θεμα για την ιαπωνικη μουσικη που τοσο , μα ΤΟΣΟ αντιπαθω.
Αλλα αφου ειμαι κουτσομπολης και ξερολας ειπα να κανω ενα θεματακι και γω για να ακουσω και τις αποψεις σας , να κανουμε λιγη e- κουβεντα ρε παιδι μ'
Η Ευρωπη ακουει ιαπωνικα.
Ναι ειναι αξιοθαυμαστο.
Αφου δυσκολα ακουνε πχ οι εγγλεζοι κατι αλλο απο οτι φερνει σε αγγλικη γλωσσα(σκοτσεζικα πιανονται ε?).
Η μεγαλυτερη τους ομως επιτυχια ομως ηταν στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
Εκει ειναι το σουπερ κουφο,αφου εκει ακουνε ειτε μονο εχει γκοθ στην μητρικη τους γλωσσα -αντε και στην αγγλικη στη χειροτερη-ειτε ντοπιους καλλιτεχνες.
Να φταει το περιεργα υπο-Γκοθ (σε μια visual kei περιοδο τους παντως,αφου οι ιαπωνικες μπαντες χωριζουν την καριερα τους σε ERA's αναλογα με το image τους!) στυλ?Οπως λεει και ο Ομπελιξ ειναι τρελοι αυτοι οι Βαβαροι.
Και πλεον εχουμε παμπολλους νεαρους φαν του εν λογω συγκροτηματος.
Οπως επισης και αλλων τοσων γνωστων και μη Ιαπωνων του μουσικου στερεωματος που καρτερουν για καριερα εξω απο τα σχιστοματικα συνορα!
Η επιδραση .
φετος ειδαμε ολοι τα βιντεο των Γερμανων TOKIO HOTEL(λιγο περιερη συμπτωση το ονομα ε).
Ειπαμε Ο τραγουδιστης (μετεπειτα με χαιτη σαν του ΣΙΜΠΑ απο το Lion King και πιο πριν με φρατζουλα και τα σχετικα-που σχεδον ολοι ελεγαν "ωραια γκομενακι ρε συ αυτο αλλα τελικα ειχε και μια μαλαπερδα μες τα -στενα του-παντελονια.
Νταξ το emo ειναι σαφεστατα επηρεασμενο απο τα βιντεο γκεημς εξ αναταλας (ειδικα το κινγκ οφ φαητερς εχει επηρρεασει πολυ) και απο την ιαπωνικη visual Kei αλλα ηταν μεχρι εκει?
και απαντω.
ΟΧΙ.
Μολις προ ολιγες μερες σε γνωστα μπλογκονταουνλοντ σαιτακια που μπηκα να δω τι παιζει ανακαλυψα ενα καινουριο φρουτο.
Εν ονοματι Cinema Bizarre .
Περι τινος προκειτε?
ναι ειναι η πρωτη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ VISUAL KEI μπαντα-οσο οξυμωρο και αν ακουγεται ειναι αληθεια-
Με προφανεις στυλιστικες κυριως επηρροες απο την συγχρονη ιαπωνια και με ενα γκοθ ποπ μουσικο υφος αγγιξαν τις καρδιες των ναζ..αχεμ...φιλων γερμανων και προκειται για το νεξτ μπεστ θιγκ για το μουσικο μελλον της χωρα
1
new
Hourglass2
1
Pictures3
2
Beziehungsweise Roger Cicero4
3
Magic5
4
All The Lost Souls James Blunt6
6
High School Musical 2 Soundtrack7
8
Kill To Get Crimson8
9
Pavarotti Forever Luciano Pavarotti9
new
Bastard10
13
Back To Black
Quelle: WOM - World of Mus
ναι ναι οι γερμανοι ακούν μόνο γερμανική μουσικη.....
παραπάνω βλέπουμε ενα απο τα σημαντικότερα μουσικά events της Γερμανιας..... ναι ναι...όλα τα συγκροτήματα μαθαίνουν τα τραγούδια τους στα γερμανικά γιατι άλλιως δεν θα ερθει κάνεις.....(ούτε αυτό ισχύει σε περίπτωση πού δεν το κατάλαβες...)
Όσο για το τοκιο χοτελ να σε πληροφορήσω πως έχει πέραση σε μίκρης ηλικίας άτομα που αν είχαν γεννηθεί μερικά χρόνια πριν θα άκουγαν take that h backstreet boys. Φάση είναι θα περάσει.
Οσο για τους emo και το στυλ τους.... οκ είναι μόδα... ε και? εγω προσωπικα ακουω tool, perfect circle, kyuss, in flames k.a. και το στυλ μου δεν εχει καμια σχεση με φράντζες και τα σχετικά. άλλα γιατί να έχω πρόβλημα με κάποιον που έχει διαφορετικό στυλ απο μένα. μου έχει κάνει κάτι? Οχι. Όσο και να μην μου αρέσει κάτι σέβομαι τον άλλον που του αρέσει γιατι θα έχει εστω ενα λόγο για αυτο, ουσιαστικό λόγο ή και όχι. Δεν έχει σήμασια. Σημασια έχει η ανεκτικότητα στο διαφορετικό. Να ζεις και να αφήνεις τους άλλους να ζουν. Εγώ πιστεύω πως είναι ωραίο να υπαρχει πλουραλισμος. Η ομοιομορφία είναι αηδιαστική και παραπεμπει σε 1984 .... ο μεγάλος αδελφός σε παρακολουθεί ή και σε ρομποτάκια ενωθειτε... ρομποτάκια εεεεεε..... Και τι μ***** είναι αυτή οτι οι emo μου χαλάνε την αισθητικη.. ατακά ειπομένη απο πολυ κόσμο. Δηλαδη οι νεοναζι (που ειναι αντιθετοι στον πλουραλισμο κτλ) δεν στην χαλάνε? Οι χρυσαυγήτες αυτα τα παιδιά υπόδειγμα της Ελλάδος δεν σε χαλάνε? Οι emo δεν πειραζουν τουλαχιστον κανενα.
Οσο για τους ναζι εχμ γερμανους που είπες. Η Γερμανια του τότε δεν έχει καμια σχεση με την Γερμανια του τωρα. Οτι έγινε τοτε είναι μια απο τις πιο μαυρες σελίδες της ιστόριας και πίστεψε με οι γερμανοι δεν ειναι καθόλου περίφανοι για αυτη. Δεν θα μιλήσω για ισορροπια ισχυος, θουκιδιδιο παραδειγμα και πολιτικοκοινωνικες μεταβλητες μιας καποιας οικονομικης και γεωπολιτικης υφης γιατι δεν νομιζω πως εχει νοημα. Τι ξέρεις πραγματικά για την Γερμανια? Τους ναζι, τους Rammstein και την ΒMW? Οκ... τόσα ξερεις τόσα λες. Ευχαριστω που μου θήμησες αλλη μια φορά γιατι νιώθω άβολα και οχι αποδέκτη στην Ελλαδα. Ε βέβαια είμαι το ίδιο ατομο με τον Χίτλερ όπως και εσυ είσαι ο Σωκρατης....
Τεσπα, μια φιλίκη συμβουλη.... Για να πουλάς πνέυμα καταρχήν πρεπει και να το έχεις. Αυτα
Posted 01 November 2007 - 18:32
ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου.Ναι θα μπω στον κόπο να σχολιάσω το ουκ ολίγον ρατσιστικό και χαμηλού επιπέδου ποστ σου.
good for you!Καταρχήν είμαι γερμανίδα και έχω ζήσει στην Γερμανία.
Ναι μου λενε.Εχθροι της καλαισθησιας,Στρουμφακια πρωτης κατηγοριας,θεμελιωτες του "γνωστου" γερμανικου ηχου που οποιος συνεχισει να ακουει μετα τα 15 του χρονια του πρεπει να εκτελειται.(πλακα κανω)Αυτά που λες απλά δεν ισχυουν. Οι Helloween k Blind Guardian να φανταστώ δεν σου λένε τίποτα....
Πολλα υπαρχουν οντως.τα μισα και βαλε ειναι με αγγλικο στιχο,γερμανικη προφορα στο στιχο-προς θεου δεν λεω οτι εμεις οι ελληνες εχουμε προφορα.-Γερμανικά συγκροτήματα με αγγλικό στιχο. Οι Guano Apes ίσως? Χμ δεν νομίζω.
Γενικα οι γερμανοι ειναι κατιτις πιο δεκτικοι στον "σκληρο" ηχο.Κ αφού τα ξέρεις τόσο καλά τότε εξήγησε μου γιατί δεν μπόρεσα να βρω την 3η μέρα που εκδόθηκαν εισητήρια για τους In Flames και σε άλλη περίπτωση για τους Red hot chili peppers?
οσο γοτθοι μου κανουν οι φιουτσουρ ποπ μπαντες και οι μπλουτεντζελ ,oomph και λοιποιΠόσο γοτθοι σου κάνουν οι ιν φλαμες?
δεν εχω δορυφοικη στο χωριο.αλλα ναι εχω δει.Έχεις δει ποτε γερμανικό mtv?
οτι μαλλον παιρνουν "γραμμη" απο το αμερικα να κανουν και τους γερμανους "γιο γιο μαν"?Το οτι παίζει συνέχεια r&b σου λέει κάτι?
καλη φαση να παει στου ραμσταιν.Αλλα ναι... η Lil Kim μάλλον είναι κρυφή γοτθου και ξέρει παράλληλα άπταιστα γερμάνικα.....
χελοου.(για να μην μπερδευτεις να σε πληροφορήσω οτι αυτό δεν ισχυει).
τι μου λες ρε παιδι μ.παραπάνω βλέπουμε ενα απο τα σημαντικότερα μουσικά events της Γερμανιας..... ναι ναι...όλα τα συγκροτήματα μαθαίνουν τα τραγούδια τους στα γερμανικά γιατι άλλιως δεν θα ερθει κάνεις.....(ούτε αυτό ισχύει σε περίπτωση πού δεν το κατάλαβες...)
καλυτερα τοκιο χοτελ,οσακα μοτελ,πανδοχειο ναγκασακι παρα μπριτνευ.Όσο για το τοκιο χοτελ να σε πληροφορήσω πως έχει πέραση σε μίκρης ηλικίας άτομα που αν είχαν γεννηθεί μερικά χρόνια πριν θα άκουγαν take that h backstreet boys. Φάση είναι θα περάσει.
Οσο για τους emo και το στυλ τους.... οκ είναι μόδα... ε και? εγω προσωπικα ακουω tool, perfect circle, kyuss, in flames k.a. και το στυλ μου δεν εχει καμια σχεση με φράντζες και τα σχετικά.
Χαιρομαι που δεν δυσανασχετεις με τα πηρσινγκς και τις φρατζες(I m prowd owner!)άλλα γιατί να έχω πρόβλημα με κάποιον που έχει διαφορετικό στυλ απο μένα. μου έχει κάνει κάτι? Οχι. Όσο και να μην μου αρέσει κάτι σέβομαι τον άλλον που του αρέσει γιατι θα έχει εστω ενα λόγο για αυτο, ουσιαστικό λόγο ή και όχι. Δεν έχει σήμασια. Σημασια έχει η ανεκτικότητα στο διαφορετικό. Να ζεις και να αφήνεις τους άλλους να ζουν. Εγώ πιστεύω πως είναι ωραίο να υπαρχει πλουραλισμος.
εχεις ενα δικιο αλλα και παλι το ημο ξεκινησε σαν διαφοροποιηση αλλα πλεον ολοι μοιαζουν απελπιστικα πολυ μεταξυ τους.Η ομοιομορφία είναι αηδιαστική και παραπεμπει σε 1984 .... ο μεγάλος αδελφός σε παρακολουθεί ή και σε ρομποτάκια ενωθειτε... ρομποτάκια εεεεεε.....
δεν μου χαλανε καμια αισθητικη.Και τι μ***** είναι αυτή οτι οι emo μου χαλάνε την αισθητικη..
ναι ειδικα οι ΤΡΟΥ το λενε.ατακά ειπομένη απο πολυ κόσμο.
νταξει ειναι στοχος πλεον.Δηλαδη οι νεοναζι (που ειναι αντιθετοι στον πλουραλισμο κτλ) δεν στην χαλάνε? Οι χρυσαυγήτες αυτα τα παιδιά υπόδειγμα της Ελλάδος δεν σε χαλάνε? Οι emo δεν πειραζουν τουλαχιστον κανενα.
και πολλοι νεοιτης συνεχιζουν να ελπιζουν στην επαναφορα του τοτε.Οσο για τους ναζι εχμ γερμανους που είπες. Η Γερμανια του τότε δεν έχει καμια σχεση με την Γερμανια του τωρα. Οτι έγινε τοτε είναι μια απο τις πιο μαυρες σελίδες της ιστόριας και πίστεψε με οι γερμανοι δεν ειναι καθόλου περίφανοι για αυτη.
ειναι απο τις πλεον συμπαθης χωρες εντος ευρωπης.αν εξαιρεσεις οτι ο θεσμος της οικογενιας εκει εχει σχεδον κατηργηθει κατα τ αλλα μια χαρα!Δεν θα μιλήσω για ισορροπια ισχυος, θουκιδιδιο παραδειγμα και πολιτικοκοινωνικες μεταβλητες μιας καποιας οικονομικης και γεωπολιτικης υφης γιατι δεν νομιζω πως εχει νοημα. Τι ξέρεις πραγματικά για την Γερμανια? Τους ναζι, τους Rammstein και την ΒMW? Οκ... τόσα ξερεις τόσα λες.
δεν ξερω τι ειδους κοινωνικου ρατσισμου εχεις βιωσει αλλα δεν εχω φερθει ποτε ρατσιστικα σε κανενα ατομο.ουτε για την θρησκεια του,ουτε για το απο που ειναι ουτε τιποτα.Ευχαριστω που μου θήμησες αλλη μια φορά γιατι νιώθω άβολα και οχι αποδέκτη στην Ελλαδα.
μακαρι να ημουν.εσυ οχι τοσο.Ε βέβαια είμαι το ίδιο ατομο με τον Χίτλερ όπως και εσυ είσαι ο Σωκρατης....
Michael White Pneuma CD ImportΤεσπα, μια φιλίκη συμβουλη.... Για να πουλάς πνέυμα καταρχήν πρεπει και να το έχεις. Αυτα
Posted 01 November 2007 - 22:21
Posted 01 November 2007 - 22:47
[spam mode]Pastor has done it again!(and after this post I will probably be on his target list too!!!)
Αυτο το thread μυριζει καμμενο. Και ακομα βλεπω φλογες να βγαινουν απο δω. Καλες οι αποψεις αλλα οπως ειπες παλια pastor το γ*****ς και πεθανε. The next post will probably make my suspisions true....
Posted 02 November 2007 - 12:36
Πιστευω οτι μαλλον χαθικα σε ολο το φτιαρι που επεσετο πιο πιθανο ειναι οτι δεν καταλαβατε ΓΙΑΤΙ εγραψα οτι εγραψα αρχικα.
αν μπορουσα να το πω σε μια προταση.
"ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΣΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ VISUAL KEI ΜΠΑΝΤΑ?"
Posted 02 November 2007 - 21:34
Posted 02 November 2007 - 22:11
Θεωρώ ότι οι γερμανοί είναι ενας λαός χωρίς ταυτότητα και ότι δεν έχουν να παρουσιάσουν τίποτα πρωτότυπο πέρα από τους Kraftwerk.
Ναι, ενώ εμείς που έχουμε σαν Θεούς την Καλομοίρα, την Βίσση και λοιπούς "καλλιτέχνες" είμαστε καλύτεροι ?Θεωρώ ότι είναι λογικό κάποιοι στη γερμανία να επηρεάστηκα απο αυτό το είδος μουσικής, στην τελική αυτοί έχουν για εθνικό τους σταρ τον Hasselhoff και κατεβάζουν τραγούδια country στην eurovision.
Posted 02 November 2007 - 22:25
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 November 2007 - 22:33
Posted 02 November 2007 - 22:40
δεν είπα ότι στέλνουν σκουπίδια, ίσα ίσα το country τραγουδάκι τους μια χαρά ήταν, απλά ήταν η τελειωμένη Αμερικανιά, η γερμανία έχει δεχτεί πολλές πολιτισμικές επιρροές με αποτέλεσμα να μη φαίνεται η δική της ταυτότητα. Απλά το θεωρώ άκυρο το παράδειγμα της Ιαπωνίας, αφού η Γερμανία επηρεάζεται από τα πάντα. Αλλά με αυτό φεύγουμε εκτός θέματος.
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni