Βασικά το Rurouni Kenshin --28 volumes-- με βασάνισε αρκετά. Άπαξ όμως και βάλεις ένα πρόγραμμα στα έξοδα του μήνα, όλα είναι πιο εύκολα. Προσωπικά έχω βάλει όριο στον εαυτό μου κάπου στα 4 manga τεύχη το μήνα ή 2 dvd. Υπάρχουν αρκετά καλά sites που μπορείς να προμηθευτείς anime υλικό χωρίς να σου πιουν το αίμα.--πολύ τουλάχιστον!--χαρτί FTW k εγώ αλλα λεφτά$$$ GTP (k εγώ πάλι)...ερώτηση...αν θες να αγοράσεις όμως ένα manga που έχει τα άπειρα τεύχη τι κανεις? (που οι τιμές στην ελλάδα για τα manga είναι 11 το λιγότερο ευρώ)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Προτιμάτε scanlations ή έντυπα manga ?
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2007 - 19:55

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2007 - 13:21
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2007 - 14:31
Η αίσθηση είναι μακράν καλύτερη, ενώ ο βαθμός κούρασης είναι σαφώς κατώτερος.
Παρόλ' αυτά, δεν έχω πρόβλημα και με τα scanlations.
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2007 - 15:02
Άσε που το μόνο manga shop που γνωρίζω είναι στην Αθήνα και κάνουν περίπου μιάμιση βδομάδα να φτάσουν εδώ >_<
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2007 - 18:24
Προτιμώ τα έντυπα φυσικά,αλλά λόγω έλλειψης ρευστού και επειδή συνήθως ψάχνω και αρκετά που δεν είναι καν Licenced,καταφεύγω σε scanlations.
Αυτά που μου αρέσουν αρκετά πάντως τα βρίσκω (ή προσπαθώ να τα βρω) και σε έντυπα.

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 01:23
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 23:56
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 00:07
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 23:47
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 00:17
Πάντως δεν συμφωνώ ότι δεν βγάζει συναίσθημα όταν διαβάζεις στο PC...Θυμάμαι πόσο είχα συγκινηθεί όταν διάβαζα τα Love Hina και το I''s, τότε που τα κατέβαζα από dial-up...και πόσο άφωνος έμεινα τώρα, τόσα χρόνια αργότερα, όταν διάβασα τον τελευταίο τόμο του Genshiken σε scans (δεν άντεχα να περιμένω
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 16:57
Βασικο μου προβλημα ειναι οτι απο τη στιγμη που θα μου αρεσει το μανγκα στο scan δε υπαρχει περιπτωση να συγκρατηθω και να μη κατεβασω τα υπολοιπα και να τα διαβασω στις επομενες μερες. Οποτε μετα μπερδευει λιγο το θεμα καθως εκει που μενω δεν εχει απο οσο ξερω μαγαζι να πουλαει μανγκα, με τις αγορες online ακομα το ψαχνω και εφοσον το εχω διαβασει ολο το να αγορασω 10+ τομους για κατι που μολις τελειωσα .... (η τρελα παει στα βουνα, και ο loke κατεβαινει στη πολη...)
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 23:11
Για αν τυχόν αρχίσεις τις online αγορές (ναι, κι εμένα μου πήρε αρκετή ώρα με τον Dante για να μάθω πως γίνονται) θα μείνεις υπερικανοποιημένος με το JustManga.com....με τις αγορες online ακομα το ψαχνω...
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 01:34