Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#586 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 05 November 2009 - 23:15

Τελειωσα το Trigun και τωρα επιασα τη συνεχεια του το Trigun Maximum!!

#587 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 07 November 2009 - 14:44

Ξεκινησα να διαβαζω το kodomo no jikan και το Code Geass:Nightmare of Nunnally.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#588 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 07 November 2009 - 15:37

Τελείωσα το 666 Satan, το οποίο ήταν αρκετά καλό και θα ξαναπιάσω το until death do us part...να δούμε αν θυμηθώ που το είχα αφήσει μιας και έχει περάσει κανας μήνας :emptyonexg1:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#589 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 07 November 2009 - 16:09

Διαβαζω το Skip Beat αρκετα ενδιαφερον και αρκετα καλο.
Posted Image
Posted Image

#590 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 13 November 2009 - 23:39

Τελειωσα το Trigun Maximum πολυ ωραιο manga και ειχε πολυ δραση και αρκετες συγκινητικες στιγμες.Τωρα θα πιασω το fairy Tail

#591 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 November 2009 - 21:52

lone wolf and cub v7-8 : ειναι οντως masterpiece καθε volume σε κανει να χανεσαι εντελως μεσα στο κοσμο του. (v 9-10 ordered)

veritas latest chapter: ξυλοοοοοοοο

pastel: ξεκινησα το πρωτο volume (εχω διαβασει περιπου εως το 33 chapter αλλα ειχα ξεκινησει καπου στο 3 volume? ) ε και ειπα να το παρω απο την αρχη XD . Πρεπει να παραδεχτω οτι στην αρχη εχει ακομα περισσοτερο fanservice.

#592 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 15 November 2009 - 01:41

currently reading ichigo mashimaro (+ ch.61-62 from yotsuba&!)
γιατι ειναι το τοπ 1 ανιμε στην λιστα μου και επιτελους βρηκα χρονο να πιασω το μανγκα

#593 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 15 November 2009 - 11:49

Λέω να αρχίσω το Ludwig Kakumei επειδή ακούγεται πολύ τελετευταία, και θέλω να δω αν αξίζει ή όχι.

#594 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 15 November 2009 - 12:04

Διαβάζω Gantz πυρετωδώς αυτό το manga τα έχει όλα:awww:Είναι πολύ καλο και αν δεν το αρχίσετε είναι ώρα.....

MbcN7u5.png

#595 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 15 November 2009 - 13:06

Διάβασα το Gundam F90 που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και λέω να αρχίσω το Crossbone Gundam και το Char's Deleted Affair.

#596 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 18 November 2009 - 17:12

Αυτόν τον καιρό, διαβάζω BLAME! Φοβερό manga, με έχει ξετρελάνει. Ακριβώς όπως το θέλω, ωραίο σχέδιο, πολύπλοκη ιστορία, φοβεροί χαρακτήρες(killy and cibo rule!!!:head:) και πάνω απ' όλα, απίστευτος κόσμος! Ο αριθμός των manga που έχω διαβάσει δεν είναι και κανας τρομερός, αλλά το blame! παίρνει με διαφορά την πρώτη θέση and I believe it's here to stay! ^^

#597 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 18 November 2009 - 17:16

εγώ πάλι έχω παρατήσει όλα τα manga που διάβαζα εκτός από bakuman, skip beat και το λατρεμένο mpd psycho...

Posted Image

#598 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 20 November 2009 - 05:56

μολις διαβασα το βλακωδες romance kare first love....

#599 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 25 November 2009 - 11:02

Nodame Cantabile became complete...
its an end of an era :nanana:
I feel old.... ;_;
currently finished... Nodame Cantabile.... αυτο το manga πρεπει να το αγορασω :burningbe3:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#600 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 25 November 2009 - 22:13

Μετα απο καμποσα drops αυτα που μου αρεσαν ηταν τα ludwug kakumei και tales of sympfonia.

qzMHWHd.png