Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
#556
Posted 24 August 2009 - 00:05
i can see you
#557
Posted 25 August 2009 - 18:53
Ξεκίνησα και το MPD Psycho μετά από πολύ καιρό που το είχα κατά νου 2 πρώτα chapters. Φαίνεται να είναι η παράνοια η ίδια. Δεν μπορώ να πω κάτι ακόμη καθώς είμαι σε πολύ αρχικό στάδιο πέρα από το ότι καταλαβαίνω την έλξη που ασκεί η σειρά. Σε εντελώς ιστοριογραφικό επίπεδο πάντα, δεν είμαι επίδοξη serial killer xD.
Σε πιο ανάλαφρο τόνο αν και το anime παίζει να είναι ένα από τα πιο ηλίθια που έχω δει μέχρι στιγμής για κάποιον απροσδιόριστο λόγο ξεκίνησα το manga του Nabari No Ou. Συγκεκριμένα το πήγα λίγο ανορθόδοξα από το chapter 50 μέχρι το 53. And then the raging begun. Παίζει να μιλάμε για την μεγαλύτερη σφαγή και διασυρμό manga που έχω αντικρύσει. Το anime καταντούσε σε ορισμένα σημεία απίστευτα εκνευριστικό μπερδεμένο και μη λογικό αλλά το manga τουλάχιστον στην αντιστοιχία γεγονότων που είδα είναι μια χαρά σειρά. Seriously whoever made the anime, go die somewhere when we cant see you (and your creations).
#558
Posted 26 August 2009 - 00:42
#559
Posted 28 August 2009 - 16:34
currently reading
Azumanga Daioh
Edited by Namida, 28 August 2009 - 16:40.
#560
Posted 07 September 2009 - 01:39
MPD Psycho: πρωτο chapter ειμαι ακομα, αλλα εχω αρκετα καλες εντυπωσεις.
#561
Posted 07 September 2009 - 07:53
D. Gray Man:4 Volume μεχρι τωρα εχω διαβασει και με εχει αφησει με τις καλυτερες εντυπωσεις,πολυ ωραιο κλιμα και επισης αρκετη αιματηρη βία και θανατους για Shounen,το πρωτεινο ανεπιφυλακτα σε οσους τους αρεσουν λιγο σκοτεινα κλιματα με τρελες μαχες και φοβερους χαρακτηρες να πανε πακετο....
Soul Eater:Καπως παρομοιο με το D.Gray Man,3 volumes so far,το αρχισα διοτι ηθελα να δω τις διαφορες με το Anime που τονιζανε ολοι συνεχεια,μεχρι στιγμης οι μονες διαφορες ειναι τα ecchi στοιχεια της σειρας....Απολαυστικο!
Azumanga Daioh:Τρομερό γελιο και φοβεροι χαρακτηρες,ολες τους ειναι μια μια,το πρωτο school life που λατρεψα...
#562
Posted 09 September 2009 - 10:51
Επειδή δεν μπορώ να βρω το άνιμε, είπα να δοκιμάσω το μάνγκα. Έχοντας δει μόνο το live action, το σχέδιο μου φαίνεται κάπως παράξενο, δεν είναι στο στυλ που προτιμώ συνήθως. Είμαι στην αρχή ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
#563
Posted 09 September 2009 - 11:02
2) Chibi Vampire Karin.....Ειχε αρκετη πλακα, και το σχεδιο ηταν καλο, αλλα (κατα την γνωμη μου) εκανε μια μικρη κοιλια προς το τελος. Το συνηστω στα κοριτσια (ή και στα αγορια ) του site που τους αρεσουν τα love comedy shoujo.
currently reading: Saiyuki Gaiden....ειμαι ακομη στο 1ο κεφαλαιο οποτε δεν εχω να πω πολλα....περαν του οτι μ αρεσει πολυ σαν μανγκα (αρκει να τελειωσει καμια φορα!!!
#564
Posted 16 September 2009 - 05:04
#565
Posted 16 September 2009 - 09:13
Εχω αφησει το Naruto 2 chapters πισω. Καπως βαριεμαι να το συνεχισω τωρα... Φταιει η ζεστη κ τα αργα κεφαλαια μαλλον..
55/100 (Για το run αυτο)
Πάντως αν έχεις ακόμα αφήσει το Naruto να το ξαναπιάσεις γιατί οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές πλέον
#566
Posted 19 September 2009 - 01:51
#568
Posted 27 September 2009 - 14:54
this manga is sick and I love it xD alla einai ligo diskolo na to katalabeis
#569
Posted 27 September 2009 - 15:00
ωραιο manga αλλα οι μαχες ειναι καπως δυσνοητες

#570
Posted 27 September 2009 - 17:11
Detroit Metal City
Επειδή δεν μπορώ να βρω το άνιμε, είπα να δοκιμάσω το μάνγκα. Έχοντας δει μόνο το live action, το σχέδιο μου φαίνεται κάπως παράξενο, δεν είναι στο στυλ που προτιμώ συνήθως. Είμαι στην αρχή ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
wtf u must watch the anime
check it out >>>>http://www.anime.gr/forums/downloads.php?do=cat&title=detroit-metal-city&id=35





