Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Posted 27 November 2009 - 11:04
Posted 27 November 2009 - 13:52

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Posted 27 November 2009 - 13:59
MPD Psycho..... ΠΩΡΩΣΗ
οι κανονες του φορουμ δεν μου επιτρεπουν να κανω fix τη λεξη ''πωρωση'' οπως θα ηθελα...
αλλα...
ΧΕΛΛ ΓΕΑΧ!!!

Posted 04 December 2009 - 22:28
Posted 07 December 2009 - 08:56
Posted 14 December 2009 - 16:23
εχει πλακα για σουτζο αλλα σε μερικα σημεια θελω να τραβηξω τις κοτσιδες μου!!!!!εκει που παει ν αγινει το φικι-φικι γινεται καποια μ......βλακεια και φτου κ απο την αρχη!!
περαν αυτου ειναι διασκεδαστικο....πιστευω οτι στα κοριτσια του φορουμ θα αρεσει..για τα αγορια...δεν ξερω....γουστα ειναι αυτα!!!
δεν το εχω τελειωσει ακομα...ανυπομονω ν αδω τι στο δια θα γινει στο τελος!!!!

Posted 14 December 2009 - 16:34
MX0 πολυ καλο μανγκα με κρατησε μεχρι τελος αλλα ρε γαμωτο
Spoiler:
για την ακριβεια κοπηκε. ειχε χαμηλες μετρησεις και απο κει παν και αλλοι... οποτε δεν εχει ουσιαστικα τελειωσει...
Ghost in the Shell for me...
πολυ καλο.
Posted 14 December 2009 - 17:13
Εμενα ηρθαν και αλλα volumes mpd phsyco και lone wolf, gintama. μαλλον οταν παω αθηνα θα τα διαβασω.
Posted 22 December 2009 - 11:29
Μετά από έμμεσους και άμεσους εκβιασμούς, παρακλήσεις (+ kanda and other bishonen pics) ψήθηκα. Και εξεπλάγην ευχάριστα. Όχι μόνο μιλάμε για μια σειρά με ωραία σφιχτή και δομημένη ροή ενδιαφέρουσα πλοκή, που δεν κάνει κοιλιά δεν βαλτώνει, με ανατροπές εξελίξεις συναίσθημα... 'Εχει επίσης πολύ προσεγμένο σχέδιο, και καταπληκτική σκοτεινή ατμόσφαιρα (+ppl actually die in it like flies

Σοβαρά πρόκειται για μια καταπληκτική shonen σειρά και είναι κρίμα που σε σχέση με άλλες του είδους δεν παίρνει την αναγνώριση που της αξίζει.
Edited by iristella, 22 December 2009 - 11:39.
Posted 23 December 2009 - 09:26
Posted 25 December 2009 - 20:35
Και εγώ το ξεκίνησα σήμερα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Πιστεύω πως με έχεις καλύψει.Mετά από συμβουλή από κάποιες ψυχές εδώ μέσα αποφάσισα να ξεκινήσω D. Gray-Man. Να πω την αλήθεια με μια πρώτη ματιά δεν μου γέμιζε το μάτι. Είμαι up to date στα δύο μεγάλα fighting shonen (naruto και bleach) προχωράω σιγά σιγά το τρίτο (one piece) και δεν ήμουν διατεθειμένη να ξεκινήσω και τέταρτο (που αν και δεν είναι endless είναι αρκετούτσικο) και δεν θεωρούσα ότι θα είναι και κάτι το ξεχωριστό to be honest..
Μετά από έμμεσους και άμεσους εκβιασμούς, παρακλήσεις (+ kanda and other bishonen pics) ψήθηκα. Και εξεπλάγην ευχάριστα. Όχι μόνο μιλάμε για μια σειρά με ωραία σφιχτή και δομημένη ροή ενδιαφέρουσα πλοκή, που δεν κάνει κοιλιά δεν βαλτώνει, με ανατροπές εξελίξεις συναίσθημα... 'Εχει επίσης πολύ προσεγμένο σχέδιο, και καταπληκτική σκοτεινή ατμόσφαιρα (+ppl actually die in it like flies). Και έχω λατρεψει όλους τους χαρακτήρες πράγμα πολύ σπάνιο γιατί ακόμη και οι γυναικείοι χαρακτήρες δεν σπάνε νεύρα. Σοβαρά πρόκειται για μια καταπληκτική shonen σειρά και είναι κρίμα που σε σχέση με άλλες του είδους δεν παίρνει την αναγνώριση που της αξίζει.
Ακόμη,άρχισα το MPD psycho(vol.2) το οποίο είναι τρομερό(φοβερό σενάριο και πολύ ωραίος σχεδιασμός).
Τέλος,θα ξεκινήσω(μάλλον αύριο) το Fullmetal Alchemist το οποίο,απο μια ματιά που του έριξα,φαίνεται ωραίο.
Posted 25 December 2009 - 20:39
...και τα ωραια μυαλα, ωραια καιγονται.
Posted 25 December 2009 - 20:40
εχω διαβασει τα 2 πρωτα chapter κ προβλεπω να κολαω!!!

Posted 26 December 2009 - 02:09
Posted 27 December 2009 - 12:44

Τώρα τελευταία ασχολούμαι με το Ushio & Tora
Edited by Archangel, 27 December 2009 - 12:52.
http://daitenshi-manga.blogspot.com/