Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#601 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 27 November 2009 - 11:04

grimms manga μετριο, αλλα δεν εχει μετφραστει ολοκληρο

#602 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 27 November 2009 - 13:52

MPD Psycho..... ΠΩΡΩΣΗ
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#603 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 27 November 2009 - 13:59

MPD Psycho..... ΠΩΡΩΣΗ

οι κανονες του φορουμ δεν μου επιτρεπουν να κανω fix τη λεξη ''πωρωση'' οπως θα ηθελα...
αλλα...

ΧΕΛΛ ΓΕΑΧ!!!:burningbe3:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#604 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 04 December 2009 - 22:28

Ξεκίνησα το Yotsuba&!.Διάβασα τον πρώτο τόμο και μπορώ να πώ οτί είναι πολύ ωραίο με χιούμορ και χαλαρό κλίμα.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#605 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 07 December 2009 - 08:56

MX0 πολυ καλο μανγκα με κρατησε μεχρι τελος αλλα ρε γαμωτο
Spoiler:

#606 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 14 December 2009 - 16:23

Lov*Com (lovely complex)

εχει πλακα για σουτζο αλλα σε μερικα σημεια θελω να τραβηξω τις κοτσιδες μου!!!!!εκει που παει ν αγινει το φικι-φικι γινεται καποια μ......βλακεια και φτου κ απο την αρχη!!
περαν αυτου ειναι διασκεδαστικο....πιστευω οτι στα κοριτσια του φορουμ θα αρεσει..για τα αγορια...δεν ξερω....γουστα ειναι αυτα!!!

δεν το εχω τελειωσει ακομα...ανυπομονω ν αδω τι στο δια θα γινει στο τελος!!!!
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#607 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 14 December 2009 - 16:34

MX0 πολυ καλο μανγκα με κρατησε μεχρι τελος αλλα ρε γαμωτο

Spoiler:

για την ακριβεια κοπηκε. ειχε χαμηλες μετρησεις και απο κει παν και αλλοι... οποτε δεν εχει ουσιαστικα τελειωσει...

Ghost in the Shell
for me...
πολυ καλο.

#608 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 December 2009 - 17:13

εχεις κανα λινκ, γτ τελευταια φορα που ρωτησα μου ειπαν οτι δε πολυ αξιζουν.

Εμενα ηρθαν και αλλα volumes mpd phsyco και lone wolf, gintama. μαλλον οταν παω αθηνα θα τα διαβασω.

#609 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 December 2009 - 11:29

Mετά από συμβουλή από κάποιες ψυχές εδώ μέσα αποφάσισα να ξεκινήσω D. Gray-Man. Να πω την αλήθεια με μια πρώτη ματιά δεν μου γέμιζε το μάτι. Είμαι up to date στα δύο μεγάλα fighting shonen (naruto και bleach) προχωράω σιγά σιγά το τρίτο (one piece) και δεν ήμουν διατεθειμένη να ξεκινήσω και τέταρτο (που αν και δεν είναι endless είναι αρκετούτσικο) και δεν θεωρούσα ότι θα είναι και κάτι το ξεχωριστό to be honest..

Μετά από έμμεσους και άμεσους εκβιασμούς, παρακλήσεις (+ kanda and other bishonen pics) ψήθηκα. Και εξεπλάγην ευχάριστα. Όχι μόνο μιλάμε για μια σειρά με ωραία σφιχτή και δομημένη ροή ενδιαφέρουσα πλοκή, που δεν κάνει κοιλιά δεν βαλτώνει, με ανατροπές εξελίξεις συναίσθημα... 'Εχει επίσης πολύ προσεγμένο σχέδιο, και καταπληκτική σκοτεινή ατμόσφαιρα (+ppl actually die in it like flies :P). Και έχω λατρεψει όλους τους χαρακτήρες πράγμα πολύ σπάνιο γιατί ακόμη και οι γυναικείοι χαρακτήρες δεν σπάνε νεύρα. Είμαι στο chapter 89 μέσα σε 3 μέρες και με κόβω να φτάνω up to date μέχρι αύριο με τόση φόρα που εχω πάρει. xD

Σοβαρά πρόκειται για μια καταπληκτική shonen σειρά και είναι κρίμα που σε σχέση με άλλες του είδους δεν παίρνει την αναγνώριση που της αξίζει.

PS (Θέλω σαν κολασμένη να τραβήξω την κοτσίδα του Kanda xD)
Ps2 Mε καταστρέψατε άτιμοι (you know who you are xD) - inb4 suffer

Edited by iristella, 22 December 2009 - 11:39.

#610 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 23 December 2009 - 09:26

Αποφασισα να αρχισω το manga Naruto απο το σημειο που βρισκεται τωρα το ανιμε.Επισης εχω αρχισει το tegami bachi κ το karakuridoji Ultimo.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#611 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 25 December 2009 - 20:35

Mετά από συμβουλή από κάποιες ψυχές εδώ μέσα αποφάσισα να ξεκινήσω D. Gray-Man. Να πω την αλήθεια με μια πρώτη ματιά δεν μου γέμιζε το μάτι. Είμαι up to date στα δύο μεγάλα fighting shonen (naruto και bleach) προχωράω σιγά σιγά το τρίτο (one piece) και δεν ήμουν διατεθειμένη να ξεκινήσω και τέταρτο (που αν και δεν είναι endless είναι αρκετούτσικο) και δεν θεωρούσα ότι θα είναι και κάτι το ξεχωριστό to be honest..

Μετά από έμμεσους και άμεσους εκβιασμούς, παρακλήσεις (+ kanda and other bishonen pics) ψήθηκα. Και εξεπλάγην ευχάριστα. Όχι μόνο μιλάμε για μια σειρά με ωραία σφιχτή και δομημένη ροή ενδιαφέρουσα πλοκή, που δεν κάνει κοιλιά δεν βαλτώνει, με ανατροπές εξελίξεις συναίσθημα... 'Εχει επίσης πολύ προσεγμένο σχέδιο, και καταπληκτική σκοτεινή ατμόσφαιρα (+ppl actually die in it like flies :P). Και έχω λατρεψει όλους τους χαρακτήρες πράγμα πολύ σπάνιο γιατί ακόμη και οι γυναικείοι χαρακτήρες δεν σπάνε νεύρα. Σοβαρά πρόκειται για μια καταπληκτική shonen σειρά και είναι κρίμα που σε σχέση με άλλες του είδους δεν παίρνει την αναγνώριση που της αξίζει.

Και εγώ το ξεκίνησα σήμερα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Πιστεύω πως με έχεις καλύψει.
Ακόμη,άρχισα το MPD psycho(vol.2) το οποίο είναι τρομερό(φοβερό σενάριο και πολύ ωραίος σχεδιασμός).
Τέλος,θα ξεκινήσω(μάλλον αύριο) το Fullmetal Alchemist το οποίο,απο μια ματιά που του έριξα,φαίνεται ωραίο.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#612 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 25 December 2009 - 20:39

Leviathan...

...και τα ωραια μυαλα, ωραια καιγονται.

#613 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 25 December 2009 - 20:40

HunterXHunter

εχω διαβασει τα 2 πρωτα chapter κ προβλεπω να κολαω!!!
Posted Image
Posted Image

#614 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 December 2009 - 02:09

Τελείωσα Beelzebub (το πιο ότι να ναι action shonen) + Bakuman (αρκετά καλό τονίζει την σημασία της σκληρής δουλειάς), και θα συνεχίσω με Ane Doki (στα πρώτα 2 κεφάλαια μου φάνηκε πως δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω από ecchines) και θα τσεκάρω και τα υπόλοιπα του wsj.
Posted Image

#615 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 27 December 2009 - 12:44

ΓΜΤ έλεγα να σας βάλω την λίστα μου αλλά δεν χωράει :P
Τώρα τελευταία ασχολούμαι με το Ushio & Tora

Edited by Archangel, 27 December 2009 - 12:52.

You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/