Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#616 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 27 December 2009 - 13:08

εχθες ξεκινησα bakuman και ειναι αρκετα ενδιαφερον..

2bbd14fc.jpg

#617 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 27 December 2009 - 13:26

ξεκινησα 3 manga μαζι, το card captor (που εχω δει το ανιμε), το blood+(ψιλοαδιαφορο μου φαινεται) και το crayon shinchan(MUST-READ).

#618 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 27 December 2009 - 17:52

Μέσα στην βαρεμάρα μου αποφάσησα να φύγω απο τα κλασσικά που διαβάζω και να δοκιμάσω και διαφορετικά είδη. Άρχισα, λοιπον, μετά απο προτροπή φίλου το Claymore. Το βρήκα συναρπαστικό με πολύ δράση, πλοκή και φυσικά μια μεγάλη συνομωσία από πίσω (woohoo). Θα ήταν καλύτερο να είχε λιγότερο κοπέλες αλλά να είχε και κανέναν αντρα απο εδώ και απο εκεί. Αφού το τελειώσα με μια καλή aftertaste πήγα Code Breaker. Κάπου το πάει αλλα αν κάνει την λάθος στροφή δεν το βλέπω να πηγαίνει καλά, βρισκεται σε κρίσιμο σημείο και ελπίζω ο σεναριογράφος να τα βγάλει περα. Μετά από αυτά τα βαριά μανγκα προχώρησα σε κάτι πάρα πολύ χαλαρό και διασκεδαστικο/ψιλο βαρετό Kimi No Iru Machi, κλασσικό love story με κράτησε το σχέδιο γιατι συνήθως δεν μ’αρέσουν αυτά. Επειτα, έπεσα πάνω στο Bakuman το οποίο μου κράτησε το ενδιαφέρον γιατί μιλάει για τους αγαπητούς mangaka αλλά και τι δυσκολία της επιτυχίας στον χώρο. Μετά άρχισα να ψάχνω πιο πολύ στα Seinen και με εξεπληξε το Sekirei καλό aftertaste αλλά και εδώ ο σεναριογράφος αρχίζει και το χάνει λίγο και βάζει μπουρδίτσες ας περιμένουμε όμως, ελπίζω να γίνει καλύτερο απο το παρελθον και πιστευω οτι με την βάση που έχει φτιάξει έχει μέλλον. Εφόσων μπήκα στον χώρο τον Seinen δεν ήταν δυνατόν να μην διαβάσω το AIKI, δεν με ενθουσίασε η πλοκή ήταν καλή αλλά κάπου κάπου το έχανε με κάποια απαράδεκτα gags. Τέλος, μετά απο την εισαγωγή μου σε αυτό τον καινούργιο και αρκετά διαφορετικό κοσμο σε σχέση με τα Shounen ειπα να διαβάσω κάτι πολύ σοβαρό και κατέλειξα στο Ikigami, psychedelic είναι μια λέξη που το εκφράζει απόλυτα, σε βάζει σε σκέψης αλλά ο σεναριογράφος έχει πέσει στην φάκα της επανάληψης δεν νομίζω να κρατίσει για πολλά vols παραπάνω αλλά όσο και να αντέξει η ίδεα είναι τρομερή.

#619 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 11 January 2010 - 00:21

άρχισα το Franken Fran.μιλάμε δεν έχω λόγια να το περιγράψω.κάθε ιστορία είναι διαφορετική από την άλλη και το μόνο που παραμένει είναι η ίδια τρέλα σε κάθε κεφάλαιο που διαβάζω.
ο κεντρικός χαρακτήρας είναι τελείως off και κάθε τέλος πιο τρελό από το προηγούμενο.τόσο μαύρο χιούμορ και γκροτέσκο σχέδιο δεν έχω ξαναδεί.με λίγα λόγια παραπάνω μου άρεσε πολύ

#620 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 January 2010 - 01:38

Jack frost =wtfness.

Also fairy tail added to the endless shounen list.

qzMHWHd.png

#621 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 11 January 2010 - 19:19

Αρχησα το Dogs:Bullets and Carnage.Φοβερο σχεδιο,αν και δεν εχω διαβασει πολλα μανγκα το κατατασω χαλαρα πρωτο σε αυτο το τομεα,μου αρεσε που ειχαν προηγηθει τα 4 πρωτα chapters για ενα εισαγωγικο στους 4 πρωταγωνιστες.Η underground φαση σε τραβαει ακομα περισσοτερο.

pure awesomeness:8):

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#622 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 12 January 2010 - 01:43

διαβάζοντας Yu-Gi-Oh.για μια στιγμή φοβήθηκα πως κάτι δεν πάει καλά.αλλά στο τέλος οι φόβοι μου δεν επαληθεύτηκαν.για όσους το έχουν διαβάσει καταλαβαίνουν για πιο πράγμα μιλάω.όσο για τους υπόλοιπους ας το διαβάσουν και θα καταλάβουν

#623 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 January 2010 - 07:45

διάβασα τα 2 πρώτα chapters του dance in the vampire bund και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην το παρατήσω γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια
τόσο πολύ (και ανούσιο) loli fanservice όμως έχει αρχίσει και με αηδιάζει και δεν νομίζω να αντέξω και πολύ ακόμα

διάβασα και το 1ο chapter από d.gray man και στην καλύτερη με άφησε παγερά αδιάφορη
πάλι όμως λόγο διθυράμβων θα προσπαθήσω να το συνεχίσω, τουλ το σχέδιο βελτιώνεται απ' ό,τι έχω δει....

Edited by Anelis, 12 January 2010 - 07:58.

Posted Image

#624 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 January 2010 - 12:27

διάβασα και το 1ο chapter από d.gray man και στην καλύτερη με άφησε παγερά αδιάφορη

Finally someone who shares my opinion for that manga!Μεχρι το 5 πρεπει να ειχα διαβασει πριν κανα 6μηνο......

qzMHWHd.png

#625 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 27 January 2010 - 23:02

τελειωσα το gantz..εξαιρετικο και τωρα διαβασω akaboshi - Ibun Suikoden...
ενα πολυ υποσχομενο shounen manga...προς το παρον ειναι στα 24 τσαπτερ..μ αρεσε παρα ποολυ.. ο πρωταγωνιστης ειναι μεγα καφρος...xD

2bbd14fc.jpg

#626 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 January 2010 - 00:41

Currently reading berserk manga. Volume 27. Τα καλά νέα είναι ότι το manga είναι σίγουρα καλύτερο από το anime. Ωραιο σχέδιο, δράση, αίμα και gore και σίγουρα περνά κανείς ευχάριστα την ώρα του. Έχει κάποιους πολύ καλούς δευτερεύοντες και πολύ καλό "villain".

Tα κακά νέα είναι ότι έχει έναν από τους πιο αντιπαθητικούς πρωταγωνιστές. Και δυστυχώς έχει και ένα από τα βασικά στοιχεία που σιχαίνομαι σε story "το δίνουμε δίκιο στον πρωταγωνιστή επειδή βλέπουμε την ιστορία από την πλευρά του". Και κάπου έχει αρχίσει και γίνεται κουραστικό το να φεύγουν τα ρούχα της Casca ανά πέντε καρέ. >_< Τις επιρροές από RPG games,Bastard και κάποιες αφέλειες και άλματα λογικής τα προσπερνάω ως ποιητική αδεία.

All in all μέχρι στιγμής με διασκεδάζει. Και όταν με το καλό φτάσω up to date δεν νομίζω ότι θα είναι βάρος οι 11 σελίδες που βγάζει ο Miura ανά εξάμηνο. Mόνη μου ανησυχία είναι αν θα προλάβει ο mangaka να το ολοκληρώσει όλο αυτό που έχει κάνει. xD

#627 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 28 January 2010 - 02:22

Fairy tail είναι το καινούργιο που ξεκίνησα...Καλούτσικο φαίνεται στην αρχή ανιαρό τώρα ομως έχει ξεκινήσει και γίνεται αρκετά ενδιαφέρον!!!Το σχέδιο θα μπορούσε να είναι και καλύτερο σε ορισμένα σημεία, αλλά οπως και να χει έχω αδυναμία στους δράκους οπότε μαρέσει πολυ.

Το μόνο που κάπως με χάλασε και αυτό δεν έχει να κάνει με τον μασίμα ή το μάνγκα καθεαυτού είναι ότι παρόμοιο κονσεπτ με χαρακτήρα που έχει δυνάμεις δράκου σκεύτικα ν κάνω και γω εδώ και πολύ καιρό. Σασ το λέω αν δείξω ποτε κανένα κομικ κονσεπτ με χαρακτήρα που έχει τέτοιες δυνάμεις να στε σίγουροι οτι δεν έχω αντιγραψει! Και προσεξα και αλλα πολλα κοινα με πραγματα που σκευτικα... ελπιζω να μην δω παραπανω... θα τον χέσω τον μασίμα!!!!:)
Καλα βεβαια εχουν πεχτει ιδια κονσεπτ ξανα αλλα ισως οχι σε βασικο σονεν μανγκα...damn it!
KORE DE OWARI DA!!

#628 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 February 2010 - 04:25

Και που λέτε, μόλις διάβασα τα Hotel και Diadem από Boichi... το δεύτερο όλο έγχρωμο παρακαλώ, με μια ηρωίδα να τη ζηλεύουν ο Conan κι ο Gats μαζί. Oh, Lilith, thou art legend. :nod2: Απίστευτο σχέδιο, μοναδική εκτέλεση, ευκαιρία και ιδέα που στριμώχνονται σε λιγότερες από 50 σελίδες και άδικα των αδίκων σενάρια να σου πέφτει το σαγόνι στο πάτωμα στριμώχνονται σε one-shots.

Edited by Tea-chan, 14 February 2010 - 05:36.

Posted Image

#629 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 February 2010 - 20:24

Tελείωσα αυτές τις μέρες το Private Prince δια χειρός Enjouji Maki (η Mangaka του Hapi Mari). Πάρα πολύ καλή δουλειά που αν και έχει μερικές κλισεδούρες του είδους εντούτοις ήταν ευχάριστο, γλυκό ρομαντικό και πολύ πολύ αστείο. Με έναν πρωταγωνιστή που ακροβατούσε επιδέξια ανάμεσα στον Tamaki του Ouran High School host club και τον Ludwig από το Ludwig Kakumei (not the necrophiliac part-the breast loving part). H πρωταγωνίστρια ήταν μια γυναίκα με όνειρα και δυνατότητες που ξέρει να ζητάει αυτό το οποίο θέλει (αν και προς το τελος μου έκανε λίγο νερά αλλά δεν πειράζει, χαλάλι της).

Εν ολίγοις ήταν πολύ ευχάριστος τρόπος για να περάσω την ώρα μου. :3

#630 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 17 February 2010 - 01:14

^Πράγματι πολύ καλή δουλειά, από τα λίγα smut manga που έχουν αξιόλογη πρωταγωνίστρια και συμπαθητικό male lead(αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο πρωταγωνιστής είναι πολύ περισσότερο από συμπαθητικός). Κρίμα που δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το Happi Mari, περίμενα περισσότερα από την Enjouji Maki μετά το Private Prince και με απογοήτευσε. Τον Hokuto απλά θέλω να τον πνίξω.
Btw, for moar breast loving epicness try Tokyo Crazy Paradise<33(δε θ' άντεχα αν δεν το ανέφερα!)
In other news, άρχισα σήμερα το Akumetsu και είμαι στο 3ο volume. Κόλλησα! Πάρα πολύ ενδιαφέρον. Αν και δεν είμαι με τον πρωταγωνιστή, οφείλω να ομολογήσω ότι έχει γέλιο και στυλ ο τύπος. Το Akumetsu-kun theater είναι όλα τα λεφτά.
Επίσης έκανα άλλη μια απόπειρα να συνεχίσω το Red River και το μίσησα ακόμη περισσότερο. Στη πυρά η Mary Sue female lead και η απλοϊκή επαλαμβανόμενη πλοκή του.

2s9p2fs.jpg