Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Neon Genesis Evangelion

• Please log in to reply
723 replies to this topic

#466 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 July 2009 - 16:42

@ Melkor

Μάλλον αυτή είναι η διαφορά μας... εσύ βλέπεις την εξωτερική μάχη ως πιο σημαντική ενώ εγώ την εσωτερική...Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές οπτικές γωνίες...

xbJ3b2w.jpeg

#467 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 July 2009 - 16:48

συγνωμη, αλλα απο οτι βλεπω δνε καταλαβαινετε τι λεω.
καθομαι και λεω ξανα και ξανα οτι ολα ειναι θεμα της αποφασιστικοτητας 2-3 ανθρωπων, μιας πνευματικης ικανοτητας δηλαδη, και μου λετε οτι το βλεπω απο την "εξωτερικη" οπτικη γωνια?

@makisa, δεν μπορεις να κανεις περισσοτερο λαθος, οταν αναφερεσαι σε αυτα που εχω γραψει
ξαναδιαβαστε προσεκτικα τι γραφω, καταλαβετε ποτε μιλαω μεταφορικα, και τοτε τα ξαναλεμε

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#468 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 07 July 2009 - 16:58

NGE it is just an anime, get over it, watch some more. :B
rsrGbGx.gif

#469 inkynebula

inkynebula

is in the Dark Side

• Members
  • 41 posts

Posted 09 September 2009 - 10:13

αρχισα λοιπον και γω να το παρακολουθω και εχω εντυπωσιαστει!
αλλα παρ'ολο που δυο σελιδες παρακατω υπαρχει ενα ποστ για την σειρα με την οποια πρεπει να το δω, δεν με βοηθαει και πολυ, γιατι κατεβασα τα ΖΧ που καπου εδω παλι ειχα διαβασει οτι ειναι καλη εκδοση.:hot:
Λοιπον, εχω αυτα:

Eva Redeath
zx.death.true2.renewal
zx.end.of.evangelion.renewal.v3
zx.eva.renewal (εδω ειναι τα επεισοδια και απο εδω εχω αρχισει να βλεπω)
zx.eva.renewal.directors.cut

#470 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 September 2009 - 12:52

Ελπίζω να μην κάνω λάθος αλλά πάει κάπως έτσι

Αυτό που έχεις ως eva.renewal είναι η σειρά η οποία αποτελείται από 26 επισόδια...Το eva.renewal.directors.cut. πρέπει να είναι τα τελευταία επισόδεια της σειράς.

To death.true2.renewal είναι το κομμάτι Death από την ταινία Death and Rebirth μετά από κόψε ράψε προκειμένου να μπει στην ταινία Revival of Evangelion η οποία περιλαμβάνει αυτό και το End of Evangelion.

To End of Evangelion είναι κάτι σαν εναλλακτικό τέλος της σειράς και θα το δεις οπωσδήποτε μετά το τέλος της σειράς. Τα υπόλοιπα δεν είναι αναγκαία καθώς το Death and Rebirth είναι κάτι σαν περίληψη της σειράς (τα λέω χονδρικά τώρα για να συνεννοηθούμε :P)

Το Eva Redeath είναι fandub parody και μάλιστα από τις πιο γνωστές στο είδος.

Οπότε. Βλέπεις τη σειρά και μετά το End of evangelion και είσαι τζετ.

xbJ3b2w.jpeg

#471 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 09 September 2009 - 13:24

Αυτό που έχεις ως eva.renewal είναι η σειρά η οποία αποτελείται από 26 επισόδια...Το eva.renewal.directors.cut. πρέπει να είναι τα τελευταία επισόδεια της σειράς.

Είναι κάποια από τα τελευταία επεισόδια τα director's cut. Αν θυμάμαι καλά είναι τα 21-24.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#472 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 September 2009 - 13:31

Είναι κάποια από τα τελευταία επεισόδια τα director's cut. Αν θυμάμαι καλά είναι τα 21-24.

Yup. Έχεις δίκιο. Είχα την αίσθηση ότι είναι και το 25-26 μέσα αλλά τελικά τώρα που το ξανακοίταξα ειναι τα 21-24:riiight:

xbJ3b2w.jpeg

#473 inkynebula

inkynebula

is in the Dark Side

• Members
  • 41 posts

Posted 09 September 2009 - 14:05

Ελπίζω να μην κάνω λάθος αλλά πάει κάπως έτσι

To death.true2.renewal είναι το κομμάτι Death από την ταινία Death and Rebirth μετά από κόψε ράψε προκειμένου να μπει στην ταινία Revival of Evangelion η οποία περιλαμβάνει αυτό και το End of Evangelion.

To End of Evangelion είναι κάτι σαν εναλλακτικό τέλος της σειράς και θα το δεις οπωσδήποτε μετά το τέλος της σειράς. Τα υπόλοιπα δεν είναι αναγκαία καθώς το Death and Rebirth είναι κάτι σαν περίληψη της σειράς (τα λέω χονδρικά τώρα για να συνεννοηθούμε :P)

Το Eva Redeath είναι fandub parody και μάλιστα από τις πιο γνωστές στο είδος.

Οπότε. Βλέπεις τη σειρά και μετά το End of evangelion και είσαι τζετ.

ευχαριστω πολυ mono! matu-san και σενα! :riiight:

#474 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 10 September 2009 - 13:09

Τα υπόλοιπα δεν είναι αναγκαία καθώς το Death and Rebirth είναι κάτι σαν περίληψη της σειράς (τα λέω χονδρικά τώρα για να συνεννοηθούμε :P)
.

Πάντως έχω την εντύπωση ότι θα καταλάβεις καλύτερα τη σειρά από το "Death and Rebirth¨(καθώς έχει και ελάχιστες έξτρα σκηνές αν θυμάμαι καλά, που είναι καίριες όμως) παρά από την ίδια :) :emptyonexg1:

#475 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 posts

Posted 10 September 2009 - 14:04

Πάντως έχω την εντύπωση ότι θα καταλάβεις καλύτερα τη σειρά από το "Death and Rebirth¨(καθώς έχει και ελάχιστες έξτρα σκηνές αν θυμάμαι καλά, που είναι καίριες όμως) παρά από την ίδια :) :emptyonexg1:

Μάλλον θα ήταν καλύτερα να κρατάς της εντυπώσεις σου κρυφές μην γίνεις και ρεζίλη.

Posted Image

#476 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 September 2009 - 14:07

Οι έξτρα σκηνές που περιλαμβάνονται στο Death βρίσκονται ήδη στην σειρά ( director's cut) ενώ το Rebirth είναι το πρώτο τρίτο της ταινίας End of Evangelion οπότε άκυρο αυτό που λες...Άσε που είναι σαφώς πιο εύκολο να καταλάβεις τη σειρά που απλώνεται αναλυτικά η πλοκή, από το να τη δεις συμπηκνωμένη σε μια τανία...:/

xbJ3b2w.jpeg

#477 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 11 September 2009 - 09:24

Οι έξτρα σκηνές που περιλαμβάνονται στο Death βρίσκονται ήδη στην σειρά ( director's cut) ενώ το Rebirth είναι το πρώτο τρίτο της ταινίας End of Evangelion οπότε άκυρο αυτό που λες...Άσε που είναι σαφώς πιο εύκολο να καταλάβεις τη σειρά που απλώνεται αναλυτικά η πλοκή, από το να τη δεις συμπηκνωμένη σε μια τανία...:/

Κατ'αρχήν έχουν βγει τόσα releases που έχω χάσει την μπάλα (Director's, Renewal, Platinum) κτλ Εγώ είδα το Evangelion σε κάτι subbed avis που ήταν 80 MB το επεισόδιο ΠΟΛΥ παλιά. Ύστερα αγόρασα τα DVD (της πρώτης σειράς) και τα ξαναείδα (φυσικά :)). Έκτοτε βλέπω μόνο τις ταινίες από νέο υλικό.

Κατά δεύτερον η σειρά ήταν γεμάτη fillers. Υπάρχουν ολόκληρα eps που θα μπορούσαν να έχουν φύγει, χωρίς να χαθεί τίποτα από τους χαρακτήρες και την υποβόσκουσα πλοκή
Spoiler:
(αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενική άποψη).

Μαλλον οι νέες ταινίες/περιλήψεις θα θέσουν τα πράγματα σε μια καλή και συνεκτική βάση, χωρίς πολλά φρου-φρου και περιττά πράγματα.

ΥΓ: Πάντως παραδέχομαι ότι έχεις δίκιο, ειδικά για το Rebirth.

Όσο για την ανορθόγραφη troll πρόσβολη του έταιρου τύπου δε θα κάνω καν τον κόπο για νέο ποστ. Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου όσο δεν προσβάλλω κανένα, σε αντίθεση με κάποιους...

Edited by SpirosK81, 11 September 2009 - 09:30.

#478 inkynebula

inkynebula

is in the Dark Side

• Members
  • 41 posts

Posted 11 September 2009 - 10:10

:deadga6:
τα ειδα.
ολα.
ηταν υπεροχο... ειδικα μετα το 20 επεισοδιο!!! και η ταινια! ειμαι λιγο overloaded, σε δυο μερες ολο το evangelion... lol :erk:

παρ'ολα αυτα, υπαρχουν πολλα που δεν καταλαβα, αλλα νομιζω αν ψαξω στο ιντερνετ θα βρω απαντησεις.

νομιζω οτι οποιος το βρηκε χαλια, θα πρεπει να το ξεχασει, και να το ξαναδει μετα απο μερικα χρονια. :tensai:

#479 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 11 September 2009 - 12:21

:deadga6:
τα ειδα.
ολα.
ηταν υπεροχο... ειδικα μετα το 20 επεισοδιο!!! και η ταινια! ειμαι λιγο overloaded, σε δυο μερες ολο το evangelion... lol :erk:

παρ'ολα αυτα, υπαρχουν πολλα που δεν καταλαβα, αλλα νομιζω αν ψαξω στο ιντερνετ θα βρω απαντησεις.

Χεχε, δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να καταλαβε τα παντα στο evangelion με την πρωτη φορα που το βλεπει. Το κακο ειναι οτι καποια πραματα δεν ξεκαθαριζονται ουτε ψαχνοντας στο ιντερνετ... μυστηριαι αι βουλαι του Anno:tensai:

Μην παραλειψεις να δεις το Rebuild of Evangelion, που ειναι κατι σαν remake της σειρας υπο μορφη 4 ταινιων, απο τις οποιες η πρωτη ειναι διαθεσιμη για downloading (η δευτερη πριν απο ενα μηνα βγηκε στους ιαπωνικους κινηματογραφους)

#480 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 September 2009 - 16:11

Κατά δεύτερον η σειρά ήταν γεμάτη fillers. Υπάρχουν ολόκληρα eps που θα μπορούσαν να έχουν φύγει, χωρίς να χαθεί τίποτα από τους χαρακτήρες και την υποβόσκουσα πλοκή

Spoiler:
(αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενική άποψη).

Μαλλον οι νέες ταινίες/περιλήψεις θα θέσουν τα πράγματα σε μια καλή και συνεκτική βάση, χωρίς πολλά φρου-φρου και περιττά πράγματα.

I respectfully disagree. Καταρχάς εξ ορισμού εφόσον μιλάμε για original work δεν υπάρχουν filers. Από κει και πέρα όπως έχουν πει αρκετοί κατά καιρούς και άλλοι το πιστεύουν, άλλοι όχι (I know I do) μιλάμε για μια σειρά που "χτίζει" σιγά σιγά τους χαρακτήρες της. Ακόμα και αν κάτι σου φάνηκε με μια πρώτη ματιά αχρείαστο, ίσως με μια δεύτερη να καταλάβαινες ότι αυτό δεν ισχύει. Σαν να βγάζεις έστω και κάτι μικρό και εκ πρώτης απόψεως ασήμαντο από τα θεμέλια ενός οικοδομήματος, το οποίο όμως είναι ζωτικής σημασίας...Η λέξη "τελολογικά" βρίσκει την απόλυτη έκφραση της σε αυτή τη σειρά imo.

Από κει και πέρα καλό θα ήταν, όταν δεν είμαστε και πολύ σίγουροι για κάτι κάτι να μην δίνουμε συμβουλές (αυτό μάλλον προσπάθησε να πει και ο Nomad λίγο πιο άτσαλα :P )

@Inkyneboula έπαθες το ίδιο με μένα :drink: Αν σου πω ότι έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα αυτή η σειρά μου βγάζει πράγματα...:)

xbJ3b2w.jpeg