Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

- - - - -

Πολεμικές Τέχνες

• Please log in to reply
596 replies to this topic

Poll: Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε; (278 member(s) have cast votes)

Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε;

1. Κarate (32 votes [15.24%] - View)

Percentage of vote: 15.24%

2. Judo (8 votes [3.81%] - View)

Percentage of vote: 3.81%

3. Tae Kwon Do (38 votes [18.10%] - View)

Percentage of vote: 18.10%

4. Kung Fu (31 votes [14.76%] - View)

Percentage of vote: 14.76%

5. Capoeira (12 votes [5.71%] - View)

Percentage of vote: 5.71%

6. Kick,Thai Boxing (27 votes [12.86%] - View)

Percentage of vote: 12.86%

7. Greco Roman (8 votes [3.81%] - View)

Percentage of vote: 3.81%

8. Άλλο (54 votes [25.71%] - View)

Percentage of vote: 25.71%

Vote Guests cannot vote

#241 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 October 2008 - 19:05

Είμαι γύρω στα 25. Αλλά ξεκίνησα περίπου στην ηλικία που είσαι εσύ Zabimaru. Ουσιαστικά ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες 7 χρόνια. Ξεκίνησα με το Kung-Fu και στον 3ο χρόνο άρχισα να κάνω και άλλες πολεμικές τέχνες ταυτόχρονα. :Blissfull:

τοτε εισαι respect φιλε:nod::nod:
σκεφτομουνα και γω να κανω κατι τετοιο ξερω γω παραλληλες πολεμικες τεχνες αλλα δεν εχω 1ο φραγκα και 2ο εδω μονο τζουντο κανω και μου φαινεται πολυ:hahaha::hahaha::hahaha:

#242 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 28 October 2008 - 19:29

Να σου πω... Είχα τύχη γιατί στο γυμναστήριο που πάω κάνουμε πολλές πολεμικές τέχνες, βασικά μόνο πολεμικές τέχνες κάνουμε, οπότε από θέμα χρόνου καλύφθηκα γιατί έτσι αποφεύγω τις περιττές μετακινήσεις. Τώρα το οικονομικό θέμα... όπως καταλαβαίνεις αφού όλα είναι στο ίδιο γυμναστήριο όλο και καλύτερες τιμές γίνονται. Μόνο το Kung-Fu πληρώνω κανονικά. Στο Kendo πληρώνω τα μισά και στο Judo δεν πληρώνω τίποτα. Ο δάσκαλος του Judo ήθελε να ξεκινήσω μαζί του μαθήματα γιατί τα πήγαινα σχετικά καλά στα άλλα δύο οπότε μου είπε ότι αν ήθελα μπορούσα να πηγαίνω δωρεάν.:joyful:

Πάντως αν ψήνεσαι να ξεκινήσεις και κάτι ακόμα να το κάνεις. Στην αρχή θα σου έρθει λίγο δύσκολο αλλά μετά θα συνηθίσεις. :ureshii:
Posted Image

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#243 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 October 2008 - 20:06

ε ισως αμα παρω την μαυρη φετος να το κανω.Εν τω μεταξυ υποτίθεται οτι και στο γυμναστηριο που παω γραφει οτι κανει και καρατε και νιντιτσου αλλα @ρχι...@ οποτε μαλλον θα ψαξω για αλλου χεχε

#244 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 28 October 2008 - 20:46

Πολυ θα θελα να ερθω στο Budo Center ψηνομαι απιστευτα για kendo!Το προβλημα ειναι οτι μενω στην αλλη ακρη της αθηνας (ανατολικα προαστεια) και σε συνδυασμο με τα 60 ευρω που ζητανε το μηνα τα εξοδα βγαινουν απλα υπερβολικα :( :(
Intelligence is nothing without wisdom...

#245 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 28 October 2008 - 23:37

Αν επιτρέπεται DeathGuard σε ποιά περιοχή μένεις; (Αν θέλεις μου λες ή το στέλνεις σε prive μήνυμα).

Πάντως στο Budo Center έρχονται από πολλά μέρη της Αθήνας, από Πειραιά μέχρι Κηφισιά. Δεν ξέρω βέβαια πως ακριβώς το βλέπεις εσύ αλλά τουλάχιστον αξίζει να κάνεις μια επίσκεψη. Μπορείς αν θέλεις να παρακολουθήσεις μία προπόνηση ή και να δοκιμάσεις να κάνεις Kendo. Πάντα στο γυμναστήριο αφήνουν να κάνεις μια προπόνηση δωρεάν για να δεις αν σου αρέσει. Think about it!!!!!!!!!!!!:gotit:
Posted Image

#246 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 30 October 2008 - 17:57

Την Τριτη θα περασω μια βολτα απο Budo Center να δω τι παιζει και κυριώς ποση ώρα κάνω με συγκοινωνία!Ελπιζω κατω απο 45 λεπτα γιατι πραγματικα δεν ξερω αν την παλευω να αφιερωνω 1 ωρα σε προπονηση και 2 ωρες σε περα δωθε :(
Intelligence is nothing without wisdom...

#247 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 30 October 2008 - 20:00

Φίλε μου σε περιμένουμε με χαρά. Ελπίζω να έχεις ενημερωθεί για τις ώρες. Στις 10 ξεκινάει η προπόνηση του Kendo. :thatsit:
Posted Image

#248 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 posts

Posted 30 October 2008 - 23:02

:drink:Εγώ πήγα για λίγο καίρο TAEK KWON DO αλλά σταμάτησα.:gn2:
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#249 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 31 October 2008 - 22:07

εγω ασχολουμε με το tae kwon do:tensai:
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#250 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 02 November 2008 - 13:57

Eγω εκανα 8 χρονια Τae kwon do:tensai::smokingg:

Posted Image

#251 Nergal

Nergal

Anime Amateur

• Members
  • 124 posts

Posted 27 January 2009 - 12:53

καλημερα σε ολους σας. για οσους τους ενδιαφερει το Kendo, εχω να σας προτεινω μια νεα σχολη στο Ο.Α.Κ.Α. διπλα απο το The Mall.
Posted Image
Posted Image
ONIBOCHO MASAKATSU YOSHIYUKI

#252 Nergal

Nergal

Anime Amateur

• Members
  • 124 posts

Posted 27 January 2009 - 13:02

για οποια απορια εχετε, μην διστασετε να ρωτησετε.
Posted Image
ONIBOCHO MASAKATSU YOSHIYUKI

#253 bloodcorer

bloodcorer

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 15 March 2009 - 20:47

ρε συς, καλο το aikido αλλα υπαρχει ενα προβλημα. εινai αληθινό η ψευτικο?? μακαρι να ειναι οπως τα λετε οτι δεν χρειαζεται δυναμη και οτι χρισιμοποιεις την δυναμη του αντιπαλου κλπ. γιατι εγω οπως το βλεπω ολοι μονοι τους πεφτουν, δεν φαινεται πραγματικο οτι απλα τον πιανει τον αλλον και τον τον ριχνει ετσι απλα.
τελος παντων... μηπως ξερετε καμια σχολη wushu kungfu?? στην θεσσαλονικη, αυτην που κανει και ο Jet Li. :confused:
παρτε δειτε το Fearless πεφτει πολυ ξυλο οχι αστεια
Jet Li Rules!!!!!!!!!!

#254 bloodcorer

bloodcorer

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 22 March 2009 - 22:59

ρε συς. το aikido ειναι παραγματικο ι ψευτικο?? μου φαινεται λιγο ψευτικο που τον κανει τον αλλον λιγο ετσι κατι και εκεινος πεφτει.
και κατι αλλο. υπαρχει καμια σχολη wushu στην θεσσαλονικη???

#255 Bab

Bab

Shinpaku alliance!

• Members
  • 81 posts

Posted 23 March 2009 - 00:25

ρε συς, καλο το aikido αλλα υπαρχει ενα προβλημα. εινai αληθινό η ψευτικο?? μακαρι να ειναι οπως τα λετε οτι δεν χρειαζεται δυναμη και οτι χρισιμοποιεις την δυναμη του αντιπαλου κλπ. γιατι εγω οπως το βλεπω ολοι μονοι τους πεφτουν, δεν φαινεται πραγματικο οτι απλα τον πιανει τον αλλον και τον τον ριχνει ετσι απλα.

ρε συς. το aikido ειναι παραγματικο ι ψευτικο?? μου φαινεται λιγο ψευτικο που τον κανει τον αλλον λιγο ετσι κατι και εκεινος πεφτει.
και κατι αλλο.

Κοίτα bloodcorer, εμένα προσωπικά η μοναδική εμπειρία με aikido είναι με έναν ξάδερφό μου που είχε ασχοληθεί στο παρελθόν 2-3 χρόνια και δοκιμάζαμε μαζί κλειδώματα στους καρπούς (gyaku) και κυβισθίσεις/ανακοπές (ukemi). Λόγω του ninjutsu που έκανα παλιά ξέρω πως σε εντελώς μηχανικό επίπεδο οι τεχνικές του aikido, που είναι παραπλήσιες με αυτές του jujutsu αν και περισσότερο κυκλικές/σφαιρικές κι όχι τόσο ευθείες, δουλεύουν μια χαρά από άποψη μηχανικής του σώματος. Τώρα πιο εσωτερικό aikido/jujutsu δεν έχω βιώσει και δεν μπορώ να φέρω άποψη, το μόνο που ξέρω είναι πως αν ευσταθούν οι ιστορίες για τον ιδρυτή του συστήματος Morihei Ueshiba τότε είναι εφικτά τα κατορθώματα αυτά όπου αγγίζοντας κάποιον σωστά μπορεί να κάνει πτήση:hero:.

Το θέμα είναι πως για να καταλάβεις μόνος σου τι είναι το Aikido, μελέτησε τη φιλοσοφία του, δες ίσως κάποια demo σε video, συζήτησε με άτομα που γνωρίζουν και ζήτα τους ευγενικά να σου δείξουν πρακτικά και θεωρητικά τη τέχνη τους, βρες κάποιες σχολές, εγγράψου αν γίνεις δεχτός, και δώσε κάποιο διάστημα (1 μήνα;6 μήνες;5 χρόνια; εσύ ξέρεις) στον εαυτόν σου για να δοκιμάσεις αν κάνει για σένα.

Posted Image

Deadly masters VS Incompetent student

Rule One: "Do not act incautiously when confronting a little bald wrinkly smiling man."
...
Rule Nineteen :"Remember Never to Forget Rule One. And always ask yourself: How come it was created in the first place?"

Links που προτείνω ανεπιφύλακτα: Δείτε anime online σε mobile συσκευές + Νόστιμες συνταγές για όλους