Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

- - - - -

Πολεμικές Τέχνες

• Please log in to reply
596 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε; (278 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε;

1. Κarate (32 ψήφοι [15.24%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.24%

2. Judo (8 ψήφοι [3.81%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.81%

3. Tae Kwon Do (38 ψήφοι [18.10%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 18.10%

4. Kung Fu (31 ψήφοι [14.76%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 14.76%

5. Capoeira (12 ψήφοι [5.71%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.71%

6. Kick,Thai Boxing (27 ψήφοι [12.86%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 12.86%

7. Greco Roman (8 ψήφοι [3.81%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.81%

8. Άλλο (54 ψήφοι [25.71%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.71%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#226 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 15:16

Κανω Kick boxing εδω και κανα 2-3 χρονια.Ωραια πολεμικη τεχνη αν και δεν εχει πολλα ατομα στην ηλικα μου:nanana: (κανουν κυριως ατομα 19+) στην σχολη μου τουλαχιστον

#227 willv

willv

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 15:35

Karate FTW....:nod2:
Ασχολήθηκα με το καράτε δυστυχώς μόνο 2 χρόνια....(3 μέρες την βδομάδα επι 2 ώρες)
Όταν με το καλό τελειώσω τις σπουδες μου( να μαστε καλά μεχρι τότε...xD) και επιστρέψω σπιτάκι μου θέλω οποσδήποτε να ξαναρχίσω....:nanana:
There's nothing worse than trying to bring yourself up back from the dead
so I advise you listen to that voice in the back of your head....

#228 Baktiridion

Baktiridion

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 22:00

Παιδια ψαχνω για bokken (ξυλινο katana) αλλα απο Ελλαδα και δεν βρισκω που8ενα στο internet για να παραγγειλω μηπως εχετε καποια διευθυνση που να με βοηθησει;Εστω και απο το εξωτερικο αλλα θα προτοιμουσα Ελλαδα.Επισις μηπως ξερετε μηπως υπαρχει καμια σχολη Kendo-Kenjutsu στη Καλαματα;

#229 luffy90

luffy90

BAN-KAI!!

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 12:19

Ασχολούμε με το Tae Kwon Do από 6 χρονών. Στη 1η Γυμνασίου πήρα την μαύρη και σταμάτησα. Ξαναξεκίνησα φέτος και άντε να δούμε....:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#230 gAriGo

gAriGo

"ΒΑΚΑ!"

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 16:05

ασχολουμαι με το tae-kwon-do 2 χρονια τωρα, αλλα θα ηθελα να δω πως ειναι το ninjutsu... ξερει κανεις καμια σχολη κοντα στην αργυρουπολη (επειδη αργυρουπόλεις υπαρχουν καμποσες, ενοω την αργθρουπολη μεταξυ ηλιουπολης-γλυφαδας στην αθηνα)

#231 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 17:17

εγω ασχολιομουν με το καρατε αλλα τωρα θελω να δοκιμασω tae-kwon-do αντε να δουμε και αυτο
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#232 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 17:28

Παιδιά εγώ έκανα 7 χρόνια tae-kvon-do.Πήρα τη μαύρη ζώνη και σταμάτησα επειδή βαρέθηκα.Τώρα λέω να αρχίσω τζούντο είναι ωραίο ή μάπα?:confused:

γενικα ατομα που κανουν ταεκ βο ντο μου εχουν πει οτι δε λεει και πολλα.
κανω γω με τον praetorian mazi judo αν θες στειλε κανα μηνυμα.Παντος γενικα ωραιο ειναι να ασχολεισαι για hobby μη το παρακανεις σοβαρα.Παντος και γω ελεγα να ασχοληθω με τιποτα αλλο εκτος απο judo περιμενω φετος να παρω τη μαυρη και μετα βλεπω.Ο δασκαλος λεει οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις με κατι αλλο.i do not know

#233 xxxnosxxx

xxxnosxxx

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 17:55

Εγώ ασχολούμε με την πυγμαχία εδω και 3 χρόνια πολύ καλή και πρακτική.

#234 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 17:18

Κατι λιγοτερο απο ενα μινα πιγενω KARATE:wooi2:...αλλα εχω πολυ δρομο ακομα...να δω αν θα μαθω τα ονοματα στις κηνησεις :hahaha:! Παντος ελπιζω σε κανα χρονακι να καταφερω να παρω τουλαχιστο την κιτρινη ζονη :emptyonexg1:.
Παντος θα ηθελα αργοτερα να ασχοληθω με Kung Fu και Muay-Thai ... ισος και Jiu Jitsu(ή οπος εκει γραφετε). Οι πολεμηκες τεχνες παντα ηταν αδιναμια μου αλλα ποτε δεν ειχα την δηνατοτινα να ασχοληθω μεχρι φετος:emptyonexg1::nanana:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Neuro: 26 Οκτώβριος 2008 - 17:33

Δημοσιευμένη  εικόνα

#235 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 10:53

Εγώ κάνω Kung-Fu 7 χρόνια, Kendo 5 χρόνια και Judo 4 χρόνια. Βασικά τα κάνω όλα ταυτόχρονα. Έχω μαύρη ζώνη στο Kung-Fu, πράσινη στο Judo και είμαι στο 4o kyu στο Kendo. Βασικά θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο, αλλά ακόμα ψάχνομαι. :tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#236 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 15:04

Kendo Που κάνεις?
Intelligence is nothing without wisdom...

#237 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 15:09

Muay Thai ftw... Λατρεύω το combat style!
:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#238 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 00:05

Kendo Που κάνεις?

Kendo κάνω στη Ν.Φιλαδέλφεια στο Budo Center. Έχουμε ιάπωνα δάσκαλο. Τον Nobu. Απίστευτος. Πάντα έχουμε ιάπωνα δάσκαλο. Αυτός είναι ο τέταρτος μέχρι τώρα. Τους στέλνει το πανεπιστήμιο Tsukuba για να κάνουν πρακτική εδώ πριν αποφοιτήσουν. Μπες στο www.budo.gr για να πάρεις πληροφορίες.:orly::knock-knock:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#239 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 14:34

Εγώ κάνω Kung-Fu 7 χρόνια, Kendo 5 χρόνια και Judo 4 χρόνια. Βασικά τα κάνω όλα ταυτόχρονα. Έχω μαύρη ζώνη στο Kung-Fu, πράσινη στο Judo και είμαι στο 4o kyu στο Kendo. Βασικά θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο, αλλά ακόμα ψάχνομαι. :tensai:

:oo::oo:πολλα χρονια φιλε.Ποσο χρονων εισαι?

#240 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 17:04

Είμαι γύρω στα 25. Αλλά ξεκίνησα περίπου στην ηλικία που είσαι εσύ Zabimaru. Ουσιαστικά ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες 7 χρόνια. Ξεκίνησα με το Kung-Fu και στον 3ο χρόνο άρχισα να κάνω και άλλες πολεμικές τέχνες ταυτόχρονα. :Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα