Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
877 replies to this topic

#631 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 13:38

Ωπ! Να τη και και η υποστηρίκτρια των KAT-TUN! Don't worry girl! Αυτή η κόντρα είναι πανάρχαια και δεν υφίσταται πλέον! Εφ όσον τελείωσε και το Utawara. Μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονούνται!

Είδα και το Gira Gira!!

Spoiler:

Τώρα δε μένει κάποιο άλλο drama που να περιμένω. Το Akai Ito θα αρχίσει το Δεκέμβρη. Yosh! Back to downloading Iljimae...

Χθες είδα και την πρώτη από τις 2 σπέσιαλ τηλεταινίες των Waterboys κάτι που με έκανε να νοσταλγήσω τις σειρές και την ταινία. Και να ρωτήσω:
Αλήθεια κανείς από εσάς δεν έχει δει ακόμα τα Waterboys; Είναι ξεκαρδιστικά και πολύ πρωτότυπα! Ή τρέμετε στη ιδέα αγοριών με μικροσκοπικά μαγιό που κάνουν συγχρονισμένη κολύμβηση; Να σας προκαλέσω ενδιαφέρον;
Ταινία: Tsumabuki Satoshi, Tamaki Hiroshi
Σειρά 1: Yamada Takayuki, Moriyama Mirai, Ishigaki Yuma, Eita
Σειρά 2: Ichihara Hayato, Koike Teppei, Kimura Ryo
Σπέσιαλ: Eita, Koide Keisuke, Hiraoka Yuta
Interested yet??? *blink blink*

#632 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 16:41

Ωπ! Να τη και και η υποστηρίκτρια των KAT-TUN!

I am the KAT-TUN Ranger! Anywhere, anytime! :nod2:

Και είχα σκεφτεί να δω το Waterboys πέρυσι αλλά τελικά δεν το έκανα ποτέ!
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#633 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 13:01

Να το κάνεις! Γιατί δεν έχω κανέναν να κάνουμε μαζί Waterboys fangirling!

Τέσπα... είδα το 2ο επεισόδιο του Scrap Teacher το οποίό ήταν 10 φορές καλύτερο από το 1ο και είχε και το απόλυτο highlight: J-drama αναφορά στο Gokusen!

Spoiler:

Καλά νέα για το GiraGira! Ακούστηκε ότι θα βγουν υπότιτλοι οπότε δε θα μείνει στον άσσο! ^^

#634 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 00:18

okz..okz~
finished Kindaichi Shounen no Jikenbo 3,το οποιο τελικα μου αρεσε περισσοτερο απ'οτι περιμενα..Ειδικα το τελευταιο case~ Jun actually captured Kindaichi's serious side nicely,but failed on the dorky one:if: Also ειδα και το SP του,Kindaichi Shounen no Jikenbo 3 Murder on the Magic Express,το οποιο τελικα επρεπε να ειχα δει στην αρχη γιατι ενας key character του special εμφανιζεται στα τελευταια επισοδεια της σειρας and I got srsly spoiled :pp
Then Kindaichi Shounen no Jikenbo 2005 SP.Δεν ηταν καλη ιδεα που ειχα δει την ανιμε εκδοση του συγκεκριμενου case(Kyuuketsuki Densetsu Satsujin Jiken),γιατι εκανα συγκρισεις ενω δεν επρεπε :x Unlike Jun,Kame was perfect portraying Kindaichi's dorkiness,but was weak on his serious side even when he was solving the crime..IMO παντα βεβαια..
Τωρα θα συνεχισω με Meitantei Conan SP 1 & 2 and Tantei Gakuen Q για να τελιωσω ολες τις mystery/detective σειρες που εχω so far.. :uhh: then go hunting for new ones..I can't get enough!:oo:

Lastly απο τα οngoing dramas of this season,που απο ελλειψη subs τελικα παρακολουθω μονο 1(!!!!) DD:
Ryusei no Kizuna ep2!
Awesome series Y/Y? :wooi2:
Τα flashbacks προβλεπονται να γινονται πιο ενδιαφεροντα(and more sad T^T) καθως προχωραει η ιστορια,και τα πολλα ομολογουμενως lulz συνεχιζονται πολυ καλα! XD
Μετα το "Canada kara no Tegami"(:hahaha::hahaha:),Koichi director presents "Takayama Hisanobu - Mousou Kakarichou''! :hahaha: oh god.. XD
Η Nakashima Mika δεν ξερω ακομα τι ρολο θα παιξει στην ιστορια(although dramawiki lists her a swindler) και τι σχεση θα εχει with the 3 siblings,παντως η εμφανιση της σ'αυτο το επι ηταν damn amusing (''I wonder how many gigabytes do happy memories have.." ???? :hahaha::hahaha::hahaha:)
Also Kaname Jun's character keeps getting more random with every scene,I'm liking him so much! XDD Θελω πολυ να δω τη ρολο θα παιξει,εκτος απο το να κανει διατριβη στο Hayashi rice! XD

oh and not to forget...
Ninooooooo <3333
Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από yami: 27 Οκτώβριος 2008 - 00:25

#635 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 09:33

Που είναι οι υπότιτλοι για το 2ο Ryusei no Kizuna? *explodes*

OK... τους βρήκα.

#636 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 10:26

χθες ειδα το Hana Kimi special >o< ye ye I know... that was soooo cute
was it my idea or Sano was hotter than the last time? ~maybe I havent seen J dramas for a long time or sthXD~
the special was nice~~ but again there werent a lot of lovu lovu scenes ;_;
Spoiler:

Hotties Paradise FTW
Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#637 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 23:06

OMG! Bloody Monday rocked and yet again ended in a cliffhanger! Να ανοίξετε τα spoiler tags αφού δείτε το επεισόδιο!

Spoiler:

Ειλικρινά δε την χορταίνω αυτή τη σειρά! Τη βλέπω με το που βγαίνει και ανυπομονώ να ξανάρθει Δευτέρα να κατεβάσω το επόμενο επεισόδιο! Έχει πολύ δράση και αγωνία και δε ρίχνει ούτε στιγμή τους ρυθμούς της! Αυτός ο Fujimaru ούτε ρούχα προλαβαίνει να αλλάξει ο καημένος!

Επίσης θα σκάσω μέχρι να βρει η αδερφή μου χρόνο να δούμε το επόμενο επεισόδειο του Ryuusei no Kizuna! I know it's even better than the first.
Και μου αρέσει ιδιαίτερα που οι τίτλοι των σεναρίων του Koichi είναι παρωδίες αληθινών σεναρίων. Letters from Canada -> Letters from Iwojima
What's up next? Hana Yori Shizuna???
:hahaha:

#638 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 13:05

Καλά το Bloody Monday υποτίθεται ότι θα το υποτιτλίσουν οι TimeLess Subs αλλά ακόμα περιμένουμε! Θα μας σκάσουν αυτή την σαιζόν!
Και οι φαν των ΧειΣει θα έχουν σκάσει που δεν θα υποτιτλιστεί το Scrap teacher... (μαζί με εμένα...)

#639 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 13:45

Jun actually captured Kindaichi's serious side nicely,but failed on the dorky one:if:
Unlike Jun,Kame was perfect portraying Kindaichi's dorkiness,but was weak on his serious side even when he was solving the crime..

conclusion!
μηπως θα πρεπε τελικα ο director του Kindaichi να τη δει "κουλτουρα" και να αντιγραψει τον Luis Buñuel, να βαλει και τους 2 στον ιδιο ρολο, ο Jun για τα σοβαρα, ο Kame για τα dorky so we can finally see teh dream combi and die happy fangirls για maximum profit?? XDDD
(j/k :P)

η εμφανιση της σ'αυτο το επι ηταν damn amusing (''I wonder how many gigabytes do happy memories have.." ???? :hahaha::hahaha::hahaha:)

EPIC LINES ARE EPIC.-:nod2:
i rewinded and rewatched that part at least 5 times για να σιγουρευτω οτι οντως ειπε αυτο που ακουσα..

was it my idea or Sano was hotter than the last time? ~maybe I havent seen J dramas for a long time or sthXD~
the special was nice~~ but again there werent a lot of lovu lovu scenes ;_;

Spoiler:

Hotties Paradise FTW

generally, i dunno why, maybe it was the whole reminiscence mood, but everyone seemed better than i remembered!!:oo:
and i mean everyone! even Maki-chan looked far cuter than usual for some reason... oO
also, αν το περιεχομενο του special ηταν μεσα στην ιδια τη σειρα, i think we would all have shaped a better opinion about Sano...
βεβαια imho, το στολιδι του special (και της σειρας ολοκληρης actually) ηταν ο Nakatsu!!! Toma for president!!! just how awesome can a role be????:wooi2::wooi2:
*requests another special too*
too much of this win is never enough... T^T

Καλά το Bloody Monday υποτίθεται ότι θα το υποτιτλίσουν οι TimeLess Subs αλλά ακόμα περιμένουμε! Θα μας σκάσουν αυτή την σαιζόν!
Και οι φαν των ΧειΣει θα έχουν σκάσει που δεν θα υποτιτλιστεί το Scrap teacher... (μαζί με εμένα...)

με προλαβες... οταν νιωσουν οι TimeLes θα το δουμε more than gladly! ειμαστε ηδη στο 3ο raw και ουτε φωνη, ουτε ακροαση...
βεβαια με τους ρυθμους που πανε αυτοι, αν ειναι οντως τοσο suspense-filled, αναρωτιεμαι μηπως να περιμενω να το τελειωσουν πρωτα...
μεχρι τοτε ομως shine a light on me and i slipped... >>
κι οχι τπτ αλλο, αλλα απ ο,τι ειδα υποτιθεται υποτιτλιζουν 3 dramas αυτη τη season και εχουν και κανα δυο unfinished projects χρωστουμενα απο προηγουμενες... D:
anyhow, at least it will be subbed eventually..:sleepy:

επισης, αν και καθυστερημενα ας εκφρασω την αμετρητη χαρα μου about this:

Καλά νέα για το GiraGira! Ακούστηκε ότι θα βγουν υπότιτλοι οπότε δε θα μείνει στον άσσο! ^^

:joyful::joyful::joyful::joyful::joyful: :joyful::joyful::joyful::joyful::joyful:

παλι καλα γιατι αφοτου ειδα το πρωτο raw i was like "HOW CAN THEY NOT BE SUBBING THIS GODDAMMIT????"
:nanteee::sadist::OMG3::zetsubou:

και το Τeam Batista no Eiko βρηκε subbing τελικα...
αντε μονο το Scrap Teacher εμεινε and we'll be happy! :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#640 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 18:35

λοιπον διαβασα καποια τυχαια ποστ απο τις 43 σελιδες και εχωντας ακουσει απο τον αδελφο μου που εχει δει 1 σειρα δε θυμαμαι πια με Ψησατε και μενα να δω καμοια σειρα.Πρωτα απο λα τις κατεβαζετε ή τις βλεπεται live se streaming?Δωστε κανα λινκ που μπορω να κατεβασω δω καμια:wooi2:THANKS!:gotit:

#641 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 20:19

Αμέ! Να σου δώσουμε!

D-Addicts :: Index <- Το μεγαλύτερο σάιτ με torrents για ασιατικές σειρές
http://community.livejournal.com/jdramas/ <-- Για direct downloads. Θέλει λογαριασμό LJ. Τζάμπα είναι να φτιάξεις ένα.

Καλή αρχή για otaku και anime lovers θεωρώ τις σειρές Densha Otoko και Akihabara@Deep και άλλες εξαιρετικές είναι τα Hana Yori Dango, 1 Pound no Fukuin, Nodame Cantabile, Stand Up!!, Kurosagi, 1 Litre of Tears, Last Friends. Το τι θα σε τραβήξει εξαρτάται από το αν είσαι αγόρι ή κορίτσι αλλά άπαξ και κολλήσεις θα ανακαλύψεις ότι είναι πιο εθιστικά από τα άνιμε! Πολλοί από εμάς έπεσαν στην παγίδα (εγώ κλείνω σχεδόν 3 χρόνια).

-----------------
Λοιπόν guys έπιασε το μάτι μου και ένα άλλο drama του TV Tokyo που φαίνεται ενδιαφέρον οπότε θα το δω. Λέγεται Mendol και είναι η ιστορία 3 κοριτσιών που προσπαθούν να γίνουν Idols και αποτυγχάνουν μέχρι που μια μέρα γίνονται μάρτυρες ενός εγκλήματος. Προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους εγκληματίες μεταμφιέζονται σε αγόρια και γνωρίζουν απρόσμενη επιτυχία ως ikemen idols! Crossdressing και idols! Και οι πρωταγωνίστριες είναι μέλη των ΑΚΒ48! Επίσης πείθουν πολύ σαν αγόρια! Τουλάχιστον 10 φορές πιο πολύ από τη Maki στο Hana Kimi. Ακόμα και όταν τραγουδάνε ακούγονται σαν αγόρια (μοιάζουν με τους HeySayJUMP!)!!!

#642 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 20:52

OMG! Bloody Monday rocked and yet again ended in a cliffhanger!
:hahaha:

να σου πω όμως..Δεν το παρακάνει λίγο? Ανάσα δεν παίρνεις....δε σου θυμίζει λίγο 24 (δεν το χω δει αλλά έχει πάρει το μάτι μου) αλλά με πιο όμορφο πρωταγωνιστή;:hahaha:

και ένα teaser για όσους περιμένουν υποτίτλους (και καλά κάνουν :nanana:) Ποια θα το παρηγορήσει το παιδί? :hahaha:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=c0FUnPVw5Tc[/media]
και ένα γλυκούλι βιντεάκι με ένα πολύ ιδιαίτερο bishounen:emptyonexg1: :nbleed: (yami I 'm not immune to his magic powers :cry5:)
[media]http://www.youtube.com/watch?v=h5skKUIqfyw[/media]

#643 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 21:13

να σου πω όμως..Δεν το παρακάνει λίγο? Ανάσα δεν παίρνεις....δε σου θυμίζει λίγο 24 (δεν το χω δει αλλά έχει πάρει το μάτι μου) αλλά με πιο όμορφο πρωταγωνιστή;:hahaha:

Κοίτα εμένα μου αρέσει το ότι δε χαλαρώνει. Έχω δει σειρές δράσης που έκαναν κοιλιά και ξενέρωσα άπειρα. Καλά για την ομορφιά του πρωταγωνιστή δε το συζητάμε! Μέχρι και το ημερολόγιο του θα πάρω να τον έχω στον τοίχο μου! Miura Haruma no dai-fan desune!

και ένα γλυκούλι βιντεάκι με ένα πολύ ιδιαίτερο bishounen:emptyonexg1: :nbleed: (yami I 'm not immune to his magic powers :cry5:)

Ryo???? Εγώ προσωπικά τον αντιπαθώ αλλά στο Ryuusei no Kizuna κατασυμπάθησα τον χαρακτήρα του. Αφού σου αρέσει δες αυτό το βίντεο. Το παραδέχομαι πως είναι Hot ο άτιμος! Σαν το Yamapi και τον Jin όμως όχι...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=52MpI-zsOsM[/media]

#644 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 21:39

εγω παντως,αν το Bloody Monday φτασει στη μεση(επ 5-6) και δεν βγουν subs μεχρι τοτε,το αρχιζω raw κι ο Θεος βοηθος.. :emptyonexg1::emptyonexg1:

(yami I 'm not immune to his magic powers :cry5:)

lol..well good for you :pp we all have one >DD
since you like,παρε κι αυτο..
[media]http://jp.youtube.com/watch?v=0WDopvER7ls[/media]ειναι φρεσκο φρεσκο and it's my new music obsession these days :if:
εχει και Ohkura~ |DDD

#645 rezeero

rezeero

untitled ftw

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 01:44

Πολύ αργούν ρε γαμώτο :cry5::cry5::cry5:
Aν δεν ξέρεις ιαπωνικά τελικά δε λέει να ασχολείσαι με ongoing :(

OMG! Bloody Monday rocked and yet again ended in a cliffhanger! Να ανοίξετε τα spoiler tags αφού δείτε το επεισόδιο!

Λυπήσου μας βρε a2a και εκεί που κάθεσαι και βλέπεις βγάλε μας ένα sub :respect: :D :D
(αλήθεια, έβαλες μπρος για fansubbing?)
srs bzns --> Δημοσιευμένη  εικόνα