Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#601 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 18 October 2008 - 09:56

Πρωτα απ'ολα μου εκανε εντυπωση οτι παραδοξως ηταν πιο αστειο απ'οτι θα περιμενε κανεις!Και για πρωτο episode αλλα και γενικα..
ビックリした! :o

Yappari Kankuro Kudo da ne! Γι αυτό είναι και ο αγαπημένος μου σεναριογράφος. γιατί παντρεύει άνετα την κωμωδία με το δράμα. (Also cause he's probably high when he writes cause his scenarios are paranoid). Και αυτό το κατάλαβα από το Kisarazu Cat's Eye: ο πρωταγωνιστής έχει καρκίνο και θα πεθάνει x ας κάνουμε καφρίλες μέχρι να τα τινάξει!

To 流星の絆 έκανα υπόσχεση να το δω με την αδερφή μου οπότε είμαι στο περίμενε μέχρι να βγουν υπότιτλοι αλλά χεχε δεν κρατιέμαι, το έριξα το sneak peek!

@himawarinosekai: Παιδική χαρά jdramas! Τι καλά που θα ταν!

Πωπω πρέπει να θυμιθώ να κάνω update στη λίστα!

@ahireasu: Συμφωνώ και επαυξάνω για τον κορεάτικο κινηματογράφο! Ειδικά κάτι κορυφαία rom com που δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού! Οι Αμερικάνοι δεν τους πιάνουν σε αυτό τον τομέα με τίποτα. Η αγαπημένη μου ταινία είναι το The Art of Seduction! ^^

#602 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 19 October 2008 - 01:00

Κατ' αρχήν μου άρεσε το opening theme και κάτι μου θύμιζαν οι bishounen-φωνούλες! (οι Arashi είναι παντού ή μου φαίνεται;))

σε χάλασε?:nbleed:
εγώ μόλις τελείωσα το Yamada Taro Monogatari (πολύ καλό) και σκέφτομαι να ξεκινήσω Mukodono, Maou, Bad love και να δω επιτέλους το Last friends (το ξέρω είμαι απαράδεκτη), που το χω κατεβάσει κάτι μήνες τώρα και το'χω και κάθεται... :emptyonexg1:
Και κάποιος το είπε και θέλω να συμφωνήσω, ότι ο Matsumoto Jun στο Hana Yori Dango ήταν τόσο εξαιρετικός που νόμιζες πως γι' αυτόν γράφτηκε ο Domyouji... (αν και είμαι προφανώς προκατειλλημένη υπέρ του, αυτό το λέω εντελώς αντικειμενικά):lovulovu:

α,επίσης πρόσφατα είδα και μια πολύ ωραία κορεάτικη ταινία, "Τhe beast and the beauty".

Posted Image

#603 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 19 October 2008 - 14:15

Ζηλεύω!!!! Θέλω να κάτσω κι εγώ να δω doramas.. Άθλια σχολεία, άθλιες Παναελλήνιες, άθλια κοινωνίια!!! Ευτυχώς που υπάρχουν και καταλήψεις και κάθησα να δω λίγο (2 επεισόδια για την ακρίβεια) Last Friends.. Οφείλω να ομλογήσω ότι από τις λίγες Ιαπωνικές σειρές που έχω δει αυτό έχει το καλύτερο opening τόσο από μεριάς τραγουδιού όσο κι από video (με τα πράγματα που σπανε, τέλειο).. Και η Utada Hikaru έχει απίστευτη φωνή.. Μια απορία μονο. Γιατί ο Nishikido είναι τόσο κούκλος αλλά και τόσο μ@λ@κ@ς?(για το ρόλο μιλώντας πάντα)
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#604 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 19 October 2008 - 15:51

Έτσι είναι όταν έχεις Πανελλήνιες. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες!

Εγώ εν τω μεταξύ συνέχισα επιτέλους το 33-pun Tantei που το είχα παρατήσει εν αναμονή υπότιτλων. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Μιλάμε για μια από τις πιο σουρεαλιστικές και παρανοϊκές σειρές EVER! Είναι τόσο αστεία και κουλή που χτυπάω το κεφάλι μου στο πληκτρολόγιο! Αυτή η σειρά και άνιμε να γινόταν θα έσκιζε σίγουρα! Ο Tsuyoshi είναι απίστευτος! Πώς καταφέρνει να μένει ανέκφραστος όταν γύρω του συμβαίνουν τόσα και τόσα; Και η Mizukawa Asami είναι πολύ πιο αστεία απ' ό,τι περίμενα!
Κρίμα που οι υπότιτλοι καθυστερούν (2 επεισόδια σε hardsub μέχρι στιγμής) γιατί πραγματικά αξίζει να το δει περισσότερος κόσμος!

Αύριο έχουμε Innocent Love guys! ^^

#605 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 20 October 2008 - 00:49

πωωω, μόλις ξεκίνησα το Last Friends... Καταπληκτικό είναι! Εγώ κόλλησα αμέσως... όσο σκέφτομαι ότι το'χα τόσο καιρό και δε το βλεπα...:if: Βασικά μου έκανε απίστευτη εντύπωση ο ρεαλισμός του(που κλασσικά απουσιάζει παντελώς) και το ότι θίγει θέματα ιδιαίτερα ευαίσθητα, που τηλεοπτικώς τουλάχιστον τείνουν να αποφεύγονται στην Ιαπωνία (πειρισσότερο απ΄ότι σε άλλες χώρες). Και το τραγούδι των τίτλων κολλάει απλά τέλεια...

Posted Image

#606 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 21 October 2008 - 11:13

Το Innocent Love αυτή την στιγμή είναι για σένα α2α που καταλαβαίνεις τα Ιαπωνικά χωρίς subs,εμείς θα περιμένουμε ,btw βγήκε και το bloody monday ep2....

#607 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 21 October 2008 - 11:54

Indeed! Μόλις κατέβηκε! Αλλά μάλλον δεν προλαβαίνω να το δω τώρα γιατί πρέπει να πάω μέχρι το Πανεπιστήμιο για κάτι δουλειές. Χτες κατέβασα και είδα και το Bloody Monday ep 2 και μπορώ να πω ότι δε χαλαρώνει καθόλου και είναι συνεχώς μες τη δράση! Άσε που τελείωσε σε cliffhanger!

Spoiler:

Σήμερα το απόγευμα θα δω μάλλον το Ryuusei no Kizuna. Προς το παρόν η καλύτερη σειρά για μένα είναι το Bloody Monday.

#608 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 21 October 2008 - 12:07

Τελείωσα ΑΙΣΙΩΣ το Dragonzakura (έρωτας ο Hiroshi!:wooi2:) και τώρα έχω πέσει σε δίλλημα: Stand Up! ή Last Friends; Αχ και νά'ταν όλα τα διλλήματα σαν κι αυτό!

Posted Image

#609 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 21 October 2008 - 13:38

το πρώτο που λες δε το χω δει, αλλά προτείνω Last Friends... Εγώ άργησα να το δω και μετανιώνω γιατί τώρα δεν εχω χρόνο με τη σχολή τη δουλειά κλπ. να το δω μονομιάς, ενώ αν το χα δει πιο πριν θα'χα χρόνο, και δε θα πέθαινα στην αγωνία κάθε φορά που έπρεπε να αφήσω την οθόνη μου.
Βασικά από ότι ξέρω για το Stand Up!, με το ένα θα κλαψεις, με το άλλο θα γελάσεις, διαλέγεις και παίρνεις. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Edited by Kirenahana, 21 October 2008 - 13:45.

Posted Image

#610 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 21 October 2008 - 13:43

ρε παιδες, μωλις μου στειλανε ενα link για trailer του
crows zero φαινεται καλο. δεν ξερω αμα πιανεται σαν
j-drama. το εχει δει κανεις ?

#611 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 21 October 2008 - 13:48

δεν το χω δει, αλλά καλό ακούγεται (διαβασα περίληψη). Dorama δεν είναι, αλλά και τις ταινίες εδώ τις συζητάμε απ'ότι έχω καταλάβει, οπότε καλά είσαι.

Posted Image

#612 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 21 October 2008 - 15:52

καταλαβα, παντως απ'οτι καταφερα να δω εχει πολυ ξυλο
8α το δω σημερα το βραδυ και αμα ειναι 8α σας πω τπτ καυτο να σας ψησω

#613 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 21 October 2008 - 16:23

ρε παιδες, μωλις μου στειλανε ενα link για trailer του
crows zero φαινεται καλο. δεν ξερω αμα πιανεται σαν
j-drama. το εχει δει κανεις ?

αν σ αρεσουν οι ταινιες με delinquents και ξυλο το βλεπεις ASAP.
highly recommended imho και εχει κατι truly epic φασεις..
του χρονου βγαινει και sequel (:congrats::congrats:)
λογικα δε θα το μετανιωσεις...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#614 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 21 October 2008 - 20:01

Ryuusei no Kizuna rocked!!!

Spoiler:

Και ναι, απίστευτο κι όμως αληθινό: ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Taisuke (Nishikido Ryo). Αυτό βέβαια δείχνει πως το παιδί είναι τρομερός ηθοποιός! Στο Last Friends τον μισούσα θανάσιμα και εδώ τον λατρεύω!

#615 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 21 October 2008 - 20:01

FINALLY I watched the Hanazakari no Kimitachi e SP! D: Busy schedule is busy..
ahem..
;laks;dlaks;lkda;l I've so misseeeeeeed this!! ;o; All the randomness and lulz and the ghei XD! <333
Definite must watch of the year! :33 among other things :pp

also βρισκομαι στη μεση του Kindaichi Shounen no Jikenbo 3~
(yes,I'm continuing with the mystery series :P after that I'm gonna watch Tantei Gakuen Q :P)
Ως fan του manga I'm kinda half satisfied απο τη μεταφορα του,but oh well...I know I want to..:if:
since it's full of..
Spoiler: