Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#661 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 01 November 2008 - 09:26

Είδα χθες το πρώτο επεισόδιο του Giragira! Πολύ καλό. Παρουσιάζει τον κόσμο των χοστ κλαμπ αρκετά ειδυλλιακό, αλλά ο πρωταγωνιστής είναι φοβερά συμπαθητικός.
Κοίτα να δεις που θα είναι το 2ο ντράμα που από ότι φαίνεται θα δω ongoing αυτή τη σαιζόν!
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#662 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 01 November 2008 - 16:36

Μεχρι στιγμής έχω αποφασίσει να δώ όταν ολοκληρωθούνε/βγούνε υπότιτλοι τα εξής:
Giragira,Bloody Monday,1 Pound no Fukuin,Ryuusei no Kizuna,Nanase Futatabi,Innocent girl,Mendol και πιστεύω ότι στο δρόμο θα ανακαλύψουμε κι'άλλα διαμάντια.
Μου αρέσει πολύ που στην Ιαπωνία κάθε εποχή είναι και μια τηλεοπτική σεζόν, με αυτόν τον τρόπο δεν ξεμένουμε ποτέ απο σειρές για να δούμε :nbleed:

arigato Erebos...

λοιπόν το Crows το έχει δει κανείς;/
ξέρετε που μπορώ να το κατεβάσω;?

trailer

Υπάρχει εδώ bt.avistaz.com hardsubed.
Επίσης το 2009 βγαίνει το Crows zero 2 ƒNƒ[ƒY‚y‚d‚q‚nII

Edited by ahireasu, 02 November 2008 - 12:35.

#663 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 01 November 2008 - 17:33

50 πράγματα που μαθαίνουμε από κορεάτικες σειρές (ένα από τα καλύτερα και ξεκαρδιστικότερα memes ever!) Πολλά από αυτά ισχύουν και για τις ιαπωνικές σειρές αλλά αν έχετε δει κορεάτικες θα καταλάβετε αμέσως!

Spoiler:

Επίσης Ισχύουν:

Spoiler:

#664 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 01 November 2008 - 23:30

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!
Είδα το προτελευταίο επεισόδιο απο το Last Friends
Spoiler:

#665 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 01 November 2008 - 23:43

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!
Είδα το προτελευταίο επεισόδιο απο το Last Friends

Spoiler:

Spoiler:

#666 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 02 November 2008 - 00:50

Spoiler:

Aυτα!:drink:

edit: Shi- Post 666 geto!:oo: Τελικα εγω αυτους τους παρεξηγημενους και σατανικους χαρακτήρες τους παω με 1000!:hahaha: Johan is watching me.

#667 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 02 November 2008 - 09:24

Τώρα θα μιλήσει η φοιτήτρια ψυχολογίας για τον Sosuke!

Spoiler:

Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#668 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 03 November 2008 - 01:56

A! Sousuke war! :bike::bike: /me joins

Spoiler:

Το bloody monday στο τρίτο επεισόδιο πια το απομυθοποίησα εντελώς..Μου φαινεται πολύ ερασιτεχνικό το σενάριο πια... Αλλά ταυτόχρονα πολύ δροσερό για να το παρατήσω:frozen: suzushii!
:gn2:

#669 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 03 November 2008 - 12:52

ppl, r we bloody joking here??

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

τωρα αυτο:

Spoiler:

το αφηνω απλως ασχολιαστο..

Spoiler:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#670 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 03 November 2008 - 13:08

Spoiler:

Btw, we seriously need a sub forum for dramas asap! Δεν είναι συζητηση αυτη να μιλαμε ταυτοχρονα για 34543 dramas, μπερδευομαι! :nanana: Αφου κατα καιρους εχω διαβασει για drama που μου φανηκαν ενδιαφεροντα και θα ήθελα να τα δω, και τόσο μπλεγμενη που ειναι η συζητηση ουτε όρεξη να τα ψάξω στις ατελειωτες σελιδες δεν εχω.Τ_Τ

#671 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 03 November 2008 - 14:07

Συμφωνώ! Sub forum για dramas asap! Πιστεύω πράγματι ότι υπάρχουν και άλλα άτομα που ενδιαφέρονται αλλά χάνονται στον κυκεώνα αυτού του thread. Dramas are the new trend face it!

Και δε συνεχίζω τη συζήτηση για τον Sousuke. Η καθεμία από εμάς έχεις τους λόγους και τα επιχειρήματα της να τον συμπαθεί ή αντιπαθεί. Βέβαια και ο ίδιος ο Ryo είχε πει: Παρακαλώ μισήστε τον! Του το παραδέχομαι πως είναι αστέρι ηθοποιός! Απλά δείτε τη διαφορά μεταξύ Sousuke και Taisuke! Βρε μπας και είναι διχασμένη προσωπικότητα;;;;

3o επισόδειο του Gira Gira and OMFG! O Sato Yuki! Με μούσι! ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
:nbleed::lovulovu: Του έχω τρελή αδυναμία! Δεν κάνω spoiler την ιστορία! Αλλά...O Sato Yuki! Με μούσι! :deadga6: Officially!

Edited by a2a, 03 November 2008 - 14:35.

#672 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 13 November 2008 - 21:00

50 πράγματα που μαθαίνουμε από κορεάτικες σειρές (ένα από τα καλύτερα και ξεκαρδιστικότερα memes ever!) Πολλά από αυτά ισχύουν και για τις ιαπωνικές σειρές αλλά αν έχετε δει κορεάτικες θα καταλάβετε αμέσως!

Spoiler:

Επίσης Ισχύουν:

Spoiler:

Ξέχασαν να γράψουν το εξής

Spoiler:

Επιτέλους το anime gr είναι πάλι up και κάτι άσχετο μόλις τελείωσα το Hana yori dango 2...το είδα καπάκι αφού τελίωσα το ένα και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι ήταν καταπληκτικόοοοοο,γμτ κάθε φορά που βλέπω μια σειρά παθαίνω πλάκα με την πρωταγωνήστρια τις σειράς....... damn Japanese girls,why do they have to be so hot so cute so かわいいいいいいい

Edited by ahireasu, 13 November 2008 - 21:09.

#673 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 November 2008 - 21:20

εγώ είδα το σπεσιαλ του χανα κίμι
και απλά μόνο που το σκέφτομαι γελάω μόνη μου εντελός βλαμένο και υπέροχο.

γαι το last friends Προσοχή με τα σποίλερ ακόμη στο 2 είμαι
αλλά αυτό που έχω να πώ είναι ότι δεν μπορώ να συνιθισω τους ηθοποιούς τόσο σοβαρούς
και ότι
Spoiler:

έχει να προτείνει κανείς μια κωμοδία τόσο βλαμένη όσο το χάνα κίμι;

#674 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 14 November 2008 - 04:31

αλλά αυτό που έχω να πώ είναι ότι δεν μπορώ να συνιθισω τους ηθοποιούς τόσο σοβαρούς
και ότι

Spoiler:

To Last Friends να το δεις hime,ειναι απο τα αγαπημενα μου!!! Για κωμοδια αν δεν εχεις δει το Stand Up! στο προτεινω χωρις δευτερη σκεψη!!! Απλα απιστευτο γελιο!!

Ειδα το πρωτο επεισοδιο απο το Bloody Monday!! Και σιγουρα θα ειναι καποιο Dorama που θα το παρακολουθησω μεχρι το τελος! Συνεχιζω σταθερα το Hana Yori dango returns, και τελος εχω βαλει να κατεβαινει σιγα-σιγα το SP from Hana Kimi (δεν το εχω δει Ο_Ο) and Innocent love ep1 >_< Και εχουν βγει τοσα...ελπιζω να μην αργουν τοσο...:deadga6:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#675 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 14 November 2008 - 13:13

και ότι

Spoiler:

Ισως το My boss my hero, νομίζω ότι αυτή η σειρά είναι αρκετά βλαμένη :P