Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde J-Dorama thread.
Posted 01 November 2008 - 09:26
Κοίτα να δεις που θα είναι το 2ο ντράμα που από ότι φαίνεται θα δω ongoing αυτή τη σαιζόν!
Posted 01 November 2008 - 16:36
Giragira,Bloody Monday,1 Pound no Fukuin,Ryuusei no Kizuna,Nanase Futatabi,Innocent girl,Mendol και πιστεύω ότι στο δρόμο θα ανακαλύψουμε κι'άλλα διαμάντια.
Μου αρέσει πολύ που στην Ιαπωνία κάθε εποχή είναι και μια τηλεοπτική σεζόν, με αυτόν τον τρόπο δεν ξεμένουμε ποτέ απο σειρές για να δούμε

arigato Erebos...
λοιπόν το Crows το έχει δει κανείς;/
ξέρετε που μπορώ να το κατεβάσω;?
trailer
Υπάρχει εδώ bt.avistaz.com hardsubed.
Επίσης το 2009 βγαίνει το Crows zero 2 ƒNƒ[ƒY‚y‚d‚q‚nII
Edited by ahireasu, 02 November 2008 - 12:35.
Posted 01 November 2008 - 17:33
Επίσης Ισχύουν:
Posted 01 November 2008 - 23:30
Είδα το προτελευταίο επεισόδιο απο το Last Friends
Posted 01 November 2008 - 23:43
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!
Είδα το προτελευταίο επεισόδιο απο το Last FriendsSpoiler:
Posted 02 November 2008 - 00:50
Aυτα!

edit: Shi- Post 666 geto!

Posted 02 November 2008 - 09:24
Posted 03 November 2008 - 01:56

Το bloody monday στο τρίτο επεισόδιο πια το απομυθοποίησα εντελώς..Μου φαινεται πολύ ερασιτεχνικό το σενάριο πια... Αλλά ταυτόχρονα πολύ δροσερό για να το παρατήσω

Posted 03 November 2008 - 13:08
Btw, we seriously need a sub forum for dramas asap! Δεν είναι συζητηση αυτη να μιλαμε ταυτοχρονα για 34543 dramas, μπερδευομαι!

Posted 03 November 2008 - 14:07
Και δε συνεχίζω τη συζήτηση για τον Sousuke. Η καθεμία από εμάς έχεις τους λόγους και τα επιχειρήματα της να τον συμπαθεί ή αντιπαθεί. Βέβαια και ο ίδιος ο Ryo είχε πει: Παρακαλώ μισήστε τον! Του το παραδέχομαι πως είναι αστέρι ηθοποιός! Απλά δείτε τη διαφορά μεταξύ Sousuke και Taisuke! Βρε μπας και είναι διχασμένη προσωπικότητα;;;;
3o επισόδειο του Gira Gira and OMFG! O Sato Yuki! Με μούσι! ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Edited by a2a, 03 November 2008 - 14:35.
Posted 13 November 2008 - 21:00
50 πράγματα που μαθαίνουμε από κορεάτικες σειρές (ένα από τα καλύτερα και ξεκαρδιστικότερα memes ever!) Πολλά από αυτά ισχύουν και για τις ιαπωνικές σειρές αλλά αν έχετε δει κορεάτικες θα καταλάβετε αμέσως!
Spoiler:
Επίσης Ισχύουν:
Spoiler:
Ξέχασαν να γράψουν το εξής
Επιτέλους το anime gr είναι πάλι up και κάτι άσχετο μόλις τελείωσα το Hana yori dango 2...το είδα καπάκι αφού τελίωσα το ένα και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι ήταν καταπληκτικόοοοοο,γμτ κάθε φορά που βλέπω μια σειρά παθαίνω πλάκα με την πρωταγωνήστρια τις σειράς....... damn Japanese girls,why do they have to be so hot so cute so かわいいいいいいい
Edited by ahireasu, 13 November 2008 - 21:09.
Posted 13 November 2008 - 21:20
και απλά μόνο που το σκέφτομαι γελάω μόνη μου εντελός βλαμένο και υπέροχο.
γαι το last friends Προσοχή με τα σποίλερ ακόμη στο 2 είμαι
αλλά αυτό που έχω να πώ είναι ότι δεν μπορώ να συνιθισω τους ηθοποιούς τόσο σοβαρούς
και ότι
έχει να προτείνει κανείς μια κωμοδία τόσο βλαμένη όσο το χάνα κίμι;
Posted 14 November 2008 - 04:31
εγώ είδα το σπεσιαλ του χανα κίμι
αλλά αυτό που έχω να πώ είναι ότι δεν μπορώ να συνιθισω τους ηθοποιούς τόσο σοβαρούς
και ότιSpoiler:
To Last Friends να το δεις hime,ειναι απο τα αγαπημενα μου!!! Για κωμοδια αν δεν εχεις δει το Stand Up! στο προτεινω χωρις δευτερη σκεψη!!! Απλα απιστευτο γελιο!!
Ειδα το πρωτο επεισοδιο απο το Bloody Monday!! Και σιγουρα θα ειναι καποιο Dorama που θα το παρακολουθησω μεχρι το τελος! Συνεχιζω σταθερα το Hana Yori dango returns, και τελος εχω βαλει να κατεβαινει σιγα-σιγα το SP from Hana Kimi (δεν το εχω δει Ο_Ο) and Innocent love ep1 >_< Και εχουν βγει τοσα...ελπιζω να μην αργουν τοσο...

Posted 14 November 2008 - 13:13
εγώ είδα το σπεσιαλ του χανα κίμι
και ότιSpoiler:
Ισως το My boss my hero, νομίζω ότι αυτή η σειρά είναι αρκετά βλαμένη