Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ήταν πάρα πολύ αστείο αλλά και ενδιαφέρον από άποψη ιστορίας. Μπορώ να πω ότι ο Kankuro Kudo δε χάνει τη φόρμα του καθόλου! Ειδικά η φάση: OMG! Αδερφέ! Η αδερφή μας είναι ντυμένη ξετσίπωτα και μοιράζει προφυλακτικά στους δρόμους, με έστειλε! Μου θύμησε κάτι φάσεις που τα μεγάλα αδέρφια προστατεύουν την τιμή της μικρής αδερφής! Η χημεία μεταξύ των 3 πρωταγωνιστών είναι εξαιρετική! Τα flashback της παιδικής τους ηλικίας είναι καλοδουλεμένα και το Opening από τα πιο όμορφα που έχω δει. Σε συνδυασμό με το Beautiful Days δίνει πολύ ζεστό συναίσθημα και προκαλεί νοσταλγία. Αν και η ιστορία θα εξελιχθεί και θα έχει περισσότερο μυστήριο σίγουρα το focus της σειράς θα είναι ο δεσμός ανάμεσα στ' αδέρφια. Ούτως ή άλλως αυτός είναι ο τίτλος. Ελπίζω να βάλουν στο μέλλον τη φάση που ο Taisuke ντύνεται οτάκου και κορτάρει τη Shizuna!
Και ναι, απίστευτο κι όμως αληθινό: ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Taisuke (Nishikido Ryo). Αυτό βέβαια δείχνει πως το παιδί είναι τρομερός ηθοποιός! Στο Last Friends τον μισούσα θανάσιμα και εδώ τον λατρεύω!
Hey! Ζηλεύω! Θέλω και εγώ! Αλλά αύριο! Άτιμο megaupload...
Πιστεύω ότι αναπόφευκτα θα υπάρξουν συγκρίσεις με το Last Friends μιας και έχουν πολλά κοινά σα σειρές αλλά τελικά διαφοροποιούνται αρκετά. Το Last Friends ήταν πολύ δυνατό και γεμάτο αγωνία. Το Innocent Love από την άλλη είναι πιο χαλαρό και συγκινητικό. Πρώτο επεισόδιο και έκλαψα! Στο Last Friends είχα δακρύσει μια δύο φορές αλλά δεν είχα φτάσει σε σημείο να συμπάσχω με τους χαρακτήρες. Εδώ πάλι όταν στενοχωριέται η Maki μου έρχεται να βάλω τα κλάματα για τα καλά! Όταν σκέφτομαι τα όσα τραβάει στη ζωή της. Είναι τόσο αθώα και ο κόσμος της φέρεται απαίσια! Όταν θεωρείσαι αδερφή δολοφόνου δεν μπορείς να ευτυχήσεις; Όποιον εμπιστεύεται την προδίδει! (Παλιοκαθαρίστριααααα!!!!) Ο Kitagawa Yujin από την άλλη είναι ο άνθρωπος χαμόγελο! Το ότι μπορεί να χαμογελάει έτσι όταν έχει στο σπίτι του την αγαπημένη του σε κώμα θέλει πολύ ψυχική δύναμη! (Είναι λίγο ανατριχιαστικό βέβαια...) Και κόβω το κεφάλι μου ότι το μυστικό που θέλει να πει στον Junya ο Subaru έχει να κάνει με την κατάσταση της Kiyoka. Το Opening Sequence μοιάζει αρκετά με του Last Friends αλλά μου αρέσει πιο πολύ. Και το τραγούδι της Utada Hikaru μου τρυπάει την καρδιά...
Βασικά ένα λεω σε όσους διάλεξαν να τη δουν αυτή τη σειρά: Δε θα μετανιώσετε! Αν συνεχίσει έτσι μπορεί να ξεπεράσει και το Last Friends! Εγώ ήδη ανυπομονώ για το δεύτερο επεισόδιο!
Βασικά ένα λεω σε όσους διάλεξαν να τη δουν αυτή τη σειρά: Δε θα μετανιώσετε! Αν συνεχίσει έτσι μπορεί να ξεπεράσει και το Last Friends! Εγώ ήδη ανυπομονώ για το δεύτερο επεισόδιο!
Είναι αυτο που εχει το τραγουδι της Utada? Βγηκε με υποτιτλους?
Όχι ακόμα αλλά αν κρίνω από το γκρουπ που το ανέλαβε οι υπότιτλοι θα βγουν πολύ σύντομα! Εγώ το είδα RAW (γενικώς μάλλον όλες τις σειρές εκτός του ryuusei no kizuna θα τις δω RAW).
Ακόμα και το Team Batista no Eikou... Τι στο; Κανείς δε βρέθηκε να φτιάξει υπότιτλους; Οι μισές σειρές αυτό το φθινόπωρο θα μείνουν RAW;
Omg...Another great song from Utada Hikaru-chan
Νομίζω πως τα dorama αυτης που εφτιαξε αυτη τη σειρα (και το Last Friends) πανε γαντι με τα τραγουδια της Χικκι-τσαν :3 Μολις μεταφραστει σιγουρα αρχιζω το download Btw αρχιζω να αναγνωριζω και τις κοπελες που παιζουν μεσα :Ρ Αυτη ηταν που επαιζε και στο Χανα Κιμι...μαρεσε λιγο...
Ναι άσε! Όταν έπαιξε αυτό το τραγούδι μες στο επεισόδιο ξέσπασα σε κλάματα! Και τώρα που το ακούω μου έρχεται να κλάψω! Εν τω μεταξύ το τραγούδι είναι παλιό της hikki-chan (το είχε βγάλει το 2002) αλλά το ξαναηχογράφησε για τη σειρά. Διάβασα ότι οι παραγωγοί το διάλεξαν από τη δισκογραφία της αντί να της ζητήσουν να γράψει κάτι καινούργιο γιατί ταίριαζε γάντι με το image.
Και ναι η πρωταγωνίστρια είναι η Maki Horikita που πρωταγωνιστούζε στο Hana Kimi. Αλλά πες μου ότι δεν αναγνώρισες και το Hiroki Narimiya που έπαιζε τον Udayan στο Stand Up!! Εδώ ο ρόλος του δεν έχει ουδεμία σχέση βέβαια!
Guys το χειμώνα έχουμε νέα σειρά με Yukie Nakama και Ryo Kase! ^^ Ακόμα δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά ό,τι σειρά παίζει η Yukie τη βλέπω. Για ρομάντζο μου κάνει...
Ναι άσε! Όταν έπαιξε αυτό το τραγούδι μες στο επεισόδιο ξέσπασα σε κλάματα! Και τώρα που το ακούω μου έρχεται να κλάψω! Εν τω μεταξύ το τραγούδι είναι παλιό της hikki-chan (το είχε βγάλει το 2002) αλλά το ξαναηχογράφησε για τη σειρά. Διάβασα ότι οι παραγωγοί το διάλεξαν από τη δισκογραφία της αντί να της ζητήσουν να γράψει κάτι καινούργιο γιατί ταίριαζε γάντι με το image.
Και ναι η πρωταγωνίστρια είναι η Maki Horikita που πρωταγωνιστούζε στο Hana Kimi. Αλλά πες μου ότι δεν αναγνώρισες και το Hiroki Narimiya που έπαιζε τον Udayan στο Stand Up!! Εδώ ο ρόλος του δεν έχει ουδεμία σχέση βέβαια!
Guys το χειμώνα έχουμε νέα σειρά με Yukie Nakama και Ryo Kase! ^^ Ακόμα δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά ό,τι σειρά παίζει η Yukie τη βλέπω. Για ρομάντζο μου κάνει...
LoL...Χαμπαρι δεν πηρα...δεν τον καταλαβα..Αν εβλεπα το επεισοδιο σιγουρα θα τον αναγνωριζα (ήταν μορφή στο Stand Up!) αλλα δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια στο βιντεο Ναι το τραγουδι ειναι παλιο (αν κ δεν θυμομουν τον τιτλο του) αλλα εγω θα προτιμουσα ενα νεο τραγουδι για να κολλησω παλι...Ακομα ακουω το Prisoner of Love:tensai:
Ειδα και την πρωτη μιση ωρα απο την ταινια Closed Note,φαινεται καλη...Και η κοπελια που παιζει κατι μου θυμιζει...αλλα δεν μπορω να θυμηθω ΧΡ... Οταν την δω αποψε ολοκληρη θα πω αποψεις (επισης το τραγουδι της ταινιας το λεει η Yui, Love and Truth)
Το είδα και εγώ το Ryusei no kizuna. Καταπληκτικό! Αν συνεχίσει ως αστυνομική κωμωδία θα είναι τέλειο! Είχε γέλιο και ο Ρύο όντως καταπληκτίκός! Ο Νίνο κουλ και η Τόντα Έρικα πολύ γλυκιά!
FINALLY I watched the Hanazakari no Kimitachi e SP! ;laks;dlaks;lkda;l I've so misseeeeeeed this!! ;o; All the randomness and lulz and the ghei XD! <333 Definite must watch of the year! :33 among other things :pp
+∞ απο τα καλυτερα specials EVER. all i could think of while i was watching it was:
Spoiler:
ΘΕΛΟΥΜΕ 2η SEASON OF OSAKA GAKUEN DORKINESS Γ**Ω!!!!!!!!!!!!! sd;kda'lda'dl;a'dl'ld'aa'l;ksd'ld :cry5:
επισης, ειναι ιδεα μου, ή ο Toma τελειοποίησε τον Nakatsu??? κι αλλο???? and was that even possible in the first place???? τον μονολογο/τσιρκο του παραλογου που κανει πριν ακριβως απο τους αρχικους τιτλους τον εκανα rewind και rewatch τουλαχιστον 15 φορες! WIN.- srsly there's no one in this universe that could make a better Nakatsu! Ikuta Toma inochi!!! ο Nanba-senpai με τη Julia του... simply no comments!! o,τι και α πω γι αυτο το special θα ειναι απιστευτα λιγο... αφου ειναι φως φαναρι οτι οσο διασκεδαζουμε εμεις να το βλεπουμε, αλλο τοσο διασκεδαζουν αυτοι να το γυριζουν, why don't you gief us moar???? *puppy eyes* must-watch και απο τα λιγα indeed!!:congrats:
Τι στο; Κανείς δε βρέθηκε να φτιάξει υπότιτλους; Οι μισές σειρές αυτό το φθινόπωρο θα μείνουν RAW;
don't remind me!!!! where are my Scrap Teacher and Giragira subs people??? doushite???? T______________T αφου υπαρχει πολυς κοσμος που ενδιαφερεται να δει τις συγκεκριμενες σειρες, γιατι δεν βρισκεται κανενας αγιος ανθρωπος να πλημμυρισει με virtual glomps and cookies??
anyhow...
impressions for this drama season so far:
Ryusei no Kizuna: νομιζω οτι μετα το πρωτο episode μπορουμε ανετα να μιλαμε για ενα must της season.. πολυ καλογυρισμενο, πολυ καλογραμμενο (φαινεται), με ισες δοσεις seriousness και dorkiness, και με ενα cast που ταιριαζει γαντι στους ρολους.. ο Ryo παντως μου φαινεται οτι κανει περισσοτερο τον εαυτο του σ αυτη τη σειρα!! :ppp επισης:
Spoiler:
stalker (and megane) Nino is just too priceless!! XDDD ωρες ωρες σκεφτομαι οτι ο Nino θα επρεπε να ειχε παιξει στο Akihabara@DEEP μαζι με τους kouhai του.. i get the feeling that such a role would fit him like a glove! :pp
Room of King: ειναι πολυ αρχη ακομα για να κρινει κανεις και δεν εχει ξεδιπλωθει ακομα η πλοκη, αλλα φαινεται πολυ ενδιαφερον και σιγουρα εχει ζουμι παρακατω.. παντως
Spoiler:
η drop-dead gorgeous γυναικολογος με τη στρατια ikemen νοσοκομους να σφαζονται στα (85 εκατοστων :pp) ποδια της ηταν ολα τα λεφτα!!!
Οh! My Girl!!: κλασσικο family-oriented dorama φαινεται αυτο.. συμπαθητικουλι, but nothing particularly special.. θα το συνεχισω παντως, τα βλεπω κατι τετοια και θελω να δω ποσο θα δεινοπαθησει ο Hayami Mokomichi απο την celebrity ανηψια του!! ΧDD o Moko παντως μου φαινεται οτι οσο παει και καλυτερευει ως ηθοποιος =w=b
still waiting for teh Bloody Monday subs (we love u TimeLes but your relationship with time is not the best around.. >> ) i'm not bitching tho... μπορει ν αργησει αλλα τουλαχιστον θα βγει (και οι TimeLes κανουν καλη δουλεια)
OMG! Πράγματι το Special του Hana Kimi ήταν ΤΕΛΕΙΟ! Μόλις το είδαμε με την αδερφή μου και ακόμα πονάει η κοιλιά μου από τα γέλια!
Spoiler:
Εμένα η αγαπημένη μου σκηνή ήταν με τον Kagurazaka που έφτιαξε bentou για τον Sano και τον περίμενε σαν κοπελίτσα! Δεν του το χα του Yuu Shirota οτί μπορεί να παίξει τόσο καλά τον γκέι!
"Είσαι απαίσιος! Ήταν το πρώτο μου φιλί!!!" Την έβαλα να την ξαναδώ και ξαναξεράθηκα!
Αλήθεια περνάνε τόσο καλά σε κάτι τέτοιες σειρές που δε μπορείς να μη ζηλέψεις!
Εγώ μια απορία έχω βέβαια και την είχα και όταν έβλεπα τη σειρά:
Σε αυτό το τεράστιο σχολείο μόνο αυτά τα αγόρια φοιτούσαν; Και στην 3η τάξη ήταν μόνο οι dorm leaders; Τι μάθημα έκαναν; Ιδιαίτερο; Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι οι υπόλοιποι μαθητές ήταν σε ξεχωριστό κτίριο και δεν ήταν ikemen (αν κρίνω από αυτούς που τραγουδούσαν στην τελετή).
Haha if I wasn't a lazy person I would have probably already begin fansubbing!
Need to talk to that guy from Haro Rangers on msn to see if they plan to sub anything I'm watching so that I can join.
Αύριο θα βάλω να δω το Team Batista no Eikou. Θέλω να δω τον Yuu με γυαλιά και τον Zukki βοηθό χειρούργου!
Εμένα η αγαπημένη μου σκηνή ήταν με τον Kagurazaka που έφτιαξε bentou για τον Sano και τον περίμενε σαν κοπελίτσα! Δεν του το χα του Yuu Shirota οτί μπορεί να παίξει τόσο καλά τον γκέι! "Είσαι απαίσιος! Ήταν το πρώτο μου φιλί!!!" Την έβαλα να την ξαναδώ και ξαναξεράθηκα!
Εγώ μια απορία έχω βέβαια και την είχα και όταν έβλεπα τη σειρά: Σε αυτό το τεράστιο σχολείο μόνο αυτά τα αγόρια φοιτούσαν; Και στην 3η τάξη ήταν μόνο οι dorm leaders; Τι μάθημα έκαναν; Ιδιαίτερο; Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι οι υπόλοιποι μαθητές ήταν σε ξεχωριστό κτίριο και δεν ήταν ikemen (αν κρίνω από αυτούς που τραγουδούσαν στην τελετή).
Haha if I wasn't a lazy person I would have probably already begin fansubbing! Need to talk to that guy from Haro Rangers on msn to see if they plan to sub anything I'm watching so that I can join.
Spoiler:
καλα η συγκεκριμενη σκηνη ηταν απλως uber!! και ειχε ακομα περισσοτερο γελιο επειδη ηταν συγκεκριμενα ο Shun με το Yuu που ειναι και 2 μετρα αντρες (και υποτιθεται απ τα πιο otokorashii idols around)! XDDD βαζε μονο κανα spoiler tag ποτε ποτε, ετσι για να μαστε καλυμμενοι.. ^^;;;
επειδη ηταν τοσο ikemen ειχαν ολο το σχολειο για παρτη τους σοβαρα τωρα, προφανως ειναι financial thing.. το Hana Kimi ηδη εχει πολυ μεγαλο cast, ποσους κομπαρσους να πληρωσει πια κι αυτη η ερμη η παραγωγη??? :pp
plz do something about it, tanomu!!!! εστω μονο για το Giragira! ειναι κριμα να χαντακωθει τετοια σειρα εξαρχης and u know it better than anyone! i mean, Sasaki Kuranosuke - Maya Miki στην ιδια σειρα και σε main ρολους απ τη μια και Miura Shohei με Ιgarashi Shunji ως hosts απ την αλλη... can't people recognize win when they see it??? εγω παντως θα το βλεπω raw for the time being κι ο,τι γινει.... νομιζα παντως οτι με το 20th Century Boys movie θα υπαρχει περισσοτερο ενδιαφερον για Sasaki Kuranosuke.. ισως αφου βγει το dvd....
και random αλλα ειμαι και εγω της αποψης οτι μαλλον πρεπει να γινει ενα subforum για τα jdramas πια.. we have grown and this thread is getting kinda cramped.. :/ αυτο παντως που χρειαζεται σιγουρα ειναι ξεχωριστο thread για τις ταινιες... there's too many of both to fit in just one thread..
^ Πωπω θυμάμαι όταν είχα πρωτοδεί αυτό το βίντεο είχα ρίξει πολύ γέλιο. Και η αδερφή μου τότε συμπαθούσε τον Jin και τον λυπόταν! Τώρα θα έλεγε "Καλά του λεει". Όπως και να ναι Jin μωρό μου, δε πα να σαι ο θεός και να σφάζονται ορδές φαν στα πόδια σου, ο Jun ήταν στη θέση σου πολύ καιρό πριν! Να τον σέβεσαι! 先輩って呼んでくれこの野郎!
Πρώτο επεισόδιο Team Batista no Eikou
Spoiler:
Με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός ότι δε δυσκολεύτηκα καθόλου να παρακολουθήσω την ιστορία! Βέβαια γνωρίζω πολύ καλά όλη τη διαδικασία της εγχείρησης Batista έχοντας δει το Iryu και την ταινία οπότε τα ιατρικά τελικά δε με παίδεψαν καθόλου. Στην υπόλοιπη σειρά ήταν νορμάλ οι διάλογοι. Είχε πολύ χιούμορ (φυσικό αφού και το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η σειρά έχει πολύ κωμικές στιγμές) και ήταν και συγκινητικό. Η ιστορία της Hashimoto με έκανε να δακρύσω και παρόλο που ήξερα πως θα πεθάνει στην εγχείρηση δάκρυσα ξανά. Το combi Shiratori x Taguchi έχει απίστευτη χημεία και σίγουρα θα μας κάνει να γελάσουμε πολύ στο μέλλον. Ο Gucchi (lol) Itou Atsushi έχει master στο να παίζει wimpy characters (remember Densha Otoko?). Στο επόμενο επεισόδιο θα εγχειρήσουν το μαυράκι. Αν και ξέρω την κατάληξη ανυπομονώ να δω τη συνέχεια. Λένε πως το τέλος της σειράς θα είναι εντελώς διαφορετικό με της ταινίας. Χαιρόμαι γιατί θα με κρατήσει σε αγωνία, αλλιως (WARNING: Ultra major movie spoiler! Do not read if you plan to watch it!)
Spoiler:
o Himuro θα ήταν ο δολοφόνος και ο Yuu για άλλη μια φορά θα έπαιζε τον κακο και εγώ θα ξενέρωνα...
Ελπίζω να αποκλείουν έναν έναν τους ύποπτους και να γίνει κάτι πολύ δραματικό και ενδιαφέρον στο τέλος!
Αύριο θα δω το GiraGira και αν μου αρέσει πολύ θα κάνω κάτι προσπάθειες προς τα κει... Αν και μια που το πέρασα μου φάνηκε εξαιρετικό! Or is it my love for Sasaki Kuranosuke that makes me think that? Hah! Igarashi Shunji looks so weird with his host hair!