Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
877 replies to this topic

#571 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 15:48

Aααχ πρέπει να πετάξω τον υπολογιστη ή το modem απο το παραθυρο καμια μέρα! :nanana:
Σημερα ειχα προγραμμα... Θα σηκωνομουν απο τις 9:30 για να διαβάσω... Αλλα είπα έτσι να δω κανα drama μαζι με το πρωινο- οχι παραπανω απο ενα επεισοδιο.
Και εκανα τη βλακεια να ξεκινησω το Strawberry on the shortcake. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Δεν μπορώ να σταματησω με τπτ. Είναι απο τα καλύτερα που έχω δει εως τωρα!Ο_ο Τελικα πρεπει να αρχισω να βλεπω και σοβαρα που και που και να κοψω τις ελαφριες κωμωδίες! I looooooooooooooove it. :3
Ειδικα τον Kubozuka Yosuke. (τον οποιον βεβαια είχα ήδη σημαδέψει απο το gto) Γαμωτο είναι και παντρεμενος!(αλλιως θα πηγαινα στην ιαπωνια να τον βρω :P)
Αντε παω να το συνεχίσω τωρα! :wooi2:

#572 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 19:01

Και για όλους όσους λατρεύουν τα θεματικά τραγούδια από τα jdramas ορίστε ένα δωράκι από τη jdorama sensei:

Η συλλογή μου με CD από θεματικά τραγούδια από σειρές που έχω δει. Την έχω ανεβάσει στο JDramas LJ Community και αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε LJ account και να είστε μέλη για να το δείτε. Αυτή τη στιγμή έχω 9 CD και σύντομα θα προστεθεί και το 10ο.

Jdramas Theme Songs Collection

Enjoy!!!

#573 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 22:57

Tελειωσα το Strawberry on the Shortcake. :wooi2: Μου άρεσε υπερβολικά, μονο κάτι με ξίνησε λιγο.

Spoiler:

Καλα μου αρεσουν τα happy endings(διοτι οταν είναι sad, είmαι down μετα για 1-2 μερες). Αλλα επειδη επισης είμαι και sadomasohist θελω να ριχνω κλαμα στο τελος. :nanana: Θελω να νιωθω κάτι έντονο, ακόμη και αν δεν είναι χαρα. Nandeeeeeeee? Δεν λεω οτι μου αρεσουν τα endings που ολοι πεθαινουν οπως στα θριλερ(σε αυτα ξενερωνω απιστευτα). Μου αρέσει όταν το τέλος είναι ενδιάμεσο. Δλδ κάποιοι βρίσκουν την ευτυχία και κάποιοι συμβιβάζονται με κάτι ενδιαμεσο, ενω μερικες φορές σκεφτονται αυτό που έχασαν. Εναλλακτικό τελος δεν λέγεται αυτο νομιζω? Μου φαίνεται πιο ρεαλιστικο, κάτι που συμβαίνει πάντα στη ζωή. (για αυτο και το honey and clover παραμενει το αγαπημενο μου anime!).

Στην τελική φτάνω στο τρομακτικό σημείο να πω ότι το drama που με συγκινησε πιο πολυ απο όσα εχω δει ήταν το nobuta wo produce. :oo: Ακομη και αν στην αρχη ήμουν έτοιμη να το κάνω drop(βασικα μέχρι τη μέση βαριομουν σχετικα), οταν τελικά καταλαβα ότι η υποθεση της σειρας δεν ήταν το producing της nobuta actually, αλλα το anti-producing κλπ του kiritani αναθεωρησα. Και είχε ένα απο τα αγαπημενα μου endings!
Νταξ, υπαρχουν βέβαια και οι σειρες στις οποιες τσιρίζω σχεδον λογω fangirlismou, αλλα αυτό είναι άλλο. Ισως θα επρεπε να χωρίσουμε τις σειρες σε αυτες που έχουν ενδιαφερουσα εξελιξη κατα τη διαρκεια των επεισοδιων και αυτες που έχουν ενδιαφερον τελος.

Καλα τι με επιασε, ημερολογιο το εκανα. :P

#574 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 11:27

Ασχετο αλλά μόλις παρέλαβα το Ημερολόγιο τις Aya Kitou και είμαι χαρούμενος :wooi2: πήρε μόλις 2 μέρες για να φτάσει απο Ιαπωνία, καταπληκτικό.

#575 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 15:14

Ασχετο αλλά μόλις παρέλαβα το Ημερολόγιο τις Aya Kitou και είμαι χαρούμενος :wooi2: πήρε μόλις 2 μέρες για να φτάσει απο Ιαπωνία, καταπληκτικό.

Εμένα το βιβλίο του Byakuyakou θα αργήσει γιατί το πήρα με κάτι singles Arashi και Kanjani8 και μάλλον θα το χω μέσα Νοεμβρίου.

Πίσω στο θέμα! Μόλις είδα το 1ο επεισόδιο του Bloody Monday!

Spoiler:

Btw ξέρω πως οι Timeless Subs θα το υποτιτλίσουν αλλά βρήκα ήδη ένα timed srt αρχείο και ψήνομαι τρελά να φτιάξω υπότιτλους.
Εκτός του ότι παίζουν ο Haruma και ο Takeru και εκτός του ότι η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα με όλους αυτούς τους τρομοκράτες και τους ιούς, το TBS έχει κάνει εξαιρετική παραγωγή όπως πάντα. Ειδικά η αναπαράσταση του hacking με το γεράκι τα σπάει!
Kudos to Haruma-kun for being even more awesome in this role than in all his previous ones. And I think that men's perms are the bomb in Japan nowadays. Even Takeru sports one!

#576 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2008 - 00:19

δεν άντεξα και το είδα το Galileo Zero! totemo tanoshikatta yo!:wooi2::wooi2:
Spoiler:

H ταινία ελπίζω να βγεί σύντομα...:madtodeath: Ο δε κακός θα είναι ο αγαπημένος μου tsutsumi shinichi ή με απατούσαν τα ματάκια μου στο preview;:dazed: otanoshimi ni shite imaaaasu! haaayakuuuu!

τώρα για το last friends έχω να πώ ότι...μου θύμισε πολύ το ΝΑΝΑ. Τον Sousuke μόνο εγώ τον λυπόμουν ή άγγιξε κι άλλες καρδιές η αδυναμία του;:emptyonexg1:

Θα επιχειρήσω το bloody monday γιατί φαίνεται ενδιαφέρον! arigatou a2a!:congrats: (και αν φτιάξεις υποτίτλους ganbatte!)

#577 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2008 - 10:29

Λοιπόν κατεβάζω το Scrap Teacher και το βλέπω σύντομα (Άτιμη ασθένεια! Μόνο για να κάθεσαι σπίτι και να βλέπεις dramas συμφέρει! Με βλέπω να τη χάνω τη συναυλία των Plastic Tree) και έχω και μερικά heads-up για τη χειμερινή σεζόν.

QED με Nakamura Aoi, Takahashi Ai. Βασισμένο σε ένα πολύ γνωστό manga για έναν ιδιοφυή νεαρό ντετέκτιβ. Κλισέ ιστορία αλλά παίζει ο Aoi οπότε θα το δω.

Hissatsu Shigotonin 2009 με Higashiyama Noriyuki, Fujita Makoto, Matsuoka Masahiro, Ohkura Tadayoshi. Η δεύτερη σεζόν της θρυλικής σειράς του 1979. Αστυνομικά μυστήρια στο Edo. Αυτό με ενέπνευσε να δω επιτέλους εκείνο το σπέσιαλ της σειράς που είχε βγει πέρυσι και ακόμα το έχω στον υπολογιστή ανέγγιχτο!

:hahaha:

#578 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2008 - 10:44

Χαπακώσου και έλα:Blissfull: είναι κρίμα να χάσεις τέτοιο γεγονός....πάντως απο την άλλη αν δεν μπορέσεις περαστικά και περιμένουμε report απο το scrap teacher :wooi2: .

#579 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2008 - 12:01

τελείωσα τα πιο ενδιαφέροντα dorama του manga based pack και τώρα που δεν έχω νετ
δεν μπορώ να κατεβάσω...
anyway είδα το Virgin snow αν και στο περισσότερο μέρος μιλούσαν κορεάτικα.
και βλέπω ένα που δεν με ενθουσιάζει τόσο το Vampire Jigolo ... ναι το σήριαλ είναι
τόσο γελοίο όσο ο τίτλος του.

#580 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2008 - 13:08

Πρώτο επεισόδιο του Scrap Teacher!

Spoiler:

Επίσης η μουσική της σειράς είναι πολύ ωραία. Και ξετρελάθηκα με το Mayonaka no Shadow Boy! Αν οι Hey!Say!JUMP βγάλουν album θα το αγοράσω 100%!
Bring on the next dorama please! (Team Batista no Eikou)

#581 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 11:57

Να ρωτήσω,είχα δεί το Gokusen και μου άρεσε αρκετά έτσι αποφάσισα και κατέβασα και το Gokusen2 το έιδα γέλασα πάλι αλλά μου την έδωσε κιόλας που ήταν σχεδόν καρμπόν με το πρώτο... οπότε ρωτώ αξίζει να δώ το Gokusen3? Θα γελάσω ασχέτως πόσο καρμπονιζέ είναι με τα προηγούμενα ή είναι χάλια και δεν αξίζει?

#582 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 13:24

Για μένα αυτή η ερώτηση είναι εύκολο να απαντηθεί:

Δες την 3η σεζόν! Είναι πολύ καλύτερη από τη δεύτερη. Η δεύτερη είναι η χειρότερη από τις 3. Το καλό με την τρίτη δεν είναι το πρωτότυπο σενάριο (αυτό κινείται στις ίδιες γραμμές) αλλά οι χαρακτήρες. Η τρίτη τάξη της Yankumi έχει μακράν τους πιο συμπαθητικούς χαρακτήρες στο σύμπαν του Gokusen. Καλύτεροι και από της πρώτης. Είναι πιο δεμένοι, πιο παιδιά, πολύ πιο αστείοι. Το χιούμορ διαφέρει αρκετά: το έκαναν πιο slapstick και πιο παρανοϊκό.
Το καστ των παιδιών το ηγείται ο Miura Haruma, ο πιο ταχύτατα ανερχόμενος νεαρός ηθοποιός. Είναι όχι μόνο εξαιρετικά όμορφος αλλά έχει ένα πολύ σπάνιο υποκριτικό ταλέντο. Μεταμορφώνεται και προσαρμόζεται σε όλους τους ρόλους του και ποτέ δεν είναι ο ίδιος. Αν του δωθεί χρόνος μπορεί κάποια μέρα να φτάσει ή και να ξεπεράσει τη φήμη του Kimura Takuya (του βασιλιά των dramas). Και δεν το λέω αυτό εύκολα για οποιοδήποτε ηθοποιό!

Λοιπόν κατέβασα και το Oh! My Girl! και θα το δω σε λίγη ώρα. Κατεβαίνει και το SP του Hana Kimi αλλά είναι 3.4 GB. Ευτυχώς τους τελευταίους μήνες τα torrents μου φέρονται απίστευτα ευγενικά και κατεβάζω με αστρικές ταχύτητες! ^^ (σε καμιά ωρίτσα θα χει κατέβει)

#583 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 14:03

I suggest you guys watch Brother Beat... its awesome and very funny!!!

himawarinosekai... try SARS-Fansubs.com - Top Quality Asian Drama Fansubs they specialize in fan-subbing Asian dramas and they have already finished Galileo!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#584 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 15:43

Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν θα το κατέβαζα γιατί σχεδόν ολοι οι ξένοι το θάβουν το Gokusen3 στο jdorama,αλλά με έπεισες :P .

#585 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 17:51

Δεν ξέρω γιατί το θάβουν οι ξένοι αλλά όσοι Έλληνες το έχουμε δει μας άρεσε!

Έχουμε και λέμε...
Πρώτο επεισόδιο Oh! My Girl!

Spoiler:

Και καλά νέα για το Hana Kimi SP! Διάρκεια σχεδόν 2 ώρες και είναι όλο πρωτότυπη ιστορία! Ούτε recaps ούτε τίποτα! Και το ίδιο παρανοϊκή! Από χαρακτήρες δε λείπει κανείς! ^^ Ανυπομονώ να το δω!