LucyBR το περπάτημά του είναι υπερβολικό! Ο Τσουκάσα είναι clumpsy τύπος και όχι το κλάσικό γοητευτικό - James Dean wanna be- μαγκάκι!
ναι αλλα αν ηταν a foolish klutz, πως θα επειθε τον απλο, manga-unrelated θεατη για hardcore "i'm the Eitoku law" F4 leader??
γενικως, υπαρχουν αρκετες διαφορες μεταξυ του dorama και του manga, πραγμα που ειναι και λογικο μεταξυ μας
36 volumes omg και προσωπικα μου αρεσαν (ειδικα σε ο,τι αφορα το χαρακτηρα της Tsukushi, γιατι ενω στο dorama την λατρευω, στο manga i'm not as much fond of her.. >w<;; )
however!
Οφείλω να επανορθώσω απέναντι στον αξιαγαπητο Matsumoto Jun. Ήταν ένας υπέροχος Τσουκάσα (και ας μην τον βοηθούσαν οι διαστάσεις του καθόλου! Μα πιο κοντός απ όλους τους F4?????? βλ. screenshot Τ_Τ) Το περπάτημά του ήταν τελικά ίδιο με του Τσουκάσα στο άνιμε, το ύφος του υπέροχο και το λέγειν του ακόμα καλύτερο! Jun-chan banzaaaaai!!!!!!
kawaisugiru!
απ ο,τι βλεπω u saw the light after all so we warmly welcome u to the club! =w=/
και σε ευχαριστω που επιβεβαιωσες once again τη θεωρια μου regarding HanaDan's untamable force! XDDΟ shun ήταν σαν μειγάς αναμεσα από γύφτο και ιάπωνα...Μα καλα τόσο μαύρος είναι πια??(δεν του πάει καθολου) Αφου στο hana yori dango ασπρος ήταν. Θελω να πιστευω ότι δεν περναγε τη μέρα του στα solarium...
αν ο Sano σου φανηκε μαυρος, που να δεις και το Shun ως Aaron στο Titus Andronicus με βαρβατο solarium και μαλλι σταχτι/χλωρινη... τυφλα να χει το ganguro λεμε...

(και οκ, στο butai παλευοταν, αλλα με τα κανονικα του ρουχα... *headdesk*)
Μετά και για τον Κάμε-τσαν, έτσι; 
i
so second this in every way possible..

:wooi2:
also... γιατι το "Sore wa totsuzen, arashi no you ni" μου θυμιζει λιγακι Kimi wa Petto"??