Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#406 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 09 August 2008 - 17:22

1. Confirmed: Bloody Monday. Πρόκειται για μεταφορά μάνγκα με πρωταγωνιστή έναν ιδιοφυή νεαρό που με τη βοήθεια κάποιων ντετέκτιβ κυνηγά μια τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα Bloody Monday. Και μαντέψτε ποιανού το όνομα παίζει περισσότερο για να ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστή:
Drum roll...
...
...
...
MIURA HARUMAAAAAAAAAAAAAA! Kitaaaaaaa!
Αν αληθεύει αυτό θα είναι ο πρώτος του drama πρωταγωνιστικός ρόλος! Επίσης λένε πως θα παίξει και ο Sato Takeru! Double catch! If they are in the cast this is my 2nd most anticipated drama for the fall (1st is Ryuusei no Kizuna)
EDIT: It's been confirmed! from TBS! Haruma and Takeru together in a dramaaaaa! Yatta! Can't wait!

USOOOOO! :OOOO OMFG!!!! O______O
Haru-chan in a new (and apparently highly interesting) drama!!
*happy fangirl* :kawaii:
plz someone sub this once it's out! *begs* :blingeye2:
αν και για τον Haruma, ειδικα τωρα που εχω παρει το κολαϊ με τα varieties και raw καθομαι να το δω..

Posted Image

Spoiler: &#33909

#407 jumaru17

jumaru17

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 10 August 2008 - 19:26

Έχω δει αμέτρητα θα αναφέρω όμως το all time favorite μου!

Majo no Jouken (Forbidden Love)

Μια 26χρονη καθηγήτρια ερωτεύεται παράφορα των ετών 17 μαθητή της. Η κοινωνική κατακραυγή που τους περιμένει και τα πολλά εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο τους δεν θα σταθούν ικανά να σταματήσουν μια τόσο μεγάλη αγάπη!
Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Posted Image
Posted Image
Posted Image

Highlights:
  • To soundtrack με main song το First Love της Utada Hikaru το οποίο δένει τέλεια με τη σειρά.
  • Οι αξιολάτρευτες πρωταγωνίστριες
1. Kuroki Hitomi (ετών 48 αλλά θεά :respect: )
Posted Image

2. Matsushima Nanako (απλά αξιαγάπητη :rolleyes: )

Posted Image

3. Yamada Maiko ("άγρια" ομορφιά που αφοπλίζει :love: )
Posted Image

Χρήσιμα links:
www.veoh.com όπου μπορείτε να το δείτε ή να το κατεβάσετε
Majo no jouken [–‚—‚̏πŒ] :: jdorama.com πληροφορίες και υπόθεση

:kawaii:

Edited by jumaru17, 10 August 2008 - 19:35.

Posted Image
Nanto Gokusatsu Ken! Hokuto Hiei Ken!

Love is your only weapon!:wis:

#408 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 11 August 2008 - 11:22

USOOOOO! :OOOO OMFG!!!! O______O
Haru-chan in a new (and apparently highly interesting) drama!!
*happy fangirl* :kawaii:
plz someone sub this once it's out! *begs* :blingeye2:
αν και για τον Haruma, ειδικα τωρα που εχω παρει το κολαϊ με τα varieties και raw καθομαι να το δω..

Rofl! Μη βιάζεσαι κοπελιά! Τα αστυνομικά dramas είναι 10 φορές πιο δύσκολα στην κατανόηση από τα κανονικά! Ρώτα και εμέ που βλέπω το Shibatora RAW (στο 5ο επισόδειο ο Teppei κάνει crossdressing σε maid cafe! :nbleed:) τι τραβάω με μερικούς αστυνομικούς όρους!
Αλλά ναι πόσο χάρηκα που θα είναι σε νέα σειρά! Θα παίξει στο timeslot που παίζει τώρα το Koizora, δηλαδή Σάββατο στις 20:00! Άκουσα και φήμη ότι ο Haruma θα βάψει το μαλλί κόκκινο για τις ανάγκες του ρόλου! Wonder how he'll look like! Επίσης θα είναι γυναικάς!

@jumaru17:
To Majo no Jouken το έχω καταβασμένο αλλά ακόμα δεν το έχω δει. Από ένα πέρασμα πάντως που είχα κάνει φαίνεται πολύ καταθληπτικό και είμαι σίγουρη ότι θα κλάψω ποτάμια αν το δω. Ο Tackey ήταν τόσος δα τότε! Και η Nanako Matsushima θεά (ό,τι είχε παντρευτεί τον Takashi Sorimachi εκείνη την εποχή). Η Yamada Maiko μου είχε μείνει πολύ από το Neverland, μια από τις πιο σκοτεινές σειρές που έχω δει... Ήταν η κοπελιά του Tsubasa...
Spoiler:

#409 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 August 2008 - 15:42

Rofl! Μη βιάζεσαι κοπελιά! Τα αστυνομικά dramas είναι 10 φορές πιο δύσκολα στην κατανόηση από τα κανονικά! Ρώτα και εμέ που βλέπω το Shibatora RAW (στο 5ο επισόδειο ο Teppei κάνει crossdressing σε maid cafe! :nbleed:) τι τραβάω με μερικούς αστυνομικούς όρους!
Αλλά ναι πόσο χάρηκα που θα είναι σε νέα σειρά! Θα παίξει στο timeslot που παίζει τώρα το Koizora, δηλαδή Σάββατο στις 20:00! Άκουσα και φήμη ότι ο Haruma θα βάψει το μαλλί κόκκινο για τις ανάγκες του ρόλου! Wonder how he'll look like! Επίσης θα είναι γυναικάς!

that's not what i meant.. θεμα κατανοησης δεν παιζει ετσι κι αλλιως! απλως τα varieties με συνηθισαν στο να βλεπω raws. prior to them δεν εμπαινα καν στη διαδικασια να δω κατι raw γιατι εκνευριζομαι πολυ που χανω την ουσια! ;____;
i still do actually, αλλα δε βαριεσαι...
and regardless of circumstances, an excuse to stare at Haru-chan is an excuse i could never let slip!!! ;333

yeah, keep it up like that!! kill me more!!! :deadga6:
i mean, Miura Haruma, the red-haired, womanizing cop?????
goddammiiiiiiiiiit.........:bath::bath:

και για να μην κανω spam αδικα, ειδα κι εγω το "Papa to Musume no Nanokakan"
πολυ ευχαριστη σειρα και αν και μικρη ηταν ο,τι επρεπε.. αν το ειχαν τραβηξει σε περισσοτερα επεισοδια θα εχανε πιστευω..
και οντως, ο Tachi Hiroshi ηταν καταπληκτικος ως "κορη στο σωμα του μπαμπα" XDDD
απο τη σταση του σωματος μεχρι την ομιλια και τις αντιδρασεις he srsly owned! =w=b

Spoiler:

μοναδικη ενσταση:
i wanted moar Shige...:nanana: there was just not enough ... *pouts*

next stop: Neverland (γιατι διαβασα τα αποπανω spoilers and now i'm like "skad'alkd; must-see O___O"

Posted Image

#410 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 11 August 2008 - 23:22

μοναδικη ενσταση:
i wanted moar Shige...:nanana: there was just not enough ... *pouts*

Moar Shige I hear? Δες τότε τα Special στα οποία πρωταγωνιστεί. Από dramas έχει παίξει στα Hokaben και Busu no Hitomi ni Koishiteru αλλά δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο εκεί και δε φαίνονταν πολύ, οπότε μην κάτσεις να δεις τις σειρές μόνο γι αυτόν. Στα Specials από την άλλη είναι πανταχού παρόν!
Car Radio ga Owareba: Είναι 4 επισόδεια, διασκευή θεατρικού έργου. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Shige πρωταγωνιστή σε κάτι. Πολύ περίεργο σαν ιστορία πάντως.
Kakure Karakuri: Ο Shige μαζί με τον Hiraoka Yuta λύνουν ένα μυστήριο με κουρδιστές κούκλες στην εξοχή. Ο Shige εδώ έχει υπέροχο, τέλειο, κα-τα-πλη-κτι-κό μαλλί!
Sugata Sanshiro: Ο Shige ενσαρκώνει τον ομώνυμο ήρωα, έναν ισχυρό judoka στην εποχή των Meiji. Totally recommended for Shige fans as he is ultra kakkoi here! Είναι ένας βρωμερός, άντρακλας judoka. Είναι τόσο γαμάτος που κόντεψα να πάθω nosebleed! He is the second most otokorashii member in NewS after Pi I'm telling you! Για χάρη του σφάζονται 2 γκόμενες
Spoiler:
και ρίχνει πολύ πολύ ξύλο! Βουρ! (Ooops! Forgot to tell you that it's RAW. It's never been subbed!)

#411 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 12 August 2008 - 00:02

Moar Shige I hear? Δες τότε τα Special στα οποία πρωταγωνιστεί. Από dramas έχει παίξει στα Hokaben και Busu no Hitomi ni Koishiteru αλλά δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο εκεί και δε φαίνονταν πολύ, οπότε μην κάτσεις να δεις τις σειρές μόνο γι αυτόν. Στα Specials από την άλλη είναι πανταχού παρόν!
Car Radio ga Owareba: Είναι 4 επισόδεια, διασκευή θεατρικού έργου. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Shige πρωταγωνιστή σε κάτι. Πολύ περίεργο σαν ιστορία πάντως.
Kakure Karakuri: Ο Shige μαζί με τον Hiraoka Yuta λύνουν ένα μυστήριο με κουρδιστές κούκλες στην εξοχή. Ο Shige εδώ έχει υπέροχο, τέλειο, κα-τα-πλη-κτι-κό μαλλί!
Sugata Sanshiro: Ο Shige ενσαρκώνει τον ομώνυμο ήρωα, έναν ισχυρό judoka στην εποχή των Meiji. Totally recommended for Shige fans as he is ultra kakkoi here! Είναι ένας βρωμερός, άντρακλας judoka. Είναι τόσο γαμάτος που κόντεψα να πάθω nosebleed! He is the second most otokorashii member in NewS after Pi I'm telling you! Για χάρη του σφάζονται 2 γκόμενες

Spoiler:
και ρίχνει πολύ πολύ ξύλο! Βουρ! (Ooops! Forgot to tell you that it's RAW. It's never been subbed!)

currently working on it!!:congrats:
τους NewS τους συμπαθω πολυ εξ'ισου θα ελεγα, αλλα αν επρεπε να διαλεξω ichiban, that would definitely be Shige! :wooi2:
το Kakure Karakuri το χα βαλει στο ματι ενω εβλεπα ακομα το "Papa to Musume.." *guilty*
time to hit it i suppose!! =33/

and hmmm... Shige... judo... Meiji era... cat fights.. must-see...
yup! will dl too!!! thanx a million for the info!! ^^ *showers u with Sho cookies as thnx*
:sigh2: oh well.. as i said, it won't be the first time, so whatever!
i'll watch it raw anyways!:drink:

Posted Image

#412 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 12 August 2008 - 14:16

Και σήμερα έριξα μια βόλτα από DramaWiki και ανακοινώθηκαν κάποια νέα dramas (Bloody Monday is still not listed but it's been confirmed by the official site so it's ok)

Celeb to Daihinmin (Διάσημη και φτωχός) με Aya Ueto, Yusuke Kamiji - Πλούσια κληρονόμος συναντά χήρο με 3 παιδιά και ακολουθούν τα γνωστα... Δε με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα εκτός και ανακοινωθεί πλήρες καστ.

Team Batista no Eikou (H δόξα της ομάδας Μπατίστα [λολ] ) με Yu Yokoyama. Τελικά ο Yoko θα παίξει σε μια σειρά το φθινόπωρο. Λεπτομέρειες δεν έχουμε αλλά ο τίτλος προϊδεάζει ιατρική σειρά (Μπατίστα είναι μια τεχνική καρδιοχειρουργικής). Φυσικά μπαίνει στη λίστα μου από τώρα.

Scrap Teacher με Yuto Nakajima, Ryosuke Yamada. The Heisei era is upon us! School drama με το Ryosuke-chan δεν πρόκειται να το αφήσω! 90% πιθανότητες να έχει theme song από Hey!Say!JUMP.

SCANDAL με Kyoka Suzuki, Kyoko Hasegawa. Λεπτομέρειες δεν έχει αλλά απ' ότι διάβασα στο επίσημο site θα ασχολείται με γυναίκες των 30 και άνω και τα προβλήματα τους (αλλά Sex and the City δεν είναι) και μιας και έχω φάει σειρές σαν αυτές με το κουτάλι, αν δεν παίξει κανένα pretty boy δεν την βλέπω!

Επιμένω πως περιμένω περισσότερο το Ryuusei no Kizuna. Ιδιαίτερα από τότε που έμαθα πως το σενάριο το γράφει ο αγαπημένος μου Kankuro Kudo, πετάω από τη χαρά μου!

#413 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 18 August 2008 - 15:37

Λοιπόν μιας και προσφάτως μπήκα κι εγώ στο club των j-dorama funs είπα να περάσω μια βόλτα, να ενημερωθώ κιόλας για το τι πρόκειται να κυκλοφορήσει ή υπάρχει ήδη.. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο thread αλλά ελπίζω να μπορέσω να λάβω μια απάντηση.. Λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι το αγαπημένο μου είναι το hanazakari μήπως μπορει κάποιος να μου προτείνει κάποιο άλλο j-dorama με bishies.. (Κάτι έχω πάθει με τους Ιάπωνες τον τελευταίο καιρό, ειδικά τον YamaPi..)
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#414 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 18 August 2008 - 15:58

j-dorama με bishies huh?? ;33
truth is τα περισσοτερα jdoramas, bishies εχουν αλλα φανταζομαι εννοεις σε πληθωρα οπως ηταν στο HanaKimi..
that being the case,i think all 3 seasons of Gokusen is just the thing for you!
απο κει και περα ισως Nobuta wo Produce due to the main cast (Kame + Yamapi, τι αλλο να ζητησει κανεις?)
Ζettai Kareshi is highly recommended too i'd say (you're gonna really appreciate Hayami Mokomichi and Mizushima Hiro -ναι, ο Nanba απο το HanaKimi-)

και για καποιο μυστηριο λογο this is all i can come up with now... o___O
maybe someone else will have more ideas, sorry...:emptyonexg1:

Posted Image

#415 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 18 August 2008 - 16:19

Σε ευχαριστώ πολύ.. Έχω δει τις 2 πρώτες season του Gokusen αλλά όχι ακόμη την τρίτη.. Κατεβάζω το Nobuta wo produce (όντως Kame και YamaPi μαζί είναι λίγο εκρηκτικό).. Και το absolute boy δεν το έχω δει αλλά από τη στιγμή που παίζει ο hiro θα το τιμήσω δεόντως.. thnx και πάλι..Και βασικά θέλω να κάνω άλλη μία ερωτησούλα.. Το stand up αξίζει?
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#416 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 August 2008 - 16:38

Το stand up αξίζει?

laks;lasl; STAND UP! FTW~ :congrats::congrats:

which reminds me I need to start Yamada Taro...

#417 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 18 August 2008 - 18:37

ωππππππ κι αλλο newbieXD
κοιτα αν δεν εχεις δει το Proposal Daisakusen... dig in cause its definately YamaPi fanservicedXD same goes to Kurosagi/YamaPi-Homaki pair FTW/... also if you liked Shun from HanaKimi... ~Sano thar~ I suppose you MUST see... HanDan ~Hana Yori Dango~ με ultimate fanservices Shun-MatsuJun but I guess Kurosagi & HanDan including HanaKimi are definately a MUST cause they are classic stuff οπως και να το κανουμεXD
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#418 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 18 August 2008 - 19:59

Kyaa! New dorama fan! Ureshii! Θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες όσον αφορά τις περισσότερες σειρές (αυτές είναι και οι πιο δημοφιλείς) αλλά ως dorama expert (believe me I've seen nearly 200 series) θα προτείνω κάποιες παραπάνω.

Αυτή τη σεζόν: Taiyou to Umi no Kyoshitsu (bishies: Okada Masaki, Yamamoto Yusuke, Kagimoto Akira, Nakamura Yuichi) και Gakko jya Oshierarenai (τα αγόρια εδώ είναι 5 και στην πληθώρα τους νέοι ηθοποιοί αλλά οι 4 είναι πολύ ωραίοι, επίσης είναι η μοναδική σειρά που μοιάζει πολύ με το Stand Up!!)

Πιο παλιά: Water Boys both seasons, Yankee Bokou ni kaeru
Yukan Club, Yamada Taro Monogatari & My Boss My Hero (αν θες να δεις Johnnys να κάνουν βλακείες)

Για πιο extreme καταστάσεις αλλά για ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ bishies προτείνω τα dramas του TV Tokyo (ναι το ίδιο κανάλι που προβάλλει όλα αυτά τα άνιμε) και tokusatsu dramas, δηλαδή Kamen Rider και Super Sentai (where Power Rangers came from).
TV Tokyo Dramas: Fuma no Kojiro, RH plus, Tokyo Ghost Trip, Delicious Gakuin, Here is Greenwood (πολλές από αυτές τις σειρές έχουν shonen-ai στοιχεία)
Tokusatsu: Kamen Rider Kabuto (Πρωταγωνιστεί ο Hiro Mizushima!), Kamen Rider Den-O, Kamen Rider Kiva, Jyuken Sentai Gekiranger, Gogo Sentai Boukenger etc
Πάρα πολλά από τα bishies του Hana Kimi είναι γνωστό ότι προήλθαν από tokusatsu dramas. Τα τελευταία χρόνια στην Ιαπωνία έχουν πάθει ikemen hero craze!

#419 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 18 August 2008 - 20:22

ασχετο αλλα αυτος ο τυπος πιο πανω στο Majo no Jouken (Forbidden Love)
ο.Ο :kawaii: καποιος πρεπει να τον βαλει στο japanese idol
xDDD

τα μωβ ειναι απο το copy και βαριεμαι να τα αλλαξω

(sponi -sweetie don't get mad relax if you see this- δεν κανω σπαμ ειναι σημαντικη πληροφορια αυτο που ειπα XDDDD
lol)

#420 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 19 August 2008 - 15:25

Γκουχ! γκουχ! Αχεμ... Όλοι μας αγαπάμε τον Πι... Όπως και να το κάνουμε είναι αξιολάτρευτος και το πιο σέξι ατού του JE. Και φυσικά είναι ηθοποιός! Και πολύ καλός μάλιστα! Δε είμαι βεβιασμένη αλλά πράγματι όσες σειρές έχει παίξει είναι εξαιρετικές! Πάμε να κάνουμε ένα μικρό review με τις σειρές που έχει παίξει (και που εγώ προσωπικά έχω δει!;Ρ )

P.P.O.I. - Chibi Pi! Συμπρωταγωνιστής του ο Aiba, σε μια τρελή και παλαβή σχολική κωμωδία για ένα αγόρι που μοιάζει με κορίτσι! Joahnna!!!! (Those who watched, you know what I mean). Παίζει και ο Nakamaru και κάνει και ένα πέρασμα και ο Jin των KAT-TUN.

Ikebukuro West Gate Park - Emo Pi! (no kidding he was ultra emo there) Από τις αγαπημένες μου σειρές (Kankuro Kudo written), γεμάτη βια, συμμορίες, ναρκωτικά και χιούμορ. Και τον Watanabe Ken σε έναν ρόλο-έκπληξη! Πρωταγωνιστής ένας πολύ νεαρός Nagase.

Long Love Letter - Bishie Pi! Εντελώς διαφορετική σειρά. Υπάγεται στο είδος της επιστημονικής φαντασίας. Ο Πι είναι το cool bishonen που αποτελεί το αντικείμενο πόθου της λωλής καθηγήτριας! Η σειρά έχει φιλοσοφικά και υπαρξιακά μηνύματα. Βασιμένη στο manga Drifting Classroom.

Lunch no Joou - Otouto Pi! 4 αδέρφια, 1 γυναίκα, 1 ρεστοράν και πολύ φαγητό. All-star cast με τη Yuko Takeuchi στο τιμόνι. Ο Πι προσπαθεί να αποδείξει ότι μεγάλωσε και μπορεί να αναλαμβάνει ευθύνες! (λολ)

Stand Up!! - Horny Pi! 4 αγόρια προσπαθούν να ξεπαρθενευτούν ένα ζεστό καλοκαίρι. Από τις πιο ξεκαρδιστικές σειρές που πέρασαν από την ιαπωνική τηλεόραση. Κλασσική ατάκα το "Chrysi mou!" στα ελληνικά που η Becky είπε στον Pi! He was girly then... who can blame her?

Dragonzakura - Todai-aiming Pi! Αλλιώς γνωστή και ως: Η σειρά που σε κάνει να θες να μελετήσεις. Μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει στο είδος του σχολικού drama. O Abe Hiroshi μαζεύει μια ομάδα παιδιών από ένα run-down σχολείο και δημιουργεί ένα ταχύ και σκληρό φροντιστηριακό τμήμα με σκοπό να περάσουν στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο. Ποτέ πριν το διάβασμα δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό!

Nobuta wo Produce - Crazy Pi! Ανήκει στην εποχή του j-drama boom (autumn 2005), που έκανε τις ιαπωνικές σειρές γνωστές σε ένα ευρύτερο κοινό. Μαζί με τον Kame, ο Pi προσπαθεί να κάνει την ατιμέλητη Maki, σταρ του σχολείου. Ένας από τους καλύτερους και αγαπητούς ρόλους του.

Kurosagi - Swindler Pi! Ένας νεαρός, που ζει για την εκδίκηση, εξαπατά απατεώνες και επιστρέφει τα χρήματα που αυτοί έκλεψαν στους νόμιμους κατόχους τους. Η πλήρης μεταμόρφωση του πρωταγωνιστή μας σε ultra kakkoi & sexy man από girly idol. Και για εμένα, ο καλύτερος του ρόλος μέχρι σήμερα. And the story goes on in the movie!

Byakkotai - Samurai Pi! 2 Special τηλεταινίες που εξιστορούν την τραγική ιστορία μιας ομάδας νεαρών σαμουράι που αυτοκτόνησαν στη διάρκεια του πολέμου Boshin. Ο Πι πρωταγωνιστεί αλλά την παράσταση την κλέβει ο Koki (ειλικρινά). Πολύ συγκινητική...

Proposal Daisakusen - Stupid Pi! Τι θα έκανες αν η γυναίκα που αγαπάς παντρεύονταν άλλο; Αν μπορούσες θα γύρναγες πίσω και θα άλλαζες το χρόνο έτσι; Λοιπόν τώρα μπορείς! Πέρα από τη βλακεία που δέρνει τον Πι σε αυτή τη σειρά (ουκ ολίγες φορές ήθελα να τον δείρω), η όλη ιστορία είναι υπέροχη και είναι το δεύτερο αγαπημένο μου drama. Thank God there is a special as well!

Code Blue - Doc Pi! Γιατροί, ασθενείς, πάθη, ίντριγκες... Όχι δεν είναι το Gray's Anatomy αλλά θα μπορούσε! Ο Πι πατάει επί πτωμάτων(κυριολεκτικά) και ανεβαίνει σε ελικόπτερο για να σώσει κόσμο. Η σειρά έχει καλό character development αλλά είναι ολίγον τι απάνθρωπη. Και ο Πι έχει αστεία μαλλιά...

Λοιπόν αυτά... Δεν έχω δει ακόμα τα Sore wa και Shounen wa tori ni natta αλλά σκοπεύω να το κάνω κάποια στιγμή. Pi Banzaiiiiiiiii!!!!