Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
877 replies to this topic

#241 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 10:34

Yattaaaaaaa!^^
A milion thanks LucyBr!!!!And I was wondering where I could find it!It wasn't on Oguri Shun community and I was a bit disapointed to be honest!
btw,επιτελους Last Friends!To εβαλα ηδη να κατεβαινει!Αντε να δουμε!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#242 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 11:11

sure! ^^
all hail mighty lj and its users! :nod:
the usual thing... mediafire links, hj split, enjoy!!:wis:
also piece of advice: οταν φτασεις στο part7 μην απογοητευτεις! για καποιο λογο μου εβγαλε την πιστη να κατεβει αλλα στο τελος κατεβηκε! don't give up αμα σου κανει νερα! ^^
αν παλι δε σου κανει με τιποτα τη χαρη, στα comments εχει link με το 7 reuploaded!

Και εγώ τα ίδια links είχα βρει πριν μέρες:ureshii:.Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τα βρήκα στην ίδια σελίδα καθώς δεν μου θύμιζε κάτι η συγκεκριμένη.Btw check your pms LucyBR να χαρείς:wis:(ελπίζω).

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#243 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 11:48

Yattaaaaaaa!^^
A milion thanks LucyBr!!!!And I was wondering where I could find it!It wasn't on Oguri Shun community and I was a bit disapointed to be honest!
btw,επιτελους Last Friends!To εβαλα ηδη να κατεβαινει!Αντε να δουμε!

Spoiler:

my pleasure! ^^
το link σε Oguri Shun community το βρηκα παντως... απλως εδινε fake cut για το ιδιο το journal....

Spoiler:

Και εγώ τα ίδια links είχα βρει πριν μέρες:ureshii:.Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τα βρήκα στην ίδια σελίδα καθώς δεν μου θύμιζε κάτι η συγκεκριμένη.Btw check your pms LucyBR να χαρείς:wis:(ελπίζω).

:oo: thank u sooooo much!!!!! :wooi2::congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#244 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 16:06

Στο official site του HYD βαλανε αυτο:
Posted Image
Η Makino δειχνει κουκλιτσα!Και φυσικα την παρασταση κλεβει ο Hanazawa Rui! ^^:wooi2:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#245 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 08:47

Κοντεύω να τελειώσω το κατέβασμα όλων των manga-based jdramas που αναφέρατε και δεν γνώριζα,και πριν τα κάψω (αλφαβητικά) σκέφτηκα να ρωτήσω άλλη μια φορά αν κατά τύχη θυμηθήκατε εντωμεταξύ κάποια άλλη σειρά η ταινία που βασίζεται σε manga/anime, για να την κατεβάσω και αυτή πριν συνεχίσω με το κάψιμο:ureshii:.Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας:thatsit:

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#246 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 16:08

Τελικά βρήκα και μερικές άλλες ταινίες που βασίζονται σε manga τις οποίες ήδη κατεβάζω.Τις αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται.Δεν νομίζω μετά από αυτές να ψάξω ξανά και ελπίζω να τις έχω εξαντλήσει όλες:drink:.

Azumi 1 & 2
Crying Freeman
Freesia:Icy Tears
Grave of the Fireflies TV Special
Lone Wolf and Cub 1-6
Otakus in Love
School Mystery
Tetsujin 28

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#247 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 16:25

Από αυτές που ξέρω, ξέχασες τις ταινίες Lady Snowblood και Shinobi: Heart Under Blade (το τελευταίο βασίζεται στο manga Basilisk).

Αλήθεια, έχουμε thread για J-cinema;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#248 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 17:49

Όντως ξέχασα τα δύο Lady Snowblood:oo:! Thanks:congrats:.Και το The Princess Blade τελικά βασίζεται στο ίδιο manga.To Shinobi από την άλλη το έχω από παλιότερα:bath:.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cassiel: 19 Μάιος 2008 - 18:01

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#249 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 08:43

Για τώρα βλέπω Zettai Kareshi *__*! Τέεελειο *love*! Το όνειρο κάθε κοριτσιού χαχα ;DD!

#250 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 15:05

Επιτελους αξιώθηκαν να βγαλουν το επεισοδιο 5 απο Last Friends...Αρκετα καλο κ αυτο μονο που θα πρεπει να περιμένουμε αλλο τοσο για το 6 Τ_Τ Οσο βρίζω τον τυπα που κανει τον Σοοσουκε, αλλο τοσο βριζω κ την αλλη τη χαζοβιόλα την Μιτσίρου...ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? (δεν κανω κ σποϊλερ,αλλα θα καταλαβαιτε τι εννοω). Some people...Αναρωτιεμαι αν ολες οι ιαπωνεζες ειναι ετσι...

Azumi 1 & 2

Αυτα ηταν απο μανγκα? ΛΟΟΟΟΛ!!! Οι ταινιες ειχαν πολυ πλακα. Τις ειχαμε ενοικιασει απο το βιντεο κλαπμ μαζι με την Matsu κ τις ειδαμε...Μπιτζομάρου ftw!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#251 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 18:35

Επιτελους αξιώθηκαν να βγαλουν το επεισοδιο 5 απο Last Friends...

Πάω να το κατεβάσω!Αμην!!!Το βγάλανε!

Some people...Αναρωτιεμαι αν ολες οι ιαπωνεζες ειναι ετσι...

Ναι ναι!έτσι είναι στην πλειονότητά τους οι ιαπωνέζες!Απλώς κάνουν αυτό που τους λένε οι bf τους!!Αν και κρίμα...σε τέτοιες καταστάσεις δεν είναι να κολλάς με τπτ!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#252 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 20:25

Επιτελους αξιώθηκαν να βγαλουν το επεισοδιο 5 απο Last Friends...Αρκετα καλο κ αυτο μονο που θα πρεπει να περιμένουμε αλλο τοσο για το 6 Τ_Τ Οσο βρίζω τον τυπα που κανει τον Σοοσουκε, αλλο τοσο βριζω κ την αλλη τη χαζοβιόλα την Μιτσίρου...ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? (δεν κανω κ σποϊλερ,αλλα θα καταλαβαιτε τι εννοω). Some people...Αναρωτιεμαι αν ολες οι ιαπωνεζες ειναι ετσι...

Ναι ναι!έτσι είναι στην πλειονότητά τους οι ιαπωνέζες!Απλώς κάνουν αυτό που τους λένε οι bf τους!!Αν και κρίμα...σε τέτοιες καταστάσεις δεν είναι να κολλάς με τπτ!!

παλια μας τεχνη κοσκινο... :emptyonexg1:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#253 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 01:04

παλια μας τεχνη κοσκινο... :emptyonexg1:

Spoiler:

Σωστα αυτα που ειπες παραπανω :orly: Ο Σοοσουκε ειναι μεγαλο ρεμαλι. Δεν φτανει που εχει δημιουργησει τοσα προβληματα τωρα την αναγκαζει να τρεξει σαν παρλιακή σπιτι του ξανα... Δεν νομιζω παντως να πεθανει απο τωρα...Το πολυ να κοπει κ να τον παει η αλλη στο νοσοκομειο (αντι να τον αφησει να πεθανει:hahaha:)
Αν δεν ελεγε ο Τακέρου (Εχει κ το ιδιο ονομα με τον fav Digimon character μου Τ.Κ.=Τakeru:stubborn:) οτι γουσταρει την Ρούκα, θα τον ελεγα gay. Μιας κ ειχε την ιδια αντιδραση με την Ρουκα οταν τον φιλησε η Έρι (Αλλη απο κει...εγω παντως δεν θα την έσπρωχνα μακρια μου:nbleed:) . Κατι παιζει με την μητερα του παντως. Προς το παρον μου εχει κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον αυτη η σειρα..

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#254 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 01:41

chotto matte..O_o επ 5 by Kioku?
where?o.o
*she can't find*

#255 hachix山P

hachix山P