Αλλά κάθε απόγευμα ερχότανε στο ζαχαροπλαστείο ο...Γίωργος Καπουτζίδης (ναι, αυτός που έγραφε το "Παρα πέντε") και μου έκλεβε τα manga από το ράφι κι εγώ τον κυνηγούσα ως το πεζοδρόμιο....!!

γιατί?
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2008 - 10:10
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2008 - 13:45
....είχα δει στον ύπνο μου, ότι οι γονείς μου είχανε-λέει, ζαχαροπλαστείο.
Αλλά κάθε απόγευμα ερχότανε στο ζαχαροπλαστείο ο...Γίωργος Καπουτζίδης (ναι, αυτός που έγραφε το "Παρα πέντε") και μου έκλεβε τα manga από το ράφι κι εγώ τον κυνηγούσα ως το πεζοδρόμιο....!!
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2008 - 14:07
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2008 - 16:17
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Teachan: 19 Ιούνιος 2008 - 14:58
Άκους εκεί "Queen Mary..." καλά, πώς μού'ρθε;;
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 11:10
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 09:41
τι θα μπορουσαν να κανουν h nami κ ο sanji ?
εγω μια φορα ειχα δει οτι ειχα παρει το μπρουτζο-μπρουτζο fruit κ ειχα τη δυναμε να δημιουργησω απο το πουθενα μπρουντζο αλλα και να τον χειριστω οπως ηθελα.
γενικα ηταν μεγαλο ονειρο αλλα μονο αυτο εχει σχεση με το one piece
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 15:11
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 16 Ιούνιος 2008 - 22:34
Removed from http://www.anime.gr/forums/off-topic/4817-how-resident-evil-obsessed-you
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 01:05
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 10:28
Going Mary το λένε. Το Queen Mary σε όνομα κρουαζιερόπλοιου μου κάνει.Είδα όνειρο με One Piece...
Ήρθε λέει το Queen Mary στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Τίποτα ελπίζω.τι θα μπορουσαν να κανουν h nami κ ο sanji ?
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 10:39
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 12:41
Αγχος οτι δεν μπορουσες να ανταπεξελθεις σε καταστασεις με αποτελεσμα να σε παιρνουν απο κατω...καταστασεις απο τις οποιες δεν μπορουσες να ξεφυγεις και αναγκαστικα επρεπε να αντιμετωπισεις...μεγαλωσες ομως, και αντιμετωπιζεις τα προβληματα σου, εχεις περισσοτερες δυνατοτητες απο τοτε που ησουν παιδι, οποτε δεν χρειαζεται πια να ανησυχεις..ετσι εφυγε και το ονειρο..Μπορώ να σας πω με μεγάλη σιγουριά πως τα πιο παράξενα όνειρα τα βλέπω εγώ!
Είναι τόσο παράξενα που για ένα διάστημα ήθελα να πάω σε ψυχολόγο, γιατί νόμιζα πως είχα κάποιο πρόβλημα!
Θα σας πω το πιο μικρό όνειρο γιατί βαριέμαι να γράφω τεράστια ποστ.
Που λέτε αυτό το όνειρο το έβλεπα για πολλά χρόνια, από τότε που ήμουν μικρό παιδί.
Σε αυτό το όνειρο ήμουν λέει δεμένος απο την κορυφή ως τα νύχια σε ένα αμάξι στην θέση του οδηγού. Χωρίς να πατάω το γκάζι το αμάξι κυλούσε κανονικάκαι ανέπτυσσε ταχύτητα. Εγώ παλεύω να λυθώ, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως. Στην πορεία, το αμάξι πέφτει σε μια μεγάλη λίμνη και πνίγομαι. Με το που βλέπω ότι πνίγομαι ξυπνούσα τρομαγμένος.
Όσο περνάν τα χρόνια, καταφέρνω να κάνω κάτι αλλά πάντα η κατάληξη θα είναι να πνίγομαι και να ξυπνώ τρομαγμένος.
Πριν από 1 χρόνο που ξαναείδα αυτό το όνειρο, κατάφερα να λυθώ και να πιάσω το τιμόνι, όπου κάνοντας μια πολύ κινηματογραφική στραβοτιμονιά φτάνω στην άκρη της λίμνης χωρίς να πάθω τίποτα! Απο τότε δεν το ξαναείδα το όνειρο!
Επειδή με τρώει η περιέργεια, μπορεί κάποιος να μου ερμηνεύσει αυτό το όνειρο?
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 12:51
Μπορώ να σας πω με μεγάλη σιγουριά πως τα πιο παράξενα όνειρα τα βλέπω εγώ!
Είναι τόσο παράξενα που για ένα διάστημα ήθελα να πάω σε ψυχολόγο, γιατί νόμιζα πως είχα κάποιο πρόβλημα!
Θα σας πω το πιο μικρό όνειρο γιατί βαριέμαι να γράφω τεράστια ποστ.
Που λέτε αυτό το όνειρο το έβλεπα για πολλά χρόνια, από τότε που ήμουν μικρό παιδί.
Σε αυτό το όνειρο ήμουν λέει δεμένος απο την κορυφή ως τα νύχια σε ένα αμάξι στην θέση του οδηγού. Χωρίς να πατάω το γκάζι το αμάξι κυλούσε κανονικάκαι ανέπτυσσε ταχύτητα. Εγώ παλεύω να λυθώ, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως. Στην πορεία, το αμάξι πέφτει σε μια μεγάλη λίμνη και πνίγομαι. Με το που βλέπω ότι πνίγομαι ξυπνούσα τρομαγμένος.
Όσο περνάν τα χρόνια, καταφέρνω να κάνω κάτι αλλά πάντα η κατάληξη θα είναι να πνίγομαι και να ξυπνώ τρομαγμένος.
Πριν από 1 χρόνο που ξαναείδα αυτό το όνειρο, κατάφερα να λυθώ και να πιάσω το τιμόνι, όπου κάνοντας μια πολύ κινηματογραφική στραβοτιμονιά φτάνω στην άκρη της λίμνης χωρίς να πάθω τίποτα! Απο τότε δεν το ξαναείδα το όνειρο!
Επειδή με τρώει η περιέργεια, μπορεί κάποιος να μου ερμηνεύσει αυτό το όνειρο?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisabetsu: 17 Ιούνιος 2008 - 12:53
I am not gay
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 13:06
τι λες τώρα προχθές το βραδυ ένα pony μονόκερος (τύπου μικρό pony ) νίκησε έναν εξωγήινο από άλλη διάσταση τύπου apocalypse (marvel comics) και πείρε σαν λάφυρο το δαχτυλίδι του, το οποιο το έβαλα στο κέρατο του μονόκερου.
και όλα αυτά σε anime φάση, μετά πήγα σε ένα μαγαζί να πάρω μια ION αμυγδάλου χωρίς αμύγδαλα αλλα πρόλαβε και τη πείρε η ray από το N.G.E η οποια με πήγαινε πολύ κόντρα σε όλη τη διαδρομή για το μαγαζί έτσι τσαντισμένη τις είπα ότι θα γευτώ τn σοκολάτα από τα χείλη της και έτσι την φίλησα και αυτή με ερωτεύθηκε και ενώ φιλιόμασταν, χτύπησε συναγερμός ότι ήρθε angel να μας κάνει επίθεση. All αυτός ο νέος angel ήταν το Eva του Shinji το οποιο τα κανε όλα σκατά.. και μετά το ανατίναξαν πριν προλάβει η ray να με valei στο Eva τnς.
και ότι το όνειρο δεν ανήκει στην κατηγορια : wet dream with NGE
και όχι δεν είμαι gay
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 13:53