Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

.::: Worst Movies :::.

• Please log in to reply
384 replies to this topic

#46 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 09 August 2007 - 21:58

Do not,I repeat,do not watch the followings (cr*p)films:

Hellraiser:Bloodline
Boo
Εκδίκηση της ξανθιάς
The eye
Posted Image

#47 Nausica

Nausica

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 16 August 2007 - 20:23

Evan Almighty

Πραγματικά απορώ πώς άντεξα να το δω ως το τέλος... :deadga6:

#48 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 16 August 2007 - 21:29

300

Έλεος δλδ,δύσκολα μισώ ταινίες τόσο πολύ,θεέ μου όμως,αυτοί ήταν αθλιότατη.Πέρα των εφέ,το σενάριο,από την αρχή μέχρι το τέλος,με όλα τα φασιστοειδοί μυνήματα και τις και καλά 'cool' ατάκες του τύπου:

-Α,το χέρι μου!!!....
-Δεν είναι δικό σου πια....:deadga6:

απλά μου προκάλεσαν αηδία.

Πραγματικά ακραία ταινία,για τα μπάζα,γιατί πιο κάτω δεν πάει....
Posted Image

#49 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 August 2007 - 21:53

300

Έλεος δλδ,δύσκολα μισώ ταινίες τόσο πολύ,θεέ μου όμως,αυτοί ήταν αθλιότατη.Πέρα των εφέ,το σενάριο,από την αρχή μέχρι το τέλος,με όλα τα φασιστοειδοί μυνήματα και τις και καλά 'cool' ατάκες του τύπου:

-Α,το χέρι μου!!!....
-Δεν είναι δικό σου πια....:deadga6:

απλά μου προκάλεσαν αηδία.

Πραγματικά ακραία ταινία,για τα μπάζα,γιατί πιο κάτω δεν πάει....

x300 :P

Seriously, η μόνη σκηνή που αξίζει από αυτό το ξέρασμα είναι η μάχη του Λεωνίδα με το Orc (και μόνο από άποψη cult αισθητικής :laugh:).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#50 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 16 August 2007 - 22:04

x300 :P

Seriously, η μόνη σκηνή που αξίζει από αυτό το ξέρασμα είναι η μάχη του Λεωνίδα με το Orc (και μόνο από άποψη cult αισθητικής :laugh:).

Μπά,εγώ παίθενα στο γέλιο κάθε φορά που κάναν ΑΟΥΑΟΥΑΟΥ.Αν ήταν έτσι οι αρχαίοι καταλαβένω γιατί δεν περάσαν τις Θερμοπύλες οι Πέρσες,πέθαιναν απ' τα γέλια και μόνο που τους άκουγαν:hahaha:

Μιας και λέμε για 300

http://www.youtube.com/watch?v=pi2t58CRmbU
Posted Image

#51 Nausica

Nausica

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 16 August 2007 - 22:18

Σοβαρά?... πωπω, εμένα μου έλεγαν όλοι ότι είναι από τις καλύτερες ταινίες, αλλά δεν την έχω δει γιατί δεν μ'αρέσουν πολύ αυτού του είδους... Πάντως αυτό που λέτε με τις και καλά έξυπνες ατάκες είναι τουλάχιστον αποτυχημένη προσπάθεια διακωμώδησης της μάχης και επίδειξης της υπεροχής του ενός-βλάκα-μποντιμπιλντερά έναντι του άλλου! Έλεος δηλαδή! :deadga6:

#52 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 17 August 2007 - 11:03

Εμενα το 300 μου αρεσε μονο και μονο γιατι καταφεραν να περασουν την αισθηση του κομικ στο πανι, αυτο μου εφτανε, και δεν πηγα με το σκεπτικο να ψαξω ιστορικη ακριβεια σε αυτο που θα εβλεπα.Κατα τα αλλα, ταινιες που θα σας ελεγα να αποφυγετε οπως ο διαολος το λιβανι ειναι Lady in the Water, Irreversible, Borat, Ring (american edition), Battle Royal 2, Το μετεωρο βημα του Πελαργου, Οδος Μαλχολαντ (ακατανοητη, αλλα με φανταστικη φωτογραφια).Αυτα...οτι αλλο μου ερθει στο μυαλο, θα σας πω...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#53 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 17 August 2007 - 11:49

όλα τα φασιστοειδοί μυνήματα και τις και καλά 'cool' ατάκες του τύπου

ο 300 δεν μου αρεσαν και μενα, οχι για τον λογο που ανεφερες αλλα επειδη η ταινια ηταν βαρετη..

Δηλαδη ο πατριωτισμος και ο αγωνας κατα της εισβολης ειναι φασισμος για σενα??? Βλεπω τον τελευταιο καιρο σε εχει πιασει μια εντονη κριση αριστερισμου, εξου και το νεο αβαταρ σου..

Δεν θυμωνω, γιατι φανταζομαι ειναι λογω ηλικιας και αφελειας.. Οταν θα μεγαλωσεις λιγο και ωριμασεις θα σου περασει...

Μην αφηνεις ομως την κριση αυτη να εκδηλωνεται σε ασχετα μη πολιτικα thread, κατι που παρατηρησα οτι κανεις τον τελευταιο καιρο. Υπαρχουν και καποιοι στο φορουμ με αντιθετα πιστευω απο τα δικα σου, που ισως να μην θελουν να αντιδρασουν στα λεγομενα σου αφου τα thread δεν ειναι πολιτικα..
Posted Image

#54 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 17 August 2007 - 12:27

ο 300 δεν μου αρεσαν και μενα, οχι για τον λογο που ανεφερες αλλα επειδη η ταινια ηταν βαρετη..

Δηλαδη ο πατριωτισμος και ο αγωνας κατα της εισβολης ειναι φασισμος για σενα??? Βλεπω τον τελευταιο καιρο σε εχει πιασει μια εντονη κριση αριστερισμου, εξου και το νεο αβαταρ σου..

Δεν νομίζω οτι η ταινία πέρναγε πατριωτικό μύνημα,εκτός κι αν πιστεύεις ότι όλοι η βία και το μίσος που δείχνανε και θεωρούταν κάτι το θαυμαστό στν ταινία είναι πατριωτισμός?Και απο τη στιγμή που η ταινία έχει πολιτικές προεκτάσεις είναι δυνατό να μην γίνετε λόγος για αυτές,πάντα πάνω στη ταινία?

Επίσης,μην με χαρακτηρίζεις αριστερό,ούτε τους μεν πάω ούτε τους δε.Το άβαταρ απευθίνετε σε μια συγκεκριμένη ομάδα,δεν σημαίνει ότι θα υποστηρίζω κάποια άλλη επειδή αντιπαθώ τη συγκεκριμένη.

Δεν θυμωνω, γιατι φανταζομαι ειναι λογω ηλικιας και αφελειας.. Οταν θα μεγαλωσεις λιγο και ωριμασεις θα σου περασει...

Εσύ δλδ πόσο είσαι για να μου τι λές πάνω σε αυτό?Επειδή έχω διαφορετική άποψη μην την υποτιμάς αμέσως,εκτός αν η αφέλεια είναι δείγμα όσων διαφονούν μαζί σου μόνο.:bahhh:

Μην αφηνεις ομως την κριση αυτη να εκδηλωνεται σε ασχετα μη πολιτικα thread, κατι που παρατηρησα οτι κανεις τον τελευταιο καιρο. Υπαρχουν και καποιοι στο φορουμ με αντιθετα πιστευω απο τα δικα σου, που ισως να μην θελουν να αντιδρασουν στα λεγομενα σου αφου τα thread δεν ειναι πολιτικα..

Δεκτό,αν θα θελες πάντως να αναφέρεις κάποιο τέτοιο τόπικ,γιατί εγώ δεν το θυμάμαι.Όπως και να 'χει όταν έγραφα την κριτική για τους 300 δεν είχα σκοπό ούτε να πολιτικολογίσω ούτε να προσβάλω κάποιον.Αν έγινε κάτι τέτοιο δεν ήταν στις προθέσεις μου,να οπότε καλύτερα να το λίξουμε εδώ,συμφωνείς?:wooi2:
Posted Image

#55 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 August 2007 - 12:42

More or less απάντησε ο Red Pyramid και για μένα, οπότε θα σταθώ μόνο στο σχόλιο της Matsu. Κατ' εμέ, η ταινία 300 δεν πέρασε ούτε καν την αίσθηση του comic, κάτι το οποίο ο Frank Miller το είχε καταφέρει (και με το παραπάνω) στο Sin City. Βέβαια στο Sin City είχε την σκηνοθετάρα τον Rodriguez να τον βοηθάει, ενώ στο 300... τι να σου κάνει ο Zack Snyder, που μόνο θριλεράκια β-διαλογής (ποιοτικά, όχι budgetικά, ούτε εισπρεκτικά) έχει σκηνοθετήσει...

Άσχετο: I can't wait for Sin City 2... :rolleyes:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#56 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 17 August 2007 - 12:50

Εσύ δλδ πόσο είσαι για να μου τι λές πάνω σε αυτό?

30... (εχω ομως την καρδια και την ζωντανια ενος 20αρη..)
Spoiler:

Ας το σταματησουμε εδω, συμφωνω. Απλα πιστευω οτι οι πολιτικοιδεολογικες αντιπαραθεσεις ανηκουν μονο στα αναλογα threads. Και για να πω την αληθεια ποτε δεν μου αρεσε η ιδεα τετοιων threads σ'αυτο το φορουμ. Στο anime.gr μπαινω για να ξεφυγω απο αυτες τις αντιπαραθεσεις που βασιλευουν στην χωρα μας.. Απλα μερικες φορες βλεπω σχολια που δεν μπορω να τα αφησω αναπαντητα μιας και ειμαι πατριωτικος τυπος..
Posted Image

#57 Asriel

Asriel

Anime Fan

• Members
  • 130 posts

Posted 17 August 2007 - 17:41

-Spiderman 3, εκτός αν πάτε ξέρωντας ότι θα δείτε κωμωδία
-Troy
- Ocean's 12, 13
-88 minutes (που κατάντησε ο Αλ Πατσίνο....)
-Pirates of the Carribean 1,2,3
- Noe Allmighty
- Oτιδήποτε περιλαμβάνει τις λέξεις Τσακ Νόρρις, Στίβεν Σιγκάλ, Τσάκι Τσαν :P
He takes out his sword...
I take out my shotgun

#58 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 26 August 2007 - 02:00

Λίγα λόγια για το Borat, παίδες! Οκ, πλάκα κάνω, καθένας με τα γούστα του.

Προσωπικά, το Borat αποτέλει από τις λίγες ταινίες που μ' ώθησαν να τσακιστώ να τις δω στον κιν/φο και δεν το μετάνιωσα μιας και την ευχαριστήθηκα όσο λίγες κωμωδίες. Αντικειμενικά, αποτελεί μια από τις πιο ευρηματικές κωμωδίες που 'χουν βγει στο μεγάλο πανί (έχει σαρώσει και τις κριτικές η εν λόγω ταινία κι έχει δημιουργήσει τεράστιο φανκλαμπ παγκοσμίως συμπεριλαμβάνοντας κι εμένα).

Βέβαια στο Sin City είχε την σκηνοθετάρα τον Rodriguez να τον βοηθάει, ενώ στο 300... τι να σου κάνει ο Zack Snyder, που μόνο θριλεράκια β-διαλογής (ποιοτικά, όχι budgetικά, ούτε εισπρεκτικά) έχει σκηνοθετήσει...

Άσχετο: I can't wait for Sin City 2... :rolleyes:

E,κοίτα: κι ο σκηνοθέτης της τριλογίας ταινιών "Lord of the Ring" πριν κάνει αυτήν την αριστουργηματική μεταφορά της εν λόγω τριλογιάς βιβλίων ασχολιόταν με b-movies splatters. Δεν ξεκινάμε όλοι πάντα με αριστουργήματα.

#59 the_end

the_end

Μ.Ο.Ν.Κ.

• Members
  • 56 posts

Posted 26 August 2007 - 02:38

E,κοίτα: κι ο σκηνοθέτης της τριλογίας ταινιών "Lord of the Ring" πριν κάνει αυτήν την αριστουργηματική μεταφορά της εν λόγω τριλογιάς βιβλίων ασχολιόταν με b-movies splatters. Δεν ξεκινάμε όλοι πάντα με αριστουργήματα.

σχεδόν. γιατί εκτός απ'τα splatter(που για το είδος τους είναι πολύ καλά) είχε κάνει και το heavenly creatures που είναι πολύ καλό.

για να μην είμαι τελείως offtopic: pirates of the carribean 2. παίζει να'ναι μέσα στις 20 χειρότερες ταινίες που'χω δει στη ζωή μου.

#60 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 26 August 2007 - 02:50

Και τι το κακό έχουν τα B-movie splatters παρακαλώ ?? Το braindead έιναι μιά από τις καλύτερες splatter κωμωδίες τρόμου μσζί με το evil dead... η ταινία είχε αποκτήσει cult status πολύ πριν βγούν τα LOTR και μπορώ να σου πω πως ήταν πιό αριστουργηματικό από τα LOTR2 και 3...