Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Worst Movies :::.
Posted 09 August 2007 - 21:58
Hellraiser:Bloodline
Boo
Εκδίκηση της ξανθιάς
The eye

Posted 16 August 2007 - 20:23
Πραγματικά απορώ πώς άντεξα να το δω ως το τέλος...

Posted 16 August 2007 - 21:29
Έλεος δλδ,δύσκολα μισώ ταινίες τόσο πολύ,θεέ μου όμως,αυτοί ήταν αθλιότατη.Πέρα των εφέ,το σενάριο,από την αρχή μέχρι το τέλος,με όλα τα φασιστοειδοί μυνήματα και τις και καλά 'cool' ατάκες του τύπου:
-Α,το χέρι μου!!!....
-Δεν είναι δικό σου πια....

απλά μου προκάλεσαν αηδία.
Πραγματικά ακραία ταινία,για τα μπάζα,γιατί πιο κάτω δεν πάει....

Posted 16 August 2007 - 21:53
x300300
Έλεος δλδ,δύσκολα μισώ ταινίες τόσο πολύ,θεέ μου όμως,αυτοί ήταν αθλιότατη.Πέρα των εφέ,το σενάριο,από την αρχή μέχρι το τέλος,με όλα τα φασιστοειδοί μυνήματα και τις και καλά 'cool' ατάκες του τύπου:
-Α,το χέρι μου!!!....
-Δεν είναι δικό σου πια....
απλά μου προκάλεσαν αηδία.
Πραγματικά ακραία ταινία,για τα μπάζα,γιατί πιο κάτω δεν πάει....

Seriously, η μόνη σκηνή που αξίζει από αυτό το ξέρασμα είναι η μάχη του Λεωνίδα με το Orc (και μόνο από άποψη cult αισθητικής

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 August 2007 - 22:04
x300
Seriously, η μόνη σκηνή που αξίζει από αυτό το ξέρασμα είναι η μάχη του Λεωνίδα με το Orc (και μόνο από άποψη cult αισθητικής).
Μπά,εγώ παίθενα στο γέλιο κάθε φορά που κάναν ΑΟΥΑΟΥΑΟΥ.Αν ήταν έτσι οι αρχαίοι καταλαβένω γιατί δεν περάσαν τις Θερμοπύλες οι Πέρσες,πέθαιναν απ' τα γέλια και μόνο που τους άκουγαν

Μιας και λέμε για 300
http://www.youtube.com/watch?v=pi2t58CRmbU

Posted 16 August 2007 - 22:18

Posted 17 August 2007 - 11:03

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 17 August 2007 - 11:49
ο 300 δεν μου αρεσαν και μενα, οχι για τον λογο που ανεφερες αλλα επειδη η ταινια ηταν βαρετη..όλα τα φασιστοειδοί μυνήματα και τις και καλά 'cool' ατάκες του τύπου
Δηλαδη ο πατριωτισμος και ο αγωνας κατα της εισβολης ειναι φασισμος για σενα??? Βλεπω τον τελευταιο καιρο σε εχει πιασει μια εντονη κριση αριστερισμου, εξου και το νεο αβαταρ σου..
Δεν θυμωνω, γιατι φανταζομαι ειναι λογω ηλικιας και αφελειας.. Οταν θα μεγαλωσεις λιγο και ωριμασεις θα σου περασει...
Μην αφηνεις ομως την κριση αυτη να εκδηλωνεται σε ασχετα μη πολιτικα thread, κατι που παρατηρησα οτι κανεις τον τελευταιο καιρο. Υπαρχουν και καποιοι στο φορουμ με αντιθετα πιστευω απο τα δικα σου, που ισως να μην θελουν να αντιδρασουν στα λεγομενα σου αφου τα thread δεν ειναι πολιτικα..

Posted 17 August 2007 - 12:27
ο 300 δεν μου αρεσαν και μενα, οχι για τον λογο που ανεφερες αλλα επειδη η ταινια ηταν βαρετη..
Δηλαδη ο πατριωτισμος και ο αγωνας κατα της εισβολης ειναι φασισμος για σενα??? Βλεπω τον τελευταιο καιρο σε εχει πιασει μια εντονη κριση αριστερισμου, εξου και το νεο αβαταρ σου..
Δεν νομίζω οτι η ταινία πέρναγε πατριωτικό μύνημα,εκτός κι αν πιστεύεις ότι όλοι η βία και το μίσος που δείχνανε και θεωρούταν κάτι το θαυμαστό στν ταινία είναι πατριωτισμός?Και απο τη στιγμή που η ταινία έχει πολιτικές προεκτάσεις είναι δυνατό να μην γίνετε λόγος για αυτές,πάντα πάνω στη ταινία?
Επίσης,μην με χαρακτηρίζεις αριστερό,ούτε τους μεν πάω ούτε τους δε.Το άβαταρ απευθίνετε σε μια συγκεκριμένη ομάδα,δεν σημαίνει ότι θα υποστηρίζω κάποια άλλη επειδή αντιπαθώ τη συγκεκριμένη.
Δεν θυμωνω, γιατι φανταζομαι ειναι λογω ηλικιας και αφελειας.. Οταν θα μεγαλωσεις λιγο και ωριμασεις θα σου περασει...
Εσύ δλδ πόσο είσαι για να μου τι λές πάνω σε αυτό?Επειδή έχω διαφορετική άποψη μην την υποτιμάς αμέσως,εκτός αν η αφέλεια είναι δείγμα όσων διαφονούν μαζί σου μόνο.

Μην αφηνεις ομως την κριση αυτη να εκδηλωνεται σε ασχετα μη πολιτικα thread, κατι που παρατηρησα οτι κανεις τον τελευταιο καιρο. Υπαρχουν και καποιοι στο φορουμ με αντιθετα πιστευω απο τα δικα σου, που ισως να μην θελουν να αντιδρασουν στα λεγομενα σου αφου τα thread δεν ειναι πολιτικα..
Δεκτό,αν θα θελες πάντως να αναφέρεις κάποιο τέτοιο τόπικ,γιατί εγώ δεν το θυμάμαι.Όπως και να 'χει όταν έγραφα την κριτική για τους 300 δεν είχα σκοπό ούτε να πολιτικολογίσω ούτε να προσβάλω κάποιον.Αν έγινε κάτι τέτοιο δεν ήταν στις προθέσεις μου,να οπότε καλύτερα να το λίξουμε εδώ,συμφωνείς?

Posted 17 August 2007 - 12:42
Άσχετο: I can't wait for Sin City 2...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 17 August 2007 - 12:50
30... (εχω ομως την καρδια και την ζωντανια ενος 20αρη..)Εσύ δλδ πόσο είσαι για να μου τι λές πάνω σε αυτό?
Ας το σταματησουμε εδω, συμφωνω. Απλα πιστευω οτι οι πολιτικοιδεολογικες αντιπαραθεσεις ανηκουν μονο στα αναλογα threads. Και για να πω την αληθεια ποτε δεν μου αρεσε η ιδεα τετοιων threads σ'αυτο το φορουμ. Στο anime.gr μπαινω για να ξεφυγω απο αυτες τις αντιπαραθεσεις που βασιλευουν στην χωρα μας.. Απλα μερικες φορες βλεπω σχολια που δεν μπορω να τα αφησω αναπαντητα μιας και ειμαι πατριωτικος τυπος..

Posted 17 August 2007 - 17:41
-Troy
- Ocean's 12, 13
-88 minutes (που κατάντησε ο Αλ Πατσίνο....)
-Pirates of the Carribean 1,2,3
- Noe Allmighty
- Oτιδήποτε περιλαμβάνει τις λέξεις Τσακ Νόρρις, Στίβεν Σιγκάλ, Τσάκι Τσαν

I take out my shotgun
Posted 26 August 2007 - 02:00
Προσωπικά, το Borat αποτέλει από τις λίγες ταινίες που μ' ώθησαν να τσακιστώ να τις δω στον κιν/φο και δεν το μετάνιωσα μιας και την ευχαριστήθηκα όσο λίγες κωμωδίες. Αντικειμενικά, αποτελεί μια από τις πιο ευρηματικές κωμωδίες που 'χουν βγει στο μεγάλο πανί (έχει σαρώσει και τις κριτικές η εν λόγω ταινία κι έχει δημιουργήσει τεράστιο φανκλαμπ παγκοσμίως συμπεριλαμβάνοντας κι εμένα).
Βέβαια στο Sin City είχε την σκηνοθετάρα τον Rodriguez να τον βοηθάει, ενώ στο 300... τι να σου κάνει ο Zack Snyder, που μόνο θριλεράκια β-διαλογής (ποιοτικά, όχι budgetικά, ούτε εισπρεκτικά) έχει σκηνοθετήσει...
Άσχετο: I can't wait for Sin City 2...
E,κοίτα: κι ο σκηνοθέτης της τριλογίας ταινιών "Lord of the Ring" πριν κάνει αυτήν την αριστουργηματική μεταφορά της εν λόγω τριλογιάς βιβλίων ασχολιόταν με b-movies splatters. Δεν ξεκινάμε όλοι πάντα με αριστουργήματα.
Posted 26 August 2007 - 02:38
E,κοίτα: κι ο σκηνοθέτης της τριλογίας ταινιών "Lord of the Ring" πριν κάνει αυτήν την αριστουργηματική μεταφορά της εν λόγω τριλογιάς βιβλίων ασχολιόταν με b-movies splatters. Δεν ξεκινάμε όλοι πάντα με αριστουργήματα.
σχεδόν. γιατί εκτός απ'τα splatter(που για το είδος τους είναι πολύ καλά) είχε κάνει και το heavenly creatures που είναι πολύ καλό.
για να μην είμαι τελείως offtopic: pirates of the carribean 2. παίζει να'ναι μέσα στις 20 χειρότερες ταινίες που'χω δει στη ζωή μου.
Posted 26 August 2007 - 02:50
Και τι το κακό έχουν τα B-movie splatters παρακαλώ ?? Το braindead έιναι μιά από τις καλύτερες splatter κωμωδίες τρόμου μσζί με το evil dead... η ταινία είχε αποκτήσει cult status πολύ πριν βγούν τα LOTR και μπορώ να σου πω πως ήταν πιό αριστουργηματικό από τα LOTR2 και 3...E,κοίτα: κι ο σκηνοθέτης της τριλογίας ταινιών "Lord of the Ring" πριν κάνει αυτήν την αριστουργηματική μεταφορά της εν λόγω τριλογιάς βιβλίων ασχολιόταν με b-movies splatters. Δεν ξεκινάμε όλοι πάντα με αριστουργήματα.