Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

.::: Worst Movies :::.

• Please log in to reply
384 replies to this topic

#76 the_end

the_end

Μ.Ο.Ν.Κ.

• Members
  • 56 posts

Posted 28 August 2007 - 00:45

εμένα πάλι το chronicles μου φάνηκε μια χαρά διασκεδαστικό.
αλλά το pitch black (το πρώτο με ήρωα τον riddick) μου φάνηκε τρελή μούφα.

#77 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 29 August 2007 - 04:03

Πολύ μέτριο το Chronicles of Riddick. Ήταν αρκετά βαρετό δυστυχώς για μια ταινία την οποία ε... action θα την πεις... Δεν ήταν και χάλια πάντως, αλλά το παιχνίδι ήταν καλύτερο :hahaha:

Μια απίστευτα υπερτιμημένη ταινία για μένα είναι το The Recruit. Δεν είναι κακή σε καμμία περίπτωση αλλά βάλτη δίπλα στο Mission Impossible (το πρώτο προφανώς) και ξαφνικά γίνεται μικρή και προβλέψιμη...
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#78 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 posts

Posted 29 August 2007 - 11:38

Έχουμε και λέμε. Συνήθως βλέπω μια ταινία τουλάχιστον 2-3 φορές. Οπότε η παρακάτω λίστα είναι αυτές που είδα μια φορά και αυτό με τα χίλια ζόρια (απλά για να μην την παρατήσω στην μέση...):

Fracture (δεν μου είπε κάτι...)
World Trade Center
Reign over me και Click (ίσως οι χειρότερες toy Adam Sandler)
About Schmidt (και το νόημα της ταινίας ήταν ...?)
Peter Sellers
The cave
Miss Congeniality 2 (μα καμία σχέση με το πρώτο)
Jarhead (υπάρχουν κλάσεις ανώτερες με θέμα τον πόλεμο)
Hotel Rwanda (όταν έχεις να κάνεις με τέτοια θεματολογία, το καστ θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά επιλεγμένο)
Deja vu
Domino (βαρέθηκα τη ζωή μου με αυτήν την ταινία)
Brokeback Mountain
Eragon
Match Point (κρίμα... ο Woody Allen στα χειρότερά του...)

#79 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 29 August 2007 - 14:22

Dude where's my car....η συγκεκριμενη ταινια απευθυνεται σε παιδια με ειδικες αναγκες....τοσο χαλια..εκανα το λαθος να την δω επειδη ηθελαν κατι φιλοι και αποβλακωθηκα..........
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#80 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 29 August 2007 - 15:19

Dude where's my car....η συγκεκριμενη ταινια απευθυνεται σε παιδια με ειδικες αναγκες....τοσο χαλια..εκανα το λαθος να την δω επειδη ηθελαν κατι φιλοι και αποβλακωθηκα..........

Μου θυμιζει αυτο... :oo:
Spoiler:

Posted Image

#81 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 August 2007 - 20:21

For that matter, όλες οι ταινίες του Austin Powers αξίζουν να βρεθούν σε μια συμπαντική καταβόθρα, και κανένα άλλο ανθρώπινο ή μη ον να γνωρίζει για την ύπαρξή τους. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#82 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 29 August 2007 - 20:31

Koινώς "Dude, where's my brains?" :P

Εξαιτίας τέτοιων ταινιών βγήκε η ξεκαρδιστική παρωδία "No more teen movies".

#83 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 30 August 2007 - 10:38

Καλε πλακα μου κανεις??? Ουτε και αυτη μπηκα στον κοπο να την δω μην τυχον και παθω τα ιδια....

αλλη μ#$%^ια ειναι οι ταινιες American pie...τετοιες τρισαθλιες καταστασεις μονο οι Αμερικανοι μπορουν να εφερευσουν με το κατωτερο μυαλο τους.....
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#84 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 30 August 2007 - 12:34

τετοιες τρισαθλιες καταστασεις μονο οι Αμερικανοι μπορουν να εφερευσουν με το κατωτερο μυαλο τους.....

:terror2::terror2::terror2:Σωστή,σωστότατη.Μην ξεχάσω να σου πώ ότι η μάνα μου είναι αμερικανίδα.Και 'κείνη με το κατώτερο μυαλό της ευχαριστιέτε τέτοιες ταινίες.Τι να πείς,αμερικάνοι....:nosey:

Spoiler:

Αν θέλετε πραγματικά άθλιες ταινίες θα έλεγα αυτές τις 2:
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#85 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 30 August 2007 - 22:30

εγώ πάλι θα ψηφίσω "Χαμένοι στη Μετάφραση". αν και οι περισσότεροι το είπαν αριστούργημα (κ -κυρίως- διαδραματίζεται στην Ιαπωνία:respect:) προσωπικά μιλώντας ηταν η πιο άκυρη, βαρετή, ανούσια, κ ηλίθια ταινία που έχω δει ποτέ μου. πραγματικά μου ρθε να κοιμηθώ on the spot. και είμαι κ από τους καμμένους που κάθονται κ βλέπουν ασπρόμαυρο βουβό γερμανικό εξπρεσσιονιστικό κινηματογράφο της δεκαετίας του '30 μες τα μαύρα χαράματα! Σοφάκι αγάπη μου, ο μπαμπάκας σου ο Φράνσις Φορντ Κόπολα ήταν σκηνοθετάρα, εσύ όμως δεν το αντέχεις το άθλημα! γι' αυτό καλύτερα τράβα να κάνεις παρέα στο φιλαράκι σου το Mark Jacobs εκεί που σχεδιάζει τις κολεξιόν του κ άσε τον κινηματογράφο ήσυχο! δν σου'χει κάνει κ τίποτα!

Κατ' επέκτασιν θα θάψω και το "Μαρία Αντουανέτα". Το μόνο που άξιζε ήταν τα σκηνικά κ τα κοστούμια. Από κει κ πέρα ΤΟ ΧΑΟΣΣ!!! Ασύνδετο και ανούσιο once more.....

Τέλος, στέλνω στα Τάρταρα το "Underworld 2". Toσο απίστευτη αηδία που πριν τη μέση της ταινίας έκλεισα το DVD από αγανάκτηση πράγμα που γενικώς δεν κανω ποτέ...

#86 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 August 2007 - 22:40

εγώ πάλι θα ψηφίσω "Χαμένοι στη Μετάφραση". αν και οι περισσότεροι το είπαν αριστούργημα (κ -κυρίως- διαδραματίζεται στην Ιαπωνία:respect:) προσωπικά μιλώντας ηταν η πιο άκυρη, βαρετή, ανούσια, κ ηλίθια ταινία που έχω δει ποτέ μου. πραγματικά μου ρθε να κοιμηθώ on the spot. και είμαι κ από τους καμμένους που κάθονται κ βλέπουν ασπρόμαυρο βουβό γερμανικό εξπρεσσιονιστικό κινηματογράφο της δεκαετίας του '30 μες τα μαύρα χαράματα! Σοφάκι αγάπη μου, ο μπαμπάκας σου ο Φράνσις Φορντ Κόπολα ήταν σκηνοθετάρα, εσύ όμως δεν το αντέχεις το άθλημα! γι' αυτό καλύτερα τράβα να κάνεις παρέα στο φιλαράκι σου το Mark Jacobs εκεί που σχεδιάζει τις κολεξιόν του κ άσε τον κινηματογράφο ήσυχο! δν σου'χει κάνει κ τίποτα!

x100 και επίσης η Scarlett Johannsohn είναι η πιο overrated ηθοποιός ever. :sick:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#87 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 30 August 2007 - 23:42

Posted Image

Φρικτή ταινία...μόνο για θρίλερ δεν έκανε...από τα b-movies που βγάζουν το όνμα στο είδος.
Posted Image

#88 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 31 August 2007 - 09:43

LucyBR && Kenny sorry αλλά όχι και ηλίθια ταινία ούτε φυσικά ανούσια και βαρετή. Bill Murray ftw! Είναι θεός ο τύπος και αλλάζει όλη του η ζωή σε ρόλο που δέν έχει ξαναπαίξει ποτέ του:( Και Scarlett = love :(
Είμαι βαθύτατα λυπημένος, πώς θα αντέξω το υπόλοιπο της μέρας.:nosey::uhh::deadga6:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#89 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 31 August 2007 - 12:17

Πες τα Kenny! Overrated δεν σημαίνει τίποτα! Στο video Justin Timberlake ως γλάστρα μια χαρά ήταν αλλά sorry ηθοποιός δν είναι!

attsifte D όντως ο Bill Murray είναι θεός (στο Broken Flowers και στο σκετσάκι του "Καφές και Τσιγάρα" μαζί με GZA και RZA από Wu-Tang Clan είχε δώσει ρέστα!) αλλά στο "Χαμένοι στη Μετάφραση" το μεγαλείο του ως ηθοποιού χάνεται σε μια ταινία που δεν έχει εμφανή λόγο ύπαρξης....

#90 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 31 August 2007 - 12:27

Πέφτω πιο χαμηλά ... δεν το αντέχω ... αισθάνομαι κάπως σαν τον Oyadin απο One piece :(
hehehe :P

On topic : GLitter και τα Speed.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"