Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αφιέρωμα: Akihabara
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 13:03
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 13:18
Δεν υπαρχει λογος να παρεις DVD απο εκει γιατι:
- 2 episodes per disc format.
- it's in japanese.
- τα χεις δει απο το νετ, αρα μπορεις να περιμενεις την ADV να τα βγαλει σε R2.
- υπαρχουν χιλιαδες αλλα πραγματα να αγορασεις εκει που ειναι πιο σπανια.
Τετοια ειδη κανονικα δεν πρεπει να σου προκαλεσουν προβληματα στο τελωνειο...

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 14:58
- it's in japanese.
Είναι αυτό επιχείρημα τώρα

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 15:36
Προσωπικά δε θα έπαιρνα dvd. Μάλλον κάποια παλιά manga, μερικά doujinshi αν εύρισκα από σειρές που έχω λατρέψει (βλέπε Urusei Yatsura), artbooks, καμμιά φιγούρα όπως η "κούκλα" στην παρουσίαση του Ayu-Mania και οτιδήποτε άλλο "weird" που σχεδόν δεδομένα θα εύρισκα.
Hazuki, αναφέρεσαι σε προβλήματα για "υπέρβαρο" στο τελωνείο ή για φόρους κλπ? (Βέβαια αν θέλουν ντε και καλά οι τελώνες και φαρισαίοι φράγκα θα βρουν τον τρόπο αλλά anyways).
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 20:00
Hazuki, αναφέρεσαι σε προβλήματα για "υπέρβαρο" στο τελωνείο ή για φόρους κλπ? (Βέβαια αν θέλουν ντε και καλά οι τελώνες και φαρισαίοι φράγκα θα βρουν τον τρόπο αλλά anyways).
Μάλλον για υπέρβαρο γιατί μου είπαν ότι τους ζήγησαν τις τσάντες και ότι ήταν πολύ βαριές, λογικά κάτι δεν θα πλήρωσαν ;;;;;

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 18:10
Εκτός αν κατά διαβολική σύμπτωση εκείνη *ειδικά* τη μέρα και μόνο βγήκε απόφαση το επιτρεπτό βάρος να είναι λιγότερο....

Tώρα βέβαια με όλα τα υπέροχα που θα έβρισκα στην Αkihabara σίγουρα θα ξεπερνούσα το όριο βάρους αλλά υπάρχει λύση. Θα πέταγα τα ρούχα μου γυρνώντας!

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 18:19

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 21:40
Ποιος σου είπε ότι θα θέλω να γυρίσω Ελλάδα άμα πάω στην Akiba;[...] Βλεπω οτι πολλοι ανυσηχειτε για τα φραγκα.. Πραγματι αμα δεν εχετε εγκρατεια θα αναγκαστειτε να πουλησετε το κορμι σας για να γυρισετε Ελλαδα, αλλα γενικα να ξερετε οτι η Akiba μοπρει να ικανοποιησει ολα τα πορτοφολια. [...]

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2007 - 22:49
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2007 - 23:48

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2007 - 23:57
Να αφήσω τα πράγματα που θα βρω στην Akihabara ή στο Comiket? Ποτέ των ποτών!! Θα τα χώσω κάτω από τα ρούχα μου αν χρειαστεί κι αν με πιάσουν για τρομοκράτη, με έπιασαν!

Tα ταχυδρομικά από όσο έχω ακούσει είναι αρκετά ακριβά από Ιαπωνία. Ίσως γι'αυτό - πέρα από το ζήτημα της γλώσσας - λίγοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ψωνίζουν π.χ. από το Ιαπωνικό Amazon κι ας έχει τα απίστευτα πράγματα!
Μπορεί να κάνω και λάθος όμως για τα ταχυδρομικά οπότε ας μας διαφωτίσει κάποιος σε κάποιο τόπικ, αν δεν υπάρχει ήδη τέτοιο.
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2007 - 15:34

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 01:13

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2007 - 03:32
Για όσους θέλουν μια διαφορετική ματιά για την Akihabara μπορούν να δουν αυτό το ντοκιμαντέρ που έχουν κάνει sub οι doremi. Εμένα τουλάχιστον μου έδωσε μια πικρή αίσθηση... Γιατί κακά τα ψέματα, το κάψιμο είναι σαν μια γλυκιά κατάρα ένα πράγμα...
ok,,,,,
but who is DoReMi?
by the way akihabara is a bit boring. Shunjuku is more interesting.
And honestly after you have been to akihabara once you do not need to return.
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2007 - 06:35