Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#631 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 November 2010 - 23:34

Λαγκαδά; Στη Σταυρούπολη; Έλεος. >__>

Το θέμα είναι ότι μπορεί να μου έχει ήδη έρθει ειδοποιητήριο και να έχει χαθεί (δεν θα είναι η πρώτη φορά...). Αν δηλαδή δεν έχω αυτό το χαρτάκι, δεν ξέρουν αυτοί πόσα πρέπει να πληρώσω για τον εκτελωνισμό;

Απλα σε αυτη την περιπτωση υπαρχει το ενδεχομενο το ειδοποιητηριο να γραφει πως πρεπει αντι για τα ελτα της περιοχης σου να τρεχεις στη σταυρουπολη. Μου εχει τυχει. Και το πιθανοτερο ειναι το πρωτο, αν υπαρχει τετοια καθυστερηση. Ρώτα στα ελτα της γειτονιας αν εφτασε κανα δεμα στο ονομα σου. Αλλιως...

#632 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 05 November 2010 - 00:45

This is fast shipping.Την αγορα την εκανα Δευτερα 1/1 μετα τις 2 το βραδυ.

Αντε να δουμε ποτε θα φτασει στα χερια μου απο τα ΕΛΤΑ:terror2:

Τις προάλλες είχα παραγγείλει κάτι από Αμερική και μου το έστειλαν με priority mail από Fedex.

Έκανα την παραγγελία στις 1:00 το βράδυ τη Δευτέρα(aka ξημερώματα Τρίτης) και την Τετάρτη στις 9:30 το πρωί μου το έφεραν στη πόρτα μου:oo:

Posted Image

#633 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 November 2010 - 00:51

Τις προάλλες είχα παραγγείλει κάτι από Αμερική και μου το έστειλαν με priority mail από Fedex.

Έκανα την παραγγελία στις 1:00 το βράδυ τη Δευτέρα(aka ξημερώματα Τρίτης) και την Τετάρτη στις 9:30 το πρωί μου το έφεραν στη πόρτα μου:oo:

Βασικά να αν πάρεις κάτι με express courier έρχεται γρήγορα.. Αλλά πληρώνεις και το τίμημα.
phmava.php

#634 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 05 November 2010 - 00:53

Κυριλε Ηλια :)

Μπηκα και στο site της UPS για να το τσεκαρω και απο eκeι γιατι την προηγουμενη λιστα την ειχε το Amazon.Αναλυτικα στο site μου βγαζει

SPATA, GR 04.11.2010 10:29 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ

Λετε να χρειαστει να παω μεχρι Σπατα?
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#635 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 05 November 2010 - 01:13

Κυριλε Ηλια :)

Μπηκα και στο site της UPS για να το τσεκαρω και απο eκeι γιατι την προηγουμενη λιστα την ειχε το Amazon.Αναλυτικα στο site μου βγαζει

Λετε να χρειαστει να παω μεχρι Σπατα?

Στο πα ότι θα χε τελωνείο:beaten:
Νομίζω ή πας και το κάνεις εσύ ή βάζεις να στο κάνει κάποια εταιρεία κούριερ αλλά πληρώνεις κάτι παραπάνω.Δε ξέρω λεπτομέρειες γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ.

Posted Image

#636 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 05 November 2010 - 01:37

Στο πα ότι θα χε τελωνείο:beaten:
Νομίζω ή πας και το κάνεις εσύ ή βάζεις να στο κάνει κάποια εταιρεία κούριερ αλλά πληρώνεις κάτι παραπάνω.Δε ξέρω λεπτομέρειες γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ.

Το περιεμενα και εγω.Αλλα ποσο να παει? 5-10€?Εδω φιλαρακι ενα φιλτρο δεν θυμαμαι ακριβως τι ηταν που ηταν rack για το studio του πληρωσε για μηχανημα 600€ οληρωσε 3,50€

Θα μαθω αυριο το πρωι με τηλεφωνακι
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#637 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 24 November 2010 - 15:08

να ρωτησω τους εμπειρους,παραγγειλα απο hlj μεσω EMS απλα παιζει να μην ειμαι σπιτι οταν ερθει(ειχα παραγγειλει ξανα μεσω EMS και ειρθε στο σπιτι)παιζει να ειναι η γιαγια μου ή κατι τετοιο ομως,τι θα γινει θα μπορει να το παρει καποιος?ή παει στο ταχυδρομειο?ξερετε τι παιζει??(το πακετο θα ερθει στο αγγλικο ονομα μου)
Ευχαριστω
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#638 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 25 November 2010 - 15:06

Αν στο στέλνει συστημένο, θα σου έρθει χαρτί μόνο να πας στο ταχυδρομίο να το παραλάβεις, αν στο στέλνει απλό στη καλύτερη θα στο αφήσει στη γιαγιά σου, στη χειρότερη θα στο πετάξει στην είσοδο και στην εφιαλτική θα το αφήσει στην εξώπορτα :P
rsrGbGx.gif

#639 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 07 December 2010 - 13:33

Μηπως ξερει κανεις κανα σαιτ που να εχει φιγουρες D. Gray-Man? Δεν βρισκω πουθενα, ουτε καν σε ιαπωνικα καταστηματα. Μονο μπλουζες και τετοια μικροπραγματα. I want the generals!

#640 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 08 December 2010 - 18:40

αν αγορασω απο Amazon λετε να περασει τελωνειο και να τρεχω??
Posted Image

Posted Image

#641 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 08 December 2010 - 19:27

Αμά είναι εντός Ευρώπης, όχι.
rsrGbGx.gif

#642 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 08 December 2010 - 19:28

Και επίσης, ανάλογα με το τι θα πάρεις.

#643 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 09 December 2010 - 19:50

Παιδες διαβασα τα FAQ του Amazon.com και απο`τι καταλαβα δεν δεχεται Paypal προς το παρον,εγω εχω debit card(και λογαριασμο Paypal).Με εχει πρηξει ο αδελφος μου να του αγορασω αυτο και παραλληλα ειδα και εγω κατι πραγματα που θα ηθελα.Οποτε η ερωτηση μου ειναι αν θα μπορεσω να πληρωσω.Τελος απ`οτι καταλαβα ειναι κατι σαν το e-bay γιατι ειδα οτι μπορει να πουλησει ο καθενας οποτε θα ερχονται απο διαφορετικες εταιριες σωστα??
Ευχαριστω

ΥΓ απο`τι ειδα σε προηγουμενο ποστ ο τελωνεισμος ειναι απο 150ευρο και πανω αυτο ισχιει?
Posted Image

Posted Image

#644 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 09 December 2010 - 19:53

Όλα όσα διάβασες ισχύουν.Το παραπάνω δεν σε συμφέρει να το αγοράσεις για δύο λόγους
1)Θα βγουν πολλά τα μεταφορικά και δεν θα αξίζει
2)Ίσως να μην γίνεται να το αγοράσεις γιατί δεν πωλείται από το ίδιο το amazon ,αλλά από τρίτο πωλητή μέσω amazon ,οπότε μπορεί να μην στέλνει Ελλάδα

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#645 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 09 December 2010 - 19:59

Ευχαριστω
Posted Image

Posted Image