εχει κανεις προβλημα στο bookdepository με την webuy mastercard απο την πειραιως?
δεν δεχεται την καρτα με τιποτα και εχω αρχισει να μασαω το γραφειο απο τα νευρα μου.
^^'
μπορω να κανω αγορες κανονικα απο αλλα καταστηματα.αν ειναι να προτιμησω το amazon.co.uk...
oh well η παραγγελια εγινε αλλα το θεμα του bookdepository με ενοχλει. αν εχει κανεις καμια ιδεα ας μου πει.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγορές μέσω Internet
Posted 03 January 2011 - 16:46
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 03 January 2011 - 16:55
Τα τελωνειακα απο Αμερικη ειναι παντα στα 160 ευρα ?
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 03 January 2011 - 17:08
Έστω και μια φορά να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας λάθος, για κάποιο ηλίθιο λόγο κλειδώνει για κάποιο διάστημα. Μέχρι τότε αν έχεις λογαριασμό στο paypal μπορείς να κάνεις τις αγορές σου κανονικά πληρώνοντας ουσιαστικά μέσω της υπηρεσίας paypal, αλλά χρησιμοποιώντας τελικά την ίδια κάρτα. Κουλό αλλά δουλεύει!
χρησιμη πληροφορια! νασαι καλα! ειχα κανει ενα λαθος στο exp. date την 1η φορα.
αν και δεν θελω Paypal ενω μου το εχουν προτεινει πολλοι, με βλεπω να κανω αν χρειαστει τελικα.
Posted 03 January 2011 - 17:17
Τα τελωνειακά δεν είναι πάντα στα 160 έουρα. Γενικά αν οι αγορές κυμαίνονται σε τελική αξία γύρω στα 50 με 60 € (δεν ξέρω το ακριβές όριο) τότε συνήθως δεν θα έχεις θέμα με το τελωνείο. Τα τελωνειακά έχουν να κάνουν με το είδος και την αξία του προϊόντος που εισάγεις στην χώρα οπότε κι αυτά παίζουν. Για μπλουζάκια δεν θα έχεις πρόβλημα συνήθως. Για παράδειγμα για αγορά ρούχων αξίας συνολικά 150 € που είχα κάνει μια φορά το κόστος εκτελωνισμού ήταν 3,5 €.
Ω ρε φιλε, με σωζεις. Ευχαριστω για την πληροφορια.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 05 January 2011 - 19:04
α) Η εταιρία αγκαλιάζει τα social media και νοιάζεται για την ικανοποίηση του πελάτη
β) Οι υπάλληλοί της περνούν όλη τους την μέρα πάνω στο facebook και το twitter
γ) <Κάτι άλλο>
Posted 05 January 2011 - 21:38

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 06 January 2011 - 10:53
Posted 06 January 2011 - 13:56
Posted 08 January 2011 - 10:07
ενδιαφέρομαι γι' αυτό εδώ από τη συγκεκριμένη σελίδα γιατί αλλού δεν το βρίσκω πέραν του ebay που το χρεώνει καμιά 40αριά δολλάρια http://shop.manga-pal.jp/goods.php?tsuka_conv=EUR&lang_id=en&goods_id=3118&genre_id=
"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."
Posted 08 January 2011 - 17:16
Δεν ξέρω αν αυτό έχει ερωτηθεί ξανά κι έτσι συγνώμη αν επαναλαμβάνω κάτι. Αν παραγγείλω κάτι από Ιαπωνία πόσο θα πάει το συνολικό μανίκι; πόσα θα πληρώσω για έξοδα παραλαβής;
ενδιαφέρομαι γι' αυτό εδώ από τη συγκεκριμένη σελίδα γιατί αλλού δεν το βρίσκω πέραν του ebay που το χρεώνει καμιά 40αριά δολλάρια http://shop.manga-pal.jp/goods.php?tsuka_conv=EUR&lang_id=en&goods_id=3118&genre_id=
Αυτο κυριως εξαρταται απο το τι αγοραζεις (βαρος-ποσοτητα), και ποιον τροπο αποστολης επιλεγεις.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση και απο αυτο το site που δινεις, βγαινει γυρω στα 27 ευρω και κατι ψιλα with current exchange rates, δεδομενου οτι το αγοραζεις με EMS -best option of those offered by that site imo- και το συνολικο του βαρος ειναι 152g οπως λεει η σελιδα.
Posted 11 January 2011 - 18:57
Posted 12 January 2011 - 13:51
Φιλος μου πηρε ενα βιβλιο και -ελεος- πληρωσε αλλα τοσα στο τελωνειο.
Ώπα, τι εννοείς; Νομιζα πως δεν πάνε τελωνείο τα βιβλία...

Posted 12 January 2011 - 14:10

Posted 12 January 2011 - 20:10
μπορει να τον χρεωσαν παραπανω και να τα δικαιολογησαν και καλα τελωνειο