Brand NEW είναι ,αλλά ετοιμάσου για πιθανή ψυχρολουσία.Επειδή το Bookdepository έχει άθλιες συσκευασίες πολλές φορές τα βιβλία έρχονται χτυπημένα.Άλλοτε με αμελητέα χτυπήματα και άλλο τσακισμένα λες και πέρασαν από 15 ιδιοκτήτες.Δυστυχώς δεν είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια ,τουλάχιστον σε μένα συμβαίνει σε μια στις τρεις παραγγελίες.
Και πάλι όμως οι τιμές του bd είναι "αχτύπητες" <--pun intented
εχω παρει πολλα αλλα πολλα πραματα απο bd 1 φορα μονο ειχε ενα προβλημα απο εκτυπωση, 1 φορα τσακισμενο το εξωφυλλο οταν το βαλαν στο φακελο και 2 φορες ηταν μια ιδεα χτυπημενη μια γωνια. Στις 2 πρωτες περιπτωσεις τους το ειπα και μου τα ξαναστειλανε δωρεαν .... ( προσοχη! μου ξαναεστειλαν manga επειδη δε γουσταρα που ηταν τσακισμενη η πανω γωνια του εξωφυλλου.... Δωρεαν .....)
Περισσοτερες πιθανοτητες δινω στο κεντρο διαλλογης της περιοχης σου να τα παιζουν φριζμπι...
το amazon.co.uk ειναι γενικα πολυ φθηνο και καθε φορα παραγγελνω απο κει,και μου τα στελνουν μεσα σε κανα βδομαδα το πολυ...μιλαω για μανγκα παντα,για τα αλλα προιοντα δεν ξερω τι παιζει,παντως τα μανγκα ειναι σε πολυ καλες τιμες και εχει και παααρα πολλα....
αυριο θα ξαναπαραγγειλω Naoki ^^
α,και το amazon.com ειναι στην αμερικη και δεν κανει παραγγελιες στην ελλαδα σε ολα τα προιοντα.για παραδειγμα δεν μεταφερει καθολου βιβλια(ουτε μανγκα) στην ελλαδα αλλα μπορει να μεταφερει ειδη διακοσμησης ξερω γω(random).ασε που θελει παραπανω μεταφορικα και παραπανω μερες να τα φερει...
το uk συμφερει πιο πολυ 
δωρεαν αποστολη εχει? και απο τις πιο χαμηλες τιμες σε online? οποτε ειχα τσεκαρει bd - amazon οι τιμες ειναι πιο φθηνες πριν καν βαλεις τα μεταφορικα στο amazon. Τωρα εχω να το κανω αυτο πανω απο χρονο αν εχουν αλλαξει τα πραγματα δε ξερω ..
Γύρω στις 3-4 εβδομάδες περίπου.
Τα βιβλία του bookdepository είναι brand new; Έχει τίποτα περιορισμούς στο ποσό της αγοράς όσον αφορά το shipping όπως το play.com;
δε ξερω αν μπορεις να το πεις περιορισμο ( ειναι λιγο ακυρο ) αλλα αν πχ πας και παρεις 20 manga απο το bd (λεμε τωρα) ετοιμασου για να πας να παραλλαβεις απο τα elta 20 ξεχωριστα δεματα (παντα μπαινει 1 ανα φακελο ασφαλειας).