Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#46 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 22 October 2007 - 10:04

Το δέμα τελικά ήρθε σήμερα, ευχαριστώ για την βοήθειά σας :nod:

E5VV38U.jpg

#47 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 22 October 2007 - 10:38

Phantom δεν ειδα το post νωριτερα να σου απαντουσα. To amazon σε περιπτωση που ειναι πολλα τα items τα χωριζει σε 2-3 πακετα για να στα στειλει.Μεγαλη προσοχη θελει μονο οταν κανεις pre-order κατι γιατι αν αργησει να ερθει σε σχεση με την ημερομηνια που ειχαν πει οτι θα το εστελναν σου καθυστερει και οτι αλλο ειναι στο πακετο. Σε εμενα στελνουν ειδοποιηση μεσω Email για το ποτε και τι περιεχει το καθε πακετο που στελνουν.

#48 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 posts

Posted 23 November 2007 - 00:46

Παιδιά...
Εγώ θέλω να αγοράσω ένα ξύλινο κατάνα απο USA (σπαθί προπόνησης όχι αληθινό)...
Παίζει να μου φτάσει ποτε?
Spoiler:
Ξεπερνά τα 250 pixels ύψος.

#49 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 23 November 2007 - 17:22

Από Αμερική να υπολογίσεις και τελωνείο... Αλλά έναν μήνα περίπου με κανονικό ταχυδρομείο.

#50 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 November 2007 - 20:50

Μιλώντας για τελωνείο. Για παραγγελίες από Αμερική υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο αν το δέμα ξεπερνάει κάποιο βάρος ή κάποια συγκεκριμένη τιμή ? Αν κάνω παραγγελία από Αγγλία ή άλλη κοντινή χώρα, οι πιθανότητες για τελωνείο είναι οι ίδιες ?

E5VV38U.jpg

#51 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 23 November 2007 - 21:42

Τελωνείο δεν υπάρχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι και να αγοράσεις από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οπότε ότι θές αγοράζεις από Αγγλία.

Από άλλες χώρες από τελωνεία εξαιρούνται τα βιβλία, ότι και όσα να πάρεις δεν περνάνε από τελωνείο. Δεν είμαι σίγουρη για CD και DVD αλλά νομίζω πως και αυτά εξαιρούνται. Απλά DVD/CD αγοράζω από Amazon της Αγγλίας, οπότε δεν είμαι σίγουρη.

Πάντως για την replica lightsaber που αγόρασα από την Master Replicas (USA) και ήρθε μέσω DHL πλήρωσα ΚΑΙ τελωνείο... (150 ευρώ είχε στοιχήσει μαζί με την DHL, όχι άσχημη τιμή, αλλά πλήρωσα και άλλα 110 ευρώ για τελωνείο!!!!!!!!!! Και μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ημέρα διότι δεν περίμενα να πληρώσω και τελεωνείο!)

#52 Skyhigh

Skyhigh

In need of vacation...

• Members
  • 99 posts

Posted 23 November 2007 - 21:44

Θεωρητικά, όλα τα δέματα από Αμερική περνούν από Τελωνείο αν η αξία τους ξεπερνά ένα συγκεκριμένο ποσό (45ε).
Το αν θα σταματήσει το δέμα τελικά στο τελωνείο είναι καθαρά χαοτικό, με προβλεψιμότητα στο -οο.
Αν σε σταματήσουν πάντως πονάει :(
Αν τελικά αγοράσεις από Αμερική προτίμησε USPS (τα αμερικανικά ΕΛΤΑ) και όχι courrier, σταματούν σπανιότερα.
Από χώρες της EU δεν υπάρχουν δασμοί. Good luck !!!
Αν θες περισσότερες πληροφορίες δες εδώ:
>> Γ.Γ.Π.Σ. - Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για τελωνειακά θέματα <<

#53 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 November 2007 - 21:50

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.

E5VV38U.jpg

#54 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 23 November 2007 - 21:54

Επισης στο τελωνιο δεν σε ψαχνουν αν λεει το πακετο οτι η αξια του προιοντος ειναι μεχρι 40$ και ειναι δωρο για εσενα. (Προκειτε για τακτικη που χρησιμοποιητε ευρεως για αγορες μεσω Ebay...
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#55 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 November 2007 - 22:07

Δεν είμαι σίγουρη για CD και DVD αλλά νομίζω πως και αυτά εξαιρούνται.

they don't =_=
110 ευρω παραγγελια απο το cdjapan.co.jp και πληρωσα 30 ευρω τελωνειο >.>
way better from what you paid :P but still .__.

#56 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 24 November 2007 - 10:55

Παιδιά...
Εγώ θέλω να αγοράσω ένα ξύλινο κατάνα απο USA (σπαθί προπόνησης όχι αληθινό)...
Παίζει να μου φτάσει ποτε?

δεν υπαρχει λογος να αγορασεις bokken απο USA...

υπαρχουν καμποσα sites απο αγγλια, και αμα γουσταρεις να πληρωσεις σε ευρω η και με wire transfer υπαρχουν και αφθονα sites απο Γερμανια και Ισπανια.

GOOGLE IS YOUR FRIEND!
Posted Image

#57 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 10 December 2007 - 04:32

Eγω δεν έχω καταλάβει το τελωνείο που το πληρώνεις;
Σου έρχετε χαρτί στο σπίτι ή στο ταχυδρομείο;

(Οι αγορές απο Ευρώπη δε συμφέρουν,λόγω χαμηλής τιμής δολλαρίου)

#58 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 December 2007 - 08:39

να ρωτήσω κάτι εγώ;

στο rightstuff σου ζητάνε φωτοτυπία την πιστωτική, ταυτότητα κτλ κτλ;

γιατί άκουσα κάτι τέτοιο και μου φάνηκε ψιλοκουφό...

#59 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 10 December 2007 - 10:40

Όχι δεν είναι κουφό, απλά μετά από κάποιο ποσό την ζητάνε για επιβαιβέωση και για να είναι σιγούροι ότι είναι αυθεντική. Το e-shop επίσης το κάνει αυτό.
Posted Image

#60 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 10 December 2007 - 11:49

Πάντως για την replica lightsaber που αγόρασα από την Master Replicas (USA) και ήρθε μέσω DHL πλήρωσα ΚΑΙ τελωνείο... (150 ευρώ είχε στοιχήσει μαζί με την DHL, όχι άσχημη τιμή, αλλά πλήρωσα και άλλα 110 ευρώ για τελωνείο!!!!!!!!!! Και μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ημέρα διότι δεν περίμενα να πληρώσω και τελεωνείο!)[/quote]

εγω που πηρα lightsabers τα αγορασα μεσω ebay αφενος δεν καθυστερησαν (20 μερες περιπου) και δεν περασαν απο τελωνειο και αφετερου καποια τα βρηκα πιο φτηνα απο την Mastrer replicas.

παντως προτιματε το ebay γενικοτερα

1345977285497_zps066ae44a.jpg