Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#346 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 01 July 2009 - 23:26

Μου προέκυψε ένα πρόβλημα.
Πρόσφατα έκανα λογαριασμό στο paypal, και για να μην τρέχω να γεμίζω την προπληρωμένη μου είπα να χρισημοποιήσω paypal για παραγγελία από το bookdepository. Έκανα κανονικά την διαδικασία που απαιτήται, αφαιρέθηκαν τα χρήματα από τον λογαριασμό μου αλλά δεν μου έστειλαν verification mail και κωδικό παραγγελίας (από το bookdepository) όπως θα έπρεπε. Κοίταξα στο order history και η παραγγελία δεν υπάρχει καν!. Να αρχίσω να ανησυχώ - να στείλω mail ή απλά για αγορές με paypal χρειάζεται κάποιος χρόνος παραπάνω;

Posted Image

#347 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 02 July 2009 - 00:32

Χμμ μάλλον κάτι έχει πεχτεί, στειλέ κανα email να δεις τι γίνετε [προς όλους paypal, book depository] Πάντως σε περίπτωση που σου τράβηξαν τα λεφτά κατα λάθος =_= και απλά είναι τώρα να στα στείλουν πίσω, ίσως πάρει καμιά εβδομάδα να γίνει η όλη διαδικάσια.
rsrGbGx.gif

#348 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 02 July 2009 - 07:26

Όπως και να 'χει το bookdepository έχει αποδειχτεί αξιόπιστο σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι λιγάκι απίστευτο να την πατήσεις από αυτό. Απλά μπορεί να αργήσεις λίγες μέρες να πάρεις τα λεφτά σου.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#349 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 02 July 2009 - 12:13

Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι η παραγγελία προχωράει κανονικά. Τώρα γιατί δεν μου ήρθε mail και αριθμός παραγγελίας, δεν μου είπαν τίποτα. Θα περιμένω την βδομαδούλα μου που συνήθως κάνει για να έρθουν τα βιβλία και μετά βλέπουμε.
Thanks guys!

Posted Image

#350 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 02 July 2009 - 19:56

Και πάνω που έλεγα ότι οι τιμές στο bookdepository άρχισαν να πέφτουν κάπως, μου στέλνουν ένα μήνυμα που λέει ότι τους έλειψα (είχα να ψωνίσω ένα χρόνο από εκεί) και μου δίνουν για αυτό το μήνα -10% σε κάθε αγορά!
Μόλις έκανα την πρώτη μου αγορά μετά από ένα χρόνο!
Και βρήκα και κάτι ενδιαφέρον...http://www.bookdepository.co.uk/live...βλέπεις live ποιος ψωνίζει κάτι από εκεί, τι ψωνίζει και από ποια χώρα είναι. Το πολύ κάθε 5 δευτερόλεπτα πουλάει και από ένα βιβλίο απ' ότι βλέπω!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#351 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 09 July 2009 - 20:18

Εγω προσωπικα για αγορες μανγκα χρησιμοποιω την ιστοσελιδα www.justmanga.com το οποιο ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστο.Βεβαια ειναι απο την Αμερικη και η πληρωμη γινεται με πιστωτικη αλλα εχει μεγαλη γκαμα προιοντων και ολα φτανουν στην ωρα τους με δωρακια π.χ. καραμελιτσες.
Posted ImageI will always know that you love me....

#352 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 August 2009 - 22:33

Γιατί στο Paypal account μου δεν έχω το κουμπί Add Funds;:oo:
Το account είναι verified.

#353 jimele

jimele

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 17 August 2009 - 11:15

δενξερω αμα το ειπε κανεις πριν γιατι μονο αυτη τη σελιδα διαβασα αλλα το site που με εχει βολεψει ειναι το http://www.alibris.co.uk/ εχει αρκετα καλες τιμες στα περισσοτερα σαυτα που εχω κοιταξει ( rave master GTO gτο τα βρηκα απο 1.5 ευρω καινουριo :kakaka: και naruto bleach one piece μετριες τιμες) τωρα για shonen jump το χει παρει κανεις γιατι θελω να στειλω το subscription αλλα δεν θελω να το παρω και του χρονου
[URL="http://s1017.photobucket.com/albums/af298/Midgetdude3/?action=view¤t=JiraiyaSIG.jpg"][/URL]Posted ImagePosted Image

LEGENDS NEVER DIE
A Shinobi's life is not measured by how they have lived
but rather what they managed to accomplish before
their death.

#354 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 17 August 2009 - 13:42

justmanga?...alibris?...
Sorry για το off topic αλλά γιατί κάθεστε και σας κλέβουν. Στην τιμή του ενός volume (με τα μεταφορικά) αγοράζεις 2 από το bookdep...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#355 jimele

jimele

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 17 August 2009 - 15:03

εισαι σιγουρος ? παρηγγειλα πριν απο καμια ωρα one piece 12 gto 1,2,3 με 21 ευρω και τα μεταφορικα μεσα:tensai:
[URL="http://s1017.photobucket.com/albums/af298/Midgetdude3/?action=view¤t=JiraiyaSIG.jpg"][/URL]Posted ImagePosted Image

LEGENDS NEVER DIE
their death.

#356 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 17 August 2009 - 17:04

Αν μιλάς για μεταχειρισμένα εντάξει. Και στο e-bay πετυχαίνω καλές τιμές.
Βλέπω όμως ότι τα new το κατάστημα τα χτυπάει άγρια....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#357 jimele

jimele

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 18 August 2009 - 09:48

χτυπαει τα πιο διασημα πολυ εχεις δικιο αν και μπορεις να βρεις και νεα φθηνα gto rave master ειναι σε πολυ καλες τιμες τα νεα . για το bookdepository το ειδα αλλα μου φαινεται περιεργο αυτο με τα δωρεαν shipments . μπορει να βεβαιωσει κανεις που αγοραζει απο εκει οτι ειναι ασφαλες γιατι ειναι καλυτερα απο εκει

LEGENDS NEVER DIE
their death.

#358 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 18 August 2009 - 09:55

Αρκεί να τσεκάρεις τη διαφήμιση που το έχουμε κάνει σε αυτό το thread.:hahaha:
Αγόρασε άφοβα!:riiight:

#359 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 18 August 2009 - 11:01

τωρα που ειδα το thread παιζει να ξεκινησω κι εγω τις online αγορες, δεν συμφερει να πας σε manga store.+

EDIT: λεω να παω να βγαλω μια prepaid απο την τραπεζα πηραιως(νομιζω), συμφερει ??

#360 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 18 August 2009 - 11:08

Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές από prepaid σε prepaid άλλης τράπεζας οπότε ναι συμφέρει και πολύ μάλιστα.Εγώ έχω eurobank και είμαι υπερευχαριστημένος.