Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#316 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 14 February 2009 - 19:54

Όντως ακρίβυνε μετά την αναβάθμιση και αρκετά μάλιστα.

Ορίστε σύγκριση τιμών για μερικά πράγματα που πήρα πριν κανά 10ημερο:

The Art of War 13.01£ -> 20.25£

The Book of Five Rings 6.38£ -> 7.77£

MPD Psycho v7 6.60£ -> 8.99£

GTO The Early Years v9 7.84£ -> 8.02€

Έλεος τώρα που άρχισα να αγοράζω από εκεί ακρίβυνε;:terror2:

Επίσης παρατήρησα ότι σε πολλά manga ενώ παλιά είχαν εικόνα τώρα δεν έχουν βάλει ακόμα και επίσης το GTO The Early Years που το παράγγειλα πριν 5 μέρες δε το έχουν πια στο κατάλογο:frozen:
Γενικά τα έκαναν λίγο άνω κάτω με την αναβάθμιση.

Edited by Jiraiya, 14 February 2009 - 20:00.

Posted Image

#317 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 14 February 2009 - 20:57

Μία απορία από πόσα ευρώ και άνω πρέπει να πληρώσεις τελωνεία για αγορές μέσω ιαπωνίας ?

#318 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 February 2009 - 21:49

ανω των 30ευρω, βιβλια και δωρα δε περνανε απο το τελωνειο.

#319 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 February 2009 - 09:04

ναι αλλα εγω θα κανω αγορες μεσω της καρτας, οποτε αυτα τα 1.5 θα μεινουν εκει. Οπως εχω καταλαβει αγορες μπορεις να κανεις με 3'ς τροπους. Μεσω της καρτας, λογαριασμου στη τραπεζα, μεσω του balance του paypal ( στο οποιο μαλλον πανε οτι λεφτα ερχονται στο λογαριασμο σου και μετα διαλεγεις πως να τα τραβηξεις).

Nαι αυτό δεν το σκέφτηκα, μιας και δέχομαι και χρήματα στο account και φεύγουν και από εκεί, όχι μόνο από την πιστωτική για αγορές...:emptyonexg1:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#320 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 17 February 2009 - 09:21

Ψάχνω εδώ και ώρα για τις ταρίφες στο τελωνείο αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα(τουλάχιστον χωρίς να χρειαστεί να διαβάσω ολόκληρη την ελληνική νομοθεσία περί τελωνειακών δασμών).Οπότε αν κάποιος ξέρει ή έχει κάποιο link...

#321 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 01 March 2009 - 17:06

Και τα 3(1,2,3) κάνουνε 22.11 ευρώ μαζί με το shipping cost.Location=UK οπότε δεν θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι άλλο σωστά;

#322 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 01 March 2009 - 17:32

Σωστά.
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#323 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 01 March 2009 - 18:31

Έχει ψωνίσει κανείς σας από rightstuf;
Παρήγγειλα ένα box set που μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει γύρω στα 50€. Σαν υποσημείωση στη παραγγελία έχω γράψει να το στείλουν με USPS αντί του Fedex που προτιμούν σαν εταιρεία.
Αναρωτιέμαι αν τελικά θα το στείλουν όπως τους είπα, μήπως και γλιτώσω το τελωνείο.

Posted Image

Posted Image

#324 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 01 March 2009 - 19:34

Ότι και να αγοράσεις από RS σου έρχεται με τιμή στο τιμολόγιο 5$ ανα τεμάχιο, FIXED. Είναι πολύ καλοί σε αυτό το θέμα. Επίσης, δεν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω πως Ελλάδα μόνο με USPS φέρνουν.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#325 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 01 March 2009 - 19:58

Για Fedex έλεγε ότι είναι το default για international shipping. Τώρα τι θα κάνουν...

Πολύ καλό αυτό που λες. Δεν το ήξερα ότι κάνουν κάτι τέτοιο. Κι εγώ που τους έγραψα αν γίνεται να μην το ασφαλίσουν ή να το ασφαλίσουν για μικρότερο ποσό.:hahaha:

Posted Image

Posted Image

#326 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 03 March 2009 - 01:40

Μου ηρθαν 3 πραγματα απο Αμερικη κ Χονγκ Κονγκ μεχρι τωρα κ περιμενω αλλο ενα τελευταιο!

Μου τα εστειλαν σαν δωρα οποτε γλιτωσα τελωνια! Μιλαμε κ τα δυο για πολυ μεγαλα κουτια ε:)
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image

#327 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 03 March 2009 - 01:50

Μου ηρθαν 3 πραγματα απο Αμερικη κ Χονγκ Κονγκ μεχρι τωρα κ περιμενω αλλο ενα τελευταιο!

Μου τα εστειλαν σαν δωρα οποτε γλιτωσα τελωνια! Μιλαμε κ τα δυο για πολυ μεγαλα κουτια ε:)

Τους το ζήτησες εσύ ή το καναν από μόνοι τους. Είναι εταιρείες(αν ναι ποιες, για να τις προτιμήσουμε κι εμείς) ή ιδιώτες;

Posted Image

Posted Image

#328 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 03 March 2009 - 23:28

Για τον 4 digit code του paypal παίρνω τηλέφωνο την τράπεζα που έχω την κάρτα(χρεωστική);

Clampman thnx για την επιβεβαίωση πιο πάνω btw:)

#329 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 March 2009 - 00:22

yarr και τους λες να δουνε τις κινησεις της καρτας. Εκει που θα εχει τη χρεωση απο paypal θα γραφει με ποιον εγινε και θα εχει το κωδικο.

#330 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 04 March 2009 - 09:52

Ήρθε σήμερα η πρώτη φιγούρα που παρήγγειλα μέσω e-bay.Όλα άψογα,αν και μόλις είδα το πακέτο λέω πάει διαλυμμένη θα είναι...Αλλά για καλή μου τύχη το πλαστικό περιτύλιγμα(δεν ξέρω πώς το λένε,είναι σαν αυτό που βάζουν γύρω γύρω από τα ηλεκτρικά)που έβαλε ο τύπος διατηρήσανε άθικτο ακόμα και το κουτί(πάρα πολύ σημαντικό για 'μένα).Ούτε τελωνεία(labelled as gift),ούτε τίποτα extra να πληρώσω στο ταχυδρομείο,σε 17 μέρες ήρθε από Taiwan and me is happy.