Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγορές μέσω Internet
Posted 23 April 2009 - 20:25
Όσο έψαξα διάβασα διάφορα και έχω μπερδευτεί.Να αγοράσω τελικά ή μακριά;
Posted 23 April 2009 - 20:52
Μπορείτε να μου πείτε καμιά γνώμη για το Easybuyworld;
Εγώ μια φορά είχα αγοράσει μια R4 για το DS ενός φίλου μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Posted 08 May 2009 - 12:12
Posted 08 May 2009 - 12:39
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 08 May 2009 - 12:46
Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνουν να σου στείλουν stuff από το bookdepository;
Όσες φορές έχει τύχει να παραγγείλω ήταν Πέμπτη ή Παρασκευή και μου ήρθαν την επόμενη Πέμπτη έως μεθεπόμενη Τρίτη δηλαδή 7-10 μέρες.
Posted 08 May 2009 - 13:27
Posted 09 May 2009 - 15:06
Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνουν να σου στείλουν stuff από το bookdepository;
Εξαρτάται από το απόθεμά τους. Για books με αποστολή σε 48 ώρες, το γρηγορότερο που μου έχει έρθει είναι σε 5 μέρες αλλά το αργότερο είναι 10++. Αφού έρχονται πάντα, who cares anyway! xD
Posted 09 May 2009 - 19:46
για ελληνικο punk και metal των δεκατιων 80-90?
Posted 10 May 2009 - 12:47
ξερετε κανα σαιτ για αγορες βινυλιωv
για ελληνικο punk και metal των δεκατιων 80-90?
monastiraki.gr ή .com?Μοναστηράκι
Άκουσα ότι στην Αγγλία έχουν 2 εποχές προσφορών/εκπτώσεων το χρόνο όπου και πέφτουν πολύ οι τιμές. Αυτές είναι στις 1-20 Ιανουαρίου και 1-20 Ιουνίου. Αληθεύει; Αν ναι, τότε να περιμένουμε λίγο ακόμη να δούμε πως θα κινηθούν τότε οι τιμές στο bookdepository που εδώ και καιρό έχουν πιάσει ταράτσα!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 23 May 2009 - 00:46
Posted 27 May 2009 - 17:05
Ξερει κανει τι μπορω να κανω? >.<

Posted 28 May 2009 - 12:06
Μπορείτε να μου πείτε καμιά γνώμη για το Easybuyworld;
Είναι λίγο περίεργη η περίπτωση αυτού του καταστήματος και εξαρτάται τι θες να αγοράσεις...
Τα memory sticks sony είναι 100% απομιμήσεις, αλλά δεν το αναφέρει κάπου με ευανάγνωστα γράμματα, παρά μόνο σε κάποιο σημείο που δεν το διαβάζει ποτέ κανείς.
Επίσης πρέπει κάθε φορά να τους καλείς στο τηλέφωνο, γιατί δεν είναι ποτέ σίγουρο αν υπάρχει stock από το προιον που θες, ανεξάρτητα αν λενε πως υπάρχει διαθέσημο.
Posted 28 May 2009 - 16:52
Είναι λίγο περίεργη η περίπτωση αυτού του καταστήματος και εξαρτάται τι θες να αγοράσεις...
Τα memory sticks sony είναι 100% απομιμήσεις, αλλά δεν το αναφέρει κάπου με ευανάγνωστα γράμματα, παρά μόνο σε κάποιο σημείο που δεν το διαβάζει ποτέ κανείς.
Επίσης πρέπει κάθε φορά να τους καλείς στο τηλέφωνο, γιατί δεν είναι ποτέ σίγουρο αν υπάρχει stock από το προιον που θες, ανεξάρτητα αν λενε πως υπάρχει διαθέσημο.
Εγώ πάντως παρήγγειλα ένα DSLite που ήθελα και 2 ώρες αφού έκανα τη παραγγελία με πήραν τηλέφωνο να την επιβεβαιώσουν.Μετά από δυο μέρες πήγα στο μαγαζί και το πήρα.Αυτό με τις memory sticks της Sony το είχα διαβάσει και εγώ αρκετές φορές γιαυτό ήμουν επιφιλακτικός.
Επίσης ένας φίλος παρήγγειλε μια edge και δεν είχε ούτε εκείνος πρόβλημα