Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#61 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 10 December 2007 - 13:15

Ναι αλλά ήταν καινούργιο ή μεταχειρισμένο? Και σου ήρθε από Αγγλία ή από Αμερική? Γιατί εμένα μου στοίχησε και η μεταφορά μέσω DHL.

Το πρόβλημα με το ebay είναι ότι εαν είναι σε πληστηριασμό πρέπει να περιμένεις να τελειώσει και εαν το πάρεις κλπ. Και με το e-bay καλό είναι να το κάνεις μέσω paypal, για να μπορείς να ελέγξεις τι γίνεται. Επίσης καλό είναι με το e-bay πριν πατήσετε οποιαδήποτε αγορά να δείτε και τις βαθμολογίες άλλων που αγοράσανε από το άτομο/μαγαζί που θέλετε. Έτσι θα ξέρετε τι γίνετε και κατά πόσο αξιόπιστος είναι.

Τέλος πάντων προτιμώ τα κανονικά κατάστήματα όπως amazon και για άλλο λόγο: επειδή είναι πιο συμμαζεμένα. Κάνεις ένα search στο e-bay Και θα σου κατεβάσει ακόμη και τα πιο άσχετα και ψάχνεσαι. Με το amazon και γενικά τα κανονικά μαγαζιά είναι πιο γρήγορο και εύκολο.

#62 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 11 December 2007 - 20:59

Eγω θελω να παραγγειλω κατι cd απο κατι δισκογραφικες αμερικανικες αλλα δεν εχω την πολυτελεια να πληρωσω 30Ε δασμους.Εγω νομιζα οτι ειναι κανα 10-15Ε

#63 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 12 December 2007 - 13:07

Eγω θελω να παραγγειλω κατι cd απο κατι δισκογραφικες αμερικανικες αλλα δεν εχω την πολυτελεια να πληρωσω 30Ε δασμους.Εγω νομιζα οτι ειναι κανα 10-15Ε

απο play.com?
ebay.co.uk?
amazon ευρωπης?
δεν τα εχει κανενα απο αυτα?

Posted Image

#64 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 12 December 2007 - 18:41

Λοιπον το σιτε ειναι Marquee Records
Epισης pastor οη υπογραφη σου ζαλιζει αλλαξε την σε παρακαλω.

#65 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 27 December 2007 - 03:11

Μια ερωτησούλα. Από εδώ http://www.animebooks.com/ έχει ψωνίσει κανείς? Έχει τα πιο απίστευτα πράγματα - ειδικά από artbooks που έχω μέγα ψώνιο - αλλά ήθελα να ξέρω αν είναι αξιόπιστο γενικώς.

#66 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 07 January 2008 - 21:04

OK, κάνω bump το τοπίκιον και γιατί θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος, αν ξέρει βέβαια, για το animebooks που έλεγα στο πιο πάνω ποστ, αλλά γιατί έχω κι άλλη μια ερώτηση.

Μια που λέγαμε σε άλλο τόπικ περί "phonebooks" και original manga κλπ, μπας και ξέρει κάποιος πού και πώς μπορούν να βρεθούν περιοδικά όπως τα Asuka, Young, Wings, Eyes (αν και αυτό μου φαίνεται δε βγαίνει πια) και άλλα phonebooks monthlies?
Δηλαδή αν ξέρει κάποιος online sites/bookstores - κατά προτίμηση από Ευρώπη - που να τα έχουν.
Από Ιαπωνία θα πάει ο κούκος αϊδόνι στα ταχυδρομικά και κάπως παρόμοια είναι τα ταχυδρομικά για να τα παραγγείλει κανείς από Αμερικανικά βιβλιοπωλεία στη Νέα Υόρκη.

#67 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 07 January 2008 - 21:21

OK, κάνω bump το τοπίκιον και γιατί θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος, αν ξέρει βέβαια, για το animebooks που έλεγα στο πιο πάνω ποστ, αλλά γιατί έχω κι άλλη μια ερώτηση.

Μια που λέγαμε σε άλλο τόπικ περί "phonebooks" και original manga κλπ, μπας και ξέρει κάποιος πού και πώς μπορούν να βρεθούν περιοδικά όπως τα Asuka, Young, Wings, Eyes (αν και αυτό μου φαίνεται δε βγαίνει πια) και άλλα phonebooks monthlies?
Δηλαδή αν ξέρει κάποιος online sites/bookstores - κατά προτίμηση από Ευρώπη - που να τα έχουν.
Από Ιαπωνία θα πάει ο κούκος αϊδόνι στα ταχυδρομικά και κάπως παρόμοια είναι τα ταχυδρομικά για να τα παραγγείλει κανείς από Αμερικανικά βιβλιοπωλεία στη Νέα Υόρκη.

Απο το animebooks είχα παραγγείλει παλιά το Der Mond του Sadamoto, κανονικά μου είχε έρθει οπότε δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με σένα.

Απο amazon.jp ψωνίζω monthly magazines --αν και τελευταία καταργήθηκε το international standard shipping και έχει μόνο express που είναι στάνταρ 3400 yen το shipment --δηλ. 22 ευρώ τα πληρώνεις αναγκαστικά και ένα πράγμα να αγοράσεις-- και +300 yen επιπλέον για το κάθε item-- Το καλό είναι πως σου έρχονται εντός 2 ημερών. Αλλά πράγματι τα ταχυδρομικά δεν σου επιτρέπουν παραπάνω απο μια αγορά το μήνα! --ευτυχώς που είναι πάμφθηνα τα phonebooks.--

Το μοναδικό άλλο που ξέρω ειναι το akadotretail.com αλλά φεύγουν γρήγορα και πολλές φορές δεν τα φέρνουν όλα. Φαντάζομαι και στο e-bay μπορεί να έχουν κάτι. Hope that helps.

Posted Image

#68 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 13 January 2008 - 04:02

A, σ'ευχαριστώ The_Second_Child!

Στο μεταξύ ανακάλυψα και αυτό το online μαγαζί: :: PUCCILAND ::
Spoiler:

Βρίσκεται στην Ιταλία - όμως έχει και version στα Αγγλικά το site - πράγμα που σημαίνει πως δεν τίθεται θέμα τελωνείου.
Έχει εντελώς original Japanese artbooks/manga/merchandise και, κάτι που με ενδιαφέρει πολύ, κάμποσα artbooks αλλά και "phonebooks" όπως το Asuka που το κυνηγάω μανιωδώς. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα συνδρομής σε πολλά από αυτά και δεν έχω βρει κάτι ανάλογο στην Ευρώπη.
Βλέπω πως έχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα παρ'όλο που κάποιες τιμές είναι λίγο τσιμπημένες. Υποθέτω πως τα ταχυδρομικά για Ελλάδα δεν θα είναι υπερβολικά.
Θα κάνω κάποια παραγγελία σίγουρα (μέχρι και ένα artbook από Urusei Yatsura έχει :D :D ) , και βλέπουμε.

#69 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 January 2008 - 13:12

οκ για dvd εχω καταλαβει οτι το play ειναι το καλυτερο , ενω δεν εχει και κοστος μεταφορικων σωστα?

για manga πιο ειναι το καλυτερο site? amazon at first glance δεν εχει πολλα η εγω αποτυχα στο search :D αλλα εψαχνα για berserk και οσο και να ψαχνα βρηκα μονο 2 volumes.

#70 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 13 January 2008 - 16:39

Αν τελικά αγοράσεις από Αμερική προτίμησε USPS (τα αμερικανικά ΕΛΤΑ) και όχι courrier, σταματούν σπανιότερα.

+1000. Ο καλύτερος τρόπος να στα στείλουν. Ταχύτατη υπηρεσία, εκτελωνισμός στο πατ κιουτ και σχετικά φθηνή. Καμιά σχέση με τα κουριερ. Έχω πάρει καμπόσες φορές από αμερική και αυτή ήταν η καλύτερη λύση.

Για τα τελωνεία αν ο αποστολέας δεχτεί να γράψει τιμή κάτω από 50€ ή το δηλώσει ως δώρο δεν φορολογείται. Αλλά έτσι αν τύχει κάτι στο δέμα, αυτό θα είναι δηλωμένο με ότι γράφει ο αποστολέας και θα αποζημιωθείς σύμφωνα με αυτό. Οπότε το παίζεις κορώνα γράμματα.

Αν το δέμα δεν γράφει κάποια αξία, τότε η φορολόγησή του πάει σύμφωνα με κάτι πίνακες που έχουν οι τελωνειακοί και εκεί βαράνε ότι να 'ναι. Από το να σε βγάλουν μάγκα, ως και να σε κάψουν! :deadga6:

#71 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 13 January 2008 - 16:56

Έχει εντελώς original Japanese artbooks/manga/merchandise και, κάτι που με ενδιαφέρει πολύ, κάμποσα artbooks αλλά και "phonebooks" όπως το Asuka που το κυνηγάω μανιωδώς.

Το Asuka το έχει κάποιες φορές in stock το animenation.com στα import magazines.

Posted Image

#72 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 13 January 2008 - 20:31

Πράγματι το έχει. Thanks και πάλι the_second_child!! :D

#73 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 January 2008 - 10:29

μια και είπατε για το πως έρχονται τα δέματα...

Shipment Method : FIMS...

τι εννοεί ο ποιητής;

#74 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 posts

Posted 14 January 2008 - 11:38

Να καταθέσω την πρόσφατη εμπειρία μου από online shopping.
Πριν λίγες μέρες παρήγγειλα από amazon ένα manga αξίας 16 λιρών. Με τα μεταφορικά βγήκε στα 28 ευρώ και ήρθε σπίτι μου σε 3 μέρες.
Αυτά είναι :hero:

Το μόνο στραβό ήταν ότι ο ταχυδρόμος το παράτησε μπροστά στην πόρτα.

#75 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 14 January 2008 - 13:10

μια και είπατε για το πως έρχονται τα δέματα...

Shipment Method : FIMS...

τι εννοεί ο ποιητής;

FedEx International Mailservice

:wooi2: