Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγορές μέσω Internet
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 20:47
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 21:04
Aν ειναι Visa/Mastecard ναι.Παιδια οι προπληρωμενες της eurobank τις δεχονται site και paypal?
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 22:57
Απο rightstuf δεν είχες παραγγείλει? Ήταν μεγάλη η παραγγελία σου?
:congrats:
και ναι τα πολυπόθητα πακέτα έφτασαν... χωρίς να χρειαστώ να βρίσω κανέναν... άψογα...
κάποιος θα πάρει το δώρο οτυ σήμερα...
Γιατί αναμένω ένα δέμα με 8 τεύχη απο Newtype Magazine και θέλω να ξέρω αν θα με χαρακώσουν στο τελωνείο πάλι! --αν και απο .com δεν έχω συναντήσει προβλήματα-- Να ξέρω να δω αν προλαβαίνω να το ακυρώσω τελευταία στιγμή.
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 12:00
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 12:45
Πάντως, σταματάνε τελεωνείο και αργούν περισσότερο όταν το βάρος ξεπερνάει τα 2 κιλά. Ακόμα και βιβλία σταματάνε για έλεγχο.
Αυτά ΠΑΝΤΑ για αγορές εκτός Ε.Ε.
Εντός Ε.Ε. δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με ότι και να παραγγείλετε.
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 14:50
Άρα τα κιλά ήταν το θέμα με το δικό μου δέμα που ήθελαν και 126 ευρώπουλα για 7 βιβλία!! Υποτίθεται πως ήταν 5 κιλά~Συνήθως όταν έχει και βιβλία μέσα δεν σταματάνε στο τελωνείο.
Πάντως, σταματάνε τελεωνείο και αργούν περισσότερο όταν το βάρος ξεπερνάει τα 2 κιλά. Ακόμα και βιβλία σταματάνε για έλεγχο.
Αυτά ΠΑΝΤΑ για αγορές εκτός Ε.Ε.
Εντός Ε.Ε. δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με ότι και να παραγγείλετε.
Τελοσπάντων απο το yesasia που εδρεύει Hong Kong μια χαρά μου ήρθε σήμερα η παραγγελία! --3 βιβλία--
Μπορεί να έφταιγε και η Fedex Priority στη παραγγελία με το amazon jp.
Thanks για τις πληροφορίες πάντως.
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 16:13
Σε αυτή την περίπτωση χρεώνουν ανάλογα με το συνολικό τους βάρος ή τον αριθμό των βιβλίων ή ότι τους κατέβει;Πάντως, σταματάνε τελεωνείο και αργούν περισσότερο όταν το βάρος ξεπερνάει τα 2 κιλά. Ακόμα και βιβλία σταματάνε για έλεγχο.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 17:42
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 17:46
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 18:28
Δε καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά as long as η κάρτα είναι Visa ή Mastercard {πιστωτικές η προπληρωμένη Visa} το paypal τα δέχεται.Ε για paypal μπορω σε οποιαδηποτε τραπεζα να παω?και επισης αν βαλω ευρω μπορω να αγορασω απο σιτε που θελουν δολλαρια?
Οσο για τα δολλάρια/yen/λίρες τις μετατροπές τις κάνει αυτόματα μόνη της η κάρτα.
Καλά ψώνια!
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 23:37
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 09:48

Επίσης επειδή είμαι n00b σε αγορές internet, πχ στο Amazon αν ισχύει αυτό που είπα (ότι γλιτώνεις το τελωνείο) τι επιλέγεις ως τρόπο μεταφοράς για να σου έρθει πχ μέσο courier; Έχει κάποια προγράμματα του style 1-2 days shipping αλλά δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με αυτά.
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 10:42
Παιδιά για να καταλάβω, τελικά παραγγέλνοντας κάτι μέσο courier γλυτώνεις το τελωνείο ή όχι(έστω πληρώνοντας ένα σίγουρο ποσό παραπάνω στο courier); Γιατί με τα δικά μας τα τελωνεία είναι πολύ πιθανόν να την πατήσεις όπως η the_second_child. Το λέω επειδή σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάρω κάποια πράγματα πχ από το amazon της Αμερικής, αλλά άμα είναι να πληρώνω τα υπερδιπλάσια λεφτά για τελωνεία την έχω κάτσει (υπολογίζω πως θα ναι σχετικά βαριά οπότε...)
![]()
Επίσης επειδή είμαι n00b σε αγορές internet, πχ στο Amazon αν ισχύει αυτό που είπα (ότι γλιτώνεις το τελωνείο) τι επιλέγεις ως τρόπο μεταφοράς για να σου έρθει πχ μέσο courier; Έχει κάποια προγράμματα του style 1-2 days shipping αλλά δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με αυτά.
Είτε είναι courier είτε ταχυδρομείο, το τελωνείο δεν το γλιτώνεις. Για το lightsaber από Master Replicas με DHL πλήρωσα τελωνείο.
@Fingolfin: Δεν ξέρω πως χρεώνουν. Μιά φορά πλήρωσα τελωνείο (για το lightsaber). Πριν από λίγο καιρό που παρήγγειλα κάποια μη βιβλία εκτός ΕΕ το βάρος ήταν περίπου στα 2 κιλά οπότε δεν πήγε τελωνείο.
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 19:05
Είτε είναι courier είτε ταχυδρομείο, το τελωνείο δεν το γλιτώνεις. Για το lightsaber από Master Replicas με DHL πλήρωσα τελωνείο.
@Fingolfin: Δεν ξέρω πως χρεώνουν. Μιά φορά πλήρωσα τελωνείο (για το lightsaber). Πριν από λίγο καιρό που παρήγγειλα κάποια μη βιβλία εκτός ΕΕ το βάρος ήταν περίπου στα 2 κιλά οπότε δεν πήγε τελωνείο.
Χμμ...αυτό κατάλαβα κι εγώ αφού το έψαξα λίγο παραπάνω στο internet. Μάλιστα λένε ότι όχι μόνο δεν το γλυτώνεις, αλλά με το courier εξασφαλίζεις ότι θα πληρώσεις για τελωνείο. Μάλιστα επειδή σου κάνουν την εξυπηρέτηση και στο εκτελωνίζουν αυτοί, σου ζητάν και extra χρέωση!

Οπότε ελπίζω να βρω κάτι από Ευρώπη αλλιώς δεν παλεύεται. Βασικά σκέφτομαι για αυτό το κατάστημα που το βρήκα να το προτείνουν στο Animesuki Forum. Έχετε ακούσει τίποτα για αυτό; Το θέμα είναι ότι εισάγει DVD από την Αμερική αλλά πρέπει να τους ρωτήσω αν θεωρείτε πως τα αγοράζεις από Ευρώπη ή ότι τα εισάγεις εσύ (γιατί στο amazon.co.uk έτσι λένε