Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#376 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 25 August 2009 - 20:27

Χωρίς τραπεζικό λογαριασμό δεν μπορείς να κάνεις add funds στο Paypal αλλά αν έχεις κάνει add κάποια χρεωστικη σε περίπτωση αγοράς το paypal τραβάει αυτόματα από την κάρτα.Είναι σωστό αυτό;

#377 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 26 August 2009 - 00:34

Χωρίς τραπεζικό λογαριασμό δεν μπορείς να κάνεις add funds στο Paypal αλλά αν έχεις κάνει add κάποια χρεωστικη σε περίπτωση αγοράς το paypal τραβάει αυτόματα από την κάρτα.Είναι σωστό αυτό;

yarr

#378 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 05 September 2009 - 15:36

Έχει αγοράσει κανείς κάτι από το easy buy world? Τελευταία στο e-shopping φαίνεται από τα πιο φθηνά καταστήματα και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις πολύ φθηνότερο από τα υπόλοιπα.
Επίσης, τις τελευταίες μέρες βγάζει μηνύματα ότι λόγω των πάρα πολλών παραγγελιών για 1-2 μέρες δεν θα δέχετε άλλες...τόσο πολύ κίνηση έχει ή είναι κάποιο κόλπο marketing;
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#379 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 September 2009 - 18:17

Έχει αγοράσει κανείς κάτι από το easy buy world? Τελευταία στο e-shopping φαίνεται από τα πιο φθηνά καταστήματα και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις πολύ φθηνότερο από τα υπόλοιπα.
Επίσης, τις τελευταίες μέρες βγάζει μηνύματα ότι λόγω των πάρα πολλών παραγγελιών για 1-2 μέρες δεν θα δέχετε άλλες...τόσο πολύ κίνηση έχει ή είναι κάποιο κόλπο marketing;

Όταν το έψαχνα διάβαζα για διάφορα θέματα με fake sony memory sticks και άλλα παρόμοια.Από εκεί προσωπικά έχω πάρει το Ds μου και μια Edge χωρίς να έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Επειδή έχω περάσει και από το κατάστημα-αποθήκη δεν νομίζω να είναι κόλπο μάρκετινγκ.Έχει πολύ κόσμο πραγματικά.

#380 inkynebula

inkynebula

is in the Dark Side

• Members
  • 41 posts

Posted 05 September 2009 - 18:47

εχω ανοιξει εναν απλο λογαριασμο ταμιευτηριου σε τραπεζα, και η καρτα του ΑΤΜ λειτουργει ως Visa. Κανω μια σουμα τι θελω να αγορασω, βαζω τα χρηματα στην τραπεζα, κανω την παραγγελια, και ολα καλα! το ποσο της παραγγελιας κλειδωνεται, και τα 2-3 ευρω που απομενουν για να μην κλεισει ο λογαριασμος κανεις δεν θα μπει στον κοπο να τα παρει.
Μονο προσοχη στις παραγγελιες εκτως ΕΕ γιατι μια φορα την πατησα, και ακομα ποναει.
Ειναι λιγο ιστορια να τρεχεις οποτε θελεις κατι να βαζεις τα χρηματα, αλλα ειναι το ιδανικο για οσους δεν θελουν να μπλεκουν με προπληρωμενες, πιστωτικες, κλπ.:ureshii:

σιγουρα η τραπεζα σου θα εχει και e banking οποτε μπορεις να μεταφερεις λεφτα στο λογαριασμο της καρτας απο αλλο δικο σου λογαριασμο φυσικα δωρεαν οποιαδηποτε στιγμη της ημερας χωρις να πας πουθενα.

Το ιδιο και για τη προπληρωμενη, εγω τη φορτιζω απο το σπιτι ;)

αααα δεν το ηξερα αυτο! και τα χρηματα μεταφερονται και ενεργοποιουνται αμεσως;

ποποοο και ετρεχα βραδιατικα να βρω ΑΤΜ που να μην παιρνει φακελο αλλα χυμα λεφτα... λολ

Spoiler:

Edited by inkynebula, 05 September 2009 - 23:03.

#381 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 September 2009 - 22:44

εχω ανοιξει εναν απλο λογαριασμο ταμιευτηριου σε τραπεζα, και η καρτα του ΑΤΜ λειτουργει ως Visa. Κανω μια σουμα τι θελω να αγορασω, βαζω τα χρηματα στην τραπεζα, κανω την παραγγελια, και ολα καλα! το ποσο της παραγγελιας κλειδωνεται, και τα 2-3 ευρω που απομενουν για να μην κλεισει ο λογαριασμος κανεις δεν θα μπει στον κοπο να τα παρει.
Μονο προσοχη στις παραγγελιες εκτως ΕΕ γιατι μια φορα την πατησα, και ακομα ποναει.
Ειναι λιγο ιστορια να τρεχεις οποτε θελεις κατι να βαζεις τα χρηματα, αλλα ειναι το ιδανικο για οσους δεν θελουν να μπλεκουν με προπληρωμενες, πιστωτικες, κλπ.:ureshii:

σιγουρα η τραπεζα σου θα εχει και e banking οποτε μπορεις να μεταφερεις λεφτα στο λογαριασμο της καρτας απο αλλο δικο σου λογαριασμο φυσικα δωρεαν οποιαδηποτε στιγμη της ημερας χωρις να πας πουθενα.

Το ιδιο και για τη προπληρωμενη, εγω τη φορτιζω απο το σπιτι ;)

#382 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 06 September 2009 - 01:01

Καλό είναι, απλά πουλάει αρκετά από Κίνα, καθώς και τσιπάκια κλπ :wooi2:
rsrGbGx.gif

#383 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 07 September 2009 - 12:17

Παίδες να ρωτήσω κι εγώ κάτι...Ξέρετε κανένα αμερικάνικο κατάστημα για pc hardware που να στέλνει Ελλάδα?Από άποψη τιμής συμφέρει?Αν στείλουν από Αμερική έχει τρεξίματα με τελωνείο κλπ?
Intelligence is nothing without wisdom...

#384 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 07 September 2009 - 14:51

Xmm από τιμές είναι καλύτερα αλλά με τα μεταφορικά δε πιστευώ ότι θα δεις καμιά διαφορά στο τέλος, κερδίζεις όμως σε ποικιλία. To newegg είναι το ποιο γνωστό από ΗΠΑ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν στέλνει Ελλάδα. Αν θές δες και το overclockers.co.uk, ίδια λεφτά βγαίνει με τισ τιμές που παίζουν εδώ αλλά έχει καλύτερη ποικιλία, συν ότι έχει και κάτι προσφορές που και που.
rsrGbGx.gif

#385 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 07 September 2009 - 15:32

Ναι τα αμερικάνικα έχουν πολύ καλύτερες τιμές!Αλλά βάζουν όλα μεταφορικά 35 ευρώ+...
Ωραίο το site που είπες!Βρήκα καλή τιμή http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-004-OE tnx :P
Intelligence is nothing without wisdom...

#386 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 19 September 2009 - 13:45

ξέρετε κάποιο online μαγαζί που να πουλάει τα manga του clannad? (ξέρω ότι δεν υπάρχουν στα αγγλικά οποτε στα ιαπωνικά)
από ότι είδα στην wiki υπάρχουν 4 manga ενδιαφέρομαι και για τα 4
ελπίζω να πάρω απάντηση γιατί τα θέλω σαν τρελός
ευχαριστώ

#387 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 19 September 2009 - 13:59

ξέρετε κάποιο online μαγαζί που να πουλάει τα manga του clannad? (ξέρω ότι δεν υπάρχουν στα αγγλικά οποτε στα ιαπωνικά)
από ότι είδα στην wiki υπάρχουν 4 manga ενδιαφέρομαι και για τα 4
ελπίζω να πάρω απάντηση γιατί τα θέλω σαν τρελός
ευχαριστώ

Από μια γρήγορη έρευνα που έκανα τα βρήκα μόνο στο http://www.amazon.co.jp/

Νομίζω στέλνει Ελλάδα αλλά δεν είμαι και σίγουρος.Τώρα κανά άλλο site για Ιαπωνικά manga που να στέλνει σίγουρα εδώ δε ξέρω.Αν ξέρει κάποιος ας πει.

Posted Image

#388 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 19 September 2009 - 15:07

http://www.yesasia.com/us/search-comics/clannad/0-0-0-bpt.48_bt.48_q.clannad_ss.106-en/list.html
rsrGbGx.gif

#389 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 19 September 2009 - 15:29

Αυτό το link που έδωσες είναι για όσους μένουν Αμερική μόνο.

Αυτό είναι για εμάς: http://www.yesasia.com/global/search-comics/clannad/0-0-0-bpt.48_bt.48_q.clannad_ss.106-en/list.html

Posted Image

#390 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 19 September 2009 - 19:20

>____>
rsrGbGx.gif