Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγορές μέσω Internet
Posted 25 August 2009 - 20:27
Posted 26 August 2009 - 00:34
Χωρίς τραπεζικό λογαριασμό δεν μπορείς να κάνεις add funds στο Paypal αλλά αν έχεις κάνει add κάποια χρεωστικη σε περίπτωση αγοράς το paypal τραβάει αυτόματα από την κάρτα.Είναι σωστό αυτό;
yarr
Posted 05 September 2009 - 15:36
Επίσης, τις τελευταίες μέρες βγάζει μηνύματα ότι λόγω των πάρα πολλών παραγγελιών για 1-2 μέρες δεν θα δέχετε άλλες...τόσο πολύ κίνηση έχει ή είναι κάποιο κόλπο marketing;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 05 September 2009 - 18:17
Έχει αγοράσει κανείς κάτι από το easy buy world? Τελευταία στο e-shopping φαίνεται από τα πιο φθηνά καταστήματα και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις πολύ φθηνότερο από τα υπόλοιπα.
Επίσης, τις τελευταίες μέρες βγάζει μηνύματα ότι λόγω των πάρα πολλών παραγγελιών για 1-2 μέρες δεν θα δέχετε άλλες...τόσο πολύ κίνηση έχει ή είναι κάποιο κόλπο marketing;
Όταν το έψαχνα διάβαζα για διάφορα θέματα με fake sony memory sticks και άλλα παρόμοια.Από εκεί προσωπικά έχω πάρει το Ds μου και μια Edge χωρίς να έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.
Επειδή έχω περάσει και από το κατάστημα-αποθήκη δεν νομίζω να είναι κόλπο μάρκετινγκ.Έχει πολύ κόσμο πραγματικά.
Posted 05 September 2009 - 18:47
Μονο προσοχη στις παραγγελιες εκτως ΕΕ γιατι μια φορα την πατησα, και ακομα ποναει.
Ειναι λιγο ιστορια να τρεχεις οποτε θελεις κατι να βαζεις τα χρηματα, αλλα ειναι το ιδανικο για οσους δεν θελουν να μπλεκουν με προπληρωμενες, πιστωτικες, κλπ.

σιγουρα η τραπεζα σου θα εχει και e banking οποτε μπορεις να μεταφερεις λεφτα στο λογαριασμο της καρτας απο αλλο δικο σου λογαριασμο φυσικα δωρεαν οποιαδηποτε στιγμη της ημερας χωρις να πας πουθενα.
Το ιδιο και για τη προπληρωμενη, εγω τη φορτιζω απο το σπιτι
αααα δεν το ηξερα αυτο! και τα χρηματα μεταφερονται και ενεργοποιουνται αμεσως;
ποποοο και ετρεχα βραδιατικα να βρω ΑΤΜ που να μην παιρνει φακελο αλλα χυμα λεφτα... λολ
Edited by inkynebula, 05 September 2009 - 23:03.
Posted 05 September 2009 - 22:44
εχω ανοιξει εναν απλο λογαριασμο ταμιευτηριου σε τραπεζα, και η καρτα του ΑΤΜ λειτουργει ως Visa. Κανω μια σουμα τι θελω να αγορασω, βαζω τα χρηματα στην τραπεζα, κανω την παραγγελια, και ολα καλα! το ποσο της παραγγελιας κλειδωνεται, και τα 2-3 ευρω που απομενουν για να μην κλεισει ο λογαριασμος κανεις δεν θα μπει στον κοπο να τα παρει.
Μονο προσοχη στις παραγγελιες εκτως ΕΕ γιατι μια φορα την πατησα, και ακομα ποναει.
Ειναι λιγο ιστορια να τρεχεις οποτε θελεις κατι να βαζεις τα χρηματα, αλλα ειναι το ιδανικο για οσους δεν θελουν να μπλεκουν με προπληρωμενες, πιστωτικες, κλπ.
σιγουρα η τραπεζα σου θα εχει και e banking οποτε μπορεις να μεταφερεις λεφτα στο λογαριασμο της καρτας απο αλλο δικο σου λογαριασμο φυσικα δωρεαν οποιαδηποτε στιγμη της ημερας χωρις να πας πουθενα.
Το ιδιο και για τη προπληρωμενη, εγω τη φορτιζω απο το σπιτι

Posted 06 September 2009 - 01:01
Έχει αγοράσει κανείς κάτι από το easy buy world? Τελευταία στο e-shopping φαίνεται από τα πιο φθηνά καταστήματα και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις πολύ φθηνότερο από τα υπόλοιπα.
Καλό είναι, απλά πουλάει αρκετά από Κίνα, καθώς και τσιπάκια κλπ

Posted 07 September 2009 - 12:17
Posted 07 September 2009 - 14:51
Posted 07 September 2009 - 15:32
Ωραίο το site που είπες!Βρήκα καλή τιμή http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-004-OE tnx

Posted 19 September 2009 - 13:45
από ότι είδα στην wiki υπάρχουν 4 manga ενδιαφέρομαι και για τα 4
ελπίζω να πάρω απάντηση γιατί τα θέλω σαν τρελός
ευχαριστώ
Posted 19 September 2009 - 13:59
ξέρετε κάποιο online μαγαζί που να πουλάει τα manga του clannad? (ξέρω ότι δεν υπάρχουν στα αγγλικά οποτε στα ιαπωνικά)
από ότι είδα στην wiki υπάρχουν 4 manga ενδιαφέρομαι και για τα 4
ελπίζω να πάρω απάντηση γιατί τα θέλω σαν τρελός
ευχαριστώ
Από μια γρήγορη έρευνα που έκανα τα βρήκα μόνο στο http://www.amazon.co.jp/
Νομίζω στέλνει Ελλάδα αλλά δεν είμαι και σίγουρος.Τώρα κανά άλλο site για Ιαπωνικά manga που να στέλνει σίγουρα εδώ δε ξέρω.Αν ξέρει κάποιος ας πει.
Posted 19 September 2009 - 15:07
Posted 19 September 2009 - 15:29
Αυτό είναι για εμάς: http://www.yesasia.com/global/search-comics/clannad/0-0-0-bpt.48_bt.48_q.clannad_ss.106-en/list.html