Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#391 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 21 September 2009 - 15:44

Από μια γρήγορη έρευνα που έκανα τα βρήκα μόνο στο http://www.amazon.co.jp/

Νομίζω στέλνει Ελλάδα αλλά δεν είμαι και σίγουρος.Τώρα κανά άλλο site για Ιαπωνικά manga που να στέλνει σίγουρα εδώ δε ξέρω.Αν ξέρει κάποιος ας πει.

Εγώ είχα αγοράσει από το Ιαπωνικό amazon πριν από 5-6 χρόνια και έστελνε, τώρα δεν ξέρω, αλλά δε βλέπω το λόγο να σταμάτησε.

Ένα tip που μπορώ να δώσω είναι να προτιμάται (verified) μαγαζιά από Hong-Kong. Τα έξοδα αποστολής είναι πολύ λίγα σε σχέση με Αμερικάνικα, κτλ...

#392 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 01 October 2009 - 13:28

Ρε παιδιά άμα στο αμαζον το αμερικάνικο πατήσουμε "send as a gift/gift wrap" θα περάσει το πακετάκι μας τελωνείο (υποτίθεται ότι δεν λέει τιμή πάνω το πακέτο)?
Intelligence is nothing without wisdom...

#393 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 01 October 2009 - 13:31

Πριν από 9 μήνες περίπου, δεν πέρασε.... (μη σε πάρω και στο λαιμό μου)

#394 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 01 October 2009 - 14:40

Υπόψην, τα βιβλία/κομικς δεν περνάνε τελωνείο και από τις αρχές του 2009 η αξία του αντικειμένου που μπορεί κάποιος να "εισάγει" για προσωπική χρήση [κάπως έτσι έγραφε η οδηγία] αυξήθηκε στα 150ε μάζι με έξοδα αποστολής, από τα 20 με 30 που ήταν πριν, δε θυμάμαι ακριβώς. Ψάξε για περισσότερες λεπτομέρειες απλά να θυμάσαι ότι με τα ΕΛΤΑ όλα να τα περιμένεις [κύριως επειδή είναι κοινοτική οδηγία].
rsrGbGx.gif

#395 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 01 October 2009 - 19:15

Ναι ξέρω για τις τιμές κλπ απλά η απορία μου είναι αμα θα ελέγξουν το πακέτο αν λέει ότι είναι δώρο...
Intelligence is nothing without wisdom...

#396 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 25 October 2009 - 02:26

Έχει αγοράσει κανείς από το pixmania; Αν ναι εντυπώσεις;
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#397 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 25 October 2009 - 12:23

Καλές τιμές, καλή εξυπηρέτηση , ποτέ δεν ου ήρθε τίποτα «κακοποιημένο» . Τσακίσου αγόρασε.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#398 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 18 November 2009 - 23:51

Εχει κανεις καμια ιδεα που μπορω να βρω Pokemon Manga?

Το Amazon εχει πολυ λιγα και τα εχω παραγγειλει.

#399 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 19 November 2009 - 00:48

απο ιντερνετ δε ξερω, δεν κοιταξα καν δλδ, αλλα οταν ειχα παει σαλονικα, ενα μαγαζι ειχα παρα πολλα τευχη(σπηλια λεγοταν η καπως ετσι)

#400 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 19 November 2009 - 10:37

Τσέκαρε bookdepository και justmanga, google for teh urlzz
rsrGbGx.gif

#401 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 19 November 2009 - 22:34

Will check them, thanks ^^

#402 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 22 November 2009 - 15:09

απο ιντερνετ δε ξερω, δεν κοιταξα καν δλδ, αλλα οταν ειχα παει σαλονικα, ενα μαγαζι ειχα παρα πολλα τευχη(σπηλια λεγοταν η καπως ετσι)

σπηλια των κομιξ. εχει πολλα και διαφορα εκει μεσα.

εγω να ρωτησω το αλλο: ποσο κοστιζει να παρεις ενα και μονο volume των 7.95$(5,5 euro) απο ιντερνετ ??

#403 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 22 November 2009 - 15:23

εγω να ρωτησω το αλλο: ποσο κοστιζει να παρεις ενα και μονο volume των 7.95$(5,5 euro) απο ιντερνετ ??

7.95$(5,5 euro):hahaha:
Αν αναφερεσαι στα μεταφορικα τοτε προφανως εχει να κανει με το site απο το οποιο θα παραγγειλεις, δεν χρεωνουν ολα το ιδιο.

#404 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 22 November 2009 - 20:37

ποσο χρεωνουν για παραδειγμα ? αν μπορεις αναφερε μου μερικα.
ευχαριστω προκαταβολικα.

#405 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 22 November 2009 - 23:45

Ανάλογα με τη χώρα. Τα πιο φθηνά είναι από Χονγκ Κονγκ πάντως.