Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#406 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 23 November 2009 - 15:40

bookdepository

6e τα φτηνά volumes, τσάμπα μεταφορικά.
rsrGbGx.gif

#407 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 23 November 2009 - 15:53

bookdepository

6e τα φτηνά volumes, τσάμπα μεταφορικά.

http://www.bookdepository.co.uk/book/9781421518329/O-Parts-Hunter-Volume-10
δηλαδη αυτο κανει 6.72 με τα μεταφορικα ? σιγουρα ? 100% ?
αν ειναι ετσι παω αυριο κι ολας να βγαλω prepaid και να αρχισω τις παραγγελιες.

#408 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 23 November 2009 - 16:21

http://www.bookdepository.co.uk/book/9781421518329/O-Parts-Hunter-Volume-10
δηλαδη αυτο κανει 6.72 με τα μεταφορικα ? σιγουρα ? 100% ?
αν ειναι ετσι παω αυριο κι ολας να βγαλω prepaid και να αρχισω τις παραγγελιες.

101%:gotit:

#409 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 24 November 2009 - 11:37

πηγα σημερα να βγαλω καρτα στην τραπεζα κυπρου και η8ελε και Α.Φ.Μ. δηλαδη ελεος. 8ελει Α.Φ.Μ η τραπεζα για μια prepaid ??? επιπλεον 8ελουν και λογαριασμο οτε/δεη. επειδη δεν εχω λογαριασμο στο ονομα μου, να τους παω τη "μαμα" και τον "μπαμπα" ??
&$*&%^*%*(^&%$(&*^%7ι56 ολοκληρη διαδικασια για μια κ**ο-καρτα.

#410 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 24 November 2009 - 11:49

Πήγαινε βγάλε μια gift card στην Attica Bank, μόνο με τη ταυτότητα σου :P
rsrGbGx.gif

#411 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 24 November 2009 - 14:22

πηγα σημερα να βγαλω καρτα στην τραπεζα κυπρου και η8ελε και Α.Φ.Μ. δηλαδη ελεος. 8ελει Α.Φ.Μ η τραπεζα για μια prepaid ??? επιπλεον 8ελουν και λογαριασμο οτε/δεη. επειδη δεν εχω λογαριασμο στο ονομα μου, να τους παω τη "μαμα" και τον "μπαμπα" ??

εισαι σιγουρος? :hmmm: κι εγω απο την κυπρου εχω αλλα ειχα παει μονο με ταυτοτητα. το Α.Φ.Μ. οκ, (και παλι μονο τον αριθμο ζητησανε) αλλα για λογαριασμους και ιστοριες ουτε κατα διανοια. μπηκα, συμπληρωσα την αιτηση, μου δωσανε την καρτα, βγηκα ενα πραγμα...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#412 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 24 November 2009 - 14:33

Δεν θυμάμαι αν μου είχαν ζητήσει και αφμ εμένα, πάντως λογαριασμο δεν μου ζητήσαν σίγουρα. Μήπως έχει αλλάξει τίποτα τον τελευταίο καιρό; http://www.prepaidcards.gr/default.asp?siteID=1&pageID=9&langID=1
Όντως. Τα 3 τελευταία πρώτη φορά τα βλέπω.

Λογαριασμό δεν νομίζω να απαιτουν να είναι στο όνομα σου. Αυτό το θέλουν για να αποδείξεις ότι όντως μένεις εκεί που λες. Προφανώς έχουν γίνει τίποτα παρανομίες και τους αναγκάσανε να ζητούν κι άλλα στοιχεία. Αν θες δοκίμασε να ρωτήσεις και σε καμιά αλλη τράπεζα, αλλά πιθανόν να ζητάνε και κει τα ίδια.

Ηazuki, prepaid ζήτησε. Αν ζητούσε gift card λογικά και κει θα του την δίναν έτσι. Η gift card όμως είναι για ένα γέμισμα και δεν είναι πρακτικό αυτό αν θες να την χρησιμοποιήσεις για σένα.

LucyBR, μια από τα ίδια κι εγώ, ήταν πολύ γρήγορη διαδικασία. Αλλά περασε ένας χρόνος απο τοτε για μένα.

Posted Image

Posted Image

#413 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 24 November 2009 - 15:05

101%:gotit:

Μόλις αγόρασα ΠΟΛΛΑ τομάκια του "Lone Wolf and Cub" που έψαχνα καιρό... Θα επανέλθω όταν μου φθάσουν περί ποιότητας αποστολής κτλ...

#414 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 24 November 2009 - 15:09

Δεν θυμάμαι αν μου είχαν ζητήσει και αφμ εμένα, πάντως λογαριασμο δεν μου ζητήσαν σίγουρα. Μήπως έχει αλλάξει τίποτα τον τελευταίο καιρό; http://www.prepaidcards.gr/default.asp?siteID=1&pageID=9&langID=1
Όντως. Τα 3 τελευταία πρώτη φορά τα βλέπω.

LucyBR, μια από τα ίδια κι εγώ, ήταν πολύ γρήγορη διαδικασία. Αλλά περασε ένας χρόνος απο τοτε για μένα.

hmm, that's why λοιπον...
same here. κι εγω πρωτη φορα τα βλεπω, και εχει περασει επισης χρονος και βαλε απο τοτε που την εβγαλα, οποτε προφανως αλλαξανε το 'συστημα' :/

Posted Image

Spoiler: &#33909

#415 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 24 November 2009 - 15:11

Ηazuki, prepaid ζήτησε. Αν ζητούσε gift card λογικά και κει θα του την δίναν έτσι. Η gift card όμως είναι για ένα γέμισμα και δεν είναι πρακτικό αυτό αν θες να την χρησιμοποιήσεις για σένα.

Nighteyes μάλλον δεν το έχεις ψάξει, έχω τη συγκεκριμένη κάρτα και όποτε θέλω πάω στη τράπεζα και τη γεμίζω ή αμα είχα ενεργοποιήμενο το ebanking θα μπορούσα και από το σπίτι μέσω κάποιο λογαριασμού. Τώρα αν εννοείς κάτι άλλο με το ότι είναι για ένα γέμισμα, dunno, πάντως τόσα χρόνια τη χρησιμοποιώ ακριβώς όπως αναφέρει η Κύπρου για τις prepaid της.
rsrGbGx.gif

#416 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 24 November 2009 - 15:57

Nighteyes μάλλον δεν το έχεις ψάξει, έχω τη συγκεκριμένη κάρτα και όποτε θέλω πάω στη τράπεζα και τη γεμίζω ή αμα είχα ενεργοποιήμενο το ebanking θα μπορούσα και από το σπίτι μέσω κάποιο λογαριασμού. Τώρα αν εννοείς κάτι άλλο με το ότι είναι για ένα γέμισμα, dunno, πάντως τόσα χρόνια τη χρησιμοποιώ ακριβώς όπως αναφέρει η Κύπρου για τις prepaid της.

Αυτό που λες είναι prepaid και όχι gift.http://www.prepaidcards.gr/default.asp?siteID=1&pageID=34&langID=1

Aν η τραπεζα αττικής ονομάζει gift card την prepaid είναι άλλο θέμα. http://www.atticabank.gr/index.asp?a_id=314 Eγώ μπήκα, είδα ότι η τραπεζα αττικής έχει gift και όχι prepaid, δεν κάθησα να διαβάσω και τις δυνατότητες της γιατί το θεώρησα αυτονόητο ότι gift=not prepaid.

Όπως του είπα παραπάνω, ας πάει να ρωτήσει κι αλλού, πάντως προφανώς αλλάζουν την διαδικασία με τις prepaid και αυτό δεν ξέρω αν έχει σχέση μόνο με την τράπεζα ή είναι κάποια οδηγία απο το κράτος ή την ΕΕ.

Posted Image

Posted Image

#417 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 24 November 2009 - 17:18

Ε θα μπορούσες να δείς και λίγο τους όρους που έχει η κάρτα :P. Νομίζω, αν και το έχω ξαναπεί ποιο πάνω, ότι η συγκεκριμένη κάρτα είναι ίσως η καλύτερη λύση, ειδικά για άτομα κάτω των 18 μιας και που μπορεί να βγει με συγκατάθεση γονέα or something και γενικά όχι πολύ βαβούρα. Cheers :P
rsrGbGx.gif

#418 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 24 November 2009 - 17:33

Σου εξηγώ και εγώ και η Lucy ότι και από την Κύπρου έβγαινε εύκολα. Μόλις μάθαμε πως πια ζητάνε κι άλλα στοιχεία/χαρτιά. Εσύ ξέρεις αν δεν έχει αλλάξει κάτι και με τις άλλες τράπεζες όπως και με την δικιά σου; Ας πάει να ρωτήσει λοιπόν. :canthelp:

Posted Image

Posted Image

#419 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 24 November 2009 - 18:38

λοιπον, attica bank εδω που ειμαι δεν 8υμαμαι που εχει, παω αυριο παλι στην κυπρου να βγαλω. παλια απ οτι ξερω(3 χρονια πριν), δεν ζητουσαν τπτ στοιχεια(εκτος απο ονομα, επι8ετο, αρι8μο) εκανε 15 ευρο να τη βγαλεις και 3(αν 8υμαμαι καλα) κα8ε φορα που την φορτιζες/φορτωνες. ευχαριστω μεχρι στιγμης για τις πληροφοριες, μου ηταν υπερ-χρησημες. μετα τι κανω ? account και στην paypal και στο bookdepository ???

#420 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 25 November 2009 - 00:58

account οπου θες να αγορασεις... και αν θες σε paypal για να μη βαζεις τη καρτα σου σε 123 site ( αν και στο book βαλε τη καρτα it's secure και θα αγοραζεις λογικα πολλα πραγματα απο κει).

Γενικα στο book οτι τιμη σου δειχνει ειναι η τελικη 6.43 λεει τοσο θα σου κοστισει ουτε cent παραπανω. Επισης εχουν παρα πολυ καλη εξυπηρετηση πελατων 98% χαμηλοτερες τιμες απο αλλου και σχεδον τα παντα, anyway συνιστουνται οσο δε παει XD ( τι στα κομματια τους εχω ακουμπησει αρκετες εκατονταδες ευρω ^^ )