Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγορές μέσω Internet
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 12:29
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 15:01
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 12:36
ειναι και αυτο, ξερει κανεις αναλυτικοτερα τιμες/τραπεζες ??
αν δεν απαντησει κανεις μπορει μεσα στις επομενες μερες να πρηξω τις τραπεζες και να ποσταρω

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 12:41
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 12:57
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 15:49
Eurobank χρέωση 1€ για ποσό 30-99€, και 2€ για ποσό 100+. Λογικά θα έχει και άλλη σκάλα σε μεγαλύτερο ποσοστό, όμως δεν έχω βάλει ποτέ παραπάνω από ~150€
το ελάχιστο ποσό που μπορείς να βάλεις είναι 30€

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 22:11
Καταρχήν, όταν δεν έχεις χρησιμοποιήσει την ίδια την κάρτα, το φυσικό σώμα της κάρτας για οποιαδήποτε αγορά, μπορείς να αρνηθείς να την πληρώσεις (νόμος που ισχύει Αμερική και Ευρώπη). Εάν εγώ πάρω από το amazon πέντε κάλτσες και δεν πήγα την κάρτα την ίδια στο amazon για αυτήν την αγορά, μπορώ να αρνηθώ στην τράπεζα ότι αυτήν την αγορά την έκανα εγώ. Βέβαια, άμα στην παραγγελία της κάλτσας γράφει την διεύθυνση μου και η ταχυδρομική εταιρία πει ότι παραδόθηκε σε αυτήν την διεύθυνση, κτλ, τότε προφανώς θα πρέπει να φορέσω τις κάλτσες μου και να πάω στην δουλειά για να ξεπληρώσω τον λογαριασμό.
Ύστερα, υπάρχει το paypal. Υπάρχουν τα site που είναι verified VISA/MasterCard (τα περισσότερα σοβαρά site είναι) ΚΑΙ υπάρχει και η ασφάλεια υπολοίπου που προσφέρουν οι τράπεζες.
Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος για κάθε συναλλαγή που θα κάνεις να πρέπει να πας στην τράπεζα για να φορτίσεις την κάρτα ΚΑΙ να πληρώνεις και % για την αγορά σου κάθε φορά. Υπάρχουν πιστωτικές χωρίς συνδρομή και με ασφάλεια υπολοίπου. Δεν πληρώνεις τίποτα πέρα από αυτό που αγοράζεις.
Άμα δεν μπορείς να βγάλεις πιστωτική ή είσαι ασυνεπής στις πληρωμές, τότε μην βγάλεις πιστωτική. Ή εάν την χρησιμοποιείς πολύ σπάνια...
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 22:53
correction
το ελάχιστο ποσό που μπορείς να βάλεις είναι 30€
Εξαρτάται από το υποκατάστημα στο οποίο θα πας. Έχει τύχει όντως να μου πουν πως το ελάχιστο όριο είναι 30€, όμως σε άλλο κατάστημα δεν υπήρχε κάποιο όριο. Την πρώτη φορά που πήγα να βγάλω κάρτα μου ζήτησαν να κάνω κατάθεση κατώτατου ορίου 150€, ενώ σε άλλο κατάστημα (στο οποίο και έβγαλα τελικώς την κάρτα) δεν μου ζήτησαν να γίνει καν κατάθεση. Μιλάμε πάντα για υποκαταστήματα της ίδιας εταιρίας (Eurobank).
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2009 - 00:03
Άμα δεν μπορείς να βγάλεις πιστωτική ή είσαι ασυνεπής στις πληρωμές, τότε μην βγάλεις πιστωτική. Ή εάν την χρησιμοποιείς πολύ σπάνια...
Ή αν είσαι μπατιρό φοιτητής/μαθήτης βγάζεις μια χρεωστική και τελειώνεις. Πιστωτικές είναι υποχρεώσεις και σε περίπτωση υποκλοπής του αριθμού σε συνδιασμό με ανύπαρκτη αγορά η ζημιά θα είναι μεγάλη κατι που δεν συμβαίνει στην χρεωστική μιας και που το ποσό είναι δεδομένο. Για τις χρεωστικές απλά να έχετε υπόψη σας να είναι Visa-Electron [αν και από όσο έχω δεί οι περισσότερες είναι] Επίσης κάντε και ένα ψάξιμο μέσω google γιατί δεν παίζουν όλες με paypal.
υγ: Όταν γίνονται αγορές μέσω χρεωστικής/paypal δεν υπάρχει χρέωση και από online μαγαζί μόνο το βλαμμένο το play μου έκανε κάτι ώραίες προχρεώσεις ή κάτι τέτοιο.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 17:37
Ή αν είσαι μπατιρό φοιτητής/μαθήτης βγάζεις μια χρεωστική και τελειώνεις. Πιστωτικές είναι υποχρεώσεις και σε περίπτωση υποκλοπής του αριθμού σε συνδιασμό με ανύπαρκτη αγορά η ζημιά θα είναι μεγάλη κατι που δεν συμβαίνει στην χρεωστική μιας και που το ποσό είναι δεδομένο. Για τις χρεωστικές απλά να έχετε υπόψη σας να είναι Visa-Electron [αν και από όσο έχω δεί οι περισσότερες είναι] Επίσης κάντε και ένα ψάξιμο μέσω google γιατί δεν παίζουν όλες με paypal.
υγ: Όταν γίνονται αγορές μέσω χρεωστικής/paypal δεν υπάρχει χρέωση και από online μαγαζί μόνο το βλαμμένο το play μου έκανε κάτι ώραίες προχρεώσεις ή κάτι τέτοιο.
Οι μπατιρο φοιτητές/μαθητές είναι στην κατηγορία που ανάφερα. Είτε δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν (φοιτητές) ή απλά δεν μπορούν να βγάλουν πιστωτική (μαθητές).
Τώρα πως θα γίνει να σου κλέψουν τον αριθμό... δεν καταλαβαίνω. Sci-fi είναι.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 18:27
Οι μπατιρο φοιτητές/μαθητές είναι στην κατηγορία που ανάφερα. Είτε δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν (φοιτητές) ή απλά δεν μπορούν να βγάλουν πιστωτική (μαθητές).
Τώρα πως θα γίνει να σου κλέψουν τον αριθμό... δεν καταλαβαίνω. Sci-fi είναι.
oπως πριν 2-3 μερες εκλεψαν στην αμερικη 150.000.000 αριθμους πιστωτικων κρατων

Και το κακο με τις πιστωτικες ειναι οτι εχουν πιστωτικο οριο, αμα γινει η μλκια δλδ μπορει να σε χρεωσει παραπανω απο οσα εχεις μεσα στο λογαριασμο. Ναι ειναι αρκετα ασφαλες και οι τραπεζα / μεγαλα site μπορει να σε αποζημιωσουν αλλα better safe than sorry
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 13:16
Τώρα κάιτ που θέλω να ρωτήσω. Έχει κανείς από σας καταθέσει τα χρήματα του στην Hellenic Postbank ; Το πρώην Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δηλαδή. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη τράπεζα της Ελλάδος ( τουλάχιστον από άποψή εξυπηρέτησης και κερδών) και είναι 100% κρατική. Επίσης από όσο ξέρω , έχει τα καλύτερα επιτόκια . Ξέρει όμως κανείς τι προσφέρει στον internetικό τομέα ; Δηλαδή χρεωστικές . e-banking κλπ ; Γιατί σκέφτομαι σοβαρά να φύγω πα την EuroBank και να πάω στην PostBank αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει με ασυτό τον τομέα.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 14:32