Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#331 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 March 2009 - 02:22

Ήρθε ένα boxset που περίμενα από rightstuf. Άδικα ανησυχούσα με τελωνεία κτλ. Το πακέτο ήρθε μέσω Σουηδίας.:hahaha:Επίσης έκανε μόνο 1 βδομάδα να ρθει.

Posted Image

Posted Image

#332 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 23 April 2009 - 20:25

Μπορείτε να μου πείτε καμιά γνώμη για το Easybuyworld;
Όσο έψαξα διάβασα διάφορα και έχω μπερδευτεί.Να αγοράσω τελικά ή μακριά;

#333 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 April 2009 - 20:52

Εγώ μια φορά είχα αγοράσει μια R4 για το DS ενός φίλου μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Posted Image

#334 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 08 May 2009 - 12:12

Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνουν να σου στείλουν stuff από το bookdepository;

Posted Image

#335 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 08 May 2009 - 12:39

Βασικά εμένα έκανε γύρω στις 10 μέρες, αλλά έχω ακούσει και για πολύ γρηγορότερες παραλαβές.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#336 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 May 2009 - 12:46

Όσες φορές έχει τύχει να παραγγείλω ήταν Πέμπτη ή Παρασκευή και μου ήρθαν την επόμενη Πέμπτη έως μεθεπόμενη Τρίτη δηλαδή 7-10 μέρες.

Posted Image

#337 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 08 May 2009 - 13:27

Οπότε περιμένω...

Posted Image

#338 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 posts

Posted 09 May 2009 - 15:06

Εξαρτάται από το απόθεμά τους. Για books με αποστολή σε 48 ώρες, το γρηγορότερο που μου έχει έρθει είναι σε 5 μέρες αλλά το αργότερο είναι 10++. Αφού έρχονται πάντα, who cares anyway! xD

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#339 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 09 May 2009 - 19:46

ξερετε κανα σαιτ για αγορες βινυλιωv
για ελληνικο punk και metal των δεκατιων 80-90?

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#340 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 09 May 2009 - 22:47

Μοναστηράκι :P
rsrGbGx.gif

#341 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 10 May 2009 - 12:47

ξερετε κανα σαιτ για αγορες βινυλιωv
για ελληνικο punk και metal των δεκατιων 80-90?

Μοναστηράκι :P

monastiraki.gr ή .com?

Άκουσα ότι στην Αγγλία έχουν 2 εποχές προσφορών/εκπτώσεων το χρόνο όπου και πέφτουν πολύ οι τιμές. Αυτές είναι στις 1-20 Ιανουαρίου και 1-20 Ιουνίου. Αληθεύει; Αν ναι, τότε να περιμένουμε λίγο ακόμη να δούμε πως θα κινηθούν τότε οι τιμές στο bookdepository που εδώ και καιρό έχουν πιάσει ταράτσα!:uhh:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#342 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 23 May 2009 - 00:46

Κανένα καλό site από Ευρώπη αν γίνεται για φιγούρες (οχι μόνο anime) παίζει;

Posted Image

#343 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 27 May 2009 - 17:05

Γεια σας παιδια! Εχω προβλημα! Παραγειλλα cosplay ρουχο απο Κινα κ μου εδωσαν αριθμο κ βλεπω οτι βρισκεται απο 6 Μαιου στα τελωνια Ελλαδας κ ακομα να ερθει! Εμαν δηλαδη! Το εβαλε σαν δωρο κ με χαμηλη τιμη κ σχεδον περναει μηνας κ ακομα να μου ερθει! Μου την δινει πραγματικα!

Ξερει κανει τι μπορω να κανω? >.<
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image

#344 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 28 May 2009 - 12:06

Είναι λίγο περίεργη η περίπτωση αυτού του καταστήματος και εξαρτάται τι θες να αγοράσεις...
Τα memory sticks sony είναι 100% απομιμήσεις, αλλά δεν το αναφέρει κάπου με ευανάγνωστα γράμματα, παρά μόνο σε κάποιο σημείο που δεν το διαβάζει ποτέ κανείς.
Επίσης πρέπει κάθε φορά να τους καλείς στο τηλέφωνο, γιατί δεν είναι ποτέ σίγουρο αν υπάρχει stock από το προιον που θες, ανεξάρτητα αν λενε πως υπάρχει διαθέσημο.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#345 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 28 May 2009 - 16:52

Είναι λίγο περίεργη η περίπτωση αυτού του καταστήματος και εξαρτάται τι θες να αγοράσεις...
Τα memory sticks sony είναι 100% απομιμήσεις, αλλά δεν το αναφέρει κάπου με ευανάγνωστα γράμματα, παρά μόνο σε κάποιο σημείο που δεν το διαβάζει ποτέ κανείς.
Επίσης πρέπει κάθε φορά να τους καλείς στο τηλέφωνο, γιατί δεν είναι ποτέ σίγουρο αν υπάρχει stock από το προιον που θες, ανεξάρτητα αν λενε πως υπάρχει διαθέσημο.

Εγώ πάντως παρήγγειλα ένα DSLite που ήθελα και 2 ώρες αφού έκανα τη παραγγελία με πήραν τηλέφωνο να την επιβεβαιώσουν.Μετά από δυο μέρες πήγα στο μαγαζί και το πήρα.Αυτό με τις memory sticks της Sony το είχα διαβάσει και εγώ αρκετές φορές γιαυτό ήμουν επιφιλακτικός.
Επίσης ένας φίλος παρήγγειλε μια edge και δεν είχε ούτε εκείνος πρόβλημα:congrats: