Και εμενα μεχρι να διαβασω το 7ο,το αγαπημενο μου ήταν το τριτο!(το ειχα διαβασει 5 φορες,αυτο θα πει καψιμο...).Πρεπει να διαβασεις το 7ο!(αν και χθες που εβλεπα την 5η ταινια θυμηθηκα μια απορια,μαλλον 2,που δεν απαντησ ποτε στο 7ο η ηλιθια...)
Τωρα οσον αφορα τις ταινιες ειναι επιηκως αθλιες...Τ_Τ
Αφου η 5η κατα τη γνωμη μου ήταν η χειροτερη απο όλες.Υπερβολικα σκοτεινη,κακη σκηνοθεσια και πανω απ'όλα ασυνδετες σκηνες.Δλδ το εβλεπα με την ξαδερφη μου,και οι δυο ειχαμε διαβασει το βιβλιο,και καθε πεντε λεπτα ρωταγαμε:και τωρα τι εγινε?.Και επισης αισθητη ήταν η ελειψη μουσικης σχεδον σε ολοκληρη την ταινια,και ετσι μεταβληθηκε σε ενα υποτονικο θεαμα που σου προκαλουσε υπνηλια.
Το μονο καλο ήταν το performance των ηθοποιων,οι οποιοι σε ορισμενα σημεια ειχαν μπει κυριολεκτικα στο πετσι του ρολου.
Έχω διαβάσει τα 1-4 13 φορές το καθένα (μεγάλα καλοκαίρια σε νησιά :Ρ), 2 φορές το 5ο και μια μονο φορά το 6ο.
Ταινίες έχω δει τις 3 πρώτες αλλά μόνο η πρώτη μου άρεσε λίγο αν και είναι παιδική όσο να κάνει σαν σκηνοθεσία και επιμέρους στοιχεία, αλλά ήταν η πιο πιστή στο βιβλίο κατά τη γνώμη μου, ειδικά την πέμπτη δεν την αντέχω με τον Χάρι να έχει έμο-κούρεμα