Μάλλον εννοείς το παρακάτω;Επίσης η συγγραφέας, όπως έχει δηλώσει κι η ίδια (νομίζω όχι ανοιχτά), έχει πάρε δώσε με "κάποια σχολή δυτικής παράδοσης" ως μαθητευόμενη. Όσα λιγότερα καταλάβατε, τόσο καλύτερο για σας.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Harry Potter διαβάζετε;;;
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 11:08
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 11:18
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από IAMNOONE: 09 Μάιος 2012 - 11:24
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 11:22
Αφού το ανέφερες, εξήγησε λίγο καλύτερα τι εννοείς, ώστε να μπορέσει όποιος θέλει να ψάξει και στο ίντερνετ για να διαβάσει περισσότερα. Προσωπικά το θέμα με ενδιαφέρει και θα ήθελα να καταλάβω ακριβώς σε τι αναφέρεσαι.
Δηλαδή τι εννοείς όταν λες "κάποια σχολή δυτικής παράδοσης"; Δε νομίζω ότι χρειάζεται μεγάλη επέκταση γενικά, αλλά μια μικρή διευκρίνηση είναι σχεδόν αναγκαία.
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 11:34
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από IAMNOONE: 09 Μάιος 2012 - 11:38
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 11:41
Κοίταξε, μπαίνεις σε μια συζήτηση. Αναφέρεις κάτι αόριστα. Κάποιος βρίσκει ενδιαφέρον και σε ρωτάει παραπάνω. Και η απάντησή σου είναι πως δε θέλεις να αναμειχθείς και να ξεχάσουμε το ποστ σου;Θα ήταν εκτός θέματος πιστεύω. Και μιας και το ξέχασα παραπάνω, δεν νομίζω από το ποστ μου να φάνηκε πουθενά πως έχει κάποια σκοπιμότητα το έργο της σύμφωνα με τα δικά μου λεγόμενα...; Τώρα όσον αφορά το ψάξιμο, ιδιαίτερα των άλλων, την ταπεινή μου συγγνώμη, αλλά δεν θέλω να αναμειχθώ. Στην τελική, Disregard my post as nonsense. Είναι πιο εύκολη λύση.
Ο σκοπός του φόρουμ είναι ο διάλογος. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη νοοτροπία και πιστεύω ότι διακόπτει κάθε πιθανότητα για συζήτηση, πράγμα που είναι ο αυτοσκοπός στη συγκεκριμένη.
Όσο για το ποστ σου, ποτέ δε φάνηκε κάτι τέτοιο (για σκοπιμότητες κτλ). Αλλά αν δεν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι, τότε μην το ξεκινάς. Αν δεν θέλεις να μπεις σε μια συζήτηση, το ίδιο. Είναι κρίμα να ξεκινάς κάτι το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε ωραία συζήτηση, και μετά να κλείνεις την πόρτα στα μούτρα του συνομιλητή σου.
Και θα μείνω εγώ να αναρωτιέμαι αν η Rowling είναι freemason, witch, druid ή 12θείστρια. xD
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 11:54
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 11:55
Και θα μείνω εγώ να αναρωτιέμαι αν η Rowling είναι freemason, witch, druid ή 12θείστρια. xD
Το τί πιστεύει και το τί ψηφίζει κανείς, είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση. Άλλο να το αναφέρουμε πάνω στην κουβέντα κι άλλο να το αναλύσουμε με χρώματα. Και στην τελική σιγά την απορία. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα. Όπως σε ποια πόζα είχε αποκαλυπτήρια η ηθοποιός που παίζει την ερμιόνη, αχεμ!
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 12:00
Ανάλυση δε ζητήθηκε, μια μικρή διευκρίνιση για να καταλάβω. Αλλά ας έχει, δεν θα την πάρω.
Βtw δεν θυμάμαι αν είχα ποστάρει παλιότερα, αλλά από το 5ο βιβλίο και μετά η σειρά έπεσε κατακόρυφα για μένα. Τίποτα δε συγκρίνεται με τη μαγεία του 1ου βιβλίου!
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2012 - 12:39
ούτε και τον κώδικα δα βίντσι έχω διαβάσει
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2012 - 12:48
>Ούτε και το Twilight δεν έχω διαβάσει
Κάπως έτσι κατάλαβα το άνωθεν

Ένιγουέι, τα διάβασα μικρός, φανατικά. Ψιλοαπογοητεύτικα με το 7ο αλλά θα τα ξαναδιάβαζα στα αγγλικά σε μια φάση (στα ελληνικά τα διάβασα).
Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2012 - 19:11