Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Harry Potter διαβάζετε;;;

• Please log in to reply
176 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Διαβαζετε???Διαβαζετε???Την αληθεια παρακαλω! (189 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Διαβαζετε???Διαβαζετε???Την αληθεια παρακαλω!

1. ΝΑΙ διαβαζω και πιστεύω ότι στη πραγματικότητα αναφερεται σε ενηλικες. u_u (79 ψήφοι [41.80%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 41.80%

2. Ναι, διαβαζω και δεν με νοιαζει το ότι είναι για παιδακια! (66 ψήφοι [34.92%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 34.92%

3. Οχι,δεν με ενδιαφερει.Δεν καταλαβαινω πως μπορουν μερικοι και παιδιαριζουν σε τετοια ηλικια... (34 ψήφοι [17.99%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 17.99%

4. HELL NO!!!IT'S THE SATAN'S BIBLE!GET AWAY AND SAVE YOUR SOULS FELLOW CHRISTIANS!!! (10 ψήφοι [5.29%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.29%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#121 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 00:06

Εγω θα πω οτι γραφει το πισω εξωφυλλο του 4ου βιβλιου.Λεει οτι κατι εχει αλλαξει,κατι καινουριο υπαρχει σε αυτο το βιβλιο.Τα 4 τεσσερα τελευταια βιβλια σαφως αναφερονται σε τουλαχιστον εφηβους.

Για μενα το πιο εντυπωσιακο ειναι η σταδιακη κορυφωση της ωριμοτητας απο βιβλιο σε βιβλιο.Η μονη ενσταση που μπορω να δεχτω ειναι το πως τελειωνει το 7ο βιβλιο μιας και καποιος μπορει να ισχυριστει οτι τελειωσε ετσι για να συνδεσει και τους μικρους αναγνωστες καπου.
:tensai:

#122 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 13:28

Εξακολουθώ όμως να μην καταλαβαίνω γιατί κάτι mainstream και δημοφιλές δεν μπορεί να είναι άξιο της προσοχής μας.

Τις προσοχης του κοσμου γενικα; Προφανως και ειναι αξιο της προσοχης του κοσμου γενικα, της δικιας μου προσοχης δεν ειναι αξιο. Ειναι ενα ευκολο βιβλιο που μπορει να το διαβασει ο οποιοσδηποτε ειτε εχει διαβασει αλλα βιβλια ειτε οχι, ειτε ειναι 13 ετων ειτε 40 ετων, και γι'αυτον ακριβως τον λογο ειναι που χανει την αξια του, γιατι δυσκολα κατι τοσο ευκολο μπορει να'νε ταυτοχρονα και κατι εξαιρετικο. Γι'αυτο τα mainstream πραγματα γενικοτερα τα αποφευγω οσο μπορω, ομως συνηθως στις περισοτερες κατηγοριες πραγματων (π.χ. μουσικη) δυστυχως δεν μπορω να τα αποφυγω οσο και αν το θελω.

#123 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 13:33

Πολλά παιδιά γνωρίζουν τη ''λογοτεχνία'' μέσα από τέτοια βιβλία όμως
:hero:

#124 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 13:43

Παιδια εμενα ηταν απο τα πρωτα βιβλια που διαβασα!! με εχει μαγεψει τοσο που φετοος το πασχα τα διαβασα ολα σε 7 μερες!!! αλλα το καλο με αυτο το βιβλιο ηταν οτι αγαπησα το βιβλιο! απο τοτε που διαβασα το πρωτο βιβλιο σταματησα να χανω ολες μου τις ωρες μπροστα στον υπολογιστξ και καταλαβα πως το διαβασμα σε μεταφερει σε εναν αλλο κοσμο!!! και το καλυτερο βιβλιο ολων ειναι το ονομα του ροδου

#125 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:09

Θα ακουστει geeky αλλα ναι ειμαι περηφανος που ειμαι αναγνωστης και φαν του Χαρι Ποτερ. Προσφερει πολλα περισσοτερα απο οσο νομιζουν καποιοι και αν το εξετασεις σε βαθος εχει πολλα κρυφα νοηματα, ειτε αυτα ειναι για τη φιλια ειτε για το ρατσισμο ή οτιδηποτε αλλο. Συνηθως με ενοχλει οταν ανθρωποι σνομπαρουν τη σειρα λες και ειναι κατι αναξιο, λες και αυτοι θα μποροσαν να γραψουν κατι καλυτερο και συμπεριφερονται λες και απευθυνεται σε παιδια. Και με ενοχλει ακομη περισσοτερο που βλεπω ανθρωπους εδω μεσα που βλεπουν ανιμε και γνωριζουν πως ειναι να αντιμετωπιζουν αλλοι τα ανιμε σα "βλακειες και παιδικα" να συμπεριφερονται το ιδιο σε ενα βιβλιο που κατα τη γνωμη μου ειναι δεκα φορες καλυτερο απο οποιοδηποτε ανιμε ή κινουμενο σχεδιο θα βγει ποτε. Αλλα αυτες ειναι οι διαφορετικες αποψεις του καθενα μας υποθετω, δεν γινεται να αρεσουν σε ολους τα ιδια πραγματα.

Παντως απλα για την ιστορια, ο Χαρι διδασκεται πλεον σε ταξεις πανεπιστημιων της Αμερικης και εχει κερδισει αρκετο σεβασμο απο εκεινους που το θεωρουσαν παιδικο. Οσο για τις ταινιες, ειναι απλα χαλια, ελαχιστη σχεση με το βιβλιο.

Αντε, να διαβασουμε και τις ιστοριες του Μπητλ του Βαρδου φιλοι Χαριποτεριστες :wooi2:

#126 redarion

redarion

Jugdement day.....

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:28

παρτε το ετσι τα τρια πρωτα βγηκαν πχ πριν 5 χρονια εγω πχ τοτε ειμουν 10 καθος περνουσαν τα χρονια ετσι και οι αναγνωστες μεγαλωναν ηλικιακα .... οποτε ειναι λογικο να αλλαζε και το υφος εφοσον οι φανς αλλαζαν και αυτοι ......
Δημοσιευμένη  εικόνα

#127 adelard

adelard

I believe in nargles!

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:42

Θα ακουστει geeky αλλα ναι ειμαι περηφανος που ειμαι αναγνωστης και φαν του Χαρι Ποτερ

you're not alone, fellow geek!! (I actually yell at people who haven't read it...:hero:)

Αντε, να διαβασουμε και τις ιστοριες του Μπητλ του Βαρδου φιλοι Χαριποτεριστες

Ω ναι! Stories for little wizards and witches!! me wants...!
Εχει βγει ακόμη ένα κειμενάκι, κάτι σαν prequel for the series! 800 λέξεις, featuring James and Sirius, αν θυμάμαι καλά!
"...give me three guesses. Is it professor mcgonagall? Is it lavender brown? No, it's draco and harry sitting in a tree, s-n-o-g-g-i-n-g..." :kawaii:

*The Whomping Willows*

#128 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:53

Τι είναι ο Mπητλ ο Βάρδος;;
έχω χάσει επεισόδια φαίνεται...
:hero:

#129 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:54

Ναι το διαβάζω...μάλλον έχω διάβαση όλα τα βιβλία. Άλλα πραγματικά μονό η 4 και 5 αξίζουν όλες η άλλες δίστιχος μου φαίνονται μέτριες...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#130 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 23:13

Σίγουρα υπάρχουν χειρότερα βιβλία, αλλά νομίζω ότι πιο πολλά θα νοιώσει κανείς διαβάζοντας Ντοστογέφσκυ και Τόμας Μαν ή ένα Malazan Book of the Fallen, ένα Song of Ice and Fire ή ακόμα και το Children of Hurin ή το Farmer Giles from Ham ή το Smith of Wooton Major απο Tolkien απ' ότι Harry Potter. Σαν βιβλία για παιδιά είναι οκ, αν και κάπου στο τέλος η Rowling το ****** μιλώντας για τον gay Dumbledore κτλ..

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#131 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 23:22

you're not alone, fellow geek!! (I actually yell at people who haven't read it...:hero:)

Ω ναι! Stories for little wizards and witches!! me wants...!
Εχει βγει ακόμη ένα κειμενάκι, κάτι σαν prequel for the series! 800 λέξεις, featuring James and Sirius, αν θυμάμαι καλά!

Βασικα το εχω παραγγειλει και μαλιστα την σπεσιαλ εκδοση:hahaha::kawaii: Τωρα το κειμενο εκεινο ειναι μια μικρη ιστορια που η εγραψε η Ροουλινγκ στα πλαισια μιας ετησιας φιλανθρωπικης εκδηλωσης οπου διαφοροι συγγραφεις που εχουν προσκληθει απο την συγκεκριμενη εκδοτικη εταιρια, γραφουν συντομες ιστοριες. Το βιβλιο υπαρχει στο εξωτερικο και στο ιντερνετ. Και ναι εχει Σειριο και Τζεημς.

@ Cursed blade keeper αν εχεις διαβασει το 7ο βιβλιο πρεπει να θυμασαι το βιβλιο με τα παραμυθια των μαγων. Για περισσοτερες πληροφοριες σε παραπεμπω στα The Cauldron Shop - Harry Potter Merchandise and Products including Books, Clothes, Costumes, Music, Toys, DVDs, and more Amazon.co.uk: The Tales of Beedle the Bard, Standard Edition: J. K. Rowling: Books και στο μεγαλυτερο φαν σαιτ του Ποτερ Harry Potter Books, Movies, and More - The Leaky Cauldron (χρειαζεται λιγο ψαξιμο γιατι ειναι παλια τα νεα)

#132 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 00:43

Σίγουρα υπάρχουν χειρότερα βιβλία, αλλά νομίζω ότι πιο πολλά θα νοιώσει κανείς διαβάζοντας Ντοστογέφσκυ και Τόμας Μαν ή ένα Malazan Book of the Fallen, ένα Song of Ice and Fire ή ακόμα και το Children of Hurin ή το Farmer Giles from Ham ή το Smith of Wooton Major απο Tolkien απ' ότι Harry Potter. Σαν βιβλία για παιδιά είναι οκ, αν και κάπου στο τέλος η Rowling το ****** μιλώντας για τον gay Dumbledore κτλ..

oh , SHIT !!!
gay ...what ?
oh, man ...!!!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

#133 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 00:58

oχι δεν ειναι σποιλερ
δεν το λεει πουθενα μεσα στα βιβλια
αφου τελειωσε η σειρα η κυρια Ρόουλινγκ ειπε να "καλοπιάσει" τη gay κοινωτητα
λέγοντας πως ο Dumbledore ειναι gay
πραγμα που ουτε φαινεται στα βιβλία, ουτε επιρεάζει την πλοκή ούτε τιποτα
so no worries!

προσωπικα εχω διαβασει ολα τα βιβλια αλλα μετα το 4ο εχασα το ενδιαφερον μου
η συγκρηση με κορυφαία αριστουργηματα της λογοτεχνίας θεωρώ ότι δεν είναι θεμιτή καθ' ότι ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους
πχ. ποτέ δεν θα συνέκρινα το mallrats με την 7η σφραγίδα, ούτε hyde με Mozart
2 very different things using the same medium

Δημοσιευμένη  εικόνα

#134 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 23:03

οκ δεν ... ι γουιλ κοντινιου μαη ντεη ιν πις:gotit:
Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

#135 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 23:53

Πάντως, τρελό γέλιο θα έχει να βγάλει κανένα καινούργιο βιβλίο για τις ερωτικές περιπέτειες του Ντάμπλντορ απο την εφηβεία μέχρι το θάνατο.....οι fanfictioners θα τρελαθούν απο τη χαρά τους :P
Δημοσιευμένη  εικόνα