Για μενα το πιο εντυπωσιακο ειναι η σταδιακη κορυφωση της ωριμοτητας απο βιβλιο σε βιβλιο.Η μονη ενσταση που μπορω να δεχτω ειναι το πως τελειωνει το 7ο βιβλιο μιας και καποιος μπορει να ισχυριστει οτι τελειωσε ετσι για να συνδεσει και τους μικρους αναγνωστες καπου.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Harry Potter διαβάζετε;;;
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 00:06
Για μενα το πιο εντυπωσιακο ειναι η σταδιακη κορυφωση της ωριμοτητας απο βιβλιο σε βιβλιο.Η μονη ενσταση που μπορω να δεχτω ειναι το πως τελειωνει το 7ο βιβλιο μιας και καποιος μπορει να ισχυριστει οτι τελειωσε ετσι για να συνδεσει και τους μικρους αναγνωστες καπου.
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 13:28
Εξακολουθώ όμως να μην καταλαβαίνω γιατί κάτι mainstream και δημοφιλές δεν μπορεί να είναι άξιο της προσοχής μας.
Τις προσοχης του κοσμου γενικα; Προφανως και ειναι αξιο της προσοχης του κοσμου γενικα, της δικιας μου προσοχης δεν ειναι αξιο. Ειναι ενα ευκολο βιβλιο που μπορει να το διαβασει ο οποιοσδηποτε ειτε εχει διαβασει αλλα βιβλια ειτε οχι, ειτε ειναι 13 ετων ειτε 40 ετων, και γι'αυτον ακριβως τον λογο ειναι που χανει την αξια του, γιατι δυσκολα κατι τοσο ευκολο μπορει να'νε ταυτοχρονα και κατι εξαιρετικο. Γι'αυτο τα mainstream πραγματα γενικοτερα τα αποφευγω οσο μπορω, ομως συνηθως στις περισοτερες κατηγοριες πραγματων (π.χ. μουσικη) δυστυχως δεν μπορω να τα αποφυγω οσο και αν το θελω.
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 13:33
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 13:43
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:09
Παντως απλα για την ιστορια, ο Χαρι διδασκεται πλεον σε ταξεις πανεπιστημιων της Αμερικης και εχει κερδισει αρκετο σεβασμο απο εκεινους που το θεωρουσαν παιδικο. Οσο για τις ταινιες, ειναι απλα χαλια, ελαχιστη σχεση με το βιβλιο.
Αντε, να διαβασουμε και τις ιστοριες του Μπητλ του Βαρδου φιλοι Χαριποτεριστες
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:28
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:42
Θα ακουστει geeky αλλα ναι ειμαι περηφανος που ειμαι αναγνωστης και φαν του Χαρι Ποτερ
you're not alone, fellow geek!! (I actually yell at people who haven't read it...
Αντε, να διαβασουμε και τις ιστοριες του Μπητλ του Βαρδου φιλοι Χαριποτεριστες
Ω ναι! Stories for little wizards and witches!! me wants...!
Εχει βγει ακόμη ένα κειμενάκι, κάτι σαν prequel for the series! 800 λέξεις, featuring James and Sirius, αν θυμάμαι καλά!
*The Whomping Willows*
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:53
έχω χάσει επεισόδια φαίνεται...
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:54
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 23:13

You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 23:22
you're not alone, fellow geek!! (I actually yell at people who haven't read it...
)
Ω ναι! Stories for little wizards and witches!! me wants...!
Εχει βγει ακόμη ένα κειμενάκι, κάτι σαν prequel for the series! 800 λέξεις, featuring James and Sirius, αν θυμάμαι καλά!
Βασικα το εχω παραγγειλει και μαλιστα την σπεσιαλ εκδοση
@ Cursed blade keeper αν εχεις διαβασει το 7ο βιβλιο πρεπει να θυμασαι το βιβλιο με τα παραμυθια των μαγων. Για περισσοτερες πληροφοριες σε παραπεμπω στα The Cauldron Shop - Harry Potter Merchandise and Products including Books, Clothes, Costumes, Music, Toys, DVDs, and more Amazon.co.uk: The Tales of Beedle the Bard, Standard Edition: J. K. Rowling: Books και στο μεγαλυτερο φαν σαιτ του Ποτερ Harry Potter Books, Movies, and More - The Leaky Cauldron (χρειαζεται λιγο ψαξιμο γιατι ειναι παλια τα νεα)
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 00:43
Σίγουρα υπάρχουν χειρότερα βιβλία, αλλά νομίζω ότι πιο πολλά θα νοιώσει κανείς διαβάζοντας Ντοστογέφσκυ και Τόμας Μαν ή ένα Malazan Book of the Fallen, ένα Song of Ice and Fire ή ακόμα και το Children of Hurin ή το Farmer Giles from Ham ή το Smith of Wooton Major απο Tolkien απ' ότι Harry Potter. Σαν βιβλία για παιδιά είναι οκ, αν και κάπου στο τέλος η Rowling το ****** μιλώντας για τον gay Dumbledore κτλ..
oh , SHIT !!!
gay ...what ?
oh, man ...!!!
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 00:58
δεν το λεει πουθενα μεσα στα βιβλια
αφου τελειωσε η σειρα η κυρια Ρόουλινγκ ειπε να "καλοπιάσει" τη gay κοινωτητα
λέγοντας πως ο Dumbledore ειναι gay
πραγμα που ουτε φαινεται στα βιβλία, ουτε επιρεάζει την πλοκή ούτε τιποτα
so no worries!
προσωπικα εχω διαβασει ολα τα βιβλια αλλα μετα το 4ο εχασα το ενδιαφερον μου
η συγκρηση με κορυφαία αριστουργηματα της λογοτεχνίας θεωρώ ότι δεν είναι θεμιτή καθ' ότι ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους
πχ. ποτέ δεν θα συνέκρινα το mallrats με την 7η σφραγίδα, ούτε hyde με Mozart
2 very different things using the same medium

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 23:03
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 23:53