Θα ακουστει geeky αλλα ναι ειμαι περηφανος που ειμαι αναγνωστης και φαν του Χαρι Ποτερ. Προσφερει πολλα περισσοτερα απο οσο νομιζουν καποιοι και αν το εξετασεις σε βαθος εχει πολλα κρυφα νοηματα, ειτε αυτα ειναι για τη φιλια ειτε για το ρατσισμο ή οτιδηποτε αλλο. Συνηθως με ενοχλει οταν ανθρωποι σνομπαρουν τη σειρα λες και ειναι κατι αναξιο, λες και αυτοι θα μποροσαν να γραψουν κατι καλυτερο και συμπεριφερονται λες και απευθυνεται σε παιδια. Και με ενοχλει ακομη περισσοτερο που βλεπω ανθρωπους εδω μεσα που βλεπουν ανιμε και γνωριζουν πως ειναι να αντιμετωπιζουν αλλοι τα ανιμε σα "βλακειες και παιδικα" να συμπεριφερονται το ιδιο σε ενα βιβλιο που κατα τη γνωμη μου ειναι δεκα φορες καλυτερο απο οποιοδηποτε ανιμε ή κινουμενο σχεδιο θα βγει ποτε. Αλλα αυτες ειναι οι διαφορετικες αποψεις του καθενα μας υποθετω, δεν γινεται να αρεσουν σε ολους τα ιδια πραγματα.
Παντως απλα για την ιστορια, ο Χαρι διδασκεται πλεον σε ταξεις πανεπιστημιων της Αμερικης και εχει κερδισει αρκετο σεβασμο απο εκεινους που το θεωρουσαν παιδικο. Οσο για τις ταινιες, ειναι απλα χαλια, ελαχιστη σχεση με το βιβλιο.
Αντε, να διαβασουμε και τις ιστοριες του Μπητλ του Βαρδου φιλοι Χαριποτεριστες