Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Harry Potter διαβάζετε;;;
Posted 03 November 2008 - 11:55
HARRY POTTER FTW
Posted 03 November 2008 - 14:34
Posted 29 December 2008 - 23:40
Posted 30 December 2008 - 10:23
Posted 08 January 2009 - 16:25
Ειναι τα μονα βιβλια που πραγματικα τα διαβαζα με ευχαριστηση

Posted 13 January 2009 - 02:27
Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 08:08.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 13 January 2009 - 06:51

Posted 15 January 2009 - 10:00

Posted 16 January 2009 - 12:04

Posted 16 January 2009 - 13:51
Posted 16 February 2009 - 23:47
kids beware!!!
Posted 17 February 2009 - 00:28
το διάβασα όλο όμως. και τα 7. τα τελευταία 3 τα αγόρασα και πρώτη μέρα και τα διάβασα άμεσος, ελπίζοντας να είναι καλά. δυστυχώς απογοητευτικά. δεν ξέρω αν φταίει το ότι γενικά διαβάζω πιο σοβαρά βιβλία αλλα μου φάνηκε τελείως fanservice παιδική πίπα

η ιστορία σε γενικές γραμμές δεν είναι άσχημη αν και πάσχει σε πολλά πράγματα (τι gtp wizards που εξής κάνει ρε JKR Ο_Ο) πάσχει και που βάζει έναν πρωταγωνιστή που από την αρχή μας λένε πως είναι ο θεός τον θεών :S. εντωμεταξύ, η χαρακτήρες πολύ βαθιά ψυχολογημένοι. η jK πήρε 4 "κακά παιδιά" τα έκανε όπως είναι τα "κακά παιδιά" σε όλες τις αμερικανικες παιδικές ταινίες. τα έκανε να κάνουν άσχημες γκριμάτσες και να φέρονται ηλίθια, και πάντα τα κάνει να γίνονται ρόμπα μπροστά στον θεό τον harry. ο harry δε, ότι και να κάνει είναι θεός, σωστό λάθος ότι και να είναι είναι το καλο παιδί, ακόμη και όταν το πεζή κακό παιδί είναι καλο παιδί. τέλος πάντων.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 17 February 2009 - 11:35
Εγω δεν το διαβαζω το book γιατι δεν εχει τυχει να ασχοληθω αλλα στο poll δεν μου αρεσει που διπλα στο οχι ακολουθει 'δεν με ενδιαφερει.Δεν καταλαβαινω πως μπορουν μερικοι και παιδιαριζουν σε τετοια ηλικια...' οκ δεν το διαβαζω αλλα δεν θερωρω οτι ειναι παιδιαστικο για μικρα μωρα ελεος...μια χαρα βιβλια ειναι απλα προτιμω 1000% να βλεπω τις ταινιες (το ξερω χανετε ολο το στορυ αλλα επισης βαριεμαι να διαβασω και το book )

Posted 17 February 2009 - 23:52
Λέει τίποτα? Η μετάφραση πως είναι? Έλεγα να το πάρω κι εγώ αλλά φοβόμουν μήπως είναι απλώς άρμεγμα της σειράς και δεν αξίζει τον κόπο.
Πολυ καλο και ιδιαιτερα τα σχολια του Νταμλπντορ, μαθαινεις μερικα ωραια πραγματακια για διαφορους χαρακτηρες οπως ο Σερ Νικολας (εχει και μια ιστορια λιγο αηδια, +15). Να πω την αληθεια δεν εχω κοιταξει πολυ την ελληνικη εκδοση λογω χρονου (μονο την πρωτη ιστορια) αλλα φαινεται πολυ καλη. Αξιζει, ειδικα αφου παει σε φιλανθρωπικους σκοπους
Ο Harry Potter τα σπαει!!!
Τα βιβλια ειναι απο τα καλυτερα που εχω διαβασει!!!
Αν και το τελος ηταν λιγο εως πολυ ξενερωτο...Spoiler:
Το τελος δεν ηταν ξενερωτο. Αν διαβασεις τα σχολια της Ροουλινγκ πανω στο τελος θα σε βοηθησει να το καταλαβεις καλυτερα και να το εκτιμησεις. Και, σχετικα με το μελλον των παιδιων επισημως δεν ξερουμε τιποτε. Η Τζο δεν εχει γραψει κατι, ουτε καν στο επισημο σαιτ της οποτε οτιδηποτε αλλο μπαινει αμεσως στο fanfic. Θα το κοιταξω παντως.
το hp το θεωρώ ένα αξιοσέβαστο παραμύθι γραμμένο για παιδάκια. μικρός φυσικά και ήμουν πωρωμένος αλλα μεγαλώνοντας και διαβάζοντας το και σε διαφορες γλώσσες (ιταλικά, ελληνικά, αγγλικά και μέρος του προτού στα λατινικά) κατέληξα στο ότι είναι σκατά.
το διάβασα όλο όμως. και τα 7. τα τελευταία 3 τα αγόρασα και πρώτη μέρα και τα διάβασα άμεσος, ελπίζοντας να είναι καλά. δυστυχώς απογοητευτικά. δεν ξέρω αν φταίει το ότι γενικά διαβάζω πιο σοβαρά βιβλία αλλα μου φάνηκε τελείως fanservice παιδική πίπα
η ιστορία σε γενικές γραμμές δεν είναι άσχημη αν και πάσχει σε πολλά πράγματα (τι gtp wizards που εξής κάνει ρε JKR Ο_Ο) πάσχει και που βάζει έναν πρωταγωνιστή που από την αρχή μας λένε πως είναι ο θεός τον θεών :S. εντωμεταξύ, η χαρακτήρες πολύ βαθιά ψυχολογημένοι. η jK πήρε 4 "κακά παιδιά" τα έκανε όπως είναι τα "κακά παιδιά" σε όλες τις αμερικανικες παιδικές ταινίες. τα έκανε να κάνουν άσχημες γκριμάτσες και να φέρονται ηλίθια, και πάντα τα κάνει να γίνονται ρόμπα μπροστά στον θεό τον harry. ο harry δε, ότι και να κάνει είναι θεός, σωστό λάθος ότι και να είναι είναι το καλο παιδί, ακόμη και όταν το πεζή κακό παιδί είναι καλο παιδί. τέλος πάντων.Spoiler:
Οπως ειπα και πιο πανω αν διαβασεις τα σχολια της Ροουλινγκ θα καταλαβεις το τελος καλυτερα. Και απορω απο που εβγαλες οτι οι αλλοι ηταν τα κακα παιδια και ο Χαρι ο καλος... Μαλλον δεν καταλαβες το βιβλιο.
Και συγγνωμη αλλα αν δεν εχετε να πειτε κατι αξιολογο καλυτερα να μην κανετε σαχλα ειρωνικα ποστ <<