Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
424 replies to this topic

#121 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 00:04

Δεν προλαβαίνω να φτιάξω και site. Επειδή εκτός από ψεύτης, είμαι και πλαστογράφος, οι τέσσερις εταιρείες των οποίων τα λογότυπα πλαστογράφησα στη θέση των χορηγών των βραβείων, μου έκαναν αγωγή και τρέχω να προλάβω το αεροπλάνο για Αντίγκουα, απ’ όπου δεν εκδίδουν τους εγκληματίες. Αναρωτιέμαι, όμως, εσείς πού θα κρυφτείτε, όταν έρθει η ώρα της αλήθειας.

Υ.Γ. Δεν υποχρεούμαι να δίνω λογαριασμό. Προσωπικά, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σας. Απλά, σας λυπάμαι (δεν ξέρω, αν τα ίδια αισθήματα τρέφει και ο δικηγόρος).

:Blissfull:
Να σαι καλά. ^^

ΥΓ: Ποιος δικηγόρος???

#122 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 00:20

Δεν προλαβαίνω να φτιάξω και site. Επειδή εκτός από ψεύτης, είμαι και πλαστογράφος, οι τέσσερις εταιρείες των οποίων τα λογότυπα πλαστογράφησα στη θέση των χορηγών των βραβείων, μου έκαναν αγωγή και τρέχω να προλάβω το αεροπλάνο για Αντίγκουα, απ’ όπου δεν εκδίδουν τους εγκληματίες. Αναρωτιέμαι, όμως, εσείς πού θα κρυφτείτε, όταν έρθει η ώρα της αλήθειας.

Υ.Γ. Δεν υποχρεούμαι να δίνω λογαριασμό. Προσωπικά, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σας. Απλά, σας λυπάμαι (δεν ξέρω, αν τα ίδια αισθήματα τρέφει και ο δικηγόρος).

Και μεις στην Αντίγκουα θα πάμε.Και κάτι άλλο γιατί μας λυπάσαι;Επειδή ξέρουμε να ψάχνουμε και να μην μασάμε σα τα ψάρια τη τροφή που μας δίνουνε;Δώσε μας αποδείξεις και τότε θα σου βγάλουμε το καπέλο.Αλλά δε γίνεται σε ολόκληρο internet όπου μπορείς να βρεις και το πιο ασήμαντο πράγμα να μην υπάρχει τίποτα για τα έργα σου από τη στιγμή που όπως λες είναι τόσο γνωστά.Καλά έλεγαν οι παλιοί όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#123 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 01:10

Ρε παιδιά μην τον ζορίζετε με την απουσία του από τα anime databases γιατί θα καταλήξει στο γνωστό επιχείρημα της Παγκόσμιας Συνομωσίας Κατά των Ελλήνων (ΤΜ) και θα ξενερώσουμε απίστευτα... :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#124 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 01:35

*Βραβεία ε? Και εικονίτσα!
Λοιπόν, πιστεύω πως έκατσες και τα σκάρωσες ΕΣΥ. Απο λίγη ψωρο-γραφιστική, μάλλον σκαμπάζεις...
Για βγάλε και άλλες φωτό από τα..βραβεία, να τις δείξω σε κάτι γνωστούς μου επαγγελματίες γραφίστες, να μου εξηγήσουν πως φτιαχνεται τετοιο χαρτί σε 10 λεπτά....
Στείλε και μια κοντινή φωτογραφία από την παράγραφο στα ιαπωνικά που υπάρχει πάνω στο βραβείο, γιατί στις ήδη υπάρχουσες φωτό είναι pixelιασμένα και δε φαίνεται τίποτα! Κάνε μου αυτό το χατήρι! Αν δε βγαλω μια με τα όσα ιαπωνικά ξερω ως τώρα, θέλω να το δόσω να το διαβάσει η δασκάλα μου...

Δώσε μας λινκ που να οδηγεί στο site του...θεσμού που...σε βραβευσε και αν υπάρχει οτιδήποτε απ αυτά, πες μας ΠΟΥ γραφει οτι εσυ πήρες βραβείο και γιατί!
Και καλα...σκέτα χαρτιά δίνουνε σε βραβευμένους animators? Και η "δόξα" που πάει?? Σε ποιό σημείο στο νετ είναι κρυμμένη η δική σου δόξα? Δείξε μας! Διεθνές βραβείο και σε anime databases δε σε ξέρει ούτε η περιπτερού?

Ασε που κοτζαμάν, βρε, διαδίκτυο, παγκόσμιο και δεν υπάρχει ενας Avgerinos Brousalis με τις ιδιοτητες που ισχυρίζεσαι (ούτε καν χωρίς καμιά ιδιοτητα)!
Τα..."έργα σου", όχι μόνο είναι ανύπαρκτα σε οποιαδήποτε anime database υπάρχει στο νετ...αλλά κάνατε και misspeling στα άρθρα, που παραπέμπει σε Death Brigade και DNA^2, και συγχίζομαι! Και μου κοτσάρισες και εκόνα στο "Ποντίκι" παρμένη απο το Angel sanctuary και μου κοτσάρατε απο κάτω...DN^2 και μου ρθε κόλπος!

Δείξε μας τα έργα σου. Γιατί δείχνεις πρώτα τα "βραβεία" και τα έργα καθυστερείς να τα αποκαλύψεις? Δείχνοντας τα έργα σου θα μας βούλωνες το στόμα! Όχι κατι χαρτιά κει πέρα...
Και απο λογότυπα...κοτσάρει κανείς επάνω και το logo του state of departement...
Δείξε μας πραγματικό δείγμα από δικό σου animation. Σχέδιο από δικό σου manga.
Και πρόσεχε ΤΙ θα βρεις να δείξεις! Πρόσεχε.
(αλήθεια, με τον εκδοτικό οικο που εβγαλε το 3rd edition DnD μήπως έχεις ακόμα...διαμάχη??)

Αυτή η φουκαριάρα η δημοσιογράφος η κ. Νατάσα Παπανικολάου τι σου φταιγε που την έβαλες να γραψει ψέμματα?? Το άρθρο στο "Ποντίκι" γιατί είναι ανυπόγραφο?? Μήπως το γραψες εσύ? Και στο forum του pontiki.gr γιατί δε μπορεί να κανει πόστ κανενας, μετά το άρθρο? Έκανες τις απαραίτητες επιδιορθώσεις ως admin ώστε να στέλνονται τα activation mails??

Γιατί, ρε παιδάκι μου τα κανεις αυτά?
Ορίστε, εγώ τώρα δε σε πιστεύω, μεχρι να αποδείξεις πως έχω άδικο. Αποδειξε το μας! Μην ειρωνεύεσαι, μην απειλείς με δικηγόρους, μην εκτυπώνεις βραβεία (γιατί, πρόσεξε με σε παρακαλώ, αν αυτά τα χαρτιά είναι ψεύτικα, ΕΣΥ είσαι που το ξερεις καλύτερα και πρώτα απ όλους! Μην κανεις τετοιο πραγμα στον εαυτό σου)...

Αν είχες ανάγκη, σαν ανθρωπος, να πάρεις ολίγη δημοσιότητα, να τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου (ΕΣΥ το ξερεις καλύτερα αυτό, το αν έχω δίκιο δηλαδή), δε διάλεξες ωραίο τρόπο να το κανεις. Αν εχω δίκιο, βάλε τους δικούς σου στο έθνος και στο ποντίκι να γραψουν πως ήταν όλα ένα αστείο. Εγώ θα σε παραδεχόμουν αν το έκανες αυτό. Θα σου συγχωρούσα τη σύγχιση που προκάλεσες σε τόσο κόσμο...

#125 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 02:28

Αυγερινέ νομίζω ότι από το nick και μόνο ξέρεις ποιος είμαι και ξέρεις πολύ καλά ότι ξέρω ποιος είσαι λοιπων man εξιγησέμου κάτι πριν από κάποιο χρόνια που πέρασες στην καλή τεχνών με 20 (τπο σ΄στημα αξιολόγησης ης καλής τχνών είναι μέχρι το 10 ) τί σε μάθανε και τι μαλακίες λές περί πανεπηστημίων στο εξωτερικό αφού ρε συ στο ίδιο ιεκ είμασταν? ρε νιώσε επιτέλους κάποτε εγώ και μία γνωστή μας (δεν χρειάζεται να ανφέρουμε το ονομά της στο ήπαμε ότι θα μπλέξεις και τότε πάλι δεν μας άκουσες αυγερινέ. εδώ σου παραπέμπω το site για τα tokyo anime awards οεζ μου σε παρακαλώ ποιο ίσαι εκει μέσα ?

Results of 6th Annual Tokyo Anime Awards Announced - Anime News Network

πραγματικά man την κοπελίτσα δεν την σκεύτικες και το ξέρω γιατί δεκάδες φορές δεν σκεύτικες ανθρώπους που σου ήχανε σταθεί κάτω αό όποια δίποτε δυσκολία τον πατέρα σου τον σκεύτικες καθόλου αυγερινέ πές μου ? αλήθεια ρε man ακόμα δεν μεγάλωσες τότε στο fantasy ζτη βικτώρια που λέει και το αρθρο στο έθνος την γλύτωσες καθαρά γιατί κάποιοι είπανε αφηστετον παιδι είναι ακόμα αλλά ρε φίλε τόσα χρόνια μετά,μετά από τόσα παρακάλια να σταμτ΄σεις δεν μεγάλωσες? Ρε man πραγματικά καταστρλεφεις τον εαυτό σου και τώρα δεν θα βρεθεί ούτε pershs ούτε κανείς να σε καλήξει είσαι μόνο σου και όχι γιατι είσαι κακός όχι γιατί είσαι άσχημος ή φλόρος (όπως νομίζεις τουλάχιστον)αλλά γιατί ποια παρατράβηξε το σκοινί γιατί ποια κάπιος πρέπει να βάλει ένα τέλοςσε αυτή την κατάσταση γιατί ρε σύ πρέπει ξανά να μπορέσουμε να πάμε παρασκευή στο φαστ φουντ 30 άτομα και να χαβαλεδιάσουμε όπως κάναμε κάποτε γιατί το vtm εσύ το εκανες αγκαρία από παιχνίδι γιατί η ανηψία μου με την κολητής με τα δικά σου λάθως και μη σωστά διατπωμένα λόγια σταματησαν να μιλάνε γιατί ρε man κάποια στιγμή πρέπει να ανακαλύψεις ότι όταν δεν λές τέτοια πράγματα είσαι γαμώ τα παιδία γιατί κάποιες παλιές φιλίες ζητάνε δικαίωση και αυγερινε άμα πραγματικά φέρεις δικηγόρο να θυμάσε 30 μάρτυριες εναντίων σου και εγώ δυστιχώς ο πρώτος πριν κάσω δίπλα σου γιατί ίσως τελικά σαν φίλος σου τότε να μην εκανα αρκετά αλλά τώρα ποια η παλιά μου αδυναμία πέθανε και το ξέρεις είμαι εδώ και δεν σε καλύπτω ούτε προσπαθώ να στο πώ πλαγίος και απαλά στο λέω μέσα στα μούτα αυγερινέ δυστιχώς πότε μα ποτέ δεν εκτήμησες τους άνθρωπους που σε αγαπήσανε σε νοιαστήκανε και σταθήκανε δίπλα σου γιατί ειδανε ποιός είσαι πριν αρχίσεις να λές ότι σου κατέβει . . . . . .

#126 PiccoloEX

PiccoloEX

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 04:21

Ρε σεις το παρεξηγήσατε το παλικάρι. Απλά θέλει να κάνει γνωστή την ελλάδα μας στο εξωτερικό! Τόσα βραβεία έχει πάρει! Όχι για animation όμως. Μετά απο εντατικές έρευνες στο διαδύκτιο ανακάλυψα για σας τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βραβεία που πήρε. enjoy.

ps. Αυγερινέ είσαι το πιο αξιολύπιτο ον που ξέρω και δε σου αξίζει να αναπνέεις αέρα.
edit: ποιος δικηγόρος ρε σχιζοφρενή αν δει η ιαπωνική πρεσβία αυτά τα άρθρα, τη συνέντευξη και το site θα ψάχνεις που να κρυφτείς. είσαι κακόμοιρος.
edit2: τράβα να δεις "Death Brigate"

Δημοσιευμένη  εικόνα

#127 MoonCHilde

MoonCHilde

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 09:18

Αγαπητέ Αυγερινέ.

Κάποτε υπήρξα γνωστός σου και για κάποιο διάστημα, και φίλος σου. Αν μη τι άλλο όμως, πραγματικά, μπορώ να πω ότι λυπάμαι. Ατιμάζεις τη σχολή στην οποία πήγες, γιατί δυστυχώς, ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΖΟΥΜ, απλώς κάνοντας κλικ στην εικόνα στο imageshack φαίνεται ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ότι έχεις βάλει ΑΠΟ ΠΑΝΩ τα γράμματα. Η περιοχή γύρω από τα γράμματα είναι ολοφάνερα παραποιημένη και περασμένη με τη βούρτσα του photoshop, ενώ βγάζει μάτια ΚΑΙ η διαφορά στην ανάλυση (dpi) των γραμμάτων με την εικόνα.
Κρίμα, ε;

Περιμένω καλύτερη photoshop-ια σε επόμενο post σου.

#128 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 09:29

Σοβαρά σου μιλάω μικρέ. Σταμάτα το γιατί θα πάθεις κακό.

Και αυτό δεν θα ήθελα να το πάρεις σαν απειλή από εμένα. Εννοώ πραγματικό κακό. Ξέρεις; Από αυτά που παθαίνει ο κόσμος και οι άλλοι λένε μετά "ήταν Θεία τιμωρία".

Τι ψυχή θα παραδώσεις;

#129 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 09:32

δεν θα παραδώσει γιατί άμα τον πιάσω στα χέρια μου έτσι όπως θα οτυ κάνω την ψυχή δεν θα την θέλει κανείς μετά :burningbe3:

και μικρή παρένθεση:
1oν ρε man αφού έκανες τον κόπο να το φτιάξεις βάτο τουλάχιστον σε χρωματιστό χαρτί με το που τελειώνει η "κορνίζα" να φαίνετα ιτο ασπρο της Α4 δεν λέει

2ον εντάξει μπορεί τα ανιμέ σου να ταξιδέψουν στο χρόνο αλλά από όσο έψαξα τα φετινά video anime awards είναι τα 6th.....

#130 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 09:46

Τωρα κατι ασχετο, και ισως φανω σπασικλας... :

Με αφορμη το πολυ χιουμοριστικο image που παραθεσε ο PiccoloEX, ας αναφερω:

H Ιαπωνια ανεκαθεν ασκουσε την θανατικη ποινη, και ειναι ενεργη ακομα και σημερα. Εκτελουνε κατα μεσο ορο 2 με 3 ατομα το χρονο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#131 MoonCHilde

MoonCHilde

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 10:01

H Ιαπωνια ανεκαθεν ασκουσε την θανατικη ποινη, και ειναι ενεργη ακομα και σημερα. Εκτελουνε κατα μεσο ορο 2 με 3 ατομα το χρονο.

αχα! να που θα δοκιμάσω αυτό το μαύρο τεφτέρι που βρήκα δίπλα στους τενεκέδες με αυτές τις αγγλικές οδηγίες γραμμένες στη μέσα πλευρά του οπισθόφυλλου! Αν πιάσει λέω να το δοκιμάσω και στον κ. Μπρούσαλη.

:twisted:

#132 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 10:08

και μικρή παρένθεση:
1oν ρε man αφού έκανες τον κόπο να το φτιάξεις βάτο τουλάχιστον σε χρωματιστό χαρτί με το που τελειώνει η "κορνίζα" να φαίνετα ιτο ασπρο της Α4 δεν λέει

Αυτη την παρατηρηση ηθελα να την κανω κι εγω....οτι εστω βραβειο χ, ακομα και απο το μυρδιβλαχο tv να εχει απονεμηθει, ποτε μα ΠΟΤΕ το χαρτι δεν ειναι απλο Α4....
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#133 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 10:26

Τι γίνεται, ρε παιδιά! Λίγες ώρες από το net έλλειψα κι έγινε κι άλλος βομβαρδισμός από post. Kαι μάλιστα, μας τίμησε και με την παρουσία του (αχέμ!) κι ο ίδιος ο Αυγερινός!

Φίλτατε Αυγερινέ, ως γραφίστας (με απολυτήριο κι όχι στα λόγια) θα σε συμβούλευα πριν κοτζάρεις ένα λογότυπο σ' ένα έντυπο (είτε πρόκειται για χαρτί βράβευσης είτε σε συσκευασία για πακοτίνια) πρέπει να το κροπάρεις πρώτα (σου είναι γνωστή, καταρχάς, αυτή η ωρολογία ή σου φαίνεται εξωγήινη; ) κι όχι να το αφήνεις με το background όπου ήταν κολλημένο. Φυσικά, δεν χρειάζεται και να 'σαι γραφίστας για να το γνωρίζεις αυτό. Είναι κοινή λογική.

Επιπλέον, μαζί με το χαρτί βράβευσης δεν σου έδωσαν κανα αγαλματίδιο (ή κάτι τέτοιο) ;

Ετοιμάσου να δεις τα βραβεία σου στην στήλη "Black List" του περιοδικού "Γραφίστας+Web Design"! Προλαβαίνεις να τους απαγορεύψεις να μην το κάνουν... :nosey:

#134 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 12:14

αχ ρε πιτσιρίκο πάλι διάσιμος έγινες αλήθεια για πες μοθ ρε συ πάλι για γκόμενα είναι? μα καλά ρε &%^%& δεν σκεύτικες ότι άμα τυχων googlarei τα λεγομενά σου θα γίνεις ρόμπα.....?

#135 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 14:17

Αραγε, εχει μπει να δει τωρα τελευταία τι γραφουμε? Πώς του τρίβουμε στα μούτρα πχ. τα Α4-βραβεία??
Ας υποθέσουμε πως όχι...

Για μενα αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει είναι το εξής.
Να βγει στο επόμενο τευχος (έστω στο μεθεπόμενο) του tv Εθνος μια επίσημη δημοσίευση, υπογεγραμμένη από την κυρία Παπανικολάου, που να ανακοινώνει ότι τα περιεχώμενα του προηγούμενου άρθρου της ήταν αποτέλεσμα παραπλάνησης της και ψευδής είδηση. Επίσης ο κ. Κάρολος Μπρούσαλης (πατέρας) να ζητήσει συγγνώμη από τους αναγνώστες, επειδή επέτρεψε (έστω εν αγνοία του, δε ξέρουμε) να βγει στη δημοσιοτητα "συνεντευξη" του γιού του η οποία ήταν γεμάτη ψέμματα.

Τις τελευταίες μερες εχω πρόβλημα με το pc μου. Αναγκάζομαι να setάρω και να ξανα setάρω windows και έχουν τσιμπλιάσει τα μάτια μου! Γι αυτό δεν έχω καταφέρει ακόμα να στείλω όσα mails θέλω και εκεί που θέλω.

ΜΗ σταματάτε να στέλνετε mails στο Εθνος! Πρεπει να πιεστούν και να επανορθώσουν το λάθος τους! Αλλιώς κανουμε μια τρύπα στο νερό!
Και σου μένει ο Μπρούσαλης, έχοντας δώσει την εντύπωση σε random αναγνώστες του tv Εθνος πως ό-οοοολοι οι έλληνες διαπρέπουν στο εξωτερικό!

Ρε συ pershs έχουμε κανα νεο, όσο αφορά τις επαφές σου με το Εθνος??