Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 01:35
*Βραβεία ε? Και εικονίτσα!
Λοιπόν, πιστεύω πως έκατσες και τα σκάρωσες ΕΣΥ. Απο λίγη ψωρο-γραφιστική, μάλλον σκαμπάζεις...
Για βγάλε και άλλες φωτό από τα..βραβεία, να τις δείξω σε κάτι γνωστούς μου επαγγελματίες γραφίστες, να μου εξηγήσουν πως φτιαχνεται τετοιο χαρτί σε 10 λεπτά....
Στείλε και μια κοντινή φωτογραφία από την παράγραφο στα ιαπωνικά που υπάρχει πάνω στο βραβείο, γιατί στις ήδη υπάρχουσες φωτό είναι pixelιασμένα και δε φαίνεται τίποτα! Κάνε μου αυτό το χατήρι! Αν δε βγαλω μια με τα όσα ιαπωνικά ξερω ως τώρα, θέλω να το δόσω να το διαβάσει η δασκάλα μου...
Δώσε μας λινκ που να οδηγεί στο site του...θεσμού που...σε βραβευσε και αν υπάρχει οτιδήποτε απ αυτά, πες μας ΠΟΥ γραφει οτι εσυ πήρες βραβείο και γιατί!
Και καλα...σκέτα χαρτιά δίνουνε σε βραβευμένους animators? Και η "δόξα" που πάει?? Σε ποιό σημείο στο νετ είναι κρυμμένη η δική σου δόξα? Δείξε μας! Διεθνές βραβείο και σε anime databases δε σε ξέρει ούτε η περιπτερού?
Ασε που κοτζαμάν, βρε, διαδίκτυο, παγκόσμιο και δεν υπάρχει ενας Avgerinos Brousalis με τις ιδιοτητες που ισχυρίζεσαι (ούτε καν χωρίς καμιά ιδιοτητα)!
Τα..."έργα σου", όχι μόνο είναι ανύπαρκτα σε οποιαδήποτε anime database υπάρχει στο νετ...αλλά κάνατε και misspeling στα άρθρα, που παραπέμπει σε Death Brigade και DNA^2, και συγχίζομαι! Και μου κοτσάρισες και εκόνα στο "Ποντίκι" παρμένη απο το Angel sanctuary και μου κοτσάρατε απο κάτω...DN^2 και μου ρθε κόλπος!
Δείξε μας τα έργα σου. Γιατί δείχνεις πρώτα τα "βραβεία" και τα έργα καθυστερείς να τα αποκαλύψεις? Δείχνοντας τα έργα σου θα μας βούλωνες το στόμα! Όχι κατι χαρτιά κει πέρα...
Και απο λογότυπα...κοτσάρει κανείς επάνω και το logo του state of departement...
Δείξε μας πραγματικό δείγμα από δικό σου animation. Σχέδιο από δικό σου manga.
Και πρόσεχε ΤΙ θα βρεις να δείξεις! Πρόσεχε.
(αλήθεια, με τον εκδοτικό οικο που εβγαλε το 3rd edition DnD μήπως έχεις ακόμα...διαμάχη??)
Αυτή η φουκαριάρα η δημοσιογράφος η κ. Νατάσα Παπανικολάου τι σου φταιγε που την έβαλες να γραψει ψέμματα?? Το άρθρο στο "Ποντίκι" γιατί είναι ανυπόγραφο?? Μήπως το γραψες εσύ? Και στο forum του pontiki.gr γιατί δε μπορεί να κανει πόστ κανενας, μετά το άρθρο? Έκανες τις απαραίτητες επιδιορθώσεις ως admin ώστε να στέλνονται τα activation mails??
Γιατί, ρε παιδάκι μου τα κανεις αυτά?
Ορίστε, εγώ τώρα δε σε πιστεύω, μεχρι να αποδείξεις πως έχω άδικο. Αποδειξε το μας! Μην ειρωνεύεσαι, μην απειλείς με δικηγόρους, μην εκτυπώνεις βραβεία (γιατί, πρόσεξε με σε παρακαλώ, αν αυτά τα χαρτιά είναι ψεύτικα, ΕΣΥ είσαι που το ξερεις καλύτερα και πρώτα απ όλους! Μην κανεις τετοιο πραγμα στον εαυτό σου)...
Αν είχες ανάγκη, σαν ανθρωπος, να πάρεις ολίγη δημοσιότητα, να τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου (ΕΣΥ το ξερεις καλύτερα αυτό, το αν έχω δίκιο δηλαδή), δε διάλεξες ωραίο τρόπο να το κανεις. Αν εχω δίκιο, βάλε τους δικούς σου στο έθνος και στο ποντίκι να γραψουν πως ήταν όλα ένα αστείο. Εγώ θα σε παραδεχόμουν αν το έκανες αυτό. Θα σου συγχωρούσα τη σύγχιση που προκάλεσες σε τόσο κόσμο...