Βιβα!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περίεργη Δημοσίευση
#151
Posted 24 July 2007 - 21:03
Βιβα!
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
#152
Posted 24 July 2007 - 21:05
Συνεχιζετε να πετατε λασπη στον ανθρωπο ε? καθικια? εγω ομως βρηκα στο ιντερνετ εναν υμνο που γραφτηκε για τον λεβεντη μας!
Youtube Video
Βιβα!




''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org


#153
Posted 24 July 2007 - 23:02


|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
#154
Posted 24 July 2007 - 23:04

#155
Posted 24 July 2007 - 23:09






Ωωωωχ...!!! χαχα! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ρε stawwhat_Nikos με το βιντεάκι, κλατάρησε η κοιλιά μου απ το γέλιο!!
Ααααχ!
Μπορεί αυτούς στο Εθνος να τους βρει μεγάλη νίλα,
αλλά εγώ φοβάμαι το άλλο.
Κείνο το ρημάδι το δελτίο του Star channel ασχολείται με ό,τι πλέμπα κινείται και αναπνέει σε ελληνικό χώρο...

Λέτε να τον κάνουνε και ρεπορτάζ πουθενά....να το δούμε...να σηκωθεί η πέτσα μας???

Ποιό χόλ της φήμης βρε kenny?? Τόσο απρόβλεπτα που σκάνε μύτη τα γεγονότα, προβλέπω να γινόμαστε 2ο...Densha Otoko!*
*διάσημο thread σε φόρουμ, το οποιο έγινε βιβλίο και τηλεοπτική σειρά. Μόνο που το δικό μας θα λέγεται "Baka Otoko: ενας κόπανος που δε σωνόταν με τίποτα!"
#156
Posted 25 July 2007 - 00:24

If you loved me, you'd all kill yourself today!
#157
Posted 25 July 2007 - 00:42
Δεν υπάρχει περίπτωση ο Avgerinos που ποστάρισε πριν κανά δυο σελίδες και έδωσε και φωτογραφίες από τα διπλώματά του να μην είναι πραγματικά αυτός ο άνθρωπος αλλά κάποιος αργόσχολος χαβαλές με πολύ ελεύθερο χρόνο στα χέρια του;
Επειδή είμαι πολύ καχύποπτος... Εσύ πάλι ποιος είσαι; Είσαι τελείως άγνωστος και έχεις μόνο 2 post, δηλαδή τα δύο αυτά στο topic που βρισκόμαστε. Γιατί λοιπόν γράφτηκες μόνο και μόνο για να μα πεις ότι αυτός ίσως δεν ήταν ο Αυγερινός; Άσε που όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται... "Πόσο μάλλον εγώ που δεν τον γνωρίζω κιόλας!"Απλά μια ερώτηση έκανα, μήπως και.. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, πόσο μάλλον εγώ που δεν τον γνωρίζω κιόλας!


#158
Posted 25 July 2007 - 07:09
#159
Posted 25 July 2007 - 09:53
Σημ: χθες το βράδυ ήταν να έστελνα το e-mail, αλλά την τελευταία στιγμή με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου για να περάσει από το σπίτι μου. Τουλάχιστον, πρόλαβα χθες το πρωί να γράψω ένα σχετικό thread για τον Αυγερινό και σε άλλα forums:
gamers.gr Forums
Μυθομανία α λα ελληνικά - Insomnia.gr
Όποιος θέλει ας κάνει copy-paste το κείμενο και να το ποστάρει σε όσο το δυνατόν περισσότερα forums (τουλάχιστον στα πιο πολυσύχναστα).
#160
Posted 25 July 2007 - 11:12
Προφανώς το παλικάρι μπορεί να βγάζει καμιά συλλογή με σκίτσα ή κάτι και να θέλει διαφήμιση.
Επομένως, και αφού ο πατέρας του δουλεύει στο Έθνος (ομίλου Μπόμπολα), προφανώς θα έχει διασυνδέσεις για να δημοσιευθεί ένα αρθράκι στην εφημερίδα Το Ποντίκι (σαφώς μικρότερης κυκλοφορίας από το Έθνος) και από εκεί και πέρα, και καλά "υπέπεσε στην αντίληψη της δημοσιογράφου" και αποφάσισε να του πάρει μια συνέντευξη.
Απ'όσο θυμάμαι, πριν από κάνα-δύο χρόνια Το Ποντίκι άλλαξε ιδιοκτήτη και την αγόρασε κάποιος ο οποίος αν θυμάμαι καλά (δε θυμάμαι το όνομά του τώρα, αλλά τον έχω πετύχει πολλές φορές σε παράθυρα του MEGA - ομίλου Μπόμπολα και αυτό, τουλάχιστον ο όμιλος έχει το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών από τους υπόλοιπους ομίλους) δούλευε παλιότερα για τον όμιλο Μπόμπολα.
Επομένως, δεν είναι κάτι δύσκολο για να γίνει, όλοι πάνω-κάτω ξέρουμε τι χάρες γίνονται κάτω από το τραπέζι. Το θέμα είναι ότι είναι κρίμα για μια εφημερίδα τόσο ευρείας κυκλοφορίας όσο το Έθνος να δημοσιεύει τέτοιου είδους ανακρίβειες.
EDIT: Διάβασα ότι ο συγκεκριμένος είναι και admin του forum του Ποντικιού. Τι άλλο θέλετε; Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να έρθουμε σε επαφή και με καμιά άλλη εφημερίδα που δεν είναι της άμεσης επιρροής του ομίλου Μπόμπολα - π.χ. στον Ελεύθερο Τύπο της Γιάννας, στο ΘΕΜΑ των Τριανταφυλλόπουλου/Αναστασιάδη, στην Καθημερινή του Αλαφούζου και σίγουρα όχι στην Ελευθεροτυπία και τα Νέα/Βήμα, καθώς οι ιδιοκτήτες είναι φίλα προσκείμενοι στο Έθνος και τους συν αυτώ.
EDIT 2: Αντώνης Δελλατόλας λέγεται ο ένας από τους δύο εκδότες του Ποντικιού, και σίγουρα ήταν στο MEGA και στο Έθνος.

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
#161
Posted 25 July 2007 - 11:39
Καλά το ποντίκι, ας το καταπιούμε αλλά στο Έθνος ΚΑΙ στην ιστοσελίδα του;!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ & ΨΥΧΕΣ (Για τον αφέντιμ' τον Hario)

Τί Death Brigate ρε απελπισμένε που ο Φώτης Γιαγκάμης δεν θα σ'έγραφε στο Ψωφοτευτέρι μην πάει τσάμπα το μελάνι;!

DN2? Α θα εννοούσες το γνωστό 'Den Niothw 2' σκηνοθεσίας Mihe Shotora παραγωγής 2006-200τώρασελίγο ε;

Ε ρε λιντσάρισμα που θέλουνε μερικοί μερικοί! Που να σου καστάρει Fat Chocobo summon ο Cait Sith για λογοκρισία!


Would someone PLEASE explain to this dragon that there's no such thing as MAGIC?
#162
Posted 25 July 2007 - 11:42
#163
Posted 25 July 2007 - 11:47
Σήμερα το πρωί έδωσα βάση στη συγκεκριμένη υπόθεση (το είχα δει χθες στο AnimeClipse αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία).
Προφανώς το παλικάρι μπορεί να βγάζει καμιά συλλογή με σκίτσα ή κάτι και να θέλει διαφήμιση.
raziel mate αυτο το παλικαρι δεν μπορεί να τραβήξε ούτε 2 γραμμές ίσιες και είναι ανίκανο να σκιτσάρει το ότι δίποτε τον έχω γνωρίσει πποσωπικα και τα λέγαμε για κάτι χρόνια το καλύτερο σκίτσο τοθ μπορεί να είναι κάτι τέτοιο:
_
|_|
_|_
_|_
| |
και πάλι αυτό που έφτιαξα καλοσχεδιασμένο είναι διλαδί
#164
Posted 25 July 2007 - 11:50

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
#165
Posted 25 July 2007 - 13:13