Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• This topic is locked This topic is locked
424 replies to this topic

#151 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 24 July 2007 - 21:03

Συνεχιζετε να πετατε λασπη στον ανθρωπο ε? καθικια? εγω ομως βρηκα στο ιντερνετ εναν υμνο που γραφτηκε για τον λεβεντη μας!

Youtube Video

Βιβα!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#152 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 24 July 2007 - 21:05

Συνεχιζετε να πετατε λασπη στον ανθρωπο ε? καθικια? εγω ομως βρηκα στο ιντερνετ εναν υμνο που γραφτηκε για τον λεβεντη μας!

Youtube Video

Βιβα!

:hahaha::hahaha::hahaha::hiding_something:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#153 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 July 2007 - 23:02

Αυτό το thread, από την αρχή μέχρι το τέλος, αξίζει να πάει στο Χολ της Φήμης! :lol::laugh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#154 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 24 July 2007 - 23:04

Ναι, αλλά όχι και τόσο ανελέητο trolling ρε παιδιά. Χαλαρώστε λίγο :nosey:
1

#155 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 24 July 2007 - 23:09

:hahaha::hahaha::hahaha::cry5::nanana::hihi2::riiight:

Ωωωωχ...!!! χαχα! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ρε stawwhat_Nikos με το βιντεάκι, κλατάρησε η κοιλιά μου απ το γέλιο!!

Ααααχ!

Μπορεί αυτούς στο Εθνος να τους βρει μεγάλη νίλα,
αλλά εγώ φοβάμαι το άλλο.
Κείνο το ρημάδι το δελτίο του Star channel ασχολείται με ό,τι πλέμπα κινείται και αναπνέει σε ελληνικό χώρο...:colddd:
Λέτε να τον κάνουνε και ρεπορτάζ πουθενά....να το δούμε...να σηκωθεί η πέτσα μας???:OMG3:

Ποιό χόλ της φήμης βρε kenny?? Τόσο απρόβλεπτα που σκάνε μύτη τα γεγονότα, προβλέπω να γινόμαστε 2ο...Densha Otoko!*

*διάσημο thread σε φόρουμ, το οποιο έγινε βιβλίο και τηλεοπτική σειρά. Μόνο που το δικό μας θα λέγεται "Baka Otoko: ενας κόπανος που δε σωνόταν με τίποτα!"

#156 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 25 July 2007 - 00:24

Το παιδί πραγματικά είναι να το λυπάσαι... Όσο για τις φωτογραφίες κάνουν καραμπάμ ότι είναι μούφα. Όλη η εικόνα θαμπή τα δε γράμματα πεντακάθαραμ τι περίεργη φωτογραφία είναι αυτή. Κατά τα άλλα ότι άλλο έχει σχολιαστεί, με καλύπτει πλήρως. Ευθυμήσαμε τουλάχιστον, τι να πω. Αυτό το καλοκαίρι όλα τα έχει και banning και σαβουροειδήσεις, μια όαση δροσιάς γέλιου μες στο καμίνι λόγω καύσωνα. Η ζέστη βλάπτει σοβαρά τελικώς τον εγκέφαλο μερικών μερικών.:terror2:

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#157 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 25 July 2007 - 00:42

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Avgerinos που ποστάρισε πριν κανά δυο σελίδες και έδωσε και φωτογραφίες από τα διπλώματά του να μην είναι πραγματικά αυτός ο άνθρωπος αλλά κάποιος αργόσχολος χαβαλές με πολύ ελεύθερο χρόνο στα χέρια του; :nosey:

Απλά μια ερώτηση έκανα, μήπως και.. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, πόσο μάλλον εγώ που δεν τον γνωρίζω κιόλας!

Επειδή είμαι πολύ καχύποπτος... Εσύ πάλι ποιος είσαι; Είσαι τελείως άγνωστος και έχεις μόνο 2 post, δηλαδή τα δύο αυτά στο topic που βρισκόμαστε. Γιατί λοιπόν γράφτηκες μόνο και μόνο για να μα πεις ότι αυτός ίσως δεν ήταν ο Αυγερινός; Άσε που όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται... "Πόσο μάλλον εγώ που δεν τον γνωρίζω κιόλας!" :kill4u:
Posted Image

#158 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 25 July 2007 - 07:09

¨Ατιμοι άνθρωποι με πυρετό σηκώθηκα και εσείς πάτε να με ξεκάνεται από τα γέλια? Δεν ντρέπεστε λίγο ρε?

#159 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 25 July 2007 - 09:53

Και καλά να μην ανταποκρίνονται στα e-mails, μα να δημοσιεύουν και το άρθρο στο site τους; Aααααααααααα, τώρα είναι που θα ξεχάσω τους καλούς μου τρόπους και θα τους ξεχέσω τηλεφωνικώς! :evil:

Σημ: χθες το βράδυ ήταν να έστελνα το e-mail, αλλά την τελευταία στιγμή με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου για να περάσει από το σπίτι μου. Τουλάχιστον, πρόλαβα χθες το πρωί να γράψω ένα σχετικό thread για τον Αυγερινό και σε άλλα forums:
gamers.gr Forums
Μυθομανία α λα ελληνικά - Insomnia.gr
Όποιος θέλει ας κάνει copy-paste το κείμενο και να το ποστάρει σε όσο το δυνατόν περισσότερα forums (τουλάχιστον στα πιο πολυσύχναστα).

#160 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 25 July 2007 - 11:12

Σήμερα το πρωί έδωσα βάση στη συγκεκριμένη υπόθεση (το είχα δει χθες στο AnimeClipse αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία).
Προφανώς το παλικάρι μπορεί να βγάζει καμιά συλλογή με σκίτσα ή κάτι και να θέλει διαφήμιση.
Επομένως, και αφού ο πατέρας του δουλεύει στο Έθνος (ομίλου Μπόμπολα), προφανώς θα έχει διασυνδέσεις για να δημοσιευθεί ένα αρθράκι στην εφημερίδα Το Ποντίκι (σαφώς μικρότερης κυκλοφορίας από το Έθνος) και από εκεί και πέρα, και καλά "υπέπεσε στην αντίληψη της δημοσιογράφου" και αποφάσισε να του πάρει μια συνέντευξη.
Απ'όσο θυμάμαι, πριν από κάνα-δύο χρόνια Το Ποντίκι άλλαξε ιδιοκτήτη και την αγόρασε κάποιος ο οποίος αν θυμάμαι καλά (δε θυμάμαι το όνομά του τώρα, αλλά τον έχω πετύχει πολλές φορές σε παράθυρα του MEGA - ομίλου Μπόμπολα και αυτό, τουλάχιστον ο όμιλος έχει το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών από τους υπόλοιπους ομίλους) δούλευε παλιότερα για τον όμιλο Μπόμπολα.
Επομένως, δεν είναι κάτι δύσκολο για να γίνει, όλοι πάνω-κάτω ξέρουμε τι χάρες γίνονται κάτω από το τραπέζι. Το θέμα είναι ότι είναι κρίμα για μια εφημερίδα τόσο ευρείας κυκλοφορίας όσο το Έθνος να δημοσιεύει τέτοιου είδους ανακρίβειες.

EDIT: Διάβασα ότι ο συγκεκριμένος είναι και admin του forum του Ποντικιού. Τι άλλο θέλετε; Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να έρθουμε σε επαφή και με καμιά άλλη εφημερίδα που δεν είναι της άμεσης επιρροής του ομίλου Μπόμπολα - π.χ. στον Ελεύθερο Τύπο της Γιάννας, στο ΘΕΜΑ των Τριανταφυλλόπουλου/Αναστασιάδη, στην Καθημερινή του Αλαφούζου και σίγουρα όχι στην Ελευθεροτυπία και τα Νέα/Βήμα, καθώς οι ιδιοκτήτες είναι φίλα προσκείμενοι στο Έθνος και τους συν αυτώ.

EDIT 2: Αντώνης Δελλατόλας λέγεται ο ένας από τους δύο εκδότες του Ποντικιού, και σίγουρα ήταν στο MEGA και στο Έθνος.
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#161 KabaMaroudis

KabaMaroudis

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 25 July 2007 - 11:39

Ε δεν παλεύεται αλλο η δουλειά, με προκαλεί για απάντηση!
Καλά το ποντίκι, ας το καταπιούμε αλλά στο Έθνος ΚΑΙ στην ιστοσελίδα του;!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ & ΨΥΧΕΣ (Για τον αφέντιμ' τον Hario) :mador2:

Τί Death Brigate ρε απελπισμένε που ο Φώτης Γιαγκάμης δεν θα σ'έγραφε στο Ψωφοτευτέρι μην πάει τσάμπα το μελάνι;! :redcard2:
DN2? Α θα εννοούσες το γνωστό 'Den Niothw 2' σκηνοθεσίας Mihe Shotora παραγωγής 2006-200τώρασελίγο ε; :madtodeath:

Ε ρε λιντσάρισμα που θέλουνε μερικοί μερικοί! Που να σου καστάρει Fat Chocobo summon ο Cait Sith για λογοκρισία! :roar:
Posted Image
Would someone PLEASE explain to this dragon that there's no such thing as MAGIC?

#162 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 25 July 2007 - 11:42

¨Εχω στείλει mail σε άλλα μέσα πέρα του ποντικιού και του έθνους και έχω επικοινωνησει τηλεφωνικά με το έθνος αλλά πάλι τίποτα αθτες οι κινήσεις έχουνε γίνει απο την δευτέρα

#163 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 25 July 2007 - 11:47

Σήμερα το πρωί έδωσα βάση στη συγκεκριμένη υπόθεση (το είχα δει χθες στο AnimeClipse αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία).
Προφανώς το παλικάρι μπορεί να βγάζει καμιά συλλογή με σκίτσα ή κάτι και να θέλει διαφήμιση.

raziel mate αυτο το παλικαρι δεν μπορεί να τραβήξε ούτε 2 γραμμές ίσιες και είναι ανίκανο να σκιτσάρει το ότι δίποτε τον έχω γνωρίσει πποσωπικα και τα λέγαμε για κάτι χρόνια το καλύτερο σκίτσο τοθ μπορεί να είναι κάτι τέτοιο:

_
|_|
_|_
_|_
| |

και πάλι αυτό που έφτιαξα καλοσχεδιασμένο είναι διλαδί

#164 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 25 July 2007 - 11:50

persh μπορείς να μας πεις με ποια μέσα έχεις έρθει σε επαφή; Θα μπορούσα να στείλω ένα ενυπόγραφο mail στη διεύθυνση της Καθημερινής (και ίσως και σε άλλες εφημερίδες) εξηγώντας τι και πώς και παραθέτωντας πειστήρια (δηλαδή σκαναρισμένα τα αποκόμματα των εφημερίδων με ημερομηνία κυκλοφορίας), όπως επίσης και κατάρριψη των ισχυρισμών του κυρίου στη συνέντευξή του στο Έθνος (όπως τις διάβασα στο insomnia και μετά από ψάξιμο το παλικάρι που τα έγραψε έχει δίκιο).
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#165 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 25 July 2007 - 13:13

¨Οπα έχει δίκιο ποιός? στο insomnia που ποσταρες?