Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περίεργη Δημοσίευση
Posted 24 July 2007 - 14:32
σορρυ για το σπαμ αλλα δεν κρατήθηκα ήθελα να το πω
Posted 24 July 2007 - 14:45
Ρε συ pershs έχουμε κανα νεο, όσο αφορά τις επαφές σου με το Εθνος??
¨οπως έχω γράψει και ποιο πάνω νέα από το έθνος αν δεν έρθει η δημοσιογράφος(αν λείπει βέβεα και δεν κάποιος προσπάθησε να αγοράσει λίγο χρόνο με αυτό τον τρόπο) πριν το τέλος της εβδομαδας αποκλείεται να έχουμε.
Posted 24 July 2007 - 15:01
Τωρα κατι ασχετο, και ισως φανω σπασικλας...
Με αφορμη το πολυ χιουμοριστικο image που παραθεσε ο PiccoloEX, ας αναφερω:
H Ιαπωνια ανεκαθεν ασκουσε την θανατικη ποινη, και ειναι ενεργη ακομα και σημερα. Εκτελουνε κατα μεσο ορο 2 με 3 ατομα το χρονο.
Ουπς το είχα ξεχάσει οτι έχει ήδη θανατική ποινή. Είδα και το Death Note τρομάρα μου. Still my point stands.
Δεν καταλαβαίνω πάντος πως είναι να δυνατόν να δημοσιευθεί κάτι τέτοιο χωρίς καμία εξακρίβωση. Υποτίθεται ότι η Ιαπωνική πρεσβία είναι υπευθηνή για τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και την προώθηση της ιαπωνικής κουλτούρας στην Ελλάδα. Πως γίνεται ένας μισότρελος Έλληνας να αυτοανακυρίσεται ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης της Ιαπωνίας και μάλιστα τα λεγόμενα του να υποστηρίζονται απ' τον Ελληνικό τύπο; Σε τι χώρα ζούμε;
Posted 24 July 2007 - 15:14
Σε τι χώρα ζούμε;
τελειώνει σε -έλο...
παιδιά, η πρεσβεία άλλη δουλειά δεν είχε να ασχολείται με το κάθε καημένο δημοσίευμα. και να της πούμε κάτι, δεν θα γίνει τίποτα....κράξτε την εφημερίδα όσο γίνεται. έλεος πια...
Posted 24 July 2007 - 15:44
Πρώτα από όλα στην επίσημη σελίδα του TV Tokyo για anime, ‚ ‚Ι‚Δ‚κ :ƒeƒƒr“‹φ®ƒAƒjƒƒTƒCƒg δεν υπάρχουν πουθενά τα anime τα οποία αναφέρει και για τα οποία υποτίθεται κέρδισε και βραβείο. Ένα τόσο υποτιθέμενο διάσημο anime δεν θα ήταν δύσκολο να βρεθεί. Παρόλα αυτά η αναζήτηση βγάζει μόνο το εξής μήνυμα: 「 DN2 」が含まれるページは見つかりませんでした。 Που για όσους δεν Ιαπωνομαθείς, σημαίνει πως δεν βρέθηκε σελίδα που να περιέχει το "DN2"...
Επίσης οι φωτογραφίες των βραβείων ούτε παιδί δημοτικού δεν μπορούν να ξεγελάσουν. Πάντα με την γραπτή επιβεβαίωση ή έπαινο σε τόσο σημαντικές διακρίσεις υπάρχει και ένα κύπελλο ή κάτι παρόμοιο. Που είναι σε αυτήν την περίπτωση; Επίσης στα βραβεία γιατί δεν υπάρχει ίχνος Ιαπωνικών; Κάτω από τα μεγάλα μεγάλα Αγγλικά γράμματα γιατί είναι θολωμένα τα Ιαπωνικά; Επίσης που είναι οι σφραγίδες και οι υπογραφές; Που είναι η υπογραφή του προέδρου της TV Tokyo, η ημερομηνία; Το να φτιάξει κάποιος τέτοια βραβεία με 2 τυχαίο ιδεογράμματα στο παρασκήνιο κάθε άλλο παρά εύκολο είναι.
Αλήθεια πόσο σου βγήκε το άρθρο στην εφημερίδα; Θα ήθελα και εγώ αν είναι να πληρώσω για ένα σχετικά με την σελίδα μου. Αν έχεις τα μέσα να πεις να μου κάνουν καμιά καλή τιμή

Posted 24 July 2007 - 16:33

Posted 24 July 2007 - 16:43
Δεν υπάρχει περίπτωση ο Avgerinos που ποστάρισε πριν κανά δυο σελίδες και έδωσε και φωτογραφίες από τα διπλώματά του να μην είναι πραγματικά αυτός ο άνθρωπος αλλά κάποιος αργόσχολος χαβαλές με πολύ ελεύθερο χρόνο στα χέρια του;
Ωχ....Σταμάτα ο Αυγερινός είναι...

λες?
Posted 24 July 2007 - 18:41

Posted 24 July 2007 - 18:57
Ανοιξε και ο xHATEBREEDx εκεί ολόκληρο topic! Καλά...τα σχόλια εκεί...σπαρταράνε σα μπαρμπουνάκια!!
Μπάαα...νομίζω πως όντως ο Αυγερινός εδωσε στον Gaara τη φωτό με τα βραβεία (κώλου). Εδώ εκατσε και εστειλε κάποτε κείμενο με random typing στον xHATEBREEDx, ως δήθεν κείμενο για animesubs, λεγοντας ότι ο xHATEBREEDx έχει πρόβλημα με το encoding και δε μπορεί να διαβάσει τη μετάφραση που εκανε ο bakas από τα ιαπωνικά από ενα anime!!
Εδώ κάποτε εκατσε και ξεπατίκωσε μια εικόνα από το βιβλίο του 3rd edition DnD και έλεγε πως ήταν το δικό του αυθεντικό σχεδιο, το οποίο το κλέψανε και το βάλανε στο βιβλίο!!
Τον έχω απολύτως ικανό να χει φτιάξει εκείνα τα κωλόχαρτα.
Πέρα από καθε απλή φαντασία, ΤΟΣΟ κρετίνος!
Posted 24 July 2007 - 19:45
Και μαλιστα χθες, αφου ειχε ξεκινησει ο ντορος...
Ιδου:
ethnos.gr - Τι βλέπουν οι Γιαπωνέζοι; - τεχνες , tv εθνος
Τωρα, τι να πει κανεις...

Posted 24 July 2007 - 20:04
Καλά....
Το παραξυλώσανε...ολοι τους...ολοι αυτοί στο Εθνος...
Και ήμουνα και ευγενέστατη, όταν έστειλα το mail σε κείνη την κυρία. Και έγραψα, κιολας, ότι πιστευα πως παραπλανήθηκε απλώς και δεν είχε κακή πρόθεση!
Κα-ααλά-ααα!!

Όντως, θα πάθουνε μεγάλο κακό....
Προλάβαιναν να το γλυτώσουν, αλλα τωρα πια ο κυβος ερρίφθη....
Posted 24 July 2007 - 20:19
Μερικοί γυρίζουν το κεφάλι με σκοπό να ακούσουν καλύτερα γιατί ένας Ιάπωνας σχεδιαστής και σκηνοθέτης κόμικς σειρών αυτοκτονεί λόγω τιμής, έπειτα από τρεις εβδομάδες χαμηλής τηλεθέασης,
Προκειτε για τον τιποτενιο Mamuro Oshi ο οποιος μετα απο την αποτυχια του ghost in the shell 2 στις Καννες και την αναπαντεχη επιτυχια του Αυγερινου εδωσε τελος στη ζωη του πρωσπαθωντας να μετατραπει σε Virus και να χακεψει το μυαλο του Αυγερινου!!!
«Εμαθα να μιλάω ιαπωνικά σε έναν χρόνο
και οχι μονο συμφωνα με μυστικες πηγες γνωριζει τουρκικα ρωσικα και αλβανικα τα οποια εμαθε σε μια βδομαδα...
έχω μια αληθινή... Κατάνα στο σπίτι μου και οι φίλοι μου αν και τους δείχνω τα βραβεία μου δεν με πιστεύουν!
τα κατανα χρησημευουν για να πισεψουν οι απιστοι...
Στην ελληνική τηλεόραση η δουλειά μου δεν έχει καμία θέση ακόμη, δυστυχώς.
Καθαρα και μονο για ιδεολογικους λογους... τον ζηταγε ο Γρηγορης ολο το χειμωνα και τελικα πηρε τη θεση του η Καλομοιρα...
υπήρχε μόνο ό,τι είχε γίνει για τη... μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων και η σειρά «Πανδώρα και Πλάτωνας» .
πολυ φτωχα πραγματα δηλαδη για αυτο το μεγαλο μυαλο... μπραβο επιλεκτικος και ανωτερος οπως παντα!!
Ωμή βία, σκηνικό που θυμίζει «Μαντ Μαξ» και σεξ έχουν οι σειρές ανιμέισον για ενήλικες του Αυγερινού που λάτρεψαν οι Ιάπωνες.
πρωτοπορια και ανατρεπτικοτητα αναρωτιεμαι πως τα σκεφτικε ολα αυτα?
. «Κάποιος κάνει το λάθος να πατήσει το κόκκινο κουμπί» και η ιστορία ξεκινά για το Death Brigate,ενώ το DN2 μας μεταφέρει αρχικά σε ένα τρελοκομείο, όπου μια ασθενής και ένας κλέφτης συναντιούνται για πρώτη φορά.
Death Βrigate ο δημιος του Death note...
Τρελοκομειο ε? συμφωνο και επαυξανω...
«Κάθε Χριστούγεννα λάμβανα μία κούτα με κόμικς από τους αγαπημένους μου ήρωες. Επειτα πέρασα στην παρανομία και το γκράφιτι, ήμουν για δύο χρόνια κεντρικός αφηγητής στο Φάνταζι Σοπ στην πλατεία Βικτόριας (χώρος συγκέντρωσης για παιχνίδια ρόλων). Ολα ξεκίνησαν όταν έκανα μια αφίσα για την ομάδα Ανάσα. Τότε όλοι μου είπαν ότι πρέπει να ασχοληθώ και να σχεδιάσω δικά μου κόμικς, το οποίο και έκανα αρχικά για φίλους. Ημουν κακός μαθητής και δεν μου άρεσε η ιδέα του ελληνικού πανεπιστημίου»
Απομνημονευματα ενος μεγαλου σχεδιαστη RESPECT!
«Η πρόταση για το Tokyo TV ήρθε μέσω Ιντερνετ, από έναν Ιάπωνα που είδε σε κάποιο blog ένα σκίτσο μου.
Πες ρε μη ντρεπεσαι πες μας πως η προταση ηρθε απο το Tοριγιαμα...
Αι σιχτιρ με ολους τους τρελους γαμω το μπειζμπολ που γουσταρουν οι Ιαπωνες!!!
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Posted 24 July 2007 - 20:26

Posted 24 July 2007 - 20:29
Όντως, θα πάθουνε μεγάλο κακό....
Προλάβαιναν να το γλυτώσουν, αλλα τωρα πια ο κυβος ερρίφθη....

Η σιωπή είναι ενοχή λένε...
Αν είχε έστω και την παραμικρή υποψία αλήθειας τα λεγόμενά του θα τα υποστήριζε με τις σωστές αποδείξεις και όχι με φτιαγμένες!
Που είστε κ. Αυγερινέ να μας δείξετε έστω και ένα από τα πράγματα που ζητήσαν ως ελάχιστες αποδείξεις τα μέλη προηγουμένως;
Απαξιείτε να συμμετάσχετε στην συζήτηση που ρίχνει λάσπη στο όνομά σας και στο ''έργο'' σας;
Ο καθένας μας αν είχε πραγματικά να αντιμετωπίσει αυτή την λάσπη ενώ είχε δίκιο θα το έκανε αμέσως με όλες τις αληθινές και ατράνταχτες αποδείξεις που θα είχε!!! Δεν θα το έβαζε στα πόδια με την δικαιολογία ότι και καλά δεν αξίζει να συνεχίσει την συζήτηση

*(αν βέβαια ήσουν πραγματικά εσύ που έγραψες με το ψευδόνημο Augerinos)

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 24 July 2007 - 20:34