Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• This topic is locked This topic is locked
424 replies to this topic

#106 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 23 July 2007 - 19:28

παιδια θα προσπαθήσω να σας ανημερώνω το δυνατόν συχνότερα από εκεί και πέρα έχουμε και το ζήτημα ότι λείπει η κυρια νατάσα παπανικολάου και δεν μπορούμε να μηλήσουμε άμεσα μαζίτης όπου εκεί τελικά θα ήανε το ψωμί της υπόθεσης

#107 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 23 July 2007 - 21:36

Οκ guys, μιας και παρατραηξε το σκοινι, εκανα post και στο forum οπου ειναι και μελος, για να δουμε αν απαντησει.
AnimeClipse :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Αυγερινος Μπρουσαλης: Το Ανεκδοτο
Οταν απαντησει, θα σας ενημερωσω.

#108 Avgerinos

Avgerinos

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 23 July 2007 - 22:25

Eστειλα πριν από ώρες φωτογραφίες των βραβείων στον administrator Gaara στο email του "sigeris@hotmail.com". Ελπίζω κάποτε να τις αναρτήσει και η λάσπη να λήξει εκεί.

#109 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 23 July 2007 - 22:37

o απο πανω ειναι αυτος που βραβευτηκε? εγω παντως δεν ειπα τιποτα εναντιων σου φιλε ισα ισα απεδειξα πως και η πιτσα ειναι ελληνικη οχι μονο τα ανιμε...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#110 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 23 July 2007 - 23:13

Πριν απο λίγο ειδα το email του Αυγερινου Μπρούσαλη και όπως και μου ζητησε
ανέβαζω την συγκεκριμένη φωτο στο site.

Posted Image

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#111 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 23 July 2007 - 23:13

Μακαρι να βγουμε εμεις οι ψευτες αυγερινε, μιας και αν αληθεουν ολα αυτα που αναφερεις στα αρθρα, θα θεωρηθει πολυ υπερηφανο επιτευγμα και θα σε παραδεχτουμε ολοι μας.
Ομως, μεχρι τοτε, να μας επιτρεψεις να αμφισβητουμε το αληθες των επιτευγματων σου.

Γιατι δεν μας παραθετεις τα official site απο τις δημιουργιες σου αραγε;
Λες να ειμαστε τοσο χαζοι και να μην βρισκουμε ουτε μια πληροφορια στο Διαδικτυο για τα anime που εγραψες-σχεδιασες;

Edit: Μολις ειδα και την φωτο.... comic sans serif βρηκες να βαλεις ρε φιλε;
Τοσα fonts υπαρχουν στα windows. Αν θες μπορω να σου στειλω καποια ψαγμενη, ωστε να το χαψουν πιο ευκολα ο κοσμος.

#112 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 23 July 2007 - 23:18

Γιατι δεν μας παραθετεις τα official site απο τις δημιουργιες σου αραγε;
Λες να ειμαστε τοσο χαζοι και να μην βρισκουμε ουτε μια πληροφορια στο Διαδικτυο για τα anime που εγραψες-σχεδιασες;

Μήν τον βάζετε τον άνθρωπο να φτιάχνει sites βραδιάτικα...!

LfNX0dh.png

#113 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 posts

Posted 23 July 2007 - 23:32

Φίλτατε Αυγερινέ. Καταρχας με ένα απλό search στο google, το όνομα σου δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα ( μόνο ένα περίεργο site που δεν έχει καμία σχέση με το θέμα μας ). Ομοίως, μπορούμε να δούμε πως ούτε Anime Video Awards υπάρχουν.

Συνεπώς καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως τα "βραβεία" τα οποία παρέθεσες προφανώς και είναι ψεύτικα. Αλλά και να μην είναι έτσι, που θα μπορέσουμε να δούμε κάποια από τις δημιουργίες σου? Γιατί δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για αυτά στο internet ?

Τον ίδιο σου τον εαυτό κοροιδεύεις.
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#114 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 July 2007 - 23:36

Πάντως έχεις κάνει προσεγμένη δουλειά βλέπω.Απορώ γιατί δε σε πιστεύουν οι φίλοι σου όταν τους τα δείχνεις:hehehe:Και δε μου λες πότε με το καλό θα τα κάνει licenced η Viz τα έργα σου;Έχετε αρχίσει τις συνομιλίες;

Posted Image

#115 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 July 2007 - 23:45

why did he ''pixel'' the japanese that are down there?:nosey:

#116 Avgerinos

Avgerinos

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 23 July 2007 - 23:46

Δεν προλαβαίνω να φτιάξω και site. Επειδή εκτός από ψεύτης, είμαι και πλαστογράφος, οι τέσσερις εταιρείες των οποίων τα λογότυπα πλαστογράφησα στη θέση των χορηγών των βραβείων, μου έκαναν αγωγή και τρέχω να προλάβω το αεροπλάνο για Αντίγκουα, απ’ όπου δεν εκδίδουν τους εγκληματίες. Αναρωτιέμαι, όμως, εσείς πού θα κρυφτείτε, όταν έρθει η ώρα της αλήθειας.

Υ.Γ. Δεν υποχρεούμαι να δίνω λογαριασμό. Προσωπικά, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σας. Απλά, σας λυπάμαι (δεν ξέρω, αν τα ίδια αισθήματα τρέφει και ο δικηγόρος).

#117 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 23 July 2007 - 23:48

Τι σχεση εχει το logo ενος Internet radio σε βραβεια για anime:hmmm:?
Αναφερομαι στο vibeflow και συγκεκριμενα σε αυτη την εικονα.

#118 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 23 July 2007 - 23:50

Δεν προλαβαίνω να φτιάξω και site. Επειδή εκτός από ψεύτης, είμαι και πλαστογράφος, οι τέσσερις εταιρείες των οποίων τα λογότυπα πλαστογράφησα στη θέση των χορηγών των βραβείων, μου έκαναν αγωγή και τρέχω να προλάβω το αεροπλάνο για Αντίγκουα, απ’ όπου δεν εκδίδουν τους εγκληματίες. Αναρωτιέμαι, όμως, εσείς πού θα κρυφτείτε, όταν έρθει η ώρα της αλήθειας.

Υ.Γ. Προσωπικά, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σας. Απλά, σας λυπάμαι (δεν ξέρω, αν τα ίδια αισθήματα τρέφει και ο δικηγόρος).

Φιλε μου αντι χλευάζεις και να κοροϊδευεις τους συνομιλητες σου μπορείς να παραθέσεις
επιχειρηματα.Μην την ειρωνια δεν καταφερνεις τίποτα!Εγω θα σε παρακαλουσα
να μας δειξεις ενα screenshot απο αυτο το anime που ακόμα και το aniDB δεν εχει.

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#119 sokollatos

sokollatos

.:: Art Is A Lifestyle ::

• Members
  • 74 posts

Posted 23 July 2007 - 23:57

+1

Αν παραθεσεις τα επιχειρηματα σου και βγουν σωστα δεν νομιζω να εχει κανεις το κολλημα να σου ζητησει και συγνωμη.
Φτανει να μας πησεις.
Posted Image
.:: Gungrave, Released By AC ::.
.:: Devil May Cry, Releasing By AC ::.

#120 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 23 July 2007 - 23:57

Απλά, σας λυπάμαι (δεν ξέρω, αν τα ίδια αισθήματα τρέφει και ο δικηγόρος).

Eπειδή δεν έχεις ιδέα από το νομικό σύστημα, απλά να σε πληροφορήσω πως και να 'θελες, ποινική δίωξη για κάποια επικριτικά posts σε ένα forum δεν γίνεται να ασκήσεις. Πάλι καλά δηλαδή γιατί θα μας βάζανε μέσα με τέτοια λάσπη που ρίχνουμε.:hahaha:
Posted Image