Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περίεργη Δημοσίευση
Posted 23 July 2007 - 19:28
Posted 23 July 2007 - 21:36
AnimeClipse :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Αυγερινος Μπρουσαλης: Το Ανεκδοτο
Οταν απαντησει, θα σας ενημερωσω.
Posted 23 July 2007 - 22:25
Posted 23 July 2007 - 22:37
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Posted 23 July 2007 - 23:13
Ομως, μεχρι τοτε, να μας επιτρεψεις να αμφισβητουμε το αληθες των επιτευγματων σου.
Γιατι δεν μας παραθετεις τα official site απο τις δημιουργιες σου αραγε;
Λες να ειμαστε τοσο χαζοι και να μην βρισκουμε ουτε μια πληροφορια στο Διαδικτυο για τα anime που εγραψες-σχεδιασες;
Edit: Μολις ειδα και την φωτο.... comic sans serif βρηκες να βαλεις ρε φιλε;
Τοσα fonts υπαρχουν στα windows. Αν θες μπορω να σου στειλω καποια ψαγμενη, ωστε να το χαψουν πιο ευκολα ο κοσμος.
Posted 23 July 2007 - 23:18
Γιατι δεν μας παραθετεις τα official site απο τις δημιουργιες σου αραγε;
Λες να ειμαστε τοσο χαζοι και να μην βρισκουμε ουτε μια πληροφορια στο Διαδικτυο για τα anime που εγραψες-σχεδιασες;
Μήν τον βάζετε τον άνθρωπο να φτιάχνει sites βραδιάτικα...!
Posted 23 July 2007 - 23:32
Συνεπώς καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως τα "βραβεία" τα οποία παρέθεσες προφανώς και είναι ψεύτικα. Αλλά και να μην είναι έτσι, που θα μπορέσουμε να δούμε κάποια από τις δημιουργίες σου? Γιατί δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για αυτά στο internet ?
Τον ίδιο σου τον εαυτό κοροιδεύεις.
Posted 23 July 2007 - 23:36

Posted 23 July 2007 - 23:45

Posted 23 July 2007 - 23:46
Υ.Γ. Δεν υποχρεούμαι να δίνω λογαριασμό. Προσωπικά, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σας. Απλά, σας λυπάμαι (δεν ξέρω, αν τα ίδια αισθήματα τρέφει και ο δικηγόρος).
Posted 23 July 2007 - 23:50
Δεν προλαβαίνω να φτιάξω και site. Επειδή εκτός από ψεύτης, είμαι και πλαστογράφος, οι τέσσερις εταιρείες των οποίων τα λογότυπα πλαστογράφησα στη θέση των χορηγών των βραβείων, μου έκαναν αγωγή και τρέχω να προλάβω το αεροπλάνο για Αντίγκουα, απ’ όπου δεν εκδίδουν τους εγκληματίες. Αναρωτιέμαι, όμως, εσείς πού θα κρυφτείτε, όταν έρθει η ώρα της αλήθειας.
Υ.Γ. Προσωπικά, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σας. Απλά, σας λυπάμαι (δεν ξέρω, αν τα ίδια αισθήματα τρέφει και ο δικηγόρος).
Φιλε μου αντι χλευάζεις και να κοροϊδευεις τους συνομιλητες σου μπορείς να παραθέσεις
επιχειρηματα.Μην την ειρωνια δεν καταφερνεις τίποτα!Εγω θα σε παρακαλουσα
να μας δειξεις ενα screenshot απο αυτο το anime που ακόμα και το aniDB δεν εχει.
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 23 July 2007 - 23:57
Αν παραθεσεις τα επιχειρηματα σου και βγουν σωστα δεν νομιζω να εχει κανεις το κολλημα να σου ζητησει και συγνωμη.
Φτανει να μας πησεις.

.:: Gungrave, Released By AC ::.
.:: Devil May Cry, Releasing By AC ::.
Posted 23 July 2007 - 23:57
Eπειδή δεν έχεις ιδέα από το νομικό σύστημα, απλά να σε πληροφορήσω πως και να 'θελες, ποινική δίωξη για κάποια επικριτικά posts σε ένα forum δεν γίνεται να ασκήσεις. Πάλι καλά δηλαδή γιατί θα μας βάζανε μέσα με τέτοια λάσπη που ρίχνουμε.Απλά, σας λυπάμαι (δεν ξέρω, αν τα ίδια αισθήματα τρέφει και ο δικηγόρος).