Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• This topic is locked This topic is locked
424 replies to this topic

#346 PiccoloEX

PiccoloEX

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 01 August 2007 - 18:13

Αυτοί που έγραψαν τα συγκεκριμένα άρθρα, και αυτοί που τους πληρώνουν για να γράφουν άρθρα σαν αυτά δεν νοιάζονται για την αλήθεια. Είναι καλοκαίρι, θέλουν απλά να τελειώσουν τη δουλειά και να πάνε για κάνα μπάνιο. Και, όταν κάποιος έρχεται και τους λέει "Εκείνο το άρθρο που γράψατε για τα βραβεία που πήρε κάποιος στην Ιαπωνία; Εμμ... τα βραβεία δεν υπάρχουν..." θα σου δώσουν τις σουρεαλιστικές απαντήσεις που όλοι έχουμε ακούσει όπως "τον ζηλέυεις επιδή πέτυχε", "ξέρω αυτόν που του έδωσε τα βραβεία"(!), "το site που λες λέει για άλλο διαγωνισμό" (!!) και "τα DVD θα βγουν τα χριστούγεννα"(!!!). Όχι γιατι τα πιστεύουν, άλλα γιατι αυτές οι απαντήσεις θα σε κάνουν να σκάσεις πιο γρήγορα και να μην τους ζαλίζεις. Τέτοιου είδους μίζερους και διεστραμένους ανθρώπους δεν έχει νόιμα να προσπαθείς να τους κάνεις να καταλάβουν γιατι δεν ΘΕΛΟΥΝ να καταλάβουν. Χώρια που απ' ότι έχω καταλάβει ο Αυγερινός έχει βάλει το μπαμπά να συνεννοηθεί με διάφορους για να αρνούνται τα πάντα.

Όμως, τα να τον κράξουμε δημόσια με το χειρότερο δυνατό τρόπο, να πούμε σε όσους ανθρώπους ξέρουμε στο ιντερνετ και στην πραγματική ζωή για αυτό το θέμα, να γεμίσουμε τον κόσμο με ενδήξεις οτι αυτο δεν ειναι σοβαρό αλλά αστείο θέμα, είναι δικαιώματα που κανείς, όσα λεφτα κι αν έχει, σε ότι θέση κι αν τον έχουν βάλει, όσες μαλακίες κι αν μας πει, δεν μπορεί να αφαιρέσει.

#347 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 01 August 2007 - 18:18

Τουλάχιστον.. ευχόμαστε αν δεν πετύχουμε κάτι με τα δημοσιεύματα και τις εφημερίδες, να ξεκολήσει ο mr. SunShine και να επανέλθει στην πραγματικότητα, αν δεν καταφέρει να επανέλθει, τουλάχιστον να γνωρίζει ότι πλέον δεν είναι εδώ παιδική χαρά να λες ότι έχεις το καλύτερο παιχνίδι αλλά το έχεις σπίτι για να μην το πειράξουν τα άλλα παιδιά.. εδώ είναι ΣΠΑΡΤΗ.. εμ.. σορρυ.. χεχ.. εδώ είναι άτομα που δεν δέχονται τέτοιου είδους ξεφτυλισμό σε έναν τομέα που αγαπάνε..

και.. έχω κι εγώ ένα παιχνίδι σπίτι που δεν το βγάζω έξω.. γιατί φοβάμαι μην κατασπαράξει κανέναν στο δρόμο.. tomodachi2 ξέρει.. έχει δει.. :fear:

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#348 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 01 August 2007 - 22:52

Posted Image

Holy 5h1tballs... this thread just got Godwin'd. What next?

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#349 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 01 August 2007 - 23:47

Αυτοί που έγραψαν τα συγκεκριμένα άρθρα, και αυτοί που τους πληρώνουν για να γράφουν άρθρα σαν αυτά δεν νοιάζονται για την αλήθεια. Είναι καλοκαίρι, θέλουν απλά να τελειώσουν τη δουλειά και να πάνε για κάνα μπάνιο. Και, όταν κάποιος έρχεται και τους λέει "Εκείνο το άρθρο που γράψατε για τα βραβεία που πήρε κάποιος στην Ιαπωνία; Εμμ... τα βραβεία δεν υπάρχουν..." θα σου δώσουν τις σουρεαλιστικές απαντήσεις που όλοι έχουμε ακούσει όπως "τον ζηλέυεις επιδή πέτυχε", "ξέρω αυτόν που του έδωσε τα βραβεία"(!), "το site που λες λέει για άλλο διαγωνισμό" (!!) και "τα DVD θα βγουν τα χριστούγεννα"(!!!). Όχι γιατι τα πιστεύουν, άλλα γιατι αυτές οι απαντήσεις θα σε κάνουν να σκάσεις πιο γρήγορα και να μην τους ζαλίζεις. Τέτοιου είδους μίζερους και διεστραμένους ανθρώπους δεν έχει νόιμα να προσπαθείς να τους κάνεις να καταλάβουν γιατι δεν ΘΕΛΟΥΝ να καταλάβουν. Χώρια που απ' ότι έχω καταλάβει ο Αυγερινός έχει βάλει το μπαμπά να συνεννοηθεί με διάφορους για να αρνούνται τα πάντα.

Όμως, τα να τον κράξουμε δημόσια με το χειρότερο δυνατό τρόπο, να πούμε σε όσους ανθρώπους ξέρουμε στο ιντερνετ και στην πραγματική ζωή για αυτό το θέμα, να γεμίσουμε τον κόσμο με ενδήξεις οτι αυτο δεν ειναι σοβαρό αλλά αστείο θέμα, είναι δικαιώματα που κανείς, όσα λεφτα κι αν έχει, σε ότι θέση κι αν τον έχουν βάλει, όσες μαλακίες κι αν μας πει, δεν μπορεί να αφαιρέσει.

PiccoloEx, φαινεται πως δεν θα παψω ποτε να σε συμπαθω.
Περασαν 3 χρονια περιπου απο κεινο το τροποποιημενο screenshot της αρχικης σελιδας του animexnfo που χες κανει (εις βαρος του ευρωβατη. Ατακα που μου χε μεινει: "Εγω εφηυρα τα anime στην Ελλαδα" >__< )
Μηπως παιζει να την εχεις πουθενα θαμμενη; Ο Left εχει κρατησει ολοκληρο το backup του animexnfo, ομως τα uploads των χρηστων δεν ειχε καταφερει να τα σωσει)

Sorry για το off-topic guys....

#350 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 02 August 2007 - 01:26

Συγχωρεμένος xHATEBREEDx

#351 RaspK

RaspK

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 02 August 2007 - 21:15

Καλησπέρα σας, κι ελπίζω πώς θα συνεχίσω να γράφω για καλύτερα θέματα στο παρόν forum.

Θέλω να σχολιάσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον Dain. Αυτήν τη στάση έχουμε παρουσιάσει και οι δύο, όσο συμπίπτουμε, τουλάχιστον, στη σχετική συζήτηση στο προαναφερθέν forum, τονίζοντας ότι πρέπει, μεν, να υπάρξει η κατακραυγή που αξίζει στο γεγονός, αλλά η αξιοπρέπεια και η σοβαρότητα είναι εξ ίσου αναγκαίες.

Επειδή έχουν ήδη ειπωθεί όσα θα μπορούσα να πω, δε θα σας ενοχλήσω άλλο επί του παρόντος.

Be well. :)

#352 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 02 August 2007 - 23:41

Και ακόμα και στο αρθρο δεν σας βρίζει. Δεν μιλάει με άσχημα λόγια για τα ανιμε. Λέει πόσο τα λατρεύει. Αν θυμάμαι καλά στην Αnimeclipse σας έκανε την μετάφραση ενός episode. δε θυμάμαι το όνομα του ανιμε. Πείτε μου αν λέω ψέματα. Δε σας έχει πειράξει αλλά όλοι τον θέλετε "νεκρό"...

Δεν με νοιαζει τιποτα εγω Θελω αυτο το επεισοδειο που μεταγλωτησε η animeclipse!!! Γιατι μενει κρυφο απο το λαο? γιατι δεν το φανερωνετε? τι συμφερωντα ελοχευουν? Πειτε μου ειναι το Death Brigate? Μιληστε!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#353 mosky7

mosky7

CEID

• Members
  • 8 posts

Posted 03 August 2007 - 00:29

Πολλοί από εσάς έχουν την εξής απορία. Αφού πριν λίγο καιρό έκανε την εμφάνιση του στο φόρουμ... που χάθηκε τώρα; Ή μάλλον ..πού είναι ο Αυγερινός;;; Οέο;;

Συνεχίζουμε με νέες αποκαλύψεις να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.. μήπως θυμάστε κάποτε, κάτι δηλώσεις που είχε κάνει;;;
Spoiler:
Ε, λοιπόν, τον εντόπισα!

Posted Image

Το 'πε ..και το έκανε!!!

#354 PiccoloEX

PiccoloEX

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 03 August 2007 - 00:45

PiccoloEx, φαινεται πως δεν θα παψω ποτε να σε συμπαθω.
Περασαν 3 χρονια περιπου απο κεινο το τροποποιημενο screenshot της αρχικης σελιδας του animexnfo που χες κανει (εις βαρος του ευρωβατη. Ατακα που μου χε μεινει: "Εγω εφηυρα τα anime στην Ελλαδα" >__< )
Μηπως παιζει να την εχεις πουθενα θαμμενη; Ο Left εχει κρατησει ολοκληρο το backup του animexnfo, ομως τα uploads των χρηστων δεν ειχε καταφερει να τα σωσει)

Χεχε good old days. Όχι δυστυχώς δεν την έχω κρατήσει. Κρίμα που χάθηκε ένα τέτοιο διαμάντι!

Δεν με νοιαζει τιποτα εγω Θελω αυτο το επεισοδειο που μεταγλωτησε η animeclipse!!! Γιατι μενει κρυφο απο το λαο? γιατι δεν το φανερωνετε? τι συμφερωντα ελοχευουν? Πειτε μου ειναι το Death Brigate? Μιληστε!!!!!!!!!

Εσένα τώρα ποιό είναι το πρόβλημα σου;! Μήπως τον ζηλεύεις επιδή πέτυχε ΚΑΙ στο χώρο του fansubbing; Το ότι δεν βρήκες το επισόδειο που μετέφρασε δε σημαίνει οτι δεν το έκανε. Αν θες να ξέρεις μίλησα μαζί του και μου είπε οτι το επισόδειο απο κάποιο anime που μετέφρασε για την animeclipse θα βγει τα Χριστούγεννα! Αμάν πια όλοι θέλετε να μειώσετε το έργο και τη συνεισφορά του στο χώρο !!

(Άκουσα ότι οι υπότιτλοι του συγκεκριμένου επισοδείου είναι σε Comic Sans, confirm/deny?)

αλλά η αξιοπρέπεια και η σοβαρότητα είναι εξ ίσου αναγκαίες.

Διαφωνώ. Δεν του αξίζει κανένα απο αυτά τα δύο.

Posted Image

#355 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 03 August 2007 - 06:47

Παρακαλώ όπως έχουμε αναφέρει, δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί και γελοιοποιήσεις...η κριτική είναι αρκετή παίδες...:wooi2:

Πάντως το άρθρο του φίλου Αντρίκου για το θέμα είναι όλα τα λεφτά...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#356 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 03 August 2007 - 06:58

Πράγματι το άρθρο του παιδιού του Comicdom είναι από τις πιο εμπεριστατωμένες, αιχμηρές, σαρκαστικές, και αντικειμενικές κριτικές που έχω διαβάσει για το θέμα, και γι'αυτούς τους λόγους και από τα πιο αποτελεσματικά και σοβαρά μέσα για να λάμψει η αλήθεια τελικά (σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματικά από διάφορα photomanips, imho)! :thumbup:

#357 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 03 August 2007 - 07:04

Εσένα τώρα ποιό είναι το πρόβλημα σου;! Μήπως τον ζηλεύεις επιδή πέτυχε ΚΑΙ στο χώρο του fansubbing;

Φυσικα Τον ζηλευω σε οτι εχει κανει αλλα για να μη παρεξηγιομαστε με την καλη ενοια, τον εχω σα προτυπο και καποια μερα θα τον φτασω, και τοτε ολα τα φορουμ θα γεμισουν με το ονομα μου...

Αν θες να ξέρεις μίλησα μαζί του και μου είπε οτι το επισόδειο απο κάποιο anime που μετέφρασε για την animeclipse θα βγει τα Χριστούγεννα!

Ειναι καποιο απο τα δικα του ανιμε?

ΥΓ

Ειναι καποιο απο τα δικα του ανιμε?

Μηπως μεταγλωτησε αερα κοπανιστο δηλαδη?
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#358 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 03 August 2007 - 08:14

Πράγματι το άρθρο του παιδιού του Comicdom

Καλημέρα το άθρο του comicdom βγήκε άμα το έχει κανείς δε κάνει την καλή να το σκανάρει και να το ανεβάσει?

#359 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 03 August 2007 - 08:16

ΑΑχχ βρε persh είναι πρωί και μπορεί να μην το είδες.. πάρε

Xtras - Comicdom Online

Y.Γ. και πάρε με τηλέφωνο.. oug#

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#360 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 03 August 2007 - 08:29

εξαιρετικό το άρθρο... πιστεύω μπορεί να βοηθήσει να καταλάβουν τι έχει παιχτεί και τους μη τόσο σχετικούς με το θέμα...