Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περίεργη Δημοσίευση
Posted 01 August 2007 - 18:13
Όμως, τα να τον κράξουμε δημόσια με το χειρότερο δυνατό τρόπο, να πούμε σε όσους ανθρώπους ξέρουμε στο ιντερνετ και στην πραγματική ζωή για αυτό το θέμα, να γεμίσουμε τον κόσμο με ενδήξεις οτι αυτο δεν ειναι σοβαρό αλλά αστείο θέμα, είναι δικαιώματα που κανείς, όσα λεφτα κι αν έχει, σε ότι θέση κι αν τον έχουν βάλει, όσες μαλακίες κι αν μας πει, δεν μπορεί να αφαιρέσει.
Posted 01 August 2007 - 18:18
και.. έχω κι εγώ ένα παιχνίδι σπίτι που δεν το βγάζω έξω.. γιατί φοβάμαι μην κατασπαράξει κανέναν στο δρόμο.. tomodachi2 ξέρει.. έχει δει.. :fear:
-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted 01 August 2007 - 22:52
Holy 5h1tballs... this thread just got Godwin'd. What next?
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 01 August 2007 - 23:47
Αυτοί που έγραψαν τα συγκεκριμένα άρθρα, και αυτοί που τους πληρώνουν για να γράφουν άρθρα σαν αυτά δεν νοιάζονται για την αλήθεια. Είναι καλοκαίρι, θέλουν απλά να τελειώσουν τη δουλειά και να πάνε για κάνα μπάνιο. Και, όταν κάποιος έρχεται και τους λέει "Εκείνο το άρθρο που γράψατε για τα βραβεία που πήρε κάποιος στην Ιαπωνία; Εμμ... τα βραβεία δεν υπάρχουν..." θα σου δώσουν τις σουρεαλιστικές απαντήσεις που όλοι έχουμε ακούσει όπως "τον ζηλέυεις επιδή πέτυχε", "ξέρω αυτόν που του έδωσε τα βραβεία"(!), "το site που λες λέει για άλλο διαγωνισμό" (!!) και "τα DVD θα βγουν τα χριστούγεννα"(!!!). Όχι γιατι τα πιστεύουν, άλλα γιατι αυτές οι απαντήσεις θα σε κάνουν να σκάσεις πιο γρήγορα και να μην τους ζαλίζεις. Τέτοιου είδους μίζερους και διεστραμένους ανθρώπους δεν έχει νόιμα να προσπαθείς να τους κάνεις να καταλάβουν γιατι δεν ΘΕΛΟΥΝ να καταλάβουν. Χώρια που απ' ότι έχω καταλάβει ο Αυγερινός έχει βάλει το μπαμπά να συνεννοηθεί με διάφορους για να αρνούνται τα πάντα.
Όμως, τα να τον κράξουμε δημόσια με το χειρότερο δυνατό τρόπο, να πούμε σε όσους ανθρώπους ξέρουμε στο ιντερνετ και στην πραγματική ζωή για αυτό το θέμα, να γεμίσουμε τον κόσμο με ενδήξεις οτι αυτο δεν ειναι σοβαρό αλλά αστείο θέμα, είναι δικαιώματα που κανείς, όσα λεφτα κι αν έχει, σε ότι θέση κι αν τον έχουν βάλει, όσες μαλακίες κι αν μας πει, δεν μπορεί να αφαιρέσει.
PiccoloEx, φαινεται πως δεν θα παψω ποτε να σε συμπαθω.
Περασαν 3 χρονια περιπου απο κεινο το τροποποιημενο screenshot της αρχικης σελιδας του animexnfo που χες κανει (εις βαρος του ευρωβατη. Ατακα που μου χε μεινει: "Εγω εφηυρα τα anime στην Ελλαδα" >__< )
Μηπως παιζει να την εχεις πουθενα θαμμενη; Ο Left εχει κρατησει ολοκληρο το backup του animexnfo, ομως τα uploads των χρηστων δεν ειχε καταφερει να τα σωσει)
Sorry για το off-topic guys....
Posted 02 August 2007 - 21:15
Θέλω να σχολιάσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον Dain. Αυτήν τη στάση έχουμε παρουσιάσει και οι δύο, όσο συμπίπτουμε, τουλάχιστον, στη σχετική συζήτηση στο προαναφερθέν forum, τονίζοντας ότι πρέπει, μεν, να υπάρξει η κατακραυγή που αξίζει στο γεγονός, αλλά η αξιοπρέπεια και η σοβαρότητα είναι εξ ίσου αναγκαίες.
Επειδή έχουν ήδη ειπωθεί όσα θα μπορούσα να πω, δε θα σας ενοχλήσω άλλο επί του παρόντος.
Be well.

Posted 02 August 2007 - 23:41
Και ακόμα και στο αρθρο δεν σας βρίζει. Δεν μιλάει με άσχημα λόγια για τα ανιμε. Λέει πόσο τα λατρεύει. Αν θυμάμαι καλά στην Αnimeclipse σας έκανε την μετάφραση ενός episode. δε θυμάμαι το όνομα του ανιμε. Πείτε μου αν λέω ψέματα. Δε σας έχει πειράξει αλλά όλοι τον θέλετε "νεκρό"...
Δεν με νοιαζει τιποτα εγω Θελω αυτο το επεισοδειο που μεταγλωτησε η animeclipse!!! Γιατι μενει κρυφο απο το λαο? γιατι δεν το φανερωνετε? τι συμφερωντα ελοχευουν? Πειτε μου ειναι το Death Brigate? Μιληστε!!!!!!!!!
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Posted 03 August 2007 - 00:29
Συνεχίζουμε με νέες αποκαλύψεις να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.. μήπως θυμάστε κάποτε, κάτι δηλώσεις που είχε κάνει;;;

Το 'πε ..και το έκανε!!!
Posted 03 August 2007 - 00:45
Χεχε good old days. Όχι δυστυχώς δεν την έχω κρατήσει. Κρίμα που χάθηκε ένα τέτοιο διαμάντι!PiccoloEx, φαινεται πως δεν θα παψω ποτε να σε συμπαθω.
Περασαν 3 χρονια περιπου απο κεινο το τροποποιημενο screenshot της αρχικης σελιδας του animexnfo που χες κανει (εις βαρος του ευρωβατη. Ατακα που μου χε μεινει: "Εγω εφηυρα τα anime στην Ελλαδα" >__< )
Μηπως παιζει να την εχεις πουθενα θαμμενη; Ο Left εχει κρατησει ολοκληρο το backup του animexnfo, ομως τα uploads των χρηστων δεν ειχε καταφερει να τα σωσει)
Δεν με νοιαζει τιποτα εγω Θελω αυτο το επεισοδειο που μεταγλωτησε η animeclipse!!! Γιατι μενει κρυφο απο το λαο? γιατι δεν το φανερωνετε? τι συμφερωντα ελοχευουν? Πειτε μου ειναι το Death Brigate? Μιληστε!!!!!!!!!
Εσένα τώρα ποιό είναι το πρόβλημα σου;! Μήπως τον ζηλεύεις επιδή πέτυχε ΚΑΙ στο χώρο του fansubbing; Το ότι δεν βρήκες το επισόδειο που μετέφρασε δε σημαίνει οτι δεν το έκανε. Αν θες να ξέρεις μίλησα μαζί του και μου είπε οτι το επισόδειο απο κάποιο anime που μετέφρασε για την animeclipse θα βγει τα Χριστούγεννα! Αμάν πια όλοι θέλετε να μειώσετε το έργο και τη συνεισφορά του στο χώρο !!
(Άκουσα ότι οι υπότιτλοι του συγκεκριμένου επισοδείου είναι σε Comic Sans, confirm/deny?)
Διαφωνώ. Δεν του αξίζει κανένα απο αυτά τα δύο.αλλά η αξιοπρέπεια και η σοβαρότητα είναι εξ ίσου αναγκαίες.

Posted 03 August 2007 - 06:58

Posted 03 August 2007 - 07:04
Εσένα τώρα ποιό είναι το πρόβλημα σου;! Μήπως τον ζηλεύεις επιδή πέτυχε ΚΑΙ στο χώρο του fansubbing;
Φυσικα Τον ζηλευω σε οτι εχει κανει αλλα για να μη παρεξηγιομαστε με την καλη ενοια, τον εχω σα προτυπο και καποια μερα θα τον φτασω, και τοτε ολα τα φορουμ θα γεμισουν με το ονομα μου...
Αν θες να ξέρεις μίλησα μαζί του και μου είπε οτι το επισόδειο απο κάποιο anime που μετέφρασε για την animeclipse θα βγει τα Χριστούγεννα!
Ειναι καποιο απο τα δικα του ανιμε?
ΥΓ
Ειναι καποιο απο τα δικα του ανιμε?
Μηπως μεταγλωτησε αερα κοπανιστο δηλαδη?
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Posted 03 August 2007 - 08:14
Πράγματι το άρθρο του παιδιού του Comicdom
Καλημέρα το άθρο του comicdom βγήκε άμα το έχει κανείς δε κάνει την καλή να το σκανάρει και να το ανεβάσει?
Posted 03 August 2007 - 08:16
Xtras - Comicdom Online
Y.Γ. και πάρε με τηλέφωνο.. oug#
-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted 03 August 2007 - 08:29