Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• This topic is locked This topic is locked
424 replies to this topic

#376 PiccoloEX

PiccoloEX

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 08 August 2007 - 19:56

PiccoloEX, δε λέω αν αξίζει σε αυτόν κάτι απ' όλ' αυτά. Λέω ότι ΕΜΕίΣ δεν πρέπει να πέφτουμε στην κατάντια για κάθε τυχάρπαστο, ειδικά κάποιον που προσπαθεί ν' αποδείξει ότι είναι κάποιος... με πράγματα που δεν έχει κάνει! :hahaha:

Για να είμαι ειλικρινής, θα χαιρόμουν απίστευτα να γίνει ρεζίλι (κι άλλο;!), αλλά ούτε του αξίζει (ναι, κόμπλεξ είναι - ας του δείξουμε πόσο αδιάφορη μας είναι η κατάσταση κι ας μάθει), ούτε έχουμε λόγω να τον κυνηγάμε πέραν απ' όσο πρέπει. Ναι, ας γίνει γνωστό, μακάρι να φάει και μια αγωγή ως το Λαύριο, αλλά εκεί οφείλει να μείνει. Αν δε μάθει ούτε από αυτό, πρόβλημά του: πάλι κάποιος καλός άνεμος θα φέρει τις μαλακίες του στ' αυτιά του κόσμου που θα μπορούν να κάνουν κάτι.

Prevent problems before they occur, deal with those that get past your guard, and leave them maimed and bleeding on some volcanic planet to burn later. :Blissfull:

Δεν είναι κατάντια να γελάμε με την πάρτη του. Όσοι θέλουν ασχολούνται με το να κάνουν το θέμα γνωστό έξω (και κάνουν αρκετά καλή δουλειά ως τώρα), και όσοι δεν έχουν όρεξη να μπουν σε αυτή τη διαδικασία μπορούν απλά να διασκεδάζουν με αυτό το ομολογουμένος αστείο σκηνικό. Δε βλέπω που είναι το πρόβλημα.

Αυτό που με ενοχλεί είναι όσοι γκρινιάζουν για τις photos και τις λοιπές δημιουργίες γιατι γελιοποιούμε αυτό το "σοβαρό" θέμα ή γιατί θεωρούν αυτό το thread ιερή γη και αποδεικτικό στοιχείο για την υπόθεση και εμείς το χαλάμε με τις γελιοτητές μας.
Αν δεν σας αρέσουν τα photomanips μην τα κοιτάτε.

Άλλωστε τα πραγματικά updates πάνω στην υπόθεση Αυγερινός είναι τουλάχιστον σποραδικά οπότε κάτι πρέπει να κάνουμε για να περνάει η ώρα.

@polaralex photo: Είναι τόσο γαμάτος που δε χρειάζεται καν να κοιτάει τη σελίδα που σχεδιάζει!!!

#377 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 08 August 2007 - 20:19

Εννοείται, πως είμαι της άποψης ότι το ΚΡΑΞΙΜΟ πρεπει να συνεχιστεί!
Οι pics των παιδιών είναι απολαυστικές και εξυπηρετούν σωστά αυτό που λέγεται "mission: kraksimo"! Είναι ξεκαρδιστικές. Οχι όμως χυδαίες! Αν ήθελαν να φτιάξουν ένα χυδαίο φωτομοντάζ, ξέρανε πως να το κάνουν πραγματικά χυδαίο. Σε τετοιο σφάλμα δεν υπέπεσαν.

Η προσπαθεια τους, δεν είναι, παρά μια δροσερή σάτιρα, κατά τη γνώμη μου, που μας...φτιάχνει άντερο, που λέμε! :hahaha:

...άσε που θα χουμε και updates συντομα! Μόλις ξεπλύνουμε το άλάτι από πάνω μας...

#378 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 August 2007 - 23:27

Εννοείται, πως είμαι της άποψης ότι το ΚΡΑΞΙΜΟ πρεπει να συνεχιστεί!
Οι pics των παιδιών είναι απολαυστικές και εξυπηρετούν σωστά αυτό που λέγεται "mission: kraksimo"! Είναι ξεκαρδιστικές. Οχι όμως χυδαίες! Αν ήθελαν να φτιάξουν ένα χυδαίο φωτομοντάζ, ξέρανε πως να το κάνουν πραγματικά χυδαίο. Σε τετοιο σφάλμα δεν υπέπεσαν. [...]

Να υποθέσω δηλαδή ότι το μόνο φωτομοντάζ που θα θεωρούσες χυδαίο θα ήταν ένα το οποίο θα περιείχε τον Μπρούσαλη σε hardcore ερωτικές περιπτύξεις και τα σχετικά; Γιατί μόνο αυτό δεν είδα... ακόμα.

Και συγγνώμη που επιμένω, αλλά θεωρώ ότι το παρακάτω είναι αρκούντως χυδαίο...

Posted Image

Πολύ λίγα πράγματα είναι πιο προσβλητικά από το να σε παρομοιάζουν με τον Χίτλερ, don't you think?

Τώρα, μπορεί να δίνω την εντύπωση ότι παίρνω το μέρος του. ΚΑΘΟΛΟΥ. Κατάλαβα πολύ καλά πόσο καραγκιόζης αρχιψεύταρος αλαζόνας είναι. Αλλά όταν έχετε επιχειρήματα για να τον κράξετε, το να καταφεύγετε σε τέτοιες μεθόδους για να τονίσετε την θέση σας, σας κάνει να χάνετε το δίκιο σας. Και αυτό είναι κρίμα, γιατί σε αυτά που τον κατηγορείτε έχετε δίκιο. Όμως κάποιος που θα ξεκινήσει να διαβάζει, όχι και με πολύ όρεξη, τις -μέχρι τώρα 26- σελίδες αυτού του thread, και ρίξει μια "διαγώνια" ματιά σ' αυτό, πιθανόν και να συνάγει ότι εμείς εδώ απλά τον ζηλεύουμε και γι' αυτό τον θάβουμε με ψέματα.

Και πριν με κράξετε γι' αυτό που μόλις έγραψα... Σύγκρινε αυτό το thread με το άρθρο του Ανδρέα Μιχαηλίδη ως προς το Signal to Noise Ratio. Το άρθρο του Μιχαηλίδη θα πείσει και τον πλέον καχύποπτο ότι ο Μπρούσαλης είναι ένας απατεωνίσκος της κακιάς ώρας. Τούτο το thread... αμφιβάλλω ότι θα είχε τα ίδια αποτελέσματα. Και ο Μιχαηλίδης τον κράζει, αλλά με το γάντι. ;)

Δίχως κακία, πολύ φιλικά, θέλω απλά να σας επισημάνω ότι η προσέγγιση που έχετε λάβει γι' αυτό το θέμα είναι exceedingly over the top. Calm down... :calm:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#379 polaralex

polaralex

watching anime since 2002

• Members
  • 9 posts

Posted 09 August 2007 - 00:05

@polaralex photo: Είναι τόσο γαμάτος που δε χρειάζεται καν να κοιτάει τη σελίδα που σχεδιάζει!!!

Χεχεχεχε... Ναι, πράγματι, δεν το πρόσεξα! [?]
Τα βλέπει όλα στο μυαλό του. Το μολύβι είναι απλά μια προέκταση του σώματος.

Τι άλλο να περιμένεις απο την διάνοια που δημιούργησε το [άκουσον, άκουσον!] Death Brigate! [XAAXAXXAAXXAXAXAAXAXXAXAA]:deadga6:
Posted Image

#380 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 09 August 2007 - 01:40

Συμφωνώ με τον Kenny. Το σίγουρο είναι πως τα αποτέλεσματα που υπήρξαν για την όλη φάση από την προσπάθεια τόσων ατόμων, δεν υπήρξαν επειδή κάποιοι έκαναν μερικά photomanips (κάποια αστεία, κάποια χυδαία), αλλά με άρθρα, επαφή με τις εφημερίδες, με άλλα φόρα, με το petition κλπ!
Ελπίζω να μην πιστεύει κανείς πως θα έπαιρνε οποιοσδήποτε άλλος ιστοχώρος στα σοβαρά (όσο σοβαρά επιθυμούν τα άτομα που θέλησαν να ξεσκεπαστεί αυτή η φάση. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο) την όλη υπόθεση, βλέποντας τα photomanips μόνο, ε?

#381 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 09 August 2007 - 02:09

Οι φωτό είναι για να κάνουμε το κέφι μας.Να σπάει και λίγο το πιο σοβαρό ύφος των υπόλοιπων ποστ.Εμένα πάντως μου αρέσουν πολύ.Έχουν πολύ γέλιο:hahaha:

Posted Image

#382 RaspK

RaspK

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 09 August 2007 - 03:25

Θα προσπαθήσω να είμαι σαφής.

Έχω κράξει αρκετά για το θέμα, έχω πει κι έχω κάνει. Το έχω προωθήσει όσο με παίρνει και θεωρώ δυνατό, και δε λέω να μη γίνει θέμα. Μπορεί να μην τον έχω γνωρίσει προσωπικά, ξέρω ανθρώπους που τον γνώριζαν, όμως, κι έχω ακούσει διάφορα, και, ακόμα περισσότερο, μπορώ να εκτιμήσω πολλά από την πράξη του.

Αυτό που λέω είναι να μην καταλήγουμε εμείς γελοίοι. Πουθενά δεν είπα να μην τον κράζει κανείς: να μην κάνει σαν αγροίκος είπα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Μέλος του προαναφερθέντος forum γκρίνιαξε όταν ζήτησα μια κάποια κοσμιότητα στον τρόπο που αντιμετωπίζεται το θέμα (με μια κάποια αρμοδιότητα, αλλά δεν είναι επί του παρόντος), κι ένας φίλος και μέλος μου γκρίνιαξε ότι αν δε χυθεί αίμα τα περνάμε όλα στο ντούκου, επειδή έφερα σαν παράδειγμα ότι δεν είπε ότι είναι και γιατρός για να κινδυνέψει κανείς, και ότι αυτοί που δεν τον ξέρουν μπορούν να διατηρούν και μια ψυχραιμία παραπάνω όταν δεν κάνουν σαν τρελλοί αυτοί που τον ήξεραν ή που θίγονται άμεσα από τα λεγόμενά του.

Ε, κι όμως, παιδιά, ΔΕΝ είπε ότι είναι γιατρός, και, παρότι θέλω να φάει το χώσιμο που του αναλογεί (όπως προείπα, και τ' οποίο είναι διόλου ευκαταφρόνητο) για πλαστογραφία, ψευδείς παραστάσεις και ψευδείς δηλώσεις στον τύπο με βάση το νόμο, δε θα τον κυνηγήσω παραπέρα: αν γίνουν όλ' αυτά, πιστεύω ότι θα γίνει αρκετά ρεζίλι.

Επίσης, ούτ' εγώ θεωρώ αστεία τη μούρη του α-λα Hitler. Κι έχω και καλούς λόγους, ό,τι μαρακίες* κι αν έχει κάνει.

*Engrish ήταν αυτό. :P

#383 PiccoloEX

PiccoloEX

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 09 August 2007 - 05:20

Οι φωτό είναι για να κάνουμε το κέφι μας.

Αυτό.
Είναι μήπως δυσνόητο αυτό που γράφει ο Jiraiya παραπάνω;
Kenny, το post σου με ανησυχεί και με μπερδεύει. Πιστεύεις ειλικρινά ότι έκανα τον Αυγερινό να μοιάζει με το Hitler για να αποδείξω κάποιο επιχείρημα; :huh: Αν ναι, πες το μου σε παρακαλώ και θα δείξω κάθε είδους κατανόηση... Η συγκεκριμένη εικόνα είναι πιο πολύ παρωδία των υπόλοιπων εικόνων που ποστάραμε παρά του Αυγερινού.
Και το να λες ότι το thread δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το άρθρο του Μιχαηλίδη είναι σαν να λες ότι η Capcom δεν έχει σώσει τόσα παιδάκια στην Αφρική όσο η Unicef. Το thread υπάρχει για να πούμε τη γνώμη μας πάνω στο θέμα του αρχικού post και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό. Με λίγα λόγια να συζητήσουμε. Δεν είναι κάποιου είδους πειστήριο ή επιχείρημα που θα διαβάσει "κάποιος" για να τον πείσουμε για κάτι.

Και κατά τη γνώμη μου δεν υφίσταντε "επιχειρήματα" για το συγκεκριμένο θέμα: οποιοσδήποτε με έστω και μισό εγκέφαλο που λειτουργεί μπορεί να ψάξει στο google για 30 δευτερόλεπτα και να ανακαλύψει οτι ο Αυγερινός λέει μαλακίες. Άλλα όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ οι υπεύθηνοι για αυτή την τραγελαφικότητα που μας απασχολεί τόσο πολυ δεν ΘΕΛΟΥΝ να καταλάβουν.

Να υποθέσω δηλαδή ότι το μόνο φωτομοντάζ που θα θεωρούσες χυδαίο θα ήταν ένα το οποίο θα περιείχε τον Μπρούσαλη σε hardcore ερωτικές περιπτύξεις και τα σχετικά;

Ναι. *Αυτό* θα ήταν χυδαίο. Οτιδήποτε έχουν ποστάρει τα παιδία ως τώρα είναι καλόγουστο και χιουμοριστικό κατα τη γνώμη μου.

#384 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 09 August 2007 - 06:35

Kαλόγουστο και χιουμοριστικό είναι το photomanip ως Χίτλερ ή με τον Μπους? ΟΚ, whatever u say. Περί γούστου, ουδείς λόγος....

Αν δεν σας αρέσουν τα photomanips μην τα κοιτάτε.

Εχμ, πρέπει να παραδεχτείς πως είναι λίγο δύσκολο να μην τα κοιτούν όσοι δεν αρέσκονται σ'αυτά αλλά παρακολουθούν το τόπικ, αφού δεν είναι σε λινκ αλλα μοστραρισμένα φάτσα-κάρτα. :P

Από κει και πέρα ο καθένας έχει τη γνώμη του και την εκφράζει όπως θέλει, no?

#385 RaspK

RaspK

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 09 August 2007 - 07:20

Deleted.

#386 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 09 August 2007 - 07:21

Παρακαλώ όπως έχουμε αναφέρει, δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί και γελοιοποιήσεις...η κριτική είναι αρκετή παίδες...

Ισχύει ακόμα. Κάποια στιγμή όπως έχουμε αναφέρει, θα αφαιρεθούν τα παραπάνω αναφερόμενα για τους προφανείς λόγους.
Είπαμε το θέμα είναι περισσότερο ζήτημα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Οι παράτες, εκτός από περιττές είθισται μερικές φορές να έχουν και το διαμετρικώς αντίθετο αποτέλεσμα...:nod:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#387 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 09 August 2007 - 07:41

Κύριοι μπορείτε όλλοι να είστε 100% σίγουροι ότι όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα από όποια πλευρά και κυρίως από την πλαυρά του ακατανόμαστου έχουν διαβάσει όλλο ή σχεδών όλλο το συγκεκριμένο θέμα από το anime.gr και το έχουν ψάξει λέξη λέξη. Και για τα όνοματα Αυγερινός Μπρούσαλης και Νατάσα Παπανικολάου ελπίζω να καταλαβαίνεται ότι είμστε μια πηγή στο Internet και ότι αμα γράψεικάπιος αυτά τα ονόματα στο google το site μας είναι πρώτο πρώτο τη λίστα γι αυτό ίσως πρέπει να coolaroyme λίγο όσο υπέροχες και να ήτανε όλλες photoshopies που ανέβασαν όλλα τα παιδιά και γέλασα με την ψυχή μου .....:hahaha:

#388 PiccoloEX

PiccoloEX

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 10 August 2007 - 03:17

Εχμ, πρέπει να παραδεχτείς πως είναι λίγο δύσκολο να μην τα κοιτούν όσοι δεν αρέσκονται σ'αυτά αλλά παρακολουθούν το τόπικ, αφού δεν είναι σε λινκ αλλα μοστραρισμένα φάτσα-κάρτα. :P

Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω λέγοντας "μην τα κοιτάτε". Τώρα αν χαλάνε τοοοσο πολύ την αισθητική σου που δε θες ούτε να περνάει το μάτι σου από πάνω καθώς κάνεις scroll, υπάρχει πάντα η επιλογή στο control panel να μην εμφανίζονται εικόνες στο forum. Δε μ' αρέσει να παίζω το χαρτί της "ελευθερίας του λόγου" αλλά σ' αυτή την περίπτωση ισχύει.
Άλλωστε δεν έχει και τόση σημασία αφού θα σβιστούν οι εικόνες για να μπορεί ο κάθε εξωτερικός παράγοντας να διαβάσει το thread ασπίλοτο από τις φριχτές αυτές χυδαιότητες που θα βεβηλώσουν ανεπανόρθωτα τα αθώα μάτια του. (Ευτυχώς που τις βάζει ο Somnius στο blog γιατι αξίζει να υπάρχουν πάντως. Αυτά είναι που θα μας μείνουν όταν τελειώσει η όλη ιστορία.)

Kαλόγουστο και χιουμοριστικό είναι το photomanip ως Χίτλερ ή με τον Μπους? ΟΚ, whatever u say. Περί γούστου, ουδείς λόγος....

Οκ ο Χίτλερ πάει στο διάολο ας πούμε ότι είναι ταμπού, ο Μπους τι φταίει; Του αξίζουν διάφοροι χαρακτηρισμοί αλλά σίγουρο όχι χυδάιος...

#389 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 10 August 2007 - 03:45

Mην επικαλείσαι τα περί "ελευθερίας λόγου" γιατί σ΄αυτή την περίπτωση είναι "logical fallacy" να το κάνεις από τη στιγμή που δεν απαγορεύτηκε, ούτε ζήτησε κανένας να απαγορευτεί το ανέβασμα photomanips. Οπότε χρησιμοποιώντας το επιχείρημα περί ελευθερίας λόγου (αν και θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για λασπολογία) αφού δεν αφαιρέθηκε τίποτα, χρησιμοποιείς το λογικό λάθος γνωστό σαν "straw man".
Επικαλείσαι δηλαδή κάτι που δεν συνέβη και σε ένα πιο "υψηλό" επίπεδο και απαντάς *σαν να* συνέβη, για να απαντήσεις τελικά σε αυτό που συνέβη πραγματικά, δηλαδή οτι μερικοί ενοχλήθηκαν από μερικά photomanips, πράγμα που είχαν κάθε δικαίωμα να κάνουν, imho.
(Να σημειώσω εδώ για άλλη μια φορά, πως κάποια photomanips ήταν καλόγουστα και αστεία, και εξυπηρετούσαν ένα σκοπό, imho. Άλλα πάλι δεν ήταν. Η εντύπωση που προκαλεί η χειραψία με τον Μπους είναι διαφορετική από εκείνη με τον Καραμανλή κλπ.)

Εκ των πραγμάτων θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω και γω ένα άλλο logical fallacy δηλαδή την "επίκληση στις συνέπειες" για να απαντήσω. Όμως αφού ούτε υπήρξαν συνέπειες (όπως το να θεωρήσει κάποιος πιθανός και άσχετος αναγνώστης αυτού του τόπικ -είτε έχει αθώα μάτια είτε όχι - όλη αυτή τη φάση σαν μια απλή εκδίκηση για προσωπικούς λόγους ανάμεσα σε πιτσιρικάδες), και αφού όπως είπαν τα παιδιά αυτά θα αφαιρεθούν κάποια στιγμή, δεν θα το κάνω. Αυτά για το θέμα-α-α. :P

Ας πούμε κάτι άλλο τώρα, αρκετά "βαρύ" αυτό το ποστ και είμαι και με την τσίμπλα στο μάτι πέντε παρά το πρωί και χωρίς ενδοφλέβια καφεΐνης... :deadga6: ;)

#390 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 10 August 2007 - 10:04

Βρε παιδιά, πραγματικά όλο αυτό τον καιρό που παρακολουθώ το thread γέλασα με την ψυχή μου και λυπήθηκα τον Αυγερινό, γιατί πραγματικά είναι για λύπηση η κατάντιά του και η κακομοιριά του. Σίγουρα συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με την κινητοποίηση που έγινε και με το κράξιμο της ειδησεογραφικής μπούρδας, αλλά νομίζω πως ασχολούμαστε πάρα πολύ καιρό τελικά για μια σκέτη μπούρδα.

Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, απλά πιστεύω πως δεν αξίζει να δίνουμε τόσο μεγάλη αξία σε σε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν τόσο πολλά πολύ ενδιαφέρονται thread και είναι κρίμα να έχουν λιγότερες αναγνώσεις από αυτό που ασχολείται με μια είδηση που αξίζει μόνο για το "νεανικό μοδάτο" "δελτίο" (δεν πρόκειται περί δελτίου αλλά περί ανεκδότου, γι' αυτό τα εισαγωγικά ακόμη και στη λέξη δελτίο) ειδήσεων του Star ή για κανένα μονόστηλο σε καμιά traffic ή espresso. Και αυτό άντε σε καμιά πρωταπριλιά το πολύ πολύ. Τες πα απλά συνιστώ μια αυτοσυγκράτηση, διότι πραγματικά είναι πάρα πολύ μπούρδα η όλη ιστορία για να της δίνουμε τόση αξία.

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image