Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
424 replies to this topic

#331 crimson_magus

crimson_magus

.:under the sun:.

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 23:07

.παλικάρια, χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τον κύριο κατεστραμμένο, νομίζω ότι αυτό το θέμα έχει πάρει ολίγον τραγελαφικές διαστάσεις πλέον.
εντάξει, την πέταξε την μαλακίαν του και ξαλάφρωσε, τον βρίσαμε, τον εκθέσαμε σε πόσα forum, το να το επεκτείνουμε το ζήτημα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε εφημερίδες αποτελεί κατα την άποψη μου αφελή και ίσως και ανούσια πράξη.
το λέω αυτό, διότι πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα όπως αυτό του κυριού μπρούσαλη, ποσώς θα ενδιέφερε τον μέσο έλληνα πολίτη που θα τύχαινε να το διαβάσει, πόσο μάλλον να ψάξει να βρει την αλήθεια.
ναι, αυτός που ασχολείται με το αντικείμενο, λογικά θα ξέρει ότι μια τέτοια βράβευση αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός, και με λίγο google, γρήγορα θα το επιβεβαιώση.
το να κάτσουμε όμως να τα πρήξουμε στους υπόλοιπους ανθρώπους για μια είδηση που αμφιβάλλω αν διάβασαν, ή πήραν στα σοβαρά ακόμα κι αν το έκαναν, είναι άστοχο.
όση σημασία μπορεί να έδωσαν στο άρθρο του κ. μπρούσαλη, άλλη τόση θα δώσουν και σε κάποιο δικό μας.
ούτως η άλλος, στον πλανήτη αυτό, συμβαίνουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα να κάτσουμε να ασχοληθούμε από το να σοβαροποιούμε μια τέτοια περίπτωση παράνοιας.
χωρίς να θέλω να το παίξω πεσιμιστής, ωχαδερφιστής ή οτιδήποτε παραπλήσιο, νομίζω ότι γίνεται πολύ φασαρία για το τίποτα.
στο κάτω κάτω της γραφής πολιτικά και άλλα σημαντικά και μη πρόσωπα μας πασάρουν ψέματα καθημερινώς, στα ανύπαρκτης αξίας λεγόμενα του κυρίου μπρούσαλη κολλήσατε ;
under the waves all has been said.
their voices are free.

#332 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 23:45

crimson_magus, χαιρόμαστε που μαθαίνουμε και τη δική σου αποψη κι ευχαριστούμε που μπήκες στον κόπο να τη μοιραστείς μαζί μας.

Το γιατί μας ενδιαφέρει τόσο αυτό το θέμα, το εχουμε αναλύσει και εξηγήσει σε αρκετά, προηγούμενα πόστς. Εχοντας, πιστεύω, ρίξει μια ματιά στα προηγούμενα, έχεις καταλάβει γιατί...

Ανούσια και αφελή θεωρούμε την πράξη εκείνου, όχι τη δική μας προσπάθεια.
Το να μην έχουμε τελικά τόσο θεαματικά αποτελέσματα, μπορεί να ισχύει. Τουλάχιστον όμως, ως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχει βρει άλλο έντυπο ή μέσο να εξαπλώσει το παραμύθι του. Ίσως το ξεμπρόστιασμα που υπέστη, μέσω ίντερνετ, να του έκοψε τη φόρα. Ισως, πάλι, να ξεπεταχτεί κάπου παρακάτω.
Εχούμε κι από το παρελθόν δείγματα του θράσσους του.

Πάντως για να στήσει τετοια μπλόφα, επάνω στο αντικείμενο του ιαπωνικού animation, δεν είχε και μεγάλες επιλογές, όσον αφορά έντυπα συγκεκριμμένης θεματολογίας. Π.χ. αν επιχειρούσε κάτι τετοιο στο περιοδικό "9", θα έτρωγε φώκο η ιστορία του εν τη γενέσει της, γιατί τα άτομα που διαβάζουν "9" εχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι γνώστες του τι θα πει manga&anime. Το ίδιο και τα περιοδικά με θέμα τα games και την τεχνολογία υπολογιστών.
Όσο για το Ποντίκι...μια σατιρική εφημερίδα που τη διαβάζει ένα σταθερό target group, όχι ιδιεταιρα πολυπληθές. Το tvΕθνος είναι ένα έντυπο για όλη την οικογένεια. Απευθυνόμενο σε συγκεκριμμένο target group ηλικιακό, επαγγελματικό, μορφωτικό. Μεσα εκεί υπάρχουν πολύ περισσότερα άτομα που δεν έχουν ιδέα για anime. Όμως είναι τόσο δημοφιλες οικογενειακό έντυπο, που πανέυκολα θα πεφτε και στα χέρια μας. Συν το ότι είχε τα μέσα στον ομιλο που το εκδίδει.
Μας λες τώρα, "τι τονε νοιάζει τον πολύ τον κόσμο?" Κι όμως! Αν πιασεις "τον πολύ τον κόσμο" και του εξηγήσεις με ωραίο τρόπο, ότι από τη μια πλευρά υπάρχουν παιδιά με σπουδές στο σχέδιο, στο animation ή που προσπαθούν να κερδίσουν με κόπο υποτροφία για να φτάσουν μέχρι την Ιαπωνία για να σπουδάσουν αυτό που αγαπούν και υποβιβάζει ο Μπρούσαλης με τη συμπεριφορά του μέσα από εκείνα τα έντυπα, ποιανού το μέρος λες να πάρουνε? Βάλε έναν έλληνα πατέρα που φτύνει αίμα να στείλει το γιο του στην Αγγλία να σπουδάσει πράγματι computer engeneer και 3D animation να ψάξει στο google να δει τι κρύβεται πίσω από το όνομα του πανεπιστημίου που λεει ότι πήρε υποτροφία ο Μπρούσαλης. Τι να του πεις? Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται, όταν μια ειδηση, έστω μικρότερης σημασίας, αποδυκνύεται κάλπικη?
Εχεις παρατηρήσει τις αντιδράσεις του κόσμου με το θέμα? Πόσους βρήκες να τον υποστηρίζουν? Πόσους είδες να επιμένουν εντονα, να σταματήσουμε τις προσπάθειες μας??

Ο κόσμος θέλει, να είναι νικήτρια κάθε ιστορίας, μονάχα η αλήθεια. Και το επικροτεί αυτό. Ακόμα και σιωπηλα. Κι από μακριά. Κι απ τον καναπέ του.

Για τα σοβαρότερα προβλήματα της κοινωνίας μας και για το πόσο βαραίνουν σε ενδιαφέρον, σε σχεση με αυτό το θέμα, έχω μιλήσει σε πόστ προηγούμενης σελίδας. Είναι κουραστικό να πω το ίδιο πάλι.

Αλλά παράνοια ξε-παράνοια η ιστορία του κ. Μπρούσαλη, δεν θα την παρατήσουμε. Ελάχιστη σταγόνα σε ωκεανό ψεμάτων και υποκρισίας, εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας.

#333 PiccoloEX

PiccoloEX

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 03:20

Πιστεύω οτι ο τελικός μας στόχος (εκτός απο την αποκατάσταση της αλήθειας σε κάποιο μέσο που δεν είναι στο ιντερνετ) είναι να περπατάει στο δρόμο και να τον φτύνουν. Τότε μπορούμε να σταματήσουμε. Αυτό είναι το ιερό μας καθήκον σαν σκεπτόμενοι άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους!

Γράφοντας στο google "αυγερινός μπρουσάλης" παίρνεις 29 αποτελέσματα. Τα 28 είναι κράξιμο. Sometimes I love the internet.

#334 mosky7

mosky7

CEID

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 03:44

Μπούρου-μπούρου-μπούρου-μπούρου...στην πλατεία Κουμουνδούρου...

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς.. αλλά η πολιτική ηγεσία του τόπου έχει άλλη άποψη..
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σας παρουσιάζω αναμνηστικές φωτογραφίες από τις συναντήσεις του κ. Αυγερινού Μπρούσαλη με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Βουλγαράκη, καθώς επίσης και τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Καραμανλή, οι οποίοι θέλησαν να συγχαρούν αυτοπροσώπως τον άνθρωπο που δόξασε την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#335 PiccoloEX

PiccoloEX

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 04:53

Το "χρυσό παιδί" μας κάνει περίφανους και πάλι!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#336 PiccoloEX

PiccoloEX

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 06:09

Και ναι! Εμφανίστηκαν επιτέλους οι πρώτες εικόνες απο το πολυαναμενόμενο anime του Αυγερινού μας: Death Brigate! Σε αποκλειστικότητα η αφίσα από το promotion του καναλιού "Tokyo TV"

Δημοσιευμένη  εικόνα

#337 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 09:01

στο κάτω κάτω της γραφής πολιτικά και άλλα σημαντικά και μη πρόσωπα μας πασάρουν ψέματα καθημερινώς, στα ανύπαρκτης αξίας λεγόμενα του κυρίου μπρούσαλη κολλήσατε ;

Αυτή η αντίδραση έχει συζήτηθεί και σε άλλα φόρα. Το ότι ασχολούμαστε τόσο με το συγκεκριμένο θέμα δε σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Και μακάρι να μπορούσαμε να ξεμπροστιάσουμε και όλους τους υπόλοιπους που γεμίζουν ψέματα τη ζωή μας... Όπως βλέπεις όμως ακόμα και σε κάτι τόσο "μικρό" αντιμετωπίζουμε προβλήματα [και φυσικά εννοώ τα παιδιά που "τρέχουν" για το συγκεκριμένο ζήτημα] φαντάσου να πάμε για μεγαλύτερα ψάρια... ;)

#338 mosky7

mosky7

CEID

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 15:01

Ο Καραμανλής και το επιτελείο του εξέτεσαν προσεχτικά τα βραβεία και αποφάνθηκαν ότι είναι γνήσεια...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#339 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 15:05

Σαν να το γμ@με λιγο το θέμα? :terror2:

#340 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 15:20

Δεν ξέρω τι λες.. εγώ το διασκεδάζω αφάνταστα.. congrats σε όλα τα παιδιά και τις απίθανες ανακαλύψεις τους.. οι φωτό αυτές είναι πλέον ιστορία..!!

αααααχ... τι μας βάζει και περνάμε αυτό το παιδί...

-= Carpe Noctem =-
Δημοσιευμένη  εικόνα
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Δημοσιευμένη  εικόνα
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#341 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 16:09

Απίστευτο trolling. Δεν θέλω να το παίξω mod αλλά βάζοντας φωτογραφίες που τις φτιάχνουμε σε 2 λεπτάκια μόνο και μόνο για πλάκα, δεν κερδίζουμε τπτ. Δεν λέω του αξίζουν, αλλά φτάνει. Μήπως πρέπει να περιμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης, άλλωστε κάναμε αρκετά πράγματα (χωρίς να λέω ότι πρέπει να σταματήσουμε φυσικά) αντί να χάνουμε το χρόνο μας με αηδίες? Αξίζει να σπαταλάμε τόσο χρόνο για πάρτυ του?

#342 PiccoloEX

PiccoloEX

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 17:10

Απίστευτο trolling. Δεν θέλω να το παίξω mod αλλά βάζοντας φωτογραφίες που τις φτιάχνουμε σε 2 λεπτάκια μόνο και μόνο για πλάκα, δεν κερδίζουμε τπτ. Δεν λέω του αξίζουν, αλλά φτάνει. Μήπως πρέπει να περιμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης, άλλωστε κάναμε αρκετά πράγματα (χωρίς να λέω ότι πρέπει να σταματήσουμε φυσικά) αντί να χάνουμε το χρόνο μας με αηδίες? Αξίζει να σπαταλάμε τόσο χρόνο για πάρτυ του?

Trolling είναι αυτό. Εδώ λέει πάνω κάτω ότι trolling είναι όταν κάποιος σε ένα message board αντιτίθεται σε όλους τους άλλους χωρίς λόγο. Δηλαδή αυτό που κάνεις. Το να φτιάχνεις αστείες εικόνες για ένα θέμα στο οποίο ΟΛΟΙ συμφωνούν δεν είναι trolling.

Στο θέμα μας:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#343 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 17:10

Παίδες, όπως είπαμε και στην 3η-4η σελίδα ας σταματήσουμε το θάψιμο :deadga6:

Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σας, αλλά ας παραμείνουμε σε ένα κόσμιο επίπεδο χωρίς ακραίους χαρακτηρισμούς. Με αυτόν τον τρόπο χάνετε μέρος από το δίκιο σας.

Το Thread δεν δημιουργήθηκε για να πετάμε λάσπη στον Αυγερινό (και τον οποιοδήποτε Αυγερινό), αλλά για να αποκατασταθεί η αλήθεια στα δημοσιεύματα των εφημερίδων. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε χωρίς κοροϊδευτικές φωτογραφίες, ειρωνικά σχόλια και τα συναφή.

Για αυτό ας ηρεμήσουμε λίγο, ναι ? :Blissfull:

E5VV38U.jpg

#344 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 17:43

Nα πει και το "newbie πουρό" της παρέας της γνώμη του? :P

Λεπόν.

Ό,τι προσωπικά και να έχουν κάμποσα άτομα με τον εν λόγω κύριο, αυτά δεν αφορούν τους περισσότερους από μας που δεν τον γνωρίζουμε παρόλο που η αγανάκτηση είναι κατανοητή. Ο κύριος αυτός δεν έκανε καμμια "ανθρωποκτονία" για να του αξίζει κάποια τόοοοοσο μεγάλη τιμωρία, ούτε πιστεύω πως τα δημοσιεύματα αυτά μπορούν να είναι αιτία διπλωματικού επεισοδίου μεταξύ Ιαπωνίας και Ελλάδας.
Όπως δε θα γινόταν διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας αν κάποιος σε μια κωμόπολη του Μισσισσίπι έλεγε πως είχε βραβευτεί στην Ελλάδα στην παρασκευή μουσακά!
Σίγουρα όμως θα μας άρεσε αν oι Αμερικανοί "Friends of Greek Mousaka" τον ξεμπρόστιαζαν. :P Οπότε ως εκεί καλά.

Παρακάτω θα βάλω σε quote αποσπάσματα από δικά μου ποστς σε άλλο φόρουμ όπου συζητείται το θέμα, και νομίζω πως θα κάνει πιο σαφή τη δική μου θέση σαν έναν φίλο των anime/manga κλπ, που όμως δεν γνωρίζει καθόλου τον εν λόγω κύριο προσωπικά.
Αισθάνομαι πως και άλλοι συνομιλητές στο φορουμ που συζητήθηκε το θέμα πιστεύουν το ίδιο με μένα, όσον αφορά στο γιατί ενοχλήθηκαμε όλοι από την ιστορία αυτή.

νομίζω οτι το θέμα αυτό μας αφορά. Το θέμα δηλαδή της δημοσίευσης μιας είδησης που πιθανότατα είναι ψευδής και της πιθανής προσπάθειας συγκάλυψης της από κάποιους, έστω και αν αφορούν μορφές τέχνης που πολλοί θα θεωρούσαν "φαιδρές" όπως τα anime/manga. Το ίδιο "φαιδρές" δηλαδή όπως θα θεωρούσαν και τα άλλα κόμικς, την επιστημονική φαντασία, τη φαντασία κλπ!
Για μερικούς από μας, συγγραφείς και ζωγράφους και "fans", τα θέματα αυτά δεν είναι καθόλου φαιδρά, είναι κομμάτι της ζωής μας, της δημιουργικότητάς μας, της ψυχής μας εν τέλει!
Και είναι άδικο να μένουν δουλειές, πραγματικές δουλειές, χειροπιαστές δουλειές, σε πλήρη αφάνεια, για να προβάλλονται ανύπαρκτα πράγματα και βραβεύσεις σε Ιαπωνικούς διαγωνισμούς(!) από γνωστές εφημερίδες!
Εκτός αν αποδειχτεί πως όντως ο εν λόγω κύριος, είναι βραβευμένος mangaka και animeka....

---------------

Σίγουρα οι λασπολογίες δεν βοηθούν ποτέ, κυρίως γιατί αποπροσανατολίζουν από το ζητούμενο. Όπως και να έχει, υπάρχουν πολλοί "ψύχραιμοι" στο anime.gr που πιστεύω πως ήδη κάνουν σωστές κινήσεις για το όλο θέμα.

--------------------
Θα μου πεις "εσύ γιατί ενίστασαι έτσι?" Αν και είμαι anime/manga fan, γενικά μου πατήθηκε ένα κουμπί το οποίο μου πατιέται από αμνημονεύτων ετών με τη συμπεριφορά "ιθυνόντων" προς "fans" οποιουδήποτε είδους! Ακριβώς αυτό που συμβαίνει και τώρα δηλαδή!

Όπως σχεδόν μας έβρισαν πάλαι ποτέ όταν φωνάξαμε γιατί δεν ήρθε στην Ελλάδα το Generations του Σταρ Τρεκ, όπως μας πέταξαν σχεδόν έξω από την πόρτα λέγοντάς μας "Έχουμε και δουλειές!" όταν γκρινιάξαμε γιατί συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι έδειχνε επεισόδια του Τρεκ άλλα αντ'άλλων (όπως με το να μην προβάλλουν το δεύτερο μέρος από διπλά επεισόδια), όπως σε πιο παλιές εποχές που έπρεπε να κρύβουμε οτι μας αρέσουν τα κόμικς, η ε.φ. κλπ!
Kαι όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι εδώ, έχουμε τραβήξει ουκ ολίγα και στο sff από διάφορους που θεωρούν την ε.φ. τη φαντασία κλπ "διαβολικά", "επικίνδυνα" ή "φαιδρά".
Και η φόρμουλα "εξευτελίζω, ισοπεδώνω, συγχίζω το θέμα, κέρδισα!" φαίνεται καλά να κρατεί ακόμα...

-----------------
Δεν αμφισβητεί κανείς την καλή προαίρεση του Ποντικιού ή του Έθνους (εκτός αν αποδειχθεί το ανάποδο μετά το "σάλο" που έχει προκληθεί), αν και αμφιβάλλω πως γίνεται πιο "άποδεκτό" το άθλημα, με ένα άρθρο για έναν "Πολυβραβευμένο Έλληνα που σαρώνει τας Ασίας". Μάλλον μια τόνωση θα φέρει στο ήδη γνωστό "οι Έλληνες διαπρέπουμε πάντα. Είμαστε και γ*μώ!".
Από κει και πέρα, είναι σίγουρα ευχάριστο κάποια σοβαρά έντυπα να ασχολούνται με τα anime/manga, διαλύοντας την κυριαρχούσα εντύπωση οτι πρόκειται για καρτούν για παιδάκια ή"παιδεραστικές τσόντες καρτούν από την Άπω Ανατολή" που έχει καλλιεργηθεί είτε από άγνοια είτε επίτηδες σε άλλα έντυπα, αλλά τουλάχιστον ας ασχοληθούν σωστά, οπως πρέπει σε σωστές εφημερίδες με σωστές πληροφορίες!
----------------

Πέρα από την πιθανή παραπληροφόρηση και τα άλλα που είπαμε πιο πάνω, νομίζω πως ένα βασικό θέμα - το οποίο ίσως έχει χαθεί λίγο μέσα στην όλη αναστάτωση - δεν είναι η οποιαδήποτε "εκδίκηση" προς κάποιο πρόσωπο, κάτι για το οποίο αρκετά άτομα κατηγορήθηκαν.
Είναι όλα αυτά τα νέα παιδιά που τελειώνουν σχολές, ή/και που έχουν κάποιο έμφυτο ταλέντο, συχνά με τεράστιο οικονομικό κόστος, για γραφίστες, κομίστες, animators κλπ. Παιδιά που συχνά βαράνε 12ωρα και 14ωρα σε διαφημιστικές εταιρίες, (αν δεν είναι άνεργοι) έχοντας όνειρο να κάνουν το δικό τους κόμικ, το δικό τους καρτούν, το δικό τους CGI game, τη δική τους τέχνη του φανταστικού κλπ. Να κυνηγήσουν το δικό τους όνειρο και να μπορέσουν και να ζήσουν από αυτό! Όπως γίνεται σε άλλες χώρες (Αλλά ξέχασα! Τους ξένους θα κοιτάμε? Τι ξενομανία είναι αυτή?)
Και υπάρχει ταλέντο και φαντασία στους Έλληνες, πράγμα που έχουμε δει και στο δικό μας φόρουμ!

Όμως πολλές από αυτές τις δουλειές μένουν αιωνίως στην αφάνεια - για πολλούς και γνωστούς λόγους - και κάπου νιώθει κανείς, όπως τα περισσότερα άτομα από το anime.gr και τα άλλα φόρα στα οποία έγινε γνωστό το θέμα, πίκρα και ίσως και λίγη απόγνωση όταν προβάλεται κάτι ανύπαρκτο, όπως δείχνουν τα πράγματα.
Πέρα από προσωπικές κόντρες, για τις οποίες αρκετοί από μας δεν έχουμε ιδέα και δε μας αφορούν, αυτή η πικρή γεύση που είπε και ο **** πιο πάνω, νομίζω πως άπτεται άμεσα στο θέμα που αναφέρω σε αυτό το ποστ! Και εκεί είναι που λες "όχι, ρε γαμώτο! Γιατί δηλαδή?"

----------------
Η λογική του "Μου λες για τα αδέσποτα ζώα? Εδώ πεθαίνουν άνθρωποι, ρε!" ή "Eδώ καίγεται η Ελλάδα, και συ ασχολείσαι με τα άνιμε" απλά δε στέκει, όπως και να τη δει κανείς.

Όπως λες και συ μπορεί κάλλιστα κάποιος να ασχολείται και με τους ανθρώπους και με τα ζώα, και με τις φωτιές και με τα ανιμε. Δεν είναι αλληλοαναιρούμενα όλα αυτά.

Tα παραπάνω είναι από δικά μου ποστς και δεν εκφράζουν αναγκαστικά τη θέση του φόρουμ στο οποίο δημοσιεύτηκαν αλλά τη δική μου και μόνο.

#345 Phoenix

Phoenix

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 17:57

Αυγερινός: Η αρχή του τρόμου
ImageShack - Hosting :: p1000068hc4.jpg